This version of the page http://zik.com.ua/ua/chat/45 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-11. The original page over time could change.
ЗІК - Чат-конференції | Петро Димінський
...
УКР POL РУС ENG
RSS Експорт

  • ПРО НАС
  • АНАЛІТИКА
  • АНОНСИ
  • ЧАТ-КОНФЕРЕНЦІЯ
  • ФОТОГАЛЕРЕЯ
  • ОПИТУВАННЯ
  • АРХІВ

  • Відео
  • Влада
  • Політика
  • Економіка
  • Соціум
  • Культура
  • Мас-медіа
  • Євро-2012
  • Спорт
  • Кримінал
  • Надзвичайна ситуація
Четвер, 11 Червня 2009
0225

  • ZIK
  • Львівські новини
  • Львівщина райони
  • Тернопіль
  • Чернівці
  • Івано-Франківськ
  • Луцьк
  • Ужгород
  • Рівне

Чат-конференція з почесним президентом ФК «Карпати», народним депутатом Верховної Ради ІV скликання Петром Димінським

27 Вересня 2007
[ Володимир К. ]
Чи Ви підете у неділю голосувати і за кого? Чому Ви не ввійшли до жодного списку? Грошей пошкодували? Чому "вмерла партія "ЕКО+25%"? На вашу думку, чия передвиборна кампанія є найбільш переконливою? Який білборд Вам запам'ятався?

Швидше за все, не піду. Рішення прийму в неділю. Я не хочу купувати за свої гроші місце статиста в парламенті. Партія не померла, вона існує. Але попередні вибори показали, що виборці ще не готові повною мірою зрозуміти її ідеї. Це означає, що партії потрібно ще розвиватися. Будемо над цим працювати. Кампанії усіх політичних сил є однаковими. Вчора я повернувся із Сімферополя і можу засвідчити, що політична сила, яка говорить про одну державну мову, я маю на увазі БЮТ, у Сімферополі звертається до українських виборців російською.

[ журналіст ]
Цього року минуло 7 років, як влада в Україні не може розслідувати вбивство Гонгадзе.Водночас Ющенко нагородив орденом екс-генпрокурора Потебенька, до якого Гія Гонгадзе звертався за допомогою і який казав у парламенті, що Гію вбили якісь бомжі? Прокоментує те це рішення Ющенка. Як на Вас, вбивство Гонгадзе і отруєння Ющенка буде коли-небудь розкрито?

Я вважаю, що в Україні, де кілька генпрокуроів і у кожного своя Конституція, ні про яке зменшення злочинності чи розкриття резонансних вбивств не може йти мова. У нас сьогодні, за великим рахунком, немає влади. Ми перебуваємо у постійному політичному процесі.

[ ******* ]
Пане Димінський, Ви зробили благородну справу, придбавши на аукціоні Левів Львівської міської ради Футбольного лева. Не пошкодували 60 тисяч гривень, знаючи, що є хороший задум - відбудувати дитячо-спортивні майданчики "Левеня". З усіх зібраних 400 тисяч грн Фк "Карпати" дав найбільше. А чи не боїтеся, що ваші гроші розкрадуть, адже міськрада не створила ніякого фонду? Як їх можна проконтролювати?

Контроль за владою – це прерогатива виборців. Виборці її обирають, вони й повинні її контролювати.

[ Тарас ]
Пане Петре, ви розумієтеся на грошах,певно, маєте на них нюх. То спрогнозуйте, що буде з доларом і гривнею після виборі?

З доларом нічого не станетья.

[ Олександр Іванович ]
Петре Петровичу, радий з Вами поспілкуватися "наживо".У мене запитання. Біло-зелена революція закінчилася тим, що Ви у присутності тоді нардепа Миколи Томенка та президента професійної футбольної ліги, нардепа Сафіуліна потисли Петру Олійнику руку. З якими почуттями Ви це зробили? І які наслідки мало це рукостискання для вас у контексті підготовки до "Євро-2012"?

Задля справи, у котру я вірю, задля розвитку галицького футболу, я готовий поступитися своїми амбіціями, я готовий йти на компроміси.

[ Косьмина Петро ]
Пане Димінський, мені не зрозуміло з ваших дуже рідких останнім часом виступів у пресі, за кого Ви проголосуєте на цих виборах. Це секрет? Що Вам заважає стати на Львівщині губернатором?

Посада губернатора, який не може виконати накази виборців, для мене не цікава. А щодо виборів, то я вже говорив – у виборах за домовленостями участі не беру.

[ Олександра ]
Яка політична реклама вам сподобалася на цих виборах? А яка не сподобалася? Чому ви залишили політику? У цьому ви чимось схожі з Пінчуком: він пішов з політики, але не сидить на грошовому мішку, а займається благодійництвом, розвиває медіа, не галасом, а справами помагає людям...

Українська політика сьогодні є звичайним бізнес-проектом, до якого я не хочу мати жодної причетності.

[ sashko ]
Чи правда, що ви були позавчора, 25 вересня були на засіданні ПФЛ? якщо так, то розкажіть про що там йшлося (наскільки знаю, ви не так часто відвідуєте такі засідання).

Справді, я був на засіданні, але не ПФЛ, а робочої групи, яка працює над створенням статутних документів Прем’єр-ліги. Ми визначились із наступною датою зустрічі усіх власників клубів.

[ БЮТ ]
Чи давно Ви спілкувалися з майбутнім прем'єр-міністром України Юлією Томишенко. Кажуть, ви посварилися. Якщо так, то через яку суму?Соціологи кажуть, що БЮТ на Львівщині значно випереджає БНУНС. На вашу думку, чому так сталося: через талант і харизму Тимошенко чи через бездарність Олійника?

Я не знаю, як з майбутнім, а з екс-прем’єром Тимошенко я зустрічався давно. Щодо рейтингу БЮТ, то, на мою думку, це не так заслуга Тимошенко, як цьому сприяє бездарність Олійника.

[ Андрій Р. ]
Чи можете Ви сказати, скільки Ви торік заробили і на чому? У переліку європейських країн Україна є третьою знизу за розміром середньої зарплати. При цьому у тому ж списку Україна є третьою згори за обсягом проданих нових дорогих авто?Як би Ви це прокоментували. Чи не відчуваєте Ви своєї відповідальності за те, що багато живете у загалом бідній державі?

Я звик відповідати за свої слова. Наша країна найбагатша країна світу, а про все решта, треба спитати у виборців: чому депутати, коли йдуть на вибори, то на них костюми за 20 доларів, а через рік вони пересідають на «Бентлі». Спитайте про це у своїх депутатів.

[ Ігор Карпин ]
Ви не вірили у те, що "Євро-2012" пройде в Україні. Чи вірити ви у те, що Олійник із Садовим, яким начхати на свої "Карпати", спроможуться підготувати Львів до Євро? Як просувається справа зі створенням Народної команди "Карпати"? Таке враження, що ця ідея вмерла остаточно?

Я не вірив і зараз не вірю, бо не бачу реальних кроків, щоб Євро-2012 відбулося. Я є членом Всеукраїнського організаційного комітету. Ще жодного засідання цього Комітету не було. Тому змінити свою думку не маю підстав. Про Львів треба спитати в Олійника та Садового. Створення народної команди «Карпати» не припинялось. Зараз триває етап корпоратизації. У будь-якому разі, з нового року буде створене відкрите акціонерне товариство. А чи буде створена народні команда, це залежить не тільки від влади, а від кожного, хто вболіває за «Карпати».

[ Дмитро Бучин ]
Як би Ви оцінили діяльність уряду Януковича, якого в Галичині паплюжать усі, окрім Писарчука? Чи не означає це, що на майбутніх президентських виборах Україну дурні політики знову спробують поділити навпіл.

Я не знаю, кого з політиків Ви вважаєте дурнями, але те, що Україну практично розділили, то вже бачать усі, і не тільки політики. А щоб давати оцінку уряду Януковича, то спершу треба дати йому можливість пропрацювати рік.

[ К.І.Я. ]
„У Львові є одна людина, яка може і хоче зробити щось для розвитку футболу, але йому не дають. Це почесний президент ФК „Карпати ” Петро Димінський”, – вважає заступник міського голови Харкова, колишній львів`янин Ігор Шурма. Про це він заявив у коментарі „Гал-info”. Вам що,дійсно не дають розвивати львівський футбол? Хто і чому?

Що ж, у Харкові це помітили, а у Львові ще ні. Ви подивіться, чого ми «добилися» за 17 років незалежності. Масово знищили дитячі садочки та спортивні майданчики, а що збудували? Нічого. Більше того, чому «Карпатам» не дають збудувати дитячо-юнацьку футбольну академію для дітей з усієї Західної України? І таких запитань до нашої влади є багато, і я вже не раз про це говорив. Але ж ця дитяча футбольна академія потрібна не тільки Димінському…

[ Маркіян Олегович Бабак ]
Тривалий час вас вважали діловим партнером Ігоря Єремеєва. Які у вас стосунки нині і що змінилося за останні кілька років у ваших взаєминах?

Наші стосунки ділові, відверті і стабільні.

[ Олег Заворітній ]
Петре Петровичу, чи ви знаєте, що коїться довкола будівництва нового стадіону у Львові? Кажуть, що земля, де його хочуть збудувати, вже давно продана. Чому ви не очолили оргкомітет з підготовки Євро у Львові? Хто зарубав вашу кандидатуру Суркіс чи Олійник?

Я вже говорив, що я є членом Всеукраїнського організаційного комітету з проведення Євро-2012. І коли є потреба у моїх порадах, я завжди готовий до спілкування. Стадіон – це до влади.

[ Тарас Романович Гончарук ]
Яке місце займуть "Карпати" в кінці сезону на ваш погляд? Дайте будь ласка свій прогноз. Наперед вдячний за відповідь. Тарас

Скажу так: перед «Карпатами» поставлене чітке завдання – посісти місце не нижче, ніж у минулому сезоні.

[ Мирослав ]
Петро Петрович, ви прихильно ставитеся до Олега Тягнибока і до "Свободи". Чого це раптом? Адже ви не корінний галичанин? Що Вам не подобається у діях Тягнибока?

Для того, щоб бути патріотом, націоналістом чи українцем, не обов’язково народитися у Галичині чи бути корінним галичанином. І не треба перебільшувати моїх симпатій до Тягнибока.

[ Mukola ]
Чи правда, що ви ведете переговори з С.Курпілем про купівлю "Високого Замку"? Ці плітки не змовкають у Львові... Чи не хочете підтримати газету "Ратуша", яку душить Андрій Садовий?

Якщо «Ратушу» остаточно не «задушили», якщо «Ратуша» ще жива, то я готовий з ними поспілкуватися. Не тільки «Високий Замок», а будь-які ЗМІ, які не говорять правди людям, мене не цікавлять.

[ Валентин Бордуля ]
Чи не здається вам, що Аляксєй Сучков вже не старається у грі за "Карпати"? Останні матчі він провів вкрай погано. Може, він має якісь пропозиції від інших клубів "вишки"?... А взагалі, хто з гравців "Карпат" має пропозиції від інших клубів

У грі будь-якого футболіста є підйоми і спади. Від періоду кризи ніхто не застрахований. Правда, хотілося б, щоб вона якнайшвидше минула. Щодо переходів в інші клуби, то про це можна говорити тільки в міжсезоння.

[ Пакош О. ]
За час правління Олійника олігарх Коломойський купив на Львівщині нафтоппереробний завод у Дрогобичі і паперовий комбінат у Жидачеві. При цьому Олійник білий і пухнастий і ніхто нічого йому не може зробити. Як Ви думаєте, якщо БЮТ переможе, то Олійника буде звільнено, чи він і тоді викрутиться? Чому Олійника так покриває Президент Ющенко?

У Вас була чудова нагода спитати про це безпосереднього у Ющенка і у Тимошенко під зустрічей з ними у Львові.

[ Не Петро Олійник ]
Пане Димінський, як ви ставитеся до нового призначення Михайла Сендака нач.управління захисту прав споживачів? Чи підтримуєте ви з ним стосунки?

До його нового призначення я ставлюся так само, як і до нього самого.

[ Олег ]
Петро Петрович,що ви маєте в житті, окрім "Карпат" і футболу? Здається, ви дуже самотня людина. Чи це не так?

Не знаю, звідки Ви це взяли. Я почуваюся щасливим. Якби всі були б такими «самотніми», як Димінський, в країні панували дружба, мир і спокій.

[ T.V. ]
Петро Петрович, ви видали чудову книгу про Помаранчеву революцію. Не шкодуєте тепер про це? Що тепер думаєте про той час - час Майдану?

Не шкодую. Шкодую тільки про те, що вона так і не дійшла до читача. І прикро мені, що ідеї Майдану так далеко розійшлися з нашою реальністю.

[ з ОДА ]
Як бізнесмени вашого кола оцінюють те безладдя та беззаконня, що зараз чинять у країні? Хто зможе вивести Україну з постійних криз і чвар: Тимошенко, Ющенко, Янокович чи ще хтось?

Я говорю за себе. Я не можу говорити за всіх бізнесменів. До моєї думки можна прислухатися, а можна не прислухатися. Але це моя позиція. Я думаю, що таких бізнесменів, яким подобається заробляти гроші в країні, де нема законів, взагалі не існує. Сьогодні гасла про прориви, про мови – це не головне. Наша країна все далі віддаляється від горизонту, де справедливе і заможне життя. Котиться у прірву наша країна – оце головне. Що треба зробити? Я, наприклад, як людина з досвідом, бачу вихід тільки один. На політичному небосхилі повинна з’явитися людина, яка буде мати право звернутися до народу з одним проханням – щоб народ довірив їй навести в державі порядок. Задля того, щоб звернутися до народу, ця людина має бути незаангажована і мати моральне право на це. Думаю, така людина з’явиться на наступних президентських виборах.

[ Orest ]
Хто чи що вам заважає бути у політиці? Хто для Вас є в Україні моральним авторитетом? Що треба для України, щоб вони вилізла з хаосу?

На це питання я вже відповів.

[ Довганик Олег Миколайович ]
Інформаційна агенція "Гал-Info", Олег Довганик. Пане Петре, питання до Вас: 1 — Ви ще минулого року обіцяли назвати прізвища людей, яких Ви фінансуєте у Львівській обласній раді. Назвіть їх, будь-ласка, і чи є серед них теперішні кандидати у народні депутати України. 2 — Свого часу на прес-конференції Ви говорили, що усі умови договору із ЛМР щодо спортивного комплексу Україна" "Карпати" виконали. в свою чергу Андрій Садовий зазначив таке: "Я не пам’ятаю, щоб у мене відбулась розмова із Петром Димінським, де б я обіцяв йому позитивне рішення сесії. підписана угода, де передбачено виконання певних домовленостей зі сторони Львівської міської ради та зі сторони «Карпат». Там розписано, що і яка сторона має зробити. Якщо ФК «Карпати» виконає прописані в угоді пункти, то міська рада своєю чергою буде виконувати пункти зі своєї сторони. А, на мою думку, пункти цієї угоди не виконані повністю. У мене є така риса, яка може і погана, а може добра: я ніколи нікому нічого не обіцяю, а моє мовчання при розмові люди сприймають як згоду. Я можу просто промовчати, а люди сприймають це як згоду. Я глибоко поважаю Петра Димінського за те, що він фінансує «Карпати», проте він повинен виконати усі пункти угоди, які не виконані повністю. Місто буде допомагати отримати стадіон «Україна» «Карпатам», проте тільки не у шкоду місту. Якщо буде шкода для міста — то Львівська міська рада сприяти цьому не буде. Проте це все тільки після виконання пунктів угоди". ПИТАННЯ: Чи домовилися Ви вже остаточно із мером Львова про стадіон "Україна"? 3 — У Львові ходять чутки, що Ви фінансуєте теперішню передвиборчу кампанію ВО "Свободи". Чи це так і чому з’являються такі чутки? 4 — Чому, на вашу думку, "Карпати" "вилетіли" із боротьби за національний Кубок? Чи не пов’язуєте це з тим, що гравці не встигли адаптуватись до роботи із новим тренером команди? 5 — Зараз час від часу з’являється інформація про те, що Харків офіційно хоче викупити у Львова право на проведення ЄВРО-2012. Називається і конкретна сума і те, що мери двох міст ведуть про це переговори? Наскільки імовірним Ви вважаєте такий розвиток подій? ДЯКУЮ ЗА ВІДПОВІДІ!

По-перше, я не говорив, що їх фінансую, а говорив про те, що фінансував. Серед них є і кандидати у нардепи, і народні депутати. Повністю список я опублікую тоді, коли буду впевнений, що ці люди остаточно втратили почуття поваги до своїх виборців. Це можна буде скоро перевірити: я думаю, що дуже скоро у нас будуть позачергові вибори до місцевих рад. Якщо побачу, що ті люди, які давали обіцянки – не лише мені а й тим, хто їх обирав, і не дотримали їх – і вони знову йдуть на вибори, я цей список обов’язково опублікую – хто і скільки. Знаєте, теперішня обласна рада мені нагадує Верховну Раду четвертого скликання, коли Леонід Макарович Кравчук, Перший Президент України, відповідав на запитання новобраної Верховної Ради України, і дехто з дуже радикальних на той час нардепів, на котрих з боку подивишся – праведники, і вони ставили йому некоректні питання про деякі, з їхньої точки зору, злочинні дії адміністрації Президента Кравчука і Леонід Макарович відповів: «Ви знаєте, шановні, якщо сьогодні сюди в зал Верховної Ради запросити правоохоронні органи і на кожного з вас надіти кайданки, то ні в кому з вас не помилитися». І ніхто з народних депутатів не встав і не сказав: «Ні, Леоніде Макаровичу, у мені помиляться».

Друге запитання. Я завжди відповідаю за свої слова. І на сьогоднішній день «Карпати» виконали всі зобов’язання, які було обумовлено у даному договорі. Більше того, ми зробили деякі речі (такі, як реконструювали пропускну систему тощо), що не входили в перелік тих питань, які необхідно було зробити «Карпатам». Ми це робили без всяких гарантій міської ради. Договір цей був підписаний поважними людьми – і губернатором Олійником, і Миколою Томенком, народним депутатом, депутатом 5 скликання, котрий очолює Футбольну професійну лігу паном Сафіуліним, колишнім міністром молоді і спорту Павленком, в тому числі мною і Мирославом Сеником. Відповідальність на себе відразу взяв Петро Олійник – губернатор області, а контроль – ініціативна група, що була створена під час зелено-білої революції перед міською радою. Якщо говорити про те, наскільки я вірю в те, що говорить Андрій Іванович, я не знаю, я не чув, щоб він говорив. Але на моїй понеділковій зустрічі із ним, ніяких в принципі натяків на те, що міська рада не виконуватиме своїх зобов’язань, я не почув. Я думаю, що це буде трагедія не Димінського. Повірте мені, якщо умови ці не будуть виконано, я розцінюватиму це, як звичайне шахрайство. І крапля шахрайства і нелюбові не тільки до українського футболу, а й до галицького, вона переповнить мою чашу терпіння. З усіма наслідками.

Третє. Я взагалі дивуюся, чому мене весь час питають за «Свободу». У виборців сьогодні є можливості спілкуватися з першим керівниками політичних сил. Ви хоча би раз запитали у Тимошенко, у Ющенка або у Луценка, Тягнибока – з яких коштів вони фінансуються. Взагалі вони можуть сьогодні показати, скільки коштують їхні вибори, якщо, уявіть собі, секунда ефірного часу (реклама) коштує тисячу доларів. Звідки вони беруть гроші, я не знаю. Але я впевнений в іншому, що у правовій державі з цих коштів треба платити податки. А їх, я впевнений, ніхто не платить. Я не фінансую жодної політичної сили.

Четверте. На це питання вже дав відповідь головний тренер «Карпат». Для мене особисто – це образа з боку команди. І висновки я робитиму після гри з «Металістом» 30 вересня.

П’яте. Чутки не коментую.

[ Таня Яремчук ]
Петре Петровичу! У тому, що Ви не маєте жодного стосунку до газети «ЗВУ» «переконані» уже не лише Ви самі, а й усі львів’яни і, особливо, «ЗВУківці». Тож, аби бодай трішки це спростувати, хочеться поінформувати, що ГО «Карпати», провівши рокировку поверхами з ЛОО Народна партія, знаходиться зараз за адресою колишньої «ЗВУ» на вул. М.Вороного, 3. Колишньої, тому що (можливо, Вам не відомо) газета не виходить: усіх, окрім директора і бухгалтера, скоротили, до речі, досі не виплативши розрахункових. Скорочення проходило у зв’язку з реорганізацією. Львовом ширяться чутки, що призначено чергового нового редактора «ЗВУ». Подейкують, Вашого, Петре Петровичу, родича – Остапа Дроздова. Хто знає, чи не спаде йому на думку вернути «ЗВУ» третій поверх, посунувши партію на її законний четвертий. Тоді ГО «Карпати» (до якої Ви, очевидно, також не маєте жодного стосунку) може залишитись просто неба, як і усі журналісти «ЗВУ». Чи такого бути не може? Можливо, Вам відомі якісь інші новини щодо ГО «Карпати» чи «ЗВУ», то поділіться. Звісно, якщо є бажання говорити правду…

Я сьогодні знаю тільки історію про те, чому ЗВУ опинилася у такому стані. Бо люди, які створювали це видання, у першу чергу, покійний Чорновіл, передали його нащадкам, тим самим акціонерам, які повинні були нести цей бренд як прапор Галичини. Але так сталося, що вони продали газету есдекам. Чому вони так вчинили, треба запитати у них. Я думаю, Ви знаєте у кого. А тепер для того, щоб відновити газету, насамперед треба відновити її моральний дух. Потрібен час.

[ Самойло Богдан ]
З якою метою ви скуповуєти ЗМІ і, що у Вас в наступних планах, хочете створити медіа-імперію, як Пінчук? А як Ви ставитесь до журналістів, зокрема?

Медіа-імперія – звучить привабливо, але до неї довгий шлях. До журналістів ставлюся з повагою, особливо до тих, які в першу чергу цінують своє ім’я, а не ім’я свого власника.

[ stepanenko ]
Добрий день шановний Петро Петрович ! Скажіть будь-ласка, коли Карпати почнуть боротись за вищі міся а ніж бути у вісімці кращих, коли почнеться нормальне фінансування команди, я маю на увазі придбання гравців хоча б середнього рівня ?

Я вважаю, що сьогодні фінансування футбольного клубу «Карпати» відповідає тим можливостям, які у нього є. Можу з впевненістю сказати, що «Карпати» за потенціалом і можливостями нічим не поступаються командам, які грають у Єврокубку. Інша справа, що сьогодні український футбол повинен перебороти певні негативи. Я сподіваюсь, що після створення Прем’єр-ліги цих негараздів стане помітно менше. Ну і головне, говорити про серйозний футбол високого європейського рівня можна буде тільки тоді, коли ми будемо жити у державі, громадяни якої матимуть фінансові можливості, щоб дивитися на футбол зовсім іншими очима. Наприклад, такими, як в Англії. А в Англії сьогодні квитки коштують від 50 до 100 фунтів. Зрозуміли?

[ sashko ]
Ваша думка про Прем'єр-лігу? Коли вона може бути створена і в якому форматі? чи не про неї йшлося на засідання ПФЛ від 25.09.2007?

Я вже відповідав. Процес іде.

[ Самойло Богдан ]
Ви себе вважаєте щасливою людиною? Чи правда, скільки б грошей не було, їх все одно не вистачає?

Принцип «Справа не в грошах, а в їх кількості» – це не мій принцип. Я вважаю, що гроші, як будь-які матеріальні блага, в першу чергу, мають приносити людині моральне задоволення. Якщо вони є тягарем, то це вже не щастя. Це якщо не проблеми, то серйозні недоліки в житті.

[ Олень ]
Де Ви востаннє відпочивали і де взагалі любите відпочивати. З сім'єю чи без?

Зі своєю дружною я живу протягом 34 років. Ні разу ми не відпочивали окремо одне від одного і, ясна річ, я надаю перевагу відпочинку з сім’єю. Взагалі люблю відпочивати в країнах колишньої Югославії.

[ Суркіс Гріша ]
Вам не соромно за те, що Карпати програли в Кубку України від першолігової команди? Чи звільните за це Яремченка?

На це питання я вже відповідав. Єдине додам, що Яремченка за це звільняти не збираюся.

[ Суркіс Гріша ]
Скільки становить річний бюджет "Карпат"?

Ви кожного року з ним можете ознайомитися у нашій газеті «Карпати» – перед початком і наприкінці чемпіонату.

[ олігарх ]
Скажіть будь-ласка, що це за фонд "Добросусідство" і фірма "Європа", які вам належать?

Фонд "Добросусідство" і фірма "Європа" мені не належать.

[ Янукович ]
Петрусю, скажіть скільки грошей ви маєте, але правду і без відмазок?

Якщо правду і без відмазок – я сам не знаю.

[ Буняк ]
Чи правда, що вас запрошували в "Народну Самооборону" Луценка?

Правда.

[ цікавий ]
Скільки жінок у вас було?

Я вже частково дав відповідь на це запитання. Лише додам, до весілля – не пам’ятаю, після весілля – одна, моя дружина.

[ ПроФФесор ]
Чи реально молодій людині зараз заробити багато грошей? Якщо так, то як. Хочу конкретну відповідь.

Я ще не зустрічав людей, яким не потрібні гроші. Про це треба говорити при зустрічі і дуже довго. І ще. Багато залежить від того, наскільки людина здатна їх заробити.

[ Петро Петрович ]
Оприлюдніть структуру своїх доходів за вчорашній рік. Реальну і згідно з декларацією про доходи.

Нехай податкова оприлюднить мою декларацію.

[ Бодя Олексійович ]
Чому "Карпати" програли вчора посередній команді першої ліги? Ви, як президент, дали вже наганяй чи самсинг елс головному тренеру й команді?

На це відповідав.

[ Я, Олег, миколайович ]
Доброго дня. 1)чому при таких дорогих квитках рівень сервісу на стадіоні Україна є незадовільним? 2)Ви завжди наголошуєте на тому, що створюєте молодий колектив де переважна більшість гравців будуть українцями.Натомість ми отримуємо придбання легіонерів, не завжди молодих, не завжди високого рівня...невже не легше переводити молодь,перспективну і головне львівську, із Карпат-2 в основу?

Ми всі хочемо, щоб «Карпати» грали у Лізі чемпіонів – уже і негайно. А ніхто не хоче зрозуміти, що є стратегічна лінія, якою ми рухаємося, хоч не так швидко, як хотілося б, але з кожним роком рухаємося вперед. І, в першу чергу, це стосується розвитку дитячо-юнацького футболу. Але чомусь ніхто не ставить запитання, чому я не можу побудувати дитячо-юнацьку футбольну академію для всієї Західної України. Чому від нас ідуть молоді таланти в «Шахтар», «Динамо»..? Мабуть, це питання повинно турбувати не тільки мене. Отож, можу сказати одне – я не шкодую і не буду шкодувати грошей для виконання цієї програми, на яку я відвів від 3 до 5 років.

[ 123 ]
ЧИ СТОЇТЬ ПЕРЕД КОМАНДОЮ ЗАВДАННЯ ПОТРАПИТИ В ЗОНУ ІНТЕРТОТО? КОЛИ В КАРПАТАХ ЗЯВИТЬСЯ ХОРОШИЙ ПЛЕЙМЕЙКЕР?КУПІТЬ СЕРГІЯ КОВАЛЬЧУКА З МОСКОВСЬКОГО СПАРТАКА...ВІН І ТАК ТАМ В ОСНОВУ НЕ ПОТРАПЛЯЄ! ДЯКУЮ!

Навіщо нам Ковальчук, який не попадає в основу? Хорошого плеймейкера ми із задоволенням придбаємо, але поки що ті агенти, з якими ми працюємо, такої кандидатури не надали.

[ Фесенко Євген ]
Шановний Петро Петрович! Чи не ввадаэте Ви що ситуація в ФК Карпати особливо в менеджменті потребує докорінних змін.Бо те що бачимо в останніх матчах крім суму та роздратування інших емоцій не викликає.І чи не приховують від Вас інформацію про реальний стан речей в команді? Вболіваю за Фк Карпати з 1985 року. Дякую

У дечому можна з Вами погодитися, а в іншому – ні. Повірте мені, я дуже уважно стежу за подіями в «Карпатах». Так, ми сьогодні потребуємо зміни менеджменту у кращий бік, і взагалі, рівень футболу нашої команди треба підвищити. Справді, для цього слід, насамперед, придбати серйозних гравців. Отож, я дякую за турботу, але повірте мені, ми йдемо правильним шляхом.

[ ******* ]
Чи правда що від Вас приховують інформацію про реальний стан справ в клубі,коротше кажучи що доступ до Вас обмежений? І що Ви збираєтесь робити щоб виправити те сумне становище в якому знаходяться Карпати?

Неправда.

[ анонім ]
Доброго дня, у мене таке питання: Чи напередодні гри гравцям дозволяється покидати базу тренування чи ні (і чому)? Чув, що в Динамо за порушення такого режиму штрафували і закидали в глубокий резерв...

Я в справи команди не втручаюся. Це питання до головного тренера і спортивного директора.

[ ******* ]
Чи варта платити високі фінансові бонуси гравцям які відбувають свій номер на полі? Саме відбувають а не боряться та грають для глядачів.І на що варта розраховувати в грі з Металістом? На боротьбу чи на наступне позорище?

Побачимо 30 вересня. Можу тільки Вас запросити на стадіон. Я сподіваюся на краще.

[ ******* ]
Що для Вас футбол? Польот душі чи задоволення власних амбіцій?

Це зміст мого життя.

[ анонім ]
Чи не помінялись плани стосовно широко розрекламованих матчів з лондонським Арсеналом і аргентинським Бока Хуніорс? а то останнім часом немає ніякої інформації на цю тему...

Я на цю тему з Вами ніколи не говорив. Звертайтеся до тих, від кого Ви чули цю інформацію.

[ анонім ]
Як ви вважаєте, чи відповідає ціна на квитки на домашні матчі Карпат рівню комфорту на стадіоні і демонстрованій грі?

Це не мені судити, а Вам. Тому Ви вибирайте, чи варто Вам дивитися за такі гроші такий футбол.

[ анонім ]
Ще одна швидше пропозиція ніж питання: в цілях популяризації Карпат і поповненя рядів команди підростаючими талантами провести акцію на кшталт акції стань гравцем Карпат тільки серйознішому рівні, з більшою кількістю переможців серед юнаків і дітей 12-18 річного віку? перможцям дати шанс проявити себе в дитячо-юнацькій школі Карпат чи Карпатах2,3,... Це могло би бути організовано навіть у форматі телевізійного шоу на ЛТБ, подібному до стань зіркою, шанс, і т.п. Як вам ідея такої акції? Просто іноді здається, багато молоді просто не вірить в можливість попасти в ряди улюбленої команди без блату, грошей і т.п.

З цього питання звертайтеся в наш підрозділ «Карпат», який називається «Карпати Спорт Маркетинг».

[ ******* ]
Деяких гравців клубу наприклад Пшеничних і ще декого частенько бачать в нічних закладаж м.Львова, звідки вони дуже частенько вибираються не на своїх двох.Це відбувалося за 2-3 дні до гри.Що думаєте з цим робити? Чи хай футболісти-мажори роблять що хочуть?

У нас є структури, які за це відповідають. На даний час ця інформація не підтверджується. Якщо Ви звернетеся безпосередньо до Дячука-Ставицького чи когось із керівництва клубу і Вам відмовлять, я Вам даю право дзвонити до мене особисто, і я усе з’ясую, якщо це правда.

[ Zimor Z ]
Почему в межсезонье не было приобретено ни одного футболиста атакующей ланки именно "под основу"? Кировски не в счет, потому что я его еще не видел...

Комплектацією команди займається головний тренер, а не Димінський. Димінський лише платить гроші.

[ karpatythebest ]
чому такі низькі планки завдань?

Завдання легко брати – тяжко виконувати.

[ 77777 ]
Доброго дня! Скажіть будь ласка, гасло "Європейському місту - європейський футбол" не поширюється на тренерів ФК "Карпати Львів" ? Не треба бути спеціалістом щоб сказати, що справи в українськомго футболу - мяко кажучі погані, одна з причин - це дуже слабкі тренера. Чому у Львів не запросити тренера з Європи, і дозволити йому будувати команду ? Досвід запрошення у Вас вже є (п. Голац), чому б не спробувати ще раз, врахувавши досвід ? Розумію що таке питання більш комплексне, і запрошення такого тренера це не панацея, але все ж таки, на мій погляд дуже важливий фактор. Успіхів Вам!

Дякую за пораду. Обов’язково поміркуємо над цим питанням, але пізніше, сьогодні ще не час. Але «Карпати» при Голацу і без Голаца мали успіхи і мали поразки, і Голац теж не уникнув того, що трибуни кричали «Вівці».

[ Юра ]
Керівництво клубу збирається придбати досвідчених гравців? Чи будемо чекати коли наша молодь навчиться стабільно грати?

Наша філософія футболу і стратегічний план визначені – ми розраховуватимемо на свою молодь. Але це аж ніяк не означає, що ми будемо відмовлятися від гравців, які своїм потенціалом зможуть зміцнити «Карпати».

[ hooly ]
Петре Петровичу, як, Ви, ставитесь до того, що деякі президенти українських футбольних клубів вказують тренерам кого ставити на гру, кого змінювати і коли? Чи не здається, що тренер все ж таки компетентніший? Чи були такі ситуації в "Карпатах"?

Є така передача «Наш футбол», тільки в Росії. Запитали: «Чому Абрамович звільнив головного тренера? Хто давав йому право втручатися у внутрішні справи команди?». Мені сподобалася відповідь ведучого програми усім вболівальникам футболу Росії: «А чия це команда – Абрамовича чи головного тренера?» З іншого погляду, чи потрібно власнику клубу втручатися у роботу тренера. Якщо він призначив тренера, якому довіряє, то, ясна річ, він не буде йому заважати. Водночас ніхто не заборонить власнику клубу придивлятися до всього, що твориться у команді, якій він платить гроші. Але я не вірю, що серед президентів українських клубів є такі, що будуть втручатися у дії головного тренера, якщо він все робить добре. Але у нас не такі тренери, які хотілося б.

 

Вибачте, але на чат мені сьогодні надійшло 86 питань. Скільки встиг – відповів. На жаль, маю нагальні справи, тому змушений перервати спілкування з вами. Всім дякую за відверті запитання.

Новини

  • 10Червня 2009

    • 23:19
    • 2:1 – млява перемога збірної України над Казахстаном, яка залишила більше запитань, аніж дала відповідей
    • 22:00
    • У Тимошенко відповіли Ющенкові, що призначення голів РДА блокує саме він
    • 21:58
    • Україна та ЄБРР підписали Меморандум про співпрацю в галузі енергетики
    • 21:55
    • ЄБРР планує інвестувати в українську економіку 1 млрд. євро
    • 21:51
    • В УЄФА невдоволені затримкою будівництва терміналів в аеропортах Львова та Донецька
    • 21:47
    • «Надра України» розглянуть на РНБО
    • 19:40
    • Найкращі закарпатські амбулаторії отримали автомобілі
    • 19:37
    • Про гандбольну зірку із Закарпаття написали книжку
    • 19:30
    • Комісар ООН у справах біженців у Білорусі, Молдові та Україні закликала журналістів об’єктивно писати про мігрантів
    • 19:25
    • Мери малих українських міст радилися, що просити у Тимошенко
    • 18:10
    • Львівські виші категорично проти, щоб ЗНО було обов’язковим лише для бюджетників
    • 18:07
    • Ющенко вимагає від Рахункової палати щомісяця оприлюднювати результати виконання Держбюджету
    • 18:03
    • Виші досі не знають, яким буде держзамовлення на цей рік
    • 18:00
    • «МІФ-2009» плекає у Краковецькій школі імені Романа Шухевича українську еліту
    • 17:57
    • Приймальні комісії львівських вишів в очікуванні проблем з перевіркою сертифікатів ЗНО

Фоторепортаж