This version of the page http://www.minagro.kiev.ua/page/?7737 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-05. The original page over time could change.
Наказ "Про організацію підготовки до XXI Міжнародної агропромислової виставки-ярмарку “Агро-2009” \ Нормативні документи у сфері виставкової діяльності АГРО-2009 \ Виставкова діяльність \ Міністерство \ Міністерство аграрної політики України


Урядовий
портал

Українська   
English   
01:59, п'ятниця, 05 червня 2009 
Головна / Міністерство / Виставкова діяльність / Нормативні документи у сфері виставкової діяльності АГРО-2009 / Наказ "Про організацію підготовки до XXI Міжнародної агропромислової виставки-ярмарку “Агро-2009”

Наказ "Про організацію підготовки до XXI Міжнародної агропромислової виставки-ярмарку “Агро-2009”

11.03.2009 16:29

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
 24  лютого 2009 року                м. Київ                                          № 117
 
Про організацію підготовки до
XXI Міжнародної агропромислової
виставки-ярмарку “Агро-2009”
 
З метою подальшого вдосконалення виставково-ярмаркової діяльності, забезпечення належної підготовки до проведення XXI Міжнародної агропромислової виставки-ярмарку “Агро-2009”
НАКАЗУЮ:
1. Встановити, що XXI Міжнародна агропромислова виставка-ярмарок “Агро-2009” (далі - виставка-ярмарок) буде проведена з 11 по 14 червня 2009 року в Національному комплексі “Експоцентр України” та на території ТОВ “Виставковий комплекс “Чубинське” Корпорації “Украгропромбіржа”.
2. Згідно з рішенням Ради з питань виставкової діяльності Мінагрополітики від 21.02.2009 року, відповідно до її повноважень, організацією - розпорядником XXI Міжнародної агропромислової виставки-ярмарку “Агро-2009” визначити Корпорацію “Украгропромбіржа” (президент Привалов В.Д.).
3. Керівникам урядових органів державного управління, самостійних структурних підрозділів міністерства, підприємств, установ та організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики, в термін до 1 березня 2009 року надати Відділу виставок та інформатизації (Шмаков В.В.) пропозиції щодо:
основних тематичних напрямів роботи виставки-ярмарку “Агро-2009”;
проведення у рамках виставки-ярмарку спеціалізованих виставкових заходів;
кандидатур до персонального складу Організаційного комітету з питань проведення виставки-ярмарку.
4. Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва (Іщенко Т.Д.), Департаменту інженерно-технічного забезпечення (Даценко М.С.), Департаменту розвитку сільських територій (Корчемний В.П.), Департаменту ринків рослинництва (Демидов О.А.) Департаменту розвитку аграрного ринку (Розгон А.В.) в термін до 1 березня 2009 року провести організаційну роботу щодо участі Української академії аграрних наук, Мінпромполітики, Мінприроди, Держспоживстандарту в організації проведення виставки-ярмарку та заходах, які будуть проводитися в рамках виставки.
5. Департаменту зовнішньоекономічного співробітництва (Руденко М.М.) в термін до 10 березня 2009 року направити листи-запрошення до участі керівництва аграрних відомств іноземних країн, міжнародних організацій та бізнес-структур у виставці-ярмарку.
6. Відділу виставок та інформатизації за участю членів Ради з питань виставкової діяльності та організації - розпорядника узагальнити пропозиції, зазначені у пунктах 3,4,5 цього наказу, підготувати та надати на затвердження:
до 3 березня 2009 року проект концепції XXI Міжнародної агропромислової виставки-ярмарку “Агро-2009”;
до 10 березня 2009 року проект спільного наказу з Українською академією аграрних наук, Мінпромполітики , а також Мінприроди та Держспоживстандарту у разі їх згоди щодо проведення XXI Міжнародної агропромислової виставки-ярмарку “Агро-2009”.
7. Організації - розпоряднику, Управлінню патронатної служби Міністра (Острадчук І.В.), Відділу виставок та інформатизації забезпечити висвітлення підготовки та проведення виставки-ярмарку в засобах масової інформації та на веб-сайті Мінагрополітики.
8. Контроль  за  виконанням  наказу покласти на заступника Міністра Шевченка О.О.
 
                          В.о. Міністра                                                                                     Ю.Я. Лузан
 
© 1997–2009 Міністерство аграрної політики України
01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24           


Усі права на матеріали, що знаходяться на даному сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання на www.minagro.gov.ua обов'язкове