This version of the page http://top.if.ua/item15.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-25. The original page over time could change.
Реєстрація веб-сайту в каталоги - Івано-Франківський каталог веб-сайтів
Івано-Франківський каталог веб-сайтів Каталог | Додати лінк | Додати статтю | Адміністрування | Карта     

Реєстрація веб-сайту в каталоги

Користувачі з каталогів та пошуковців Інтернету - це цільова аудиторія вашого веб-сайту, яка найбільш ймовірно може стати вашим клієнтом, замовником, партнером або просто постійним користувачем. Я просто впевнений на особистому досвіді, що мої послуги забезпечать кращю допомогу в просуванні ваших інтернет-проектів. Моя база каталогів веб-сайтів по якій буде реєструватись ваш сайт регулярно перевіряеться і оновлюється.
Серед моїх українських клієнтів такі бренди, як:
    


Оплата за послуги може здійснюватись: безготівкою на розрахунковий рахунок підприємця, оплатою на електронну карту або електронними грошима webmoney.

СУТЬ ПРОПОЗИЦІЇ::

ПУНКТ 1: Реєстрація веб-сайту в каталогах та рейтингах України та Росії. В моїй базі налічується 12 тис. каталогів, з них при виборі тематики сайту реєстрація проходить по 6-7 тис. каталогам. Послуга - напівавтоматична, деякі каталоги добавляю в ручному режимі. Вартість послуги 10$.
ПУНКТ 2: Реєстрація веб-сайту в 1ps.ru - це сервіс, що дозволяє зареєструвати сайт в 4118 каталогів Інтернету, при воборі тематики сайту - реєстрація відбувається по 2000-2500 каталогам. При порівнянні бази з попереднього пункту, то база 1ps.ru містить 80% інших каталогів, тому доцільно робити реєстрацію в цьому сервісі. Вартість послуги - 10$.

ПУНКТ 3: Розсилка огололень на дошки оголошень в Інтернет. В моїй базі є 1000 найбільш рейтингових дошок оголошень України та Росіїї. Ефективно, при розкрутці комерційних товарів чи послуг. В середньому при виборі тематики - реєстрація проходить на 500 дошок оголошень. На електронну скриньку приходе 100-150 листів про успішну реєстрацію. Вартість послуги - 7$.

ЗНИЖКИ: При замовленні всіх послуг одразу - ціна = 20$. Ви економите 7$.
  


Що потрібно для реєстрації веб-сайту в каталоги:

Для успішної реєстрації веб-сайту потрібно надати такі дані про сайту:
1. Адрес сайту з www чи без www (це важливо: дивіться як ваш сайт в пошуку google.com чи yandex з чи без www)
2. Назви та опис для сайту - створюю я сам, і відправляю вам на затвердження. Це безкоштовно.
3. Ключові слова. - Переважно ключові слова прописані розробником вашого сайту в коді сторінки. Це слова, по яких шукають ваш сайт в пошуковцях. Якщо ні то їх легко можна визначити з допомогою програми http://direct.yandex.ua/ "Підбір слів".
4. Прізвище, Імя, телефон, вулиця - буде розміщена як контакта інформація в каталогах.
5. Сторінка зі зворотніми силками: деякі каталоги вимагають розміщення зворотніх силок або кнопок, але це зле для пошукових каталогів і сайт просто можуть забанити. Але ефект від реєстрації буде кращий. Більшість клієнтів не розміщюють зворотніх силок. Розміщювати рекомендується такі: www.rambler.ru www.i.ua www.bigmir.net www.liveinternet.ru - які мають найкращий рейтинг і є можливість дивитись статистику відвідування сайту.
6. Емейл - потрібно створювати на безкоштовних скриньках. Рекомендується yandex.ru або mail.ru
7. Рубрики/Категорії - це категорії каталогів, в яких програма буде обирати - "чи сайт підходить в цей каталог чи ні". З моєї бази 12 тис. каталогів реєстрація в середньому при вибірці буде проходити на 6 тис. каталогів в яких категорії будуть близькі до тематики вашого сайту.


Звіт про роботу - це кількість листів на вашій електронній адресі. В середньому:
по пункту 1 приходить від 800 до 1100 листів.
по пункту 2 приходить від 600 до 800 листів.
по пункту 3 приходить від 100 до 150 листів.
по пункту 1+2+3 приходить від 1500 до 2000 листів.


Важливо,
що не всі каталоги відправляють листа про реєстрацію веб-сайту.По закінченню роботи - я відправляю вам повідомлення на вашу електронну скриньку "Реєстрація готова" з реквізитами оплати.


Звертайтесь: yuriy@borshchenko.com 174343925 Юрій


Інформація
Категорії:
  • Інтернет в Івано-Франківську ::: Інтернет-реклама
Оцінка модератора: 10
Переходів на сайт:0
Переходів з сайта:0
 

Украинская Баннерная Сеть