This version of the page http://www.sed.lg.ua/media/node/1401 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-09. The original page over time could change.
Информация пресс-службы городского совета от 15.11.2007 | Северодонецк online

Информация пресс-службы городского совета от 15.11.2007

Озеленення країни – спадщина для майбутніх поколінь.
У листопаді заплановано провести акцію „Озеленення країни – спадщина для майбутніх поколінь” з залученням широких верств населення. Розпорядженням міського голови від 13 листопада затверджено план заходів щодо озеленення та благоустрою Сєвєродонецька.
Житлово-комунальними підприємствами міста планується прибирання територій уздовж об’їздної дороги та внутрішньоквартальних територій. Дві з половиною тисяччі кілометрів намагаються прибрати від сміття працівники підприємств, за якими закріплено територію берегів озер Паркове та Чисте. У районі нової будівлі Центру зайнятості буде створено газон площею 450 квадратних метрів.
По вулиці Маяковського та близ меморіалу Слави сєвєродончани висадять 300 кущів, а 400 нових дерев прикрасять шосе Будівельників, проспект Радянський, сквер пл. Перемоги, пр. Гвардійський, території навколо шкіл та підприємств. Привести до ладу планується і території скверів близ площі Перемоги, Дитячого містечка, Храму, вулиці Гоголя, а також газони по проспекту Хіміків та Гвардійському.

Добрі результати сєвєродонецьких боксерів.
XVIII Міжнародний турнір з боксу пам’яті Олександра Назаренко проходив у Лисичанську. В змаганнях брали участь 157 спортсменів з областей України та Росії, у тому числі і сєвєродонецька команда ДЮСШ № 1. В особистій першості сєвєродончани показали добрі результати. У ваговій категорії до 65 кг І місце посіла Карина Ярчук, ІІ місце у ваговій категорії до 43 кг – Олег Гаврилів, ІІ місце у ваговій категорії до 38 кг – Іван Чорнобривко. У ваговій категорії до 60 кг ІІ місце посів Дмитро Токарев, а ІІІ – Володимир Єфименко.

Актори драмтеатру в Тернополі.
Три дипломи привезли актори Сєвєродонецького драматичного театру з фестивалю, що відбувся напочатку листопада в Тернополі. На VIII Всеукраїнському фестивалі „Тернопольські театральні вечори. Дебют” демонстрували свою майстерність не тільки творчі колективи України. Були гості з Шотландії та Польші. Серед учасників фестивалю були як найстаріший український театр Коломни, так і молоді учасники. За високий рівень музичного та пластичного вирішення постановки сєвєродонецькі актори нагороджені дипломами.