This version of the page http://www.vseinfo.com/?p=3161 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-06. The original page over time could change.
Депутати поставили кредит МВФ під загрозу | Світ новин

Депутати поставили кредит МВФ під загрозу

31.10.2008 – 15:36

ВР вилучив пункт із антикризового законопроекту, який передбачав призупинити підвищення мінімальної зарплати до прожиткового мінімуму до 2011 року.

Тим часом в законі пропонувалося в законі “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення мінімальної заробітної плати на рівні прожиткового мінімуму для працездатних осіб” слова і цифри “з 1 січня 2009 року” замінити словами і цифрами “з 1 січня 2011 року”.

Проти вилучення цього пункту виступив заступник голови Секретаріату Олександр Шлапак, стверджуючи, що під загрозою опиняться підприємства.

Зі свого боку, лідер фракції НУ-НС Вячеслав Кириленко заявив, що не потрібно вирішувати банківську кризу за рахунок людей.

Автор проекту запропонував натомість скасувати пільги і витрати для депутатів уряду і президента, щоб отримати необхідні кошти.

Голова ВР Арсеній Яценюк попередив також, що усунення цієї норми може зашкодити наданню Україні кредиту від МВФ на суму 16,5 млрд. доларів.

Читайте також:

  • НУ-НС додав поправку до антикризового пакету
  • Депутати заженуть зарплати в тінь?
  • НУ-НС хоче повернути Яценюка в крісло
  • Яценюка “реанімують”?
  • Литвина висувають на спікера

Теми: ВР, законопроект, МВФ, НУ-НС

(Без оцінок поки)
 Loading ...

Залишити коментар

Введіть код, який Ви бачите на картинці