This version of the page http://japanauto.club.co.ua/subaru-13.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-24. The original page over time could change.
Новини Subaru - Клуб любителів японських авто
[Русский] 
Головна Subaru Новини Subaru

Новини Subaru
Универсал Subaru Legacy появится в мае 15.04.2009

Во вторник компания Subaru распространила фотографию-тизер модели Legacy нового поколения с кузовом "универсал", которая на японском рынке появится в продаже уже в следующем месяце. Об этом сообщает сайт Carscoop.

От версии Outback, представленной на прошлой неделе на моторшоу в Нью-Йорке, автомобиль отличается "обычным" дорожным просветом, отсутствием защитных пластиковых накладок на кузове, другими зеркалами заднего вида и решеткой радиатора, а также боковыми воздухозаборниками иной формы по бокам переднего бампера.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 15

// Прочитати повністю...
 
Новый Subaru Legacy Outback стал выше и просторнее 13.04.2009

На проходящей в Нью-Йорке международной автомобильной выставке компания Subaru представила универсал Legacy Outback следующего поколения. У построенного на новой платформе автомобиля на 7,1 и 5 сантиметров увеличилась колесная база и ширина кузова, а дорожный просвет теперь составляет 22,1 сантиметра (у предыдущего Outback - 20 сантиметров).

Кроме того, у Legacy Outback на 10 сантиметров увеличилось пространство для ног задних пассажиров, а объем багажника при сложенных задних сиденьях теперь равен 2018 литрам. Новый Subaru Legacy Outback будет предлагаться со 170-сильной 2,5-литровой оппозитной "четверкой", которая агрегатируется с шестиступенчатой "механикой" или вариатором, и с 3,6-литровым шестицилиндровым мотором мощностью 256 лошадиных сил.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 38

// Прочитати повністю...
 
Subaru офіційно представила новий седан Legacy 01.04.2009
У вівторок компанія Subaru представила седан Legacy наступного покоління, який буде показаний широкій публіці на початку квітня на моторшоу в Нью-Йорку. Як мовиться в офіційному повідомленні, побудований на новій платформі автомобіль став значно більшим за свого попередника: колісна база збільшилася на 81 міліметр, габаритна довжина - на 35 міліметрів, а ширина і висота – на 90 і 80 міліметрів відповідно. 

Новинка збереже фірмову систему "симетричного повного приводу" і на ринку США (поки доступні офіційні дані тільки для американської версії Legacy) пропонуватиметься з трьома опозитними бензиновими двигунами: об'ємом 2,5 літра, які доступні в атмосферній і турбованій версії і розвивають 170 і 265 кінських сил відповідно, і з 3,6-літровою 256-сильною "шестіркою". Базовий мотор зможе працювати в парі з новим варіатором Lineartronic з шістьма "віртуальними" передачами, а топовий – з п'ятиступінчастим "автоматом".

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 105

// Прочитати повністю...
 
Хетчбек Subaru WRX STi отримав п'ятиступінчастий автомат 25.02.2009

Компанія Subaru розширила гамму модифікацій моделі WRX STi за рахунок версії A-Line, яка оснащена п'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач Sportshift з можливістю ручного перемикання ступенів підрульовими пелюстками. Нагадаємо, що до цього такий хетчбек пропонувався виключно з шестишвидкісною "механікою".

Версія Subaru WRX STi з автоматичною трансмісією, за винятком появи передніх сидінь з електрорегулюваннями у восьми напрямах і нового варіанту забарвлення кузова, нічим не відрізняється від базового автомобіля. Під капотом машини як і раніше встановлюватиметься 2,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю 300 кінських сил.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 79

// Прочитати повністю...
 
Ціни на автомобілі Subaru в Росії виростуть 27.12.2008

Ціни на автомобілі Subaru підвищаться в Росії з наступного року на 15 відсотків. Про це повідомляє "РБК" з посиланням на заяву генерального директора компанії-дистриб'ютора марки ТОВ "Субару Мотор" Казуси Іосида.

По словах Іосида, офіційно про дорожчання машин буде оголошено до кінця року. Причиною підвищення цін він назвав збільшення митних зборів на ввезення іномарок і зміцнення курсу ієни. Іосида також відзначив, що зараз Subaru випробовує фінансові складнощі із-за впливу світової фінансової кризи на діяльність компанії.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 158

// Прочитати повністю...
 
Прототип Subaru Legacy нового поколения 19.12.2008
На Детройтском автосалоне, который откроется для прессы 11 января 2009 года, компания Subaru представит два концептуальных автомобиля. Первый, о котором мы уже писали, - это прототип заднеприводного спорткупе, которое разрабатывается совместно с "Тойотой". Второй концепт - предсерийный прототип седана Subaru Legacy нового поколения. Никаких подробностей о новом семействе Legacy пока нет: сотрудники японской компании распространили только первую фотографию-тизер будущей новинки. О технической начинке этого автомобиля известно, что концепт-кар будет оснащен 3,6-литровым оппозитным мотором и получил фирменную систему полного привода Subaru.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 70

// Прочитати повністю...
 
Subaru представить концептуальний автомобіль 11.12.2008

На початку січня на автосалоні в детройті компанія Subaru представить концептуальний автомобіль, інформація про це поки тримається в строгій таємниці. Не відоме ні ім'я новинки, ні які-небудь подробиці про тип її кузова або силову установку.

Проте, як припускають експерти, цим концепт-каром цілком може стати прототип невеликого купе, яке Subaru розробляє спільно з компанією Toyota. Ця новинка, по деяких відомостях, випускатиметься як в задньо-, так і в повноприводній версії, а оснащуватися вона має фірмовими опозитними моторами Subaru.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 152

// Прочитати повністю...
 
Дизельна Субару Імпреза 07.12.2008

На моторшоу в Болоньї компанія Subaru вперше представила хетчбек Impreza з дизельним мотором. Силовий агрегат - оппозитний двигун потужністю 150 кінських сил (350 Нм) - нічим не відрізняється від мотора, який трохи раніше з'явився на Subaru Legacy і Forester. З нуля до ста кілометрів на годину Impreza з "дизелем" розгониться за 8,6 секунди, а її максимальна швидкість складе 205 кілометрів на годину.

Трансмісія - тільки шестиступінчаста "механіка" і фірмовий симетричний повний привід. Дизельний автомобіль в базовій комплектації важить на 90 кілограмів більше модифікації з дволітровим бензиновим мотором.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 214

// Прочитати повністю...
 
Дизельные версии Subaru Forester и Impreza покажут в Париже 06.09.2008
В начале октября текущего года на моторшоу в Париже компания Subaru планирует представить дизельные модификации автомобилей Forester и Impreza, сообщает сетевое издание Motorauthority. Напомним, что на данный момент дизельные двигатели доступны только для на полноприводных моделей Legacy и Outback. Автомобили станут оснащаться двухлитровым дизельным двигателем Subaru с оппозитным размещением цилиндров, мощность которого для модели Forester составит 145 лошадиных сил, а для Impreza – 147. Максимальный крутящий момент для обеих версий – 350 Нм.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 174

// Прочитати повністю...
 
Владельцы Subaru почтили память Колина МакРея автопробегом 05.09.2008
30 августа около 1100 фанатов легендарного гонщика Колина МакРея, погибшего в сентябре прошлого года, почтили его память, организовав из автомобилей Subaru колонну, растянувшуюся почти на 50 километров. Эта колонна затем отправилась от дома Колина в Ланарке (Lanark) на трек компании Prodrive в Бэнбари (Banbаry). Колонну возглавил отец гонщика Джимми МакРей, который управлял раллийной "Импрезой" Колина. По словам очевидцев, на проезд всей колонны через некоторые населенные пункты требовалось не меньше 20 минут.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 132

// Прочитати повністю...
 
<< Початок < Попер. 1 2 3 Наст. > Кінець >>

Результати 1 - 10 з 22


Читайте також

 
Головна
Daihatsu
Honda
Isuzu
Mazda
Mitsubishi
Nissan
Subaru
Новини Subaru
Історія марки Subaru
Огляд моделей Subaru
Фотогалерея Subaru
Оголошення Subaru
Форум по Subaru
Suzuki
Toyota
Карта сайту
Оголошення
Форум
Фотогалерея
Пошук
Контакти
Реєстрація
Разное
Опитування
Ваш автомобіль

Пошук
Вхід
Популярне

      Mitsubishi Lancer X

      Тест-драйв кроссовера Mazda CX-7

      Honda Pilot. Фото Honda Honda оголосила російські ціни на новий позашляховик Pilot

      Nissan замінить механічні деталі проводами

      Нові фото Mazda3

      Спортивне купе Mazda RX-8

      Suzuki представляє турбованний повнопривідний концепт SX4t

      Оппозитний турбодизель Subaru

      Infiniti виготовлятиме авто «гольф-класса»

      Toyota в США підвищить ціни на авто

      Новий Toyota Prius можна буде побачити в січні 2009 року

RSS
Нові оголошення
АВТОРАЗБОРКА (Japan)
Разное (18.03.2009)
 Написати оголошення
Нове на форумі
 Вступили в силу изменения к Правилам до...
admin 14-05-09 14:55
 RE: Екклстоун підтвердив зацікавленість...
admin 29-04-09 01:38
 Mitsubishi Eagle Plymouth
rocket 28-04-09 14:53
 Новые запчасти на все автомобили!
autonorma2009 21-04-09 18:30
 RE: Співробітники команди Honda продовж...
admin 11-04-09 22:17
Фотоальбом
Toyota FT-HS
Mazda MX Crossport
Acura RSX
Lexus LF-A
Nissan Qazana Concept
Хмаринка тегів

honda   lexus   mazda   mitsubishi   nissan   subaru   suzuki   toyota   Как   Компания   России   США   Японии   автомобиль   будут   двигатель   долларов   компания   лошадиных   марки   матеріалами   материалам   машин   модель   мощностью   новый   поколения   появится   продажи   процентов   рынке   сил   сообщает   тысяч   2008   2009  

Наші друзі


Автобаннерная Сеть

Клубний портал
 
Клуб любителів японських авто - japanauto.club.co.ua 2008-2009  
• Клубний портал   • Peugeot клуб  • Клуб любителів італійських авто   • Знайомства loveplanet   • Аукціон   • Форум порталу   • Погода   • Комп'ютерні ігри   • Каталог сайтів   • Безкоштовні оголошення   • Японські авто   • Клубний чат   • Фотоальбоми