This version of the page http://www.uto.com.ua/?cid=306 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-15. The original page over time could change.
Українське товариство оцінювачів Украинское общество оценщиков
 

Новини

17.04.2009

16 квітня відбулась презентація видання «Криза 2008 -20?? Ринок нерухомості України. Реалії та перспективи»


Аналіз тенденцій розвитку ринку нерухомості в умовах економічної кризи - один з самих запитаних напрямів аналітичних досліджень на сьогоднішній день. У зв'язку з цим Консалтингова компанія «УВЕКОН» оголошує про вихід книги «Криза 2008 -20?? Ринок нерухомості України. Реалії та перспективи»

В даній книзі наведено головні розділи та результати досить об’ємного за змістом  дослідження стану ринку нерухомості України 2007-2008 рр. та прогнозів щодо його розвитку на 2009-2011 рр., яка була виконана в рамках роботи Інформаційно-аналітичного центру досліджень ринку нерухомості групи компаній «Увекон».

Робота носить прикладний характер, і викладена в форматі не просто особистої думки авторського колективу, а як наукова робота, в якій були використані описові та аналітичні методи, зокрема методи статистичного спостереження, інтерв’ювання, причинно-наслідкового аналізу, математико-статистичного моделювання.

Книга буде корисною для всіх операторів українського ринку нерухомості – фахівців комерційних банків, інвесторів, девелоперов, забудовників, оцінювачів, риелторов, а також для людей, що цікавляться тенденціями ринку нерухомості.

Загальний обсяг використаної для статистичної обробки вибірки склав  2 мільйони 452 тисяч об’єктів.

До складу творчого колективу, що виконував аналітичні дослідження входили 35 провідних фахівців різного профілю з 7 компаній: оцінювачі, аналітики  ринку нерухомості, математики, ріелтори.

В якості інформаційної бази досліджень використані окрім відкритих баз даних, власні бази консалтингової компанії «Увекон», компанії «Олімп» та консалтингової групи «КАУПЕРВУД».

Статистична обробка інформації проводилась на чолі з доктором технічних наук, професором Валерієм Вороніним та академіком Академії економічних України Віктором Галасюком.

Керували науковими дослідженнями міжнародні консультанти з питань нерухомості, заслужені оцінювачі Ірина Іванова та Олександр Драпіковський.

Анонсоване видання містить характеристику сегментів ринків нерухомості регіонів і міст України і встановлення тенденцій розвитку цих сегментів,  що базуються на основі  дослідження динаміки змін ціноутворюючих чинників: законодавства, економічної і демографічної ситуації. У виданні приведено порівняння розвитку ринку нерухомості України з ринками низки країн світу.

Книга містить чисельні карти, графіки, діаграми, табличні матеріали, що відображають динаміку цін (ретроспективу і прогноз), кон'юнктуру попиту і пропозиції і т.п.

Одержати додаткову інформацію і придбати книгу можна в центральному офісі групи компаній «УВЕКОН» за телефонами:
(044) 284 58 84, (044) 502 45 94
Наша адреса: 01014, м. Київ, вул. Струтінського, 8. 

Новини сайту









01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/7, к.120
8(044) 501-27-76
assetuto@i.kiev.ua
 
Дизайн и программирование - студия WebDevelop