This version of the page http://www.novolipki.com/ua/location/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-23. The original page over time could change.
Розташування кварталу
УКР РУС ENG

Розташування кварталу

Кожен з нас, де б ми не проживали, в центральних районах столиці, у віддалених районах – все ж мріє про затишок та неперевершеність Печерська, його неповторну атмосферу, його дух.

Печерськ - один з найстаріших районів Києва, названий на честь Києво-Печерскої Лаври, що  славиться своєю неповторною атмосферою, численними парками, архітектурою. Тут ми торкаємось  історії, стаємо її частиною. Колись тут жили та творили майстри мистецтва та культури, вирішувалась доля країни. У кожного з нас на Печерську є улюблені місця: Маріїнський парк, Ботанічний сад, парк Слави, вулиці Липська, Інститутська, Шовковична. Тільки на Печерську така величезна кількість парків, чудесних панорамних видів та шедеврів архітектури минулих століть. Печерськ змінюється, з’являються нові сучасні споруди, житлові квартали. Незабаром його доповнить та прикрасить житловий квартал Новопечерські липки.

Місцерозташування, архітектура, зручне транспортне сполучення з іншими районами столиці, розмір території – дозволили девелоперу створити цікавий, унікальний проект для ринку нерухомості Києва.

 

 

Новопечерські липки розкинуться в безпосередній близькості від царства тюльпанів, магнолій, бузку, троянд – знаменитий у Европі Ботанічний сад розташований всього в 5 хвилинах від кварталу. Бульваром Дружби Народів, що розташований поруч з Новопечерськими ЛИПКАМИ, ви з легкістю можете добратися у будь-яку точку столиці.

 

 

 

Новопечерські липки стануть найкращим місцем для життя в столиці: комфорт та затишок всього в 10 хвилинах від ділового життя, урядового кварталу, шумних модних вечірок: місце життя для успішних, динамічних людей, які цінують кожну хвилину життя. Місцерозташування  кварталу  та розмір території (19, 5 га), його архітектура, зручне транспортне    сполучення з іншими районами столиці - дозволили девелоперу створити цікавий, унікальний проект для Києва.

 
подивитися карту
cтворення сайту -

Всі права захищені. ©2008

Пошук