This version of the page http://www.citylife.com.ua/index.php?id=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-02. The original page over time could change.
CITY LiFE - інформаційний журнал твого міста

 СІТІ ЛАЙФ iнформаційний журнал
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
ВСІ НОМЕРИ CITY LiFE
Реклама:
дизель генераторы
N6(6) Листопад 2004     Тема номера: НЕШТУЧНЕ КОХАННЯ С.ВАКАРЧУКА
УЖЕ У ПРОДАЖУ
MIX
Єжи Гофман у Луцьку

Єжи Гофман — класик польського кіно. Стрічки «Знахар», «Пан Володиєвський», «Прокажена», «Потоп», номінований свого часу на «Оскар», принесли йому визнання в усьому світі. А фільм «Вогнем і мечем», який вийшов на екрани у 1999-му році, став найдорожчим і найкасовішим за всю історію польського кінематографа. Зараз режисер працює над документальним кіно — знімає трилогію «Україна». До фільму увійдуть кадри, відзняті в Луцьку.

  «Золотий лев — 2004»
  Симпозіум скла у Львові
Момент істини
Діти пишуть Богу

Книга «Діти пишуть Богові» адресована всім — дорослим і дітям. Вона поза віком. Тому що вона звернена до Бога, а значить — до душі людини. Автор цієї книги, уривки з якої ми публікуємо, письменник Михайло Димов, будучи в Ізраїлі, у газеті «Вісті» прочитав уривки з книги американського письменника Стюарта Хемплі, що складається із забавних листів, адресованих американськими дітьми Богові. Його так вразили ці одкровення, що він вирішив дізнатись, а що ж наші діти можуть написати Всевишньому.

CITY ART
FOTO ODLOT

У першу цьогорічну суботу жовтня в польському місті Жешов відкрився сьомий міжнародний фотоконкурс «Фото Одльот». Три рівненські фотохудожники Олександр Майструк, Олексій Потянок та Валерій Якимчук були присутні на його відкритті. Польське слово «одльот» співзвучне з нашим «ульот» і, на думку організаторів, це дає учасникам цілковиту свободу дій та поглядів. Мета фотоконкурсу — відкриття нових, нестандартно мислячих авторів, тому тематика фоторобіт переважно експериментально-прогресивна.

CITY ЗУСТРІЧ
Людина, яка пропонує трішки пограти

Була б моя воля і сили — я б забезпечив нормальне життя на декілька поколінь Кондратюків наперед. Але, по-перше, на жаль, не в нашій країні (телеведучий із такими рейтингами програм, які маю я, в США, наприклад, є мультимільйонером), а по-друге, ще не відомо, чи потрібно наступним поколінням Кондратюків, щоб хтось за них вирішив питання забезпеченості й безбідного існування.

WORLD NEWS
НОБЕЛІВСЬКІ ПРЕМІЇ - 2004

Оголошено імена чергових лауреатів Нобелівської премії. 10 грудня, в день смерті Альфреда Нобеля, у Стокгольмі відбудеться церемонія нагородження. Лауреатам буде вручено чеки на солідну суму — по 10 мільйонів шведських крон за кожну премію (понад 1 мільйон 300 тисяч доларів США). Крім грошової винагороди, вони отримають золоті медалі та дипломи. Цьогоріч у номінаціях фізіологія та медицина, фізика й хімія рівних не виявилось американцям — вони здобули шість нагород із восьми. Решта дві — у громадян Ізраїлю.

CITY ЗАХИСТ
Перепочинок після катастроф

За сприяння Волинської обласної державної адміністрації та за підтримки Європейської Комісії в рамках проекту Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні «Боротьба з торгівлею людьми в Україні» при ГО «Волинські перспективи» почато облаштування кризово-реабілітаційного центру для потерпілих від торгівлі людьми. Тут при потребі вони отримують медичну, юридичну, психологічну допомогу та можливість планувати своє майбутнє.

МОМЕНТ ІСТИНИ
Якщо злякатися своїх бажань...

«Ора ет лябора» у перекладі з латини означає «молитва і праця». Це девіз старовинного монашого ордену греко-католицької церкви — чину Святого Василія Великого. Василій Великий, засновник чину, казав: «Молимося, шукаємо Бога, йдемо до людей». Так робив Ісус Христос. Так намагаються чинити сучасні монахи-василіяни.

CITY TRAVEL
Де відпочиває Європа

Солотвино — один із найперспективніших туристичних об’єктів Закарпаття. Тут є унікальні підземні галереї з солі, власне «Мертве море» та справжні палаци з мармуру, в яких живуть прості солотвинці Солотвино — стародавнє поселення в Закарпатті й одночасно сучасний курорт, освоєння якого почате зовсім недавно

CITY FLOWERS
Квіти для замку Любарта

Протягом трьох днів у луцькому замку Любарта проходив ІІІ Національний конкурс флористів України «По історичних місцях». Тисячі різнобарвних лілій, троянд, гладіолусів, хризантем… А композиції з них мали відповідати атмосфері древнього замку...

ТЕМА НОМЕРА
Нештучне кохання

8-го жовтня до свого 10-річчя гурт «Океан Ельзи» презентував новий проект. Назву проекту дала пісня «Дякую», яка була записана у вересні цього року.

CITY LOVE
Коли зраджують коханкам

Нещодавно моя подруга заявила, що «прийшла мода на дружин». І пояснила, що нині модно з’являтися в публічних місцях не з подругою, а з дружиною. «Чи означає це, що адюльтер безнадійно застарів?» — запитала я. Донька докладно розповіла мені про те, що «секс на стороні» й «мода на дружин» — це різні речі. На її думку, позашлюбні інтимні відносини існують, поки існує інститут шлюбу. Питання в тім, які відносини афішуються: шлюбні чи позашлюбні. А ось це вже питання моди. Залишимо питання «Хто законодавець моди?». Поговоримо про адюльтер.

CITY МОДА
Акценти моди

У жовтні відбулися вже п’ятнадцяті київські «Сезони». На відміну від світової тенденції показувати, приміром, восени моделі весни й літа, українські «сезони» іноді показують моду «сьогодні на сьогодні». Тобто те, що можна відразу купити, одягнути і вразити заздрісних подружок. Призначені наші модні покази не стільки для виробників (як це робиться «там»), скільки для покупців: тих, хто має можливість і бажання одягатися у вітчизняних модельєрів. Серед уже відомих прізвищ свої колекції на «Сезонах» представили Лілія Пустовіт, Олексій Залевський, Віктор Анісімов, Оксана Караванська.

CITY SPORT
Я не хуліган

Сьогодні ми пропонуємо подивитися на футбол із лави біля бровки поля очима його основних стратегів — тренерів. Про одного з таких «полководців» і піде мова. Ми розповімо про українського тренера луцької «Волині» Віталія Кварцяного.

CITY NEWS
«Сповідь киянина еротомана»

Уперше цей сенсаційний текст під нейтральною назвою «Сексуальна сповідь невідомого росіянина» було опубліковано ще 1927 року в Парижі. Річ у тім, що його було написано французькою мовою якимось киянином шляхетського походження — напівросійського, напівукраїнського, як про це стверджує він сам. Ця людина у 1912 році надіслала свій рукопис знаменитому на той час сексологу Гевлоку Еллісу.

  Сергій Жадан: Щиросердні листи про молодіжний
стиль життя
  Художниця, що створює сучасний «звіриний стиль»
REALITY SHOW
Полювання на кумира - 2

У минулому номері ви вже мали можливість познайомитися з першими трьома учасницями нового реаліті-шоу «Полювання на кумира», що проводиться спільно програмою «Футбол в лицях» (ТРК «Україна»), «Комсомольською правдою» і готелем «Донбас-Палас». Залишається лише нагадати, що попрощалися ми з вами, а ви — з героїнями цього шоу в найбільш пікантний момент, коли дівчата вибирали того, за кого їм належить боротися. Завдання, звичайно, не з легких, з огляду на те, що гарячим серцям уболівальниць доводилося розриватися між двома гравцями київського «Динамо» — Олександром Шовковським та Олегом Гусєвим, двома гравцями донецького «Шахтаря» — Андрієм Воробеєм й Олексієм Бєліком, двома гравцями дніпропетровського «Дніпра» — Андрієм Русолом і Олександром Мелащенком, а також гордим «одинаком» із донецького «Металурга» Георгієм Деметрадзе.

CITY ANIMALS
Шиншила замість чихуахуа

Уявіть собі, що вийде, якщо поєднати риси різних представників одного сімейства, наприклад, котячих. Узяти голову лева, до неї «додати» тулуб гепарда, лапи рисі й «завершити» хвостом чорного леопарда. Уявили? Що вийшло? Правильно — виродок. Тому що природа підбирає все гармонійно, і ця гармонія народжує досконалу красу. Ось чому мене при першому знайомстві так здивувала шиншила: на перший погляд у цій південноамериканській горянці змішалися риси звичних нам кролика, білки та дрібних гризунів, але вона не просто красива — вона надзвичайно чарівна. Розумні очі-намистинки і хвостик — «від білки», носик і мордочка — «від кролика», круглі вушка — (?). І надзвичайно гарна, ні з чим незрівнянна шерсть — переливається на сонці всім спектром відтінків. Шиншили прийшли до нас із високогірних Анд і дуже швидко завоювали симпатії любителів домашньої живності. І не тільки завдяки імпозантній зовнішності, а й через покладливий і комунікабельний характер.

SEX&CITY
Чого ти хочеш?

У цьому дослідженні немає нічого цікавого для тих чоловіків, як, власне, і для жінок, які в питаннях сексу керуються лише інстинктом і не завдають собі клопоту з приводу моралі, суспільних норм або ж традиційного виховання. «Хочу!» для них — значить «Можу!».

  Чи можна знову стати дівчиною?
КОНКУРС
Вчора було літо

Роботи, надіслані на фотоконкурс "Моє літо"

2007
N(34)Червень
N(33)Травень
N(32)Квітень
N(31)Березень
N(30)Лютий
N(29)Січень
2006
N(28)Грудень
N(27)Листопад
N(26)Вересень
N(25)Серпень
N(24)Липень
N(23)Червень
N(22)Травень
N(21)Квітень
N(20)Березень
N(19)Лютий
N(18)Січень
2005
N(17)Грудень
N(16)Листопад
N(15)Жовтень
N(14)Вересень
N(13)Липень
N(12)Червень
N(11)Травень
N(10)Квітень
N(9)Березень
N(8)Лютий
2004
N(7)Грудень
N(6)Листопад
N(5)Жовтень
N(4)Вересень
N(3)Серпень
N(2)Липень
N(1)Червень


Реклама:
Агробизнес Украины деревянные окна


Луцьк, вул Рівненська 76а
+38(0332) 78-49-49

proseo@ukr.net
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
© ТОВ "КРЕАТИВ ПЛЮС".
Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали, а також художнє оформлення
належать редакції журналу "CITY LiFE"
Передрук та відтворення інформації допускається лише з письмового дозволу редакції


   
Реклама: