This version of the page http://www.krainamriy.com/rozdil61.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-08. The original page over time could change.
Рідня (Київ) // КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
english info
Пошук у вістях


Свіжі надбання

Воплі Відоплясова
Ладо (maxi single)
CD
Воплі Відоплясова
Офіційна mp3-колекція: Найкраще
mp3
V/A
Українська героїчна пісня (deluxe edition)
CD


Новини поштою




Скасувати розсилку


  
Чільна сторінка Рідня (Київ)
Рідня (Київ)

«РІДНЯ» ─ проект, що поєднав у собі непоєднуване. Щемливий дівочий український спів і традиційні слов’янські музичні інструменти доповнюють драйвові японські барабани.

Так само, як у великій родині, що зібрала на веселому святі різних за характером родичів, розмаїття почуттів у музичних творах проекту живлять звуки різних інструментів.

Людський голос серед них ─ найдовершеніший інструмент. Його дарують слухачам вокалістки гурту «Лукини роси». Музичну пам’ять народу пробуджує цимбалістий, лірник та дудар в одній особі ─ Олекса Кабанов. А гурт «Тайко Драмс» не дає сумувати нікому. Великі японські барабани «тайко» найкраще дають відчути биття великого серця Роду, єдиного бога Всесвіту наших предків. Він для нас є символом вічності приРОДи та наступності у творчості.

Кажуть досі люди: «Нашому РОДу нема переводу!» Цей давній образ підказав назву і надихнув на ідею проекту «РІДНЯ»: зв’язок різних епох і часів (минулого і сучасного), доброзичливе і обережне (від - «Берегиня») ставлення до традицій музикування різних країн. Єднаймося у колективній радості музичного поклоніння давньому Богу всіх наРОДів!

 


© КРАЇНА МРІЙ, 2008. www.krainamriy.com
    Веб-дизайн: Богдан Гдаль