This version of the page http://www.minagro.kiev.ua/page/?7870 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-05. The original page over time could change.
Назустріч XXІ-й Міжнародній агропромисловій виставці - ярмарку “Агро-2009” \ Нормативні документи у сфері виставкової діяльності АГРО-2009 \ Виставкова діяльність \ Міністерство \ Міністерство аграрної політики України


Урядовий
портал

Українська   
English   
01:59, п'ятниця, 05 червня 2009 
Головна / Міністерство / Виставкова діяльність / Нормативні документи у сфері виставкової діяльності АГРО-2009 / Назустріч XXІ-й Міжнародній агропромисловій виставці - ярмарку “Агро-2009”

Назустріч XXІ-й Міжнародній агропромисловій виставці - ярмарку “Агро-2009”

01.04.2009 14:56

Трохи більше двох місяців залишилося до проведення XXІ-ої Міжнародної агропромислової виставки - ярмарку “Агро-2009”. Але підготовча організаційна робота вже у самому розпарі. Майже щоденно питання виставки обговорюються на оперативних засіданнях робочої групи під головуванням заступника Міністра агрополітики Олександра Шевченка, щопонеділка розглядаються на апаратних нарадах Міністерства.

Звичайно, системна світова фінансова криза не могла не вплинути на підготовку до головної аграрної виставки України, змусила багатьох традиційних та потенційних учасників виставки вишукувати резерви з тим, щоб забезпечити свою участь у АГРО. На прохання робочої групи, яка проводить постійний моніторинг громадської думки, організатор-розпорядник виставки корпорація «Украгропромбіржа» вишукує можливості щодо зменшення вартості участі у виставці експозицій областей та наукових закладів.

Організатори цьогорічної виставки-ярмарку “Агро-2009” висловлюють надію, що економічна криза  не стане неподоланою перешкодою для забезпечення широкої участі у виставці інших держав, в тому числі іноземних фірм та компаній. Запрошення направлені в посольства майже всіх країн Європи. Від міністерств сільського господарства деяких держав, зокрема Угорщини, Німеччини вже надійшли позитивні відповіді.

Незважаючи на те, що формування Програми  XXІ-ої  Міжнародної

агропромислової виставки - ярмарку “Агро-2009” знаходиться на завершальній стадії, Організаційний комітет виставки  готовий розглянути та врахувати конструктивні пропозиції від підприємств, установ, організацій,  фізичних осіб, які планують прийняти в ній участь. Обов’язково будуть враховані прохання та пропозиції щодо розгляду різноманітних актуальних проблем розвитку сільського господарства на науково-практичних заходах, які також будуть широко представлені на виставці.

Оргкомітет запрошує всіх бажаючих до творчої співпраці у питаннях підготовки XXІ-ої  Міжнародної агропромислової виставки - ярмарку “Агро-2009”.

Свої пропозиції просимо надавати у Міністерство аграрної політики України  за адресою: 01001,м.Київ, вул.Хрещатик-24, Організаційний комітет з питань підготовки XXІ  Міжнародної агропромислової виставки - ярмарку “Агро-2009”, або організації-розпоряднику виставки корпорації «Украгропромбіржа» по електронній пошті: infro@uapb.com.ua
 
© 1997–2009 Міністерство аграрної політики України
01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24           


Усі права на матеріали, що знаходяться на даному сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання на www.minagro.gov.ua обов'язкове