This version of the page http://www.sed.lg.ua/media/node/1416 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-09. The original page over time could change.
10-річчя Сєвєродонецькому відділенню військовослужбовців | Северодонецк online

10-річчя Сєвєродонецькому відділенню військовослужбовців

17 листопада відбулося урочисте зібрання членів Сєвєродонецького відділення Української асоціації звільнених у запас військовослужбовців. Громадська організація святкувала десятий день свого народження. Члени асоціації впевнені, що найбільш гострі проблеми кадрових військовослужбовців, звільнених у запас, та членів їх сімей потрібно вирішувати спільними зусиллями.

Урочиста зустріч зібрала три покоління: тих, хто захищав Батьківщину в роки Великої Вітчизняної війни, хто служив та воював у мирний час та тих, хто проходив службу в Збройних Силах, органах МВС, МНС та спецслужбах. За 10 років роботи організації більше двохсот кадрових військовослужбовців, звільнених у запас, та членів їх сімей, змогли на пільгових умовах, а деякі безкоштовно, пройти перенавчання на різноманітних курсах на базі вищих навчальних закладів міста. Отримані знання допомогли при влаштуванні на роботу та в практичній діяльності.

За активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді, активну життєву позицію та з нагоди 10-річчя від дня створення громадської організації грамотами виконкому Сєвєродонецької міської ради нагороджено підполковника у запасі Олексія Олександровича Акімова, майора у запасі Петра Петровича Місінкевича, майора у запасі Василя Вікторовича Сорокіна. Почесною грамотою виконкому Сєвєродонецької міської ради нагороджено Володимира Петровича Петухова, голову ради Сєвєродонецького відділення Української асоціації звільнених у запас кадрових військовослужбовців.