This version of the page http://unian.net/ukr/comments/301051 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-29. The original page over time could change.
Новини УНIАН
П`ЯТНИЦЯ, 29 травня 2009

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  СЕМІНАРИ  |  МОНІТОРИНГ  | РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Економiка    Споживчі новини   Культура   Здоров`я   Права людини   Київ   Харків   Крим   Одеса   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   Футбол-2012   Право  
   ОПИТУВАННЯ
 Чи підтримуєте Ви коаліцію ПР і БЮТ?

Яценюк відмовився очолити Нацбанк, бо замахнувся на всю країну


постiйна адреса статтi:
http://www.unian.net/ukr/news/news-301051.html

Коментарi до статтi

123  (Ukraine, Kiev): Арсеній, не надорвись...
=
ЗАВТРАК  (Ukraine, Chervonograd): Яценюк відмовився очолити Нацбанк, бо замахнувся на всю країну
Яйцеголового кролика Сеню прет не по-децки !
горец  (Ukraine, Kiev): новости с фронтов:)
Сеня не пошел туда, потому что знает, что после Стельмаха - там уже выжженая земля. Да и что там делать?- Яценюк вместе с Фирташем получили бабло на Надру - теперь можна уже и в Президенты идти за народные деньги!
nardep  (Ukraine, Kiev): навіщо йому Нацбанк?
У Яценюка є гроші від Фірташа на виборчу кампанію Президента, То навіщо йому Нацбанк, де треба розгрібати Стельмахові накрутки?
GG  : Яйценюк
А не замахнуться ли нам на самого Шекспира ! "...Я супер супер стар!
Олексій  (Ukraine, Kiev): БЮТоголові, голос! Це ж куплений Фірташем-Балогою ставленик Ющенка. Без коси і божеввільного блиску в очах! :)))
Яценюк на цих виборах поб"є вашу мурашину королеву. Бо ваша Йуля не може запропонувати нічого крім війни персоналій, а народ від цього вже втомився.
лада  (Ukraine, Cherkassy): Вот беда!И Жюлька .тоже туда метит!
И ее не смущает.что довела страну до того.что пошли с протянутой рукой по миру....!
Яйценючок  (Ukraine, Kiev): Людина, яка займається політикою, не має займатися грошово-кредитною системою. Тут треба обирати
А людина, яка займається болтологією на каналі Інтер, не має займатися словесним онанізмом. Тут і обирати не треба.
Alex_  (Ukraine, Odessa): Арсению будет очень трудно бороться с этими всеми мегапроектами. Опору можно найти только в народе.
правильно - вот это как раз и будет та самая третья сила, которая заменит всех разноцветных "шоуменов". Сейчас на него набросятся с трех сторон, не будет жалко никаких денег, впереди грязные обвинения и все что только могут придумать те, от которых уже просто тошнит.
Nika Teren  (Ukraine, Lvov): От яйцетупорилий зайчик ...
... краще вже хай на дорозі стовбичить і то у Чернівцях а ні ж буде чимось керувати оте фірташнуте яйценуте сеня ... такої дурної із себе ріже що вже й діла тут нема, та й єцануті тоже тупоголові... вся ота шушваль єцануті (СП) і яйценики-сеники та й і ющарники фірташнуті однієї команди, але шоб отак ото піаритись то це вже занадто бо навіть у Чернгівцях народ яйценика вважає за дурника який такий тупий як ванька встанька ... от розсмішив хахахаха
13  (Ukraine, Lugansk): вот
А Яценюк спит и видит бред сивой кобылы. Деньги есть, поддержка тоже вот и прется
ШАбля  (Ukraine, Chervonograd): Олексій (Ukraine, Kiev): БЮТоголові, голос! Це ж куплений Фірташем-Балогою ставленик Ющенка.
О,ганчірка черновєцкага дзявкнула !
Жук  (Ukraine, Kiev): молодец парень!
А вот я Яценюка уважаю! потому что хороший парень! потому что молодец! нечего! еще чего не хватало брать на себя отвеnственность за грехи Юлиных мордоворотов! терпи, козак, атаманом будешь!!!!! эх, тебя б еще травить-то перестали, так и вообще б хорошо было!!!!
Обама  (Ukraine, Kiev): самогубство для такого перспективного політика - це злочин
тільки що бачив новину на українській правді, що яценюк набирає сил за підрахунками соціологів з росії. як дивно, що росія нчебто тимошенчиху покохала, а все одно не обманєшь. Посада національного банку в період фінансової кризи - це політичне самогубство, оскільки врятувати валюту можна лише у комплексі з рядом економічних процесів, які не може збзпечити голова національного банку. а штучно підтримувати валюту - це фігня, пробачте! недивно, що Яценюк на це не погодився.
Шурка  (Ukraine, Kiev): О, Nika Teren (Ukraine, Lvov): з вихідних повернулась
та ще і в доброму настрої
13  (Ukraine, Odessa): Арсений- ты не прав.
Звездная болезнь полностью поглотила бывшего спикера.Думал что он умнее. Правда, в парламенте ничем особенным не проявил, разве что обозвал порламент фермой. Все хотят быть царями и Сеня тоже. Не рановато ли? Может сначала на ферме надо навоз повыгребать, а уж потом в цари.
Обама  (Ukraine, Kiev): смерть з косою
просто ця смерть з косою не дасть йомe нормально працювати. як можна рятувати валюту національну, корли поряд премєрка валить економіку???? поясніть мені, дивні люди, а то ви тільки й навчилися писати "яйцеголовий"... брак фантазії, чи що?
укр  (Ukraine, Kiev): Яценюк - молодец
Молодец. не пошел на поводу у Ющенго. Это ж была явная попытка обломать кандидата в президенты. Посто НБУ сегодня провальный. Пускай Тимошенко сама разгребается с проблемами.
kokon  : Бідний Яценюк
Ну що тут добавиш? Сеню понесло в космос. Хоче бути на рівні з Льоньою "космосом"
Жук  (Ukraine, Kiev): согласен
Alex, по поводу третьей сил ты прав на миллиард процентов. четвертой попросту нет....
Жук  (Ukraine, Kiev): на заборах не гадить
kokon, тупой аргумент безо всякой ргументации. фу, стыдно, товарищ срать в каментах!
koka  : SLABO?
А чому б прєємніку Яценюку не очолити Нацбанк? досвід вже є і ж шанс себе знову проявити..Слабо? чи він вже себе поклав на президентські вибори?
укр  (Ukraine, Kiev): Яценюк пыде в президенти
Это ж очеивдно, что Яценюк пойдет в президенты. Он молодой прогрессивный политик, предлагает реальные шаги выхода из кризиса. Успехов ему.
Жук  (Ukraine, Kiev): кокашка
вашт слова како, да богу в уши. только бы пошел
ЖЭК  : Обаму-му
Тебе быдлу пояснять уже бесполезно, удивляет как ты вообще проявил интерес к политике. Наверное ради записи в теме.
13  (Ukraine, Lugansk): прихлебателі
А бо ж кишка тонка, або нічого там брати, а бо ж замахнувся на більше!!
Ну, не царское это дело. По крайней мере - не претендентско на президентсткое!  (Ukraine, Kiev): Вот "командущий фронтом" - это звучит!
А как бы хотелось видеть "солдатиков -фронтовиков"... Обещать-то - это не мешки таскать. Юля пускай спасает экономику, а талантливые вместе с гарантом вопить будут и готовить себя к великой цели. Так кто же в команде Еценюка? Кого готовит он на командные должности вплоть до районов? Да и чем он сам и где толком отличился? В чем реальные результаты? Какие битвы этот "фронтовик" выиграл? Вот появилось первое трудное дело (Нацбанк) и герой обосрался. Это - не на Интере аксиомы провозглашать.
Evgenii  (Ukraine, Donetsk): Сеня молодец!Лично моё мнение!!!
Мне он нравится! То что руки "ничого не кралы" это понятно,но то что он с головой в отличие от нынешних "царьков",это факт!!! Давай Сеня,только иди вместе с народом!!! Мы почувствуем какой ты человек!!!
Арий Зороастр  (Ukraine, Dniepropetrovsk): Бедная страна
Неужели опять на выборы Президента пойдут клоуны: Яценюк, Черновецкий, Семенюк, Ющенко.............
укр  (Ukraine, Kiev): Яценюк
Яценюк сегодня почти единственный в стране, кто реально оценивает шансы Украины «выжить» в условиях экономического кризиса. По крайней мере он не критикует бездумно всех вокруг и предлагает четкие рецепты. Если бы он был при власти, эти меры безусловно бы подействовали.
Evgenii  (Ukraine, Donetsk): Если бы он ещё открыто отрекся от оранжоудов!!!
Мне кажется это бы добавило ему шансов,люди уже увидели на что способна эта "оранжевая братия"! Вот только кого он с собой может привести,наверное никого!!! А видеть этих сволочей(ЮЩ.,Ян,ЙЙУля,Литвин,Луценко,Порош.,Балога.....................................)сил больше нет!!! Опозорили и обокрали!!!!
ЖЭК  : Evgenii-ю
Значит из перечисленного ряда выбирай реально лучшее, забыв партийную окраску
Обама  (Ukraine, Kiev): шо такое????
ЖЭК, если бы я обидил вас лично, то возможно бы даже извинился, но быдло к которому вы причислили меня, а я соотв. вас у меня атких эмоций не вызывает. вооот. это раз. при этом же, докладываю, что тписаться в данной теме я решил с целью выразить свою гражданскую позицию. я - здравомыслящий человек, оторый будети голосовать за арсения яценюка. имея на это объективныфе причины и кризис недоверия к действующей власти. но это не ваше, ЖЭК, свинячье дело :) чао!
Ахейя  (Ukraine, Kiev): Яценюк планує йти в президенти...
Як стартонув Арсеній Петрович, га!... аж іскри з очей (чи то зайчики від окулярів). Мабуть достатньо лівих грошенят підкинули на кампанію. Ось він - результат валютних спекуляцій та рефінансування - майбутній кандидать в призиденти - Яценюк А.П. І виглядає нічого, і говорить складно, але...несправжній він якийсь, картонний.
DDD  (Russian Federation, Moscow): Яценюк - Ваша надежда изменить жизнь Украины в лучшую сторону! Берегите его...
/
123  (Ukraine, Kiev): Хм, жидок...
країну він хоче, а піпіська не трісне.
укр  (Ukraine, Kiev): Нестор
Яценюк – перспективный политик. Я верю в него и безусловно буду поддерживать на выборах. Уверен, что таких, как я будут миллионы. Потому что социсследования в январе показали, что у него рейтинг буквально за год вырос с 2-3% до почти 10%. А это о чем-то говорит. Народ верит в Яценюка.
Олексій  : Яйценюк влади захотів? Українці тут йому не помічники.
Ще один молодий кучманоїд з ідеєю "месіанства" для України.
Олексій  : DDD (Russian Federation, Moscow): Яценюк - Ваша надежда изменить жизнь Украины в лучшую сторону! Берегите его...
Заберите его себе - отдаем бесплатно! От таких "надежд Украины" у нас и беды 17 лет!
Олексій  : укр (Ukraine, Kiev)
Кучма-Ющенко-Фирташ-Яценюк. Вам эта цепочка не отвратительна?
Юджин  (Ukraine, Kiev): Я-це-нюк!!!
Яценюк - майбутнє України! Дякую DDD за теплі слова. Яценюк найідеальніший президент зараз для України. Молодий економіст з досвідом роботи на керівних посадах, не обтяжений радянським менталітетом - те що потрібно. Гадаю що Юлін зірковий час пройшов. Тому так БЮТівські штабісти накинулися на Яценюка. А від Юліної брехні вже гидко.
Олексій  (Ukraine, Kiev): ну в коментарях - справжні бютівські шедеври
Оцінюють Сеню за чим завгодно: за національністю, за красою-вродою або й просто сер-уть і в кущі. :))) Панове, БЮТоголові, саме ви і є цільова аудиторія політ-технологів. І через пів-року вам Йуля збридить, тому що за нею крім "харизми" ніяких ідей немає, а таке тягнути з року в рік дуже важко навіть за великі гроші. Плебес втомлюється від одноманітних вистав на тему "усі навколо корупціонери - рятуймо Україну!". Дивимось цю п"єску безперервно уже більше року, а це вам не бродвейські Кішки
skiper  (Ukraine, Krivoy Rog): DDD (Russian Federation, Moscow): Яценюк - Ваша надежда изменить жизнь Украины в лучшую сторо
Похвально.Я вижу пишущим еще не надоели нынишние политики,которые уже который год пудрят нам мозги,одни обещания,а когда будет отдача,или мы стадо баранов опять пойдем за них голосовать,а об нас снова будут вытирать ноги,нужны новые люди,нужны новые идеи,ЕСЛИ МЫ ЭТО НЕ ПОЙМЕМ ,ТО И ДАЛЬШЕ БУДЕМ ПЛАВАТЬ В ДЕРЬМЕ.
GG  : 123
100%
Олексій  (Ukraine, Kiev): 2 Кучма-Ющенко-Фирташ-Яценюк. Вам эта цепочка не отвратительна?
Це цепочка - тест на БЮТоголовість? Якщо бачиш зв"язок - голосуєш за БЮТ? ;) Тоді, да, огидна як і ваша Йуля - головний "архітектор маячні" в Україні.
Deutsch  (Germany): Яценюк, 123,DDD
Хочется верить, что молодые вытянут родную Украину из этого состояния. В первых рядах должны быть Яценюк, Кличко,Арьев, Черновил.Несмотря на различия, они,мне кажется,все любят рiдну неньку и хотят все изменить к лучшему.К тому же первые двое известны за рубежом.А DDD советую искать таких молодых политиков у себя.Знаю,что тяжело-ведь половина России либо зэки либо гэбэшники. А ты 123 - дебил и мразь.
VPM   (Ukraine, Donetsk): Яценюк відмовився очолити Нацбанк, бо замахнувся на всю країну
А на фига кролику СЕНЕ НБУ-огород, в котором всю зелень и морковку уже пожрали? Другое дело долина-Украина: зелени много, полянок для норок хоть отбавляй! И вообще, не напоминает ли ситуация сказку о рыбаке и золотой рыбке? «И хочу я быть владычицею Украинской! И чтобы ты, ….(вставьте сами: Ющенко, Фирташ,ПРДОНы) была у меня на посылках! Лучше бы сел ты, Сеня, к разграбленному …(вставьте сами: Ющенко, Фирташем, ПРДОНами) корыту… Ведь зелень и морковку правительство все равно посадит.
ЖЭК  : Deutsch
Я точно так же люблю Украину, как и ты наверное. Но ты просто не понял ещё суть Яценюка. Наверно точно так же ты восхищался Ющенко в 2004, хотя сам грешен- голосовал тоже.
Nika Teren  : Отакої ...
... яйцетухлий такий молодий а такий смердючий фуууу, хто йому там молокососові пропонував, сам собі вигадав щоб трішки попіаритись, та я точно впевнена шо з нього буде такий президент як з мене балярина, бо нічим отой "тухле яйце" не відрізняється від ющарника дурнуватого і фірташнутого яника, такий же отой яйценюк фірташнутий по саме фе ... от фірташкові не повезло не мав кого спонсорнути і найшов гівняра якогось ...
Тьома  (Ukraine, Kiev): За кого голосувати?
За відомого дурня, чи за відому брехуху? Чи за політичного банкрута, якого підтримає на цих виборах хіба що його родина? Проголосую за Яценюка. Цей хоча б на економіці розуміється.
Deutsch  (Germany): ЖЭК
Насчет Яценюка может ты и прав. Но кто из молодых может стать в первых рядах,чтобы изменить страну? Да,я восхищался и Ющенко и Тимошенко.Я гордился,что к власти пришли такие люди.А сейчас мне стыдно видеть как они обливают друг друга грязью,особенно, за президента.Ведь он в первую очередь мужчина. Но самое больше я боюсь,что к власти придет проффэсор. Это будет полный закат Укра- ины
Виталий   (Ukraine, Donetsk): С этим можно согласиться - это старт лидера Третьей силы.
В аргументации своей позиции он не допускает "пенку". Востребован и имеет доступ в серьезные СМИ. Ведет себя достойно и уверенно. Если бы не события по пресловутому среднему пальцу, то это был бы очень сильный представитель будущей Власти. Думаю молодежь ему поверит. Будем посмотреть, какой компромат "нароют" для среднего поколения политтехнологи конкурентов. Пока я вижу только ужасную боязнь со стороны Юлиной "обслуги", у которых компрометация пустая, бездарная.
Дмитро  (Ukraine, Lenina): Виталий+++++++
Дійсно цікаво що нариють бьютоголові специ політтехнологій Міняти треба всю владу
Немного Правды  (Ukraine, Nikolaev): !
Просто Яценюк как адекватный человек понимает что как только он переступит порог нацбанка Тимошенко навешает на него кучу ярлыков и обвинений, мол т во всем виноват. Поэтому и не идет, чтобы потом Юле не за что было цепляться.
Виталий  (Ukraine, Kiev): Яценюк - спецпроект Фирташа
Сене наказали стать достойной сменой "папы" Юща, вот он и трудится над заданием. Так пыхтит, что аж сменил себе (или ему сменили) пиарщика - вместо Костя Бондаренко на него теперь работает Грабовский. По таким целям - из крупного калибра!
пенсіонер  (Ukraine, Lviv): Розкатав губу.....
Чоловіче.ти ж у ВР не зміг лад навести,то куда ти розігнався?Коли людині зараз і то не так і це не підходить ,то що буде коли засунуть на гору ?Методи теперішнього керівництва ще пару десятилітть ,як чума, будуть бродити по українському народові, Не видно із теперішніх політиків- українського Мойсея
ольга  (Ukraine, Kiev): Яценюк себя пиарит!
Вот у Сени переходы - со сцены в "Вечернем квартале" - и в президенты! В "Вечерн. квартал" пошел, чтобы не забыли личико? Это называется "потрясти личиком". Потряс личиком, поулыбался, сделал все, как велели и - за работу: в Украине порядки будет наводить!
ольга  (Ukraine, Kiev): пенсіонеру (Ukraine, Lviv):
Так ведь Сеня из ВР ушел планово - так надо было. Теперь плотно работает под руководством Юща и Фирташа в преддверии президентских выборов. Он, несомненно, молодой, талантливый политик, но с "ранних лет" все свои способности он уже продал. Жаль. Ему бы самостоятельности, силы духа - може, "люди були б..."
Виталий  (Ukraine, Donetsk): пенсіонер (Ukraine, Lviv): ВР не зміг лад навести
Перепрошую, але Ви мабуть забули, що Яценюк відповідно до угоди, після того, як його фракція вийшла з коаліції, подав заяву про його відсторонення від посади спікера. Він показав, що він є людиною слова та честі. Щодо до роботи Ради, то Ви дійсно вважаєте, що можливо було дати ладу в Раді, коли сама велика коаліційна фракція блокує трибуну? А що зараз Рада працює ефективно, приймаючи в стані кризи безсистемно законопроекти та призначаючи суддів?
василь  (Ukraine, Kiev): Сєню активно продвигает Фирташ
Ай-ай-ай, Сєнєчка зіткнувся з "жахливою" піарівською роботою! Тому і піарщиків змінив - Костя Бондаренко та Інститут Горшеніна поміняв на Грабовського. Яценюк вважає, що це йому допоможе на президентських перегонах. Якщо б ще й діяв по своєму розуму, а не по наказам Ющенка.
Дмитро  (Ukraine, Lenina): Виталий+++++++
А пані ю про свій підпис під коаліційною угодою забула тому склодати з нею уго ди а тим паче вірити її словам це неповага до себе Це звичайний ЛОХОТРОН
Украинец  (Ukraine, Kiev): Сеня, ЖГИ!
И не обращай внимания на словесный понос у некоторых тутешних продажных писак! У твоих главных конкурентов (юща, жюльки и бандюка) только от твоего вида на разных ток-шоу развивается стремительный метеоризм с детской неожиданностью. Хана им! Они всем надоели и народ пойдет за тобой! Вперед, Сеня!!!
микола  (Ukraine, Kiev): Виталий (Ukraine, Donetsk): Яценюк - картонна кукла
Люди слова і честі, як Ви пишете про Яценюка, пишуть заяви самі, а не так, як це було в випадку Сєні - "треба звільнятися від роботи в ВР" - черговий пункт плану, розробленого Грабовським, з мотивацією Юшенка та фінансами Фірташа
Шурка  (Ukraine, Kiev): Nika Teren : як з мене балярина
З тебе і піарщик як з гівна - пуля
петро  (Ukraine, Kiev): Яценюк - тепер головний спеціаліст по газу!
Яценюка сунуть в президенти! Є керівники, які цим займаються, направляють, рекламують. Бо чим ще можна пояснити, що він з екранів телевізорів, як дід Мороз, весь січень не вилізав. Хай ще "Вечерний квартал". А програма стосовно газових питань на Інтері? Арсєнічка, звичайно, розумний молодик. Але ж не до такої міри, щоб бути в Україні головним аналітиком по газу.
Виталий  (Ukraine, Donetsk): микола (Ukraine, Kiev): не бачу проблем.
Я оцінюю людину по вчинках, а Ви по можливим (не виключаю) відносинам. Якщо йому ці люди так радили і він прислухався, то це честь и йому и тим людям. А Вас не дивує, чому немає біля Юлі людей з такими порадами?
Пан_Володимир  (Ukraine, Kiev): Брак щирості, чи кмітливості???
"Дайте мені контроль над емісією національної валюти, і мені байдуже, хто прийматиме закони" - заявив Ротшильд старший. А.ЯЦЕНЮК заявив: «У мене є політична амбіція – змінити не Національний банк, а всю країну».
Виталий  (Ukraine, Donetsk): Пан_Володимир (Ukraine, Kiev): Отсутствие искренности, или сообразительности???
И к чему это. Посмотрел бы я на Ротшильда старшего и на то, чтобы он сказал в условиях наших политической и экономической ситуации, состояния основных фондов промышленности и структуры экспортнооринтированных предприятий. Когда в один миг руководители государства могут спровоцировать панику, последствия которой "снесут" любое банковское учреждение. При этом они являются не преступниками, а героями в глазах сочувствующих.
Antin  (Ukraine, Kiev): Остапа понєсло...
Запаморочення від успіху. Цікавий екземпляр для психіатра. Завищена самооцінка. Зашкалює. Падати буде боляче. Дуже.
Украинец  (Ukraine, Kiev): Ну не хватало нам избрать в Президенты ещё раз ЖИДА
Жид Яценюк (Писяй) на должности Председателя Верховной Рады Украины "крышевал" тендерную мафию Украины, получая от неё ежемесячно вознаграждение - $1 млн.. По нему давно плачет "верёвка с мылом", как и по другим народным депутатам Украины.
skiper  (Ukraine, Krivoy Rog): Украинец (Ukraine, Kiev): Н
Сказал-а,говори и -б,откуда данные,докажи.
Словянин  (Ukraine, Cherkassy): Яценюк - це КІНЬ НА ЯКОМУ ФІРТАШ ПРАГНЕ В`ЇХАТИ НА ОЛІМП ВЛАДИ В УКРАЇНІ
ТАК САМО ЯК БРОДСЬКИЙ В`ЇХАВ У ЧЕРКАСИ НА СВОЄМУ КОНИКУ - ОДАРИЧУ... НЕ ПОМИЛЯЙТЕ, ЛЮДИ, ПОМИЛОК ЧЕРКАЩАН...
Пан_Володимир  (Ukraine, Kiev): Виталий (Ukraine, Donetsk): Отсутствие искренности, или сообразительности???
Влада, як відомо, розгалужується на законодавчу, виконавчу та інші гілки. Ротшильд, я гадаю, мав на увазі, що емісія національної валюти - це не гілочка влади, а її стовбур. Той, хто регулює надходження грошей до банків, може створити у країні будь-яку ситуацію: економічну, політичну, панічну;-)
Нака  (Ukraine, Kiev): Яценюк
незнаю кому как, коментариев много и все они разные,но я считаю что лучше Яценюк чем Ющенко,Тимошенко или Янык - они уж 200% нихрена в стране не сделают,и для меня после происходящего удивительно читать что кому-то ето не нравиться,никто новый сейчас не прийдет поетому я считаю что Яценюк самый оптимальный вариант,пройдет-не пройдет незнаю но люди пойдут за ним,и лучше за ним чем за теми кто был в 2004.
Словянин  (Ukraine, Cherkassy): Нака (Ukraine, Kiev): "самый оптимальный вариант"
- ОПТИМАЛЬНИЙ ВАРІАНТ - ЛЮДИНА, ЯКА ПРОДЕМОНСТРУВАЛА ЗДАТНІСТЬ ДО ЕФЕКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ! НАПРИКЛАД _ ГРИЦЕНКО!
Нака  (Ukraine, Kiev): Гриценко???
возможно,но за ним толпы не пойдут,о нем вообще далеко не все знают
DsrnjheKbcbwmrjve  (Ukraine, undefined): Всі проблеми (і економічні теж) на Україні почались з приходом Ющенка
Уряд США привів до влади в Україні цю людину щоб розширити сферу свого впливу. Згідно плану, виконавши чорну роботу щодо розриву зв"язків з Росією та нагнітання міжнаціональної ворожнечі, чинний резидент України має бути змівнений "незаплямованим" Яценюком. "Проте цей претиндент на резидентське крісло починав свій "політичний" шлях з афер "першої приватизації", обікравши тисячі співвітчизників працюючи в юридичній конторі. Звичайний хитрий злодій, чим він кращий за Ющенка?????
Yankies_go_SwitHome!  (Ukraine, undefined): Let_yankies_go_SwitHome!
Yankies_go_Home!================UKRAINE=NOT=USA===========================================================================================Yankies_go_Home!
сашко  (Ukraine, Kiev): кролик сеня-жидівське ярмо України
А шо в стране уже украинцев не осталось?През-жид,премьер-жидовка,80% рады-жиды,сеня-кролик жиденок -снова жид-през?

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення. Символів залишилось 500:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
12:17   Луценко впевнений, що виграє всі суди у газети Віld

"Стільки, скільки потрібно..."

12:10   Тимошенко раптово захворіла

А Єхануров - у відрядженні

12:00   Луческу став «Почесним громадянином Донецька»

Може й грамоту отримає

11:55   Луценко каже, що Дурдинця шукають у кількох місцях

Але "в ефір" не зізнається

11:44   Курс долара в обмінниках Києва

Ціна виросла

11:43   У Ющенка поламалися всі плани на сьогодні

Засідання РНБО перенесли

11:29   Турчинов нагадує Ющенку, чим закінчилася затія Кучми

Політик - про ініціативу Президента

11:15   S&P підтвердив кредитні рейтинги банку «Надра»: вибірковий дефолт

... і відкликав їх на прохання банку

11:02   У Тимошенко радять Черновецькому навчитися оперувати цифрами

Турчинов спростовує заяву мера

10:35   НБУ розширив повноваження тимчасових адміністраторів

Зміни до Спеціального порядку

10:31   Частина Києва буде без гарячої води

2-16 червня

10:19   Світовий банк дає Білорусі $125 млн.

На реалізацію проекту в галузі енергозбереження.

10:15   Ющенко пояснив конфлікт з Тимошенко

"Це не питання особистих взаємин"

09:56   Українець, затриманий за крадіжку, виграв справу в Європейському суді

Україна порушила три статті Конвенції

09:48   Розорився дім високої моди Christian Lacroix

Суд повинен винести рішення

09:37   СБУ відкрила свої архіви для громадськості в Херсоні

Представлено понад 23 гігабайти інформації

09:19   Ющенко пішов до ліцею, де готують національну еліту

Президент теж святкує Останній дзвоник

08:59   Проблемні банки: хроніка подій

Про що не мовчать співробітники

08:54   Сьогодні випускники прощаються зі школою

Лунає останній дзвоник

08:42   Ющенко проведе засідання РНБО

У прес-службі повідомили основне питання

08:15   У Туреччині впала повітряна куля з туристами: є жертви

З 200-метрової висоти

07:24   Українці не хочуть бачити БЮТ і ПР разом (опитування)

Версія Центру "Софія"

07:00   Гриценко пропонує віддати всю землю місцевим радам

Депутат подав законопроект

06:35   Янукович: Партія регіонів готова вдатися до будь-яких дій

Ключові слова: "податки", "бюджет", "коаліція"

05:26   США: інтереси України не будуть предметом торгу з Росією

Барак Обама збирається до Москви

04:18   Україна, Росія і Казахстан повинні припинити боротьбу на ринку зерна

Пропонує російське міністерство

03:11   Путін: Газпром заплатив Білорусі вперед на три квартали

"Політику зближення буде продовжено"

02:07   Інсуліновий завод повертається у держвласність

Рішення суду

01:21   Економічна криза - це бомба з годинниковим механізмом

Доповідь Міжнародної амністії

00:55   Хто головний розвідник в американському посольстві?

Відомчий конфлікт

00:37   СБУ відкрила електронну довідку розсекречених матеріалів на Волині

За період з 1917 по 1991 рік

00:16   Говорити про переробку лівійської нафти ще рано

Пояснює уповноважений Президента

00:02   Ющенко: держава була і залишається активним партнером церкви

З виступу в католицькому університеті

23:40   Експерт просить Прокуратуру перевірити митницю, уряд і Нафтогаз

Аргументи Бориса Кушнірука

23:26   Бізнес-клімат у зоні євро поліпшується

... але дуже повільно

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
11:00   30.05.2009 У Києві відбудеться III Міжнародне ножове шоу «Сталева грань»
18:30   02.06.2009 Відкриття п’ятого фестивалю португальського кіно
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   
   АРХІВ
Травень « 2009 »
ПнВтСрЧтПтСбНд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
«««  •  »»» 

Богословська попередила, що на полювання не ходить

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ

weblog.com.ua