This version of the page http://www.sony.ua/pressrelease/id/1205831215024 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-05. The original page over time could change.
Sony VAIO з новими процесорами Intel® Core™ 2 Duo : Sony

Україна

My Sony

My Sony:

 
My Sony

My Sony:

 
  • Головна сторінка
    •  >  Прес-центр

Прес-центр

  • Головна сторінка
 

Пошук серед прес-релізів

Ноутбуки VAIO з новими процесорами Intel® Core™ 2 Duo – покращені технічні характеристики для модельного ряду 2008 року

13/3/2008

 

  • Тепер комп’ютери VAIO серій AR60, FZ30, SZ70 і CR30 обладнані новими процесорами Intel® Core™ 2 Duo
  • У 2008 році зросте кількість моделей з приводами Blu-ray Disc™
  • Моделі класу High-end серій AR60, FZ30 і SZ70 з 4 Гб оперативної пам’яті (SDRAM) мають надзвичайно високу продуктивність
  • Портативний комп’ютер AR61ZRU – повноцінне рішення для розваг у форматі Full HD – тепер має 512 Мб виділеної відеопам’яті (VRAM)




Київ, 13 березня 2008 - VAIO від Sony з гордістю повідомляє, що у 2008 році в декількох серіях портативних комп’ютерів будуть використані нові процесори Intel® Core™ 2 Duo.

“Особливі якості нового сімейства процесорів ідеально підходять для комп’ютерів VAIO,” каже Хидетоші Такігава (Hidetoshi Takigawa), директор з маркетингу компанії VAIO of Europe. “Враховуючи, що формат High Definition вже впливає на майбутній розвиток техніки у найрізноманітніших галузях, комп’ютери VAIO забезпечують ще більш високу продуктивність у роботі з цим форматом. Більше цього, Blu-ray Disc™ дозволяє ефективно реалізувати безперечні переваги нового процесора Intel. Разом все означає, що ми можемо запропонувати споживачам найбільш повні та сучасні на сьогоднішній день системи високої чіткості. Чим би не цікавився споживач – від комп’ютерних ігор до монтажу особистих HD-фільмів, найбільш логічно буде обрати комп’ютер VAIO.”


VAIO серії AR60

Втілюючи всі найновіші досягнення аудіо- та відеотехніки формату HD, комп’ютери VAIO серії AR60 мають тепер ще більші можливості. Цей перший портативний комп’ютер з вбудованим приводом Blu-ray Disc™ Drive тепер обладнано процесором Intel® Core™ 2 Duo T8300 (модель VGN-AR61ZRU). Новий центральний процесор забезпечує найвищу якість графіки, високу продуктивність під час роботи у форматі High Definition у поєднанні з технологією економії живлення Deep Power Down, яка забезпечує тривалий час роботи від однієї зарядки акумулятора.

 

VAIO серії FZ30

 

Будучи портативним комп’ютером, модель VGN-AR61ZRU має, тим не менше, необхідну продуктивність для редагування ваших відеозаписів у форматі HD перед тим, як записати готові ролики на двошаровий диск Blu-ray Disc™ об’ємом 50 Гб для надійного зберігання. І чим би ви не займалися – монтажем HD-записів або переглядом HD-фільму, великий 17-дюймовий широкоформатний дисплей WUXGA відтворить для Вас з точністю до останнього пікселя зображення з розподільчою здатністю 1080p Full HD у чудовому кольорі завдяки РК-дисплею X-black LCD і суперяскравій дволамповій підсвітці. Коли ви захочете подивитися телевізор, до ваших послуг вбудований гібридний DVB-T тюнер цифрового/аналогового телемовлення і пульт ДК, і навіть вихід інтерфейсу HDMI™ для перегляду фільмів у форматі HD на сумісному HD-телевізорі.


VAIO серії FZ30

Тепер серія FZ30 поєднує 4 Гб пам’яті SDRAM і процесор Intel® Core™ 2 Duo T8300, забезпечуючи таку обчислювальну потужність, що програми для роботи зі звуком та відео просто «літають». Завдяки легкій, але дуже міцній конструкції з магнієвого сплаву, ця модель виглядає як стандартний персональний комп’ютер формату A4, але відкрийте кришку – і ви побачите великий 15,4-дюймовий екран WXGA.


Цей екран поєднує нове покоління технології X-black LCD з дволамповою підсвіткою і здатен забезпечити точність передачі кольору 90%. Це означає, що фотографії і відео – особливо відео у форматі HD – виглядають на екрані, наче в житті. Повторюємо, це портативний комп’ютер, достатньо потужний для монтажу відео у форматі Full HD і створення архіву ваших кліпів на двошарових дисках Blu-ray Disc™, який можна також використовувати в якості HD-відеоплеєра. Наявність інтерфейсу HDMI™ завершує перелік переваг, пов’язаних із роботою з HD, і гарантує, що комп’ютери серії FZ30 максимально готові до майбутнього.

 

VAIO серії SZ70

 

VAIO серії SZ70

Цей ультрапортативний комп’ютер є втіленням високої технології в усьому, починаючи з шасі з вуглецевого волокна і підсвітки РК-екрану, яка економно використовує енергію, до центрального процесора Intel® Core™ 2 Duo T9300, який забезпечує «турбореактивну» потужність нового покоління у комп'ютері вагою лише 1,79 кг. У ньому є навіть унікальний перемикач режимів Stamina та Speed, який дозволяє користувачеві задіяти один з двох комплектів графічних чипів, обираючи більш тривалий час роботи або високу потужність відеокарти залежно від того, що йому потрібно.


Завдяки широкоформатному РК-дисплею, у якому використано вдосконалену технологію X-black LCD, і особливій пласкій конструкції корпусу з вуглецевого волокна, комп’ютер серії SZ70 завжди привертає до себе увагу.


VGN-SZ7RVN/X – єдина модель серії, до стандартної конфігурації якої входить пам’ять SDRAM ємністю 4 Гб. Ця модель має жорсткий диск ємністю 250 Гб і особливе оздоблення Premium Carbon найвищої якості. Щоб отримати більш детальну інформацію про цю та інші моделі, завітайте на сайт www.sony.ua/vaio.


VAIO серії CR30

Яскраві, з індивідуальним стилем, комп’ютери VAIO серії CR30 обладнані тепер новим процесором Intel® Core™ 2 Duo T8100 або ще більш потужним T8300 залежно від моделі.

 

Незважаючи на те, що під час розробки велика увага приділялася стилю та оригінальності, серія CR30 – це потужні портативні комп’ютери, орієнтовані на роботу зі звуком і відео та обладнані вбудованою web-камерою Motion Eye™ з розподільчою здатністю 1,3 мегапікселя, ідеальною для відеочату. Для ще більшої зручності режим «аудіо/відео» (AV Mode) дозволяє вам переглядати фільми, записані на DVD або відтворювати Audio CD без завантаження операційної системи Windows. Набір спеціальних кнопок забезпечує керування відтворенням, і ви можете насолоджуватися переглядом фільмів на широкоформатному РК-екрані WXGA з притаманною цим екранам високою контрастністю і живим кольором, які забезпечує технологія X-black LCD.


Додатково на український ринок постачатиметься модель VGN-CR31ZR/N виконана у кольорі «шампань».

 
  • Про Sony
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Карта сайту
  • Вакансії в Sony
 
© 2002 - 2009 Sony- Правила та умови користування веб-сайтом   |   Гарантія конфіденційності