This version of the page http://rock.cn.ua/gravemaker-22-02-09 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-22. The original page over time could change.
22 февраля - Grave Maker, Flowers for Whores | Рок Чернигов
 

 

22 февраля - Grave Maker, Flowers for Whores

Название: Grave Maker, Flowers for Whores
Дата: 22.02.2009
Место проведения: ДК "Текстильщик"
Организатор: Отрыв перца
Участники:

  • Grave Maker / Hardcore / Канада
  • Flowers for Whores / Hardcore\Metalcore / Чехия
  • Who Will Respond? / Trashcore / Чернигов
  • Die Pig / Hardcore / Чернигов
  • D.I.B.S. / Punk / Чернигов
  • Papirus / Trashcore / Чернигов

Начало: 18:00
Вход: 30 грн.
Обсуждение на форуме

Средний голос: 4.9 (16 голосов)

слава Роду! смерть уроду!

ну-ну! пасмотрим.

ПРОСТО НЄФАРЯМ

Невермайнд, тобі дуже просто говорити про націоналізм на власному обриганому форумі, а спробуй сказати це в очі т.зв. нацисту. дуже просто насміхатися над діяльністю правих, над їх відчайдушною боротьбою за збереження расової ідентичності слов'ян, тим паче, що сам ти ЖИД, хоча й назвали тебе Сашою.
А різним медвежатам, я неофіційно заявляю, що так звані нацисти убиватимуть кожного зрадника Білої Раси, антифашиста, підараса, гомофоба, наркомана.
помітьте, що простих аполітичних неформалів ніхто і не збирається чіпати. Прості неформали мають знати, що даний концерт є афозним і антиукраїнським. тому всім, хто піде на цей сейшн автоматично слід чекати проблем зі здоров'ям.
Час розплати наближається. Чекайте в гості!

мда...

Товаришь гость, как бы те так сказать, те не кажется что бред написал. Чем он является "антиукраинским"?
"Белая расса"? так вот все ребята в этих командах с белым цветом кожи, и никто из них идеи твои не трогают. Вам по приколу вылавливать по одному и пи*ть полпой? Так вы после этого просто сцыкуны. "Час расплаты"? чей час, кому мстить вы собираетесь??? Рассовая идентичнасть? ну и как вы за нее боритесь?? избивая малолеток и единичных прохожих?? Стыдно тебе должно быть за такое, ты такими дейсвиямим помогаешь выкашивать свою же нацию, такими дейсвиями ты не отличаешся от тех, кого внес в рамки врагов, с такими дейсвиями ты привратился в просто быдло, а не в борца за свободу!

и ещё

"""Прості неформали мають знати, що даний концерт є афозним і антиукраїнським. тому всім, хто піде на цей сейшн автоматично слід чекати проблем зі здоров'ям."""""

так вот, борец ты хренов, ты мозгом свои подумал что не все пргочитают твои ганиальные предупреждения, ты не подумал что туда пойдут люди, которым просто интересно послушать хорошую музыку???нет?? сразу "проблемы со здоровьем". меня бесят такие фанатики, которые пиз*дят соотечествиников, мол "враг рассы белой", ДЕБИЛШИЗМ!! Если ты такой умный и заботишся о чистоте рассы, какого хрена на базарах себя вольно чувствуют хачи? а?какого хрена по улицам цыгани и прочие гуляют? можешь ответить? нет. а я могу! Все это потому что вы сцыкуны! Можете только вылавливать малолеток и по одному, а нармальное движло против хачей и прочих нихера не можете! это не борьба-это ПОЗОР!

Борець

По-перше: хоча на сайт я зайшов зовсім випадково, проте для таких як ти інформую: Grave Maker,
Flowers for Whores, Die Pig, D.I.B.S. - це шавочні-гурти, які пропагують гомофобію, педарастію, легалізацію наркотиків під виглядом боротьби з нацизмом;
По-друге: якби ти цікавився хроніками певних органів, то з'ясував би і не трандів надарма, що інородці в Чернігові почуваються не так затишно як ти говориш. Доки ви ходите на свої дебільні сейшини і боретесь з Фосизмом, ми воюємо на вулицях, щоб потім і ваші діти змогли жити на своїй землі.
І останнє, я вкотре попереджаю, що у вас будуть проблеми, особливо в таких неповноцінних напівкровок, як ти.
Слава Роду! Смерть уроду!

Для тех, кто в танке.

Мда....обьяснить фанатику тупому что нибуть, это проблема. Инородцы спокойно чувствубт себя у нас, это видно сразу, так что не бузи, борец невидимого фронта. Для тех кто в танке ещё раз срашиваю, ты подумал что там будут люди, которые не слышали твоих угроз, и те кто просто пришел послушать музыку??? Можешь на него ответить? Вы их тоже быть будите? Так они вас по праву возненавидят.Ты вообще думал почему вас никто не любит? Вы руку поднимаете на сограждан своих же, незадумываясь о его взглядах.Кто вам дал право приписывать в врагов народа? по поводу того что вы бьете поодному и малолеток, сказать нечего? давича парнишу толпой избили, помните? а ведь он с вами одной крови, говорит на держ мове, но и это вам не помешало, так теперь ответь мне, грамотоно ответь, за что вы боретесь?

PS: Называть меня полукровком очень опрометчиво, щенок ты ещё для таких слов.

:)

Я буду рад, если Борцы укажут на мои ошибки к цитатами и комментариями, а просто кричать "мол, ты не прав" глупо.

Также интересует откуда такие знания о моём происхождении?

Агрументированные доводы (словами, а не силой) - вот путь к цивилизованному решению конфликта.

ну вот,

как нормально спрашивают, так язык в жопе

ЛЁХА REMORSE

Здарова народ! да....,почитал я ваши письма в адрес на мой концерт,ну чё сказать,что касается концерта организовываю я его не для выеснения отношений связанных с расовой неполнаценностью и ришением их способом самоуправы,а для наших ребят которые слушают эту музыку и её играют,в том числе и себя тоже. Люди сколько можно топтатся на месте,бить,ломать СЕБЕ подобных и Т.Д...,можно просто договарится о встрече не толпа на толпу как пару столетий назад,а болие справедливо,правельно и обдумано тоесть "ГЛАВА" вашей организации и в литце ВАШЕГО РУКОВОДИТЕЛЯ и меня тоесть "ЛЁХА REMORSE" ответственного за концерт! ПРЕДЛАГАЮ встретится и обговарить! Я БУДУ САМ.

весело ребята,

весело ребята, это кто сказал что Дибс и Дайпиг - групы которые занимаются подобной хренью?
насколько я знаю текста обеих груп, то негде нету не слово ор асизме и тому подобному. а если тебя *интерисует то что стиль какбы хардкор или панк или чтотам еще, то это не значит что оно сразу связано с этими делами. а занимаетесь вы реально дебилизмом=) рынок забит цыганями которых пол Чернигова ненавидит, а вы тут шавок ганяете) за чистоту расы они) сцыкуны вы! ясна!?

НАЦИСТИ...БУГАГА

Вибачте будь-ласка,але, на мою думку так званих націоналістів вже й націоналістами назвати важко, вони себе так називають, бо, здогадуюсь, крім своїх ідеалів нічого не знають, тобто зовсім не розвиваються ані в культурному, ані в духовному чи то навіть бо в плані інтелекту...Вони вже опустилися нижче плінтусу "реальных пацанчікав"...Вони, певно, останні клепки повибивали собі в бійці!І щоб вищезгадані гурти назвати афа, то треба говорити зовсім безаргументовно.Мені соромно за подібніх українців-ПІДАРАСІВ!Може ви прислухаєтесь до порад і перестанете гівном займатись?

вот...

с последним постом полностью согласен. Но вот только этим упертым фанатикам хрен чего докажешь.

2 ЛЁХА REMORSE

этот момент достоин человека, я с ним согласен, и с ним постою, если чего.(нашим "бойцамс")

Лёха REMORSE

БЛАГОДАРЮ!!!!!!!!!!

)))

юык вот, организатора на все 100.99*10*n поддерживаемс, нада, постоим рядом с ним, как писалось раньше, ник сандаль911, завите еси че)_)))))))))))))))))))

ми все про вас знаємо

Хто казав, що Реморс шавочна група? на рахунок інших - сто відсодків шавки.
на рахунок інородців доведу цивілізовано, як ви і просили (всі такі цивілізовані, аж нудить): ви часто виходите на вулицю вечорами, часто бачите чорні пики? - ні! тому, що вони знають є люди, яким не байдуже майбутнє своєї нації, які ставлють її інтереси понад усе. А шавки, доречі, найбільший ворог нації, оскільки ці виродки зрадили поклик крові і купилися на подачки жидівських правозахисних організацій. на рахунок забивона: Льоха, ти чув коли небудь про автономних націоналістів, які діють групами не більше 5-6 людей і не мають свого лідера. Це до того, що в нас немає єдиного лідера - по-перше, а по-друге, такого роду забивони мені прекрасно відомі, як завжди буде мусарська підстава. хочеш, щоб все було надалі нормально, організовуй аполітичні концерти без шавок і вас ніхто не чіпатиме, навпаки, можемо навіть в девчому посприяти. і останнє, ми не закликаємо всіх любити нас, ми просто робимо свою справу і робимо досить успішно. а про любов згадають наші нащадки, коли світ зміниться і щошвидше ви це зрозумієте, тим краще для вас! Слава Нації!

Лёха REMORSE

Привет! Во первых: я не "БОЛОБОЛ" пацан сказал-пацан сделал, во вторых:ни какой патставы с моей сторо по отношению мусаров НЕ будет за БАЗАР ОТВЕЧАЮ,в третих я как и писал БУДУ САМ,а сколько вас там будет мне всё равно,я хочу не обострять отношения а решать их! Я жду ответа.

Для борца

Ты хоть понял что проморозил? о_0
ты хоть школу закончил?

пацанам

по-перше, пацани в Ізраїлі.
по-друге, що ти балабол я переконався, коли ти визвав на сейшн наряд АСАВ.
по-третє, хочеш зустрітися і поговорити, я до твоїх послуг, після того як ти скажеш як тебе знайти.
і останнє, оскільки ти порівняно з іншими писаками найбільш адекватний, скажу тобі по секрету, перед тим як організовувати захід добре подумай, які банди туди запрошувати, а то виходить, що Реморс виступив організатором шавочного концерту. звичайно, якщо ти сам не шавка. все Зіга!

Лёха REMORSE

Я устал от писанины,где встречаемся сегодня? Я буду сам.

Борцу

Мда... А когда на валу парня с девушкой отпинали нихренова и девушку за то что у парня длинные волосы,то это как називается?Это вы так чистите Украину от украинцев!?
А кроме сейшнов вы же тоже людей отлавливаете. Хотелось бы узнать по какому внешнему виду вы их отлавливаете?
Это уже на гопников похоже мол "ТЫ в скейтерах! НИгерская обувка значит пацана хуярим!".
И вообще чем вы занимаетесь? Какие нафиг чорномордые? Их как были единицы так теже и остались!

......

да это и есть простые гопники, просто повесили бирку "защитники Украины" и всё, мол мы не просто бьем, мы за за читстату рассы.... никаких моральных понятий, простые гопники.

кстати, хотел спросить, на каком языке твои родители разговаривают, ну или родители однодумцев твоих? уверен что большенство на русском. так может пойдете, побьете? а хули,ущимляют держ мову. на это ты врядли мне ответишь чесно, однако я прав.

ВСЕ ВЫ ЛОХИ!!!

ВСЕ ВЫ ЛОХИ ИПИСЮНЫ!!! УВИДЕЛ БЫ,А Я УЖЕ ЗАНИМАЮСЬ ВАМИ ЕЩЁ ПОГОВОРИМ ПОГОВОРИМ ЗА ВСЕХ ПОГОВОРИМ.

.......

о_0
что это было и сколько тебе лет? ты неадекватен, вали в школу!

.....

Вот неокрепшая детская психика и не выдержала, парниша заплакал. Теперь в его психике остался незгладимый след, непоправимая травма.....жаль, а он мог стать поэтом.

Всегда Ваш, Сандаль.

сандалю

бугога)))) жжёшь!!

хх

А кто такие "зрадники білої раси" ? Обьясните пожалуста. Судя по вашим действиям, зрадники абсолютно все! То кросовки не такие, то прическа не такая, то походка, а ктото дышит неправильно..Это что делает из коренного православного украинца хачя или черномазого ?Единственный способ достижения вашей цели - единство всех! Многие люди не любят хачей, но после непонятных стычек с вами, хачи кажутся куда более приятными... на вас должны смотреть с уважением, а не с призрением! Идея действительно стоящая, но то как она реализуется, только отталкивает людей! Недумаю что человек получивщий по морде от 10-15 непонятных персонажей непонятно за что, после этого вас зауважает...Так вы никчему не придёте, только неприязнь к вам же будет рости. Спасибо.

фаЩИТам:

Ну да - если твоя девушка ушла к хачу - виноват ЗОГ, если в ПТУ получил двойку - виноваты ниггеры.
Надо пойти отхуярить стадом в 10 "человек" троих-четверых турбохоев и жизнь наладится!

Что коммуняки, что фашня - одно гамно: самопровозгласили себя, блять, борцами за Нацию, уважай их теперь)))

По-моему, боны завидуют, что для них концерты проводят раз в год, вот они и пытаются срывать концерты для нормальных людей.

Своими кретинскими действиями вы, фашня, дискредитируете всю идею национализма.

Сразу видно, - Бандеру НЕ читали.

Я , как человек ЧИТАВШИЙ Бандеру, его мемуары и интервью, скажу, что он негативно относился к рассовой дискриминации.

А поповоду фашистской пропаганды типа "сегодня пиво пьешь - завтра предашь Украину"...
Ну это вобще идиотизм чудестный! Тарас Шевченко, выходит тоже предатель Украины? (почитайте его дневники, как он там побухивал).

А козаки? Что - не пили? Не курили? Тоже предатели - выходит!

Мне, кажется, это ИМЕННО ВЫ, нацики, - истинные слуги ЗОГа!
Благодаря ВАМ идеи здорового национализма вызывают отвращение у населения страны.

Борцю

Чорт забирай!Які ж із вас "нацистів" турботливі люди, ви так піклуєтесь про майбутнє нації, що, здається, скоро лишень такі як ви та гопи лишаться на нашій Батьківщині! Що поганого в людях негроїдної раси?Вони також мають 2 руки, 2 ноги...колір шкіри інший? То й що?! Ну нехай ви їх чіпаєте, тоді що вам сейшени наробили? І те що ви шавочними називаєте доволі приємні гурти, то виказує лиш вашу неосвіченість. Сподіваюсь, колись щось просвітить ваші лисі голівоньки. А на разі в очах людей ви просто тупенькі нацики...

дак да!!!!!!!

Дак дадим же ПИЗДЫ ПИДОРАСАМ! ВСЕМ ВСЕМ ВСЕМ:если ты не лох последний то ОБЯЗАН ТЫ ПОЙТИ!сколько можно получать по шэе и терпеть гвалт этих УРОДОВ? ПРЕДЛАГАЕМ:дать отпор УРОДАМ тоесть:ИДТИ НА концерт 22,02,09 и не только на него(орги устраивают и до и после этой даты сэйшины) ВСЕМ ещё раз повторяю ВСЕМ ВСЕМ ВСЕМ,кому не всё равно на жизнь в дольнейшем наших близких и родных,во время концерта и после него смотреть в оба,быть рядом и вссегда на чеку (НЕ СМОТРЯ НА МУСОРОВ)и потдержать при любой опасности,и дать не только отпор и понять что НЕХУЙ ЛЕЗТЬ В НАШУ ЖИЗНЬ, но и доказать что мы можем в месте РАЗ И "НА ВСЕГДА" покончить с этой "ХУЙНЁЙ"и"ГОМОСНЁЙ"!!!!!!!!!!! ДАК НАКАЖЕМ же"ПИДОРАСОВ" и ткнём носом в их же говно,и СКАЖЕМ-"НАС НЕ ИСПРАВИШ ,И ЧТО "МЫ" БУДЕМ ЖЫТЬ ПО ЗАКОНАМ КОТОРЫЕ МЫ СЕБЕ ПРОПИСАЛИ! ""КОЗЛЫ""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и все с флагами

и все с флагами и криками УРАААААА побежали...))

на**й нада!! так ниче не решиш.

Радикальный антифашизм - bratok.org.ua

там один бон писал :
"А різним медвежатам, я неофіційно заявляю, що так звані нацисти убиватимуть кожного зрадника Білої Раси, антифашиста, підараса, гомофоба, наркомана."

видете мальчик даже не знает разници между пидаром и гомофобом))

Пацаны успокойтесь никто не придёт...вы вспомните как мы на корозию метала их гоняли с фаерами...а они кричали так бежали что пятки сверкали...очедной пиздёж...силёнок маловато чтоб шавок накрывать...сидите нацики и дрочите на гитлера....

"реальная" ваша победа была когда вы за два часа до концерта пришли на гараж залили из балона пятерых пацанов и накрыли их составом в 30 боновских рыл...ура товарище...и это ваша цель??

п.с. анархию в кровь)

ДОХУЯ ГАВНА

Борзометр у деяких зашкалює. А жидівського гавна, типу шавок, тут і справді дохуя, що ще раз підтверджує правильність припущення. ну, на позбавлені здорового глузду писанини (типу нігери такі ж, як і ми), відповідати не буду, а о т для тих, хто шукає відповіді на запитання хто ми і навіщо це робимо, раджу зайти хоча б на сайт Патріота України, - там достатньо літератури на цю тему.
Для тих, хто читав Бандеру: не треба тут ля-ля, що Бандера був таким толерантним, як і ви. В УПА були іноземні дивізії з утвореного по ініціативі ОУН (Б)"Антибольшевицького блоку народів", де воювали і жиди, і хачі, але вони першими здавалися в полон. І скажи мені, якщо ти охуєвший стратег, чи не краще використовувати іноземців і посилати їх на мясо. До того ж, поняття націократії, яке ввів Бандера, передбачало урізання в майбутній державі прав іноземців і введення інститутту підданства. До того ж у нас є Міхновський, який першим кинув гасло "Україна для українців!" тому не треба ля-ля.
ви прекрасно знаєте, що рух шавок, т.зв. антихва фінансується Фельдманом та іншими жидами, а зокрема в Чернігові афа-бойци вербуються у старших класах жидівської школи на Любецькій.
За що ж вони виступають і чому вони перші на черзі на знищення? шавки пропагують підарастію, легалізацію наркотиків, виступають за змішання рас та руйнування існуючих кордонів між державами. це вони-ЗОГ, тому що з легкої руки жидівських правозахисних організацій наших дітей учать толерантно ставитися до інородців та мужоложців.
Шавки-перші на знищення, очкільки саме серед них багато колишніх скінів, які зрадили ідею,бо насправді сцали нападати на чорних (їм додуші мочить білих опонентів).
А для афа-бойцов-оптимістів декларую: мало вас різали, піздили, обсцикали, що ви тільки на форумах герої. Де ваш гараж, де брага, утюг, давно з больнічок повиходили, стукачі АСАВ? Смерть гавну. Біла людина - велика Україна!

Радикальний хфосизм

анархию в хуй. ти хотя би знаеш, что такое анархия, Бакунин ти охуевший. иди играйся в песочницу и мечтай о том, как ти будеш ганят хвошистов, бон красноперий!

..........

" Смерть гавну. Біла людина - велика Україна!"

Не, ну ты тупой как пробка. Я вот тебе вопрос уже задал, дык ты от него проморозился, ещё раз, для тех кто в дроне чугунной:
"кстати, хотел спросить, на каком языке твои родители разговаривают, ну или родители однодумцев твоих? уверен что большенство на русском. так может пойдете, побьете? а хули,ущимляют держ мову."

Это раз.
Два, по поводу белой рассы.тебе, плять , пример приводил я и ещё один человек, заметь(!!), тоже к белой рассе принадлежит, про то как вы избили парня с девушкой, и про то как отпинали парнишу за то что тыпа непонравилось как он на украинском говорит, что на это ТЫ можешь ответить, или опять язык в жопе?. Слыхал как вы владеете украинским языком, чесно, пизды дал бы именно вам.
Эх, приходите на концерт, будем рады пообщяться. И ещё хотите себя показать не сцыкунами, толпа на толпу, или один на один, иначе к каждому на порог дома к вечеру гостей ждите, надеюсь выразился ясно.
Best regards, your Sandal.

ЗОГ звучит гордо)))) bratok.org.ua

спасибо пацаны поржал))) инет пиздаболизм процветает)
правые качают пальцы)

Гостю-автору "ПРОСТО НЄФАРЯМ"

Гівно малолітне, яке ти маєш право забороняти людям йти на цей концерт? Нікчемна людинка, яке ти маєш право називати себе "націоналістом"? Ти не українець ні по крові, ні по суті. Твоя суть - зацькована неповноцінність. Не ганьби справжній український націоналізм. Якщо ти отак легко дозволяєш собі загрожувати українцям, які чомусь не мають ходити не концерт, бо ти, бздливий параноїк, вважаєш що всі навколо антифа, жиди ЗОГівці, то це свідчить про твою меньшовартість й абсолютну непотрібність цій країні. Вали до Ізраілю, "псевдонационаліст", там потрібні отакі от тупі фанатики з гімном замість мозку. З тебе вийде гарне гарматне м"ясо! Власне ми, справжні націоналісти, котрі поважають погляди й уподобання всіх УКРАЇНЦІВ вважаємо таких покитьків як ти справжніми жидівськими провокаторами. Ваше завдання - стравлювати українців на всіх рівнях, від державної політики до музичних уподобань. Скільки шекелів вам платять за ці провокації? Що ви взагалі робите для цієї країни? Скільки з вас отримують нормальну освіту й працюють на гарних роботах? Наскільки нам відомо 0,1 %. Бо ви - тупі люмпени, невдахи й просто зайві люди. Такі "націоналісти", як ти, тусуються за "Смаком" біля смітника й бухають найдешевший потрвейн. Україні таке гівно не потрібне. П*здуйте на уранозбагачувалні комбінати, а коли здохнете вашими смердючими заспиртованими тушками буде добре топити реактор.
Щодо ваших шакалючих погроз - як показує практика, все на що ви здатні, це сховатися десь подалі від місця концерту, та толпою побити якось випадкового перехожего, який на вашу думку йде з "неправильного" концерту. Це ще раз підтверджує вашу неповноцінність.
Смердючі псевдонаціоналісти-жидопровокатори - НАХ З УКРАЇНИ!
П.С.: Тупий задрот, "підараса" і "гомофоб" - це слова-антоніми. В тебе яка освіта? Початкова незакінчена?

спокійно, гівнюки!

Забагато пафосу і дрочюдізму.
у нас тут не клюб джентильменів удачі і я знаю чого варті ваші забивони, бо вже забивалися, коли прийшли шоблом в 70 рил на Шерстянку і накрили одного правого. де ділася ваша впевненість, коли за 15 хвилин зібралося вдвічі більше народу? тоді ви також говорили про фаєр-плей. сука, пожаліли вас тоді, бо думали справедливо махнуться, а тре було убивати.
а ти, націоналіст, трад я так розумію, бачимо до чого призводить ваше москвофобство в Криму - ви ж там допомагаєте чурбанам мечеті ставити, все москалів міфічних боїтесь. ви - унтерменші, будете в таборах прибирати трупи та замітати за такими ж як ви, бо зараз ви ні нащо не здатні. всілякі куни, тризуби, мнкашники, антифашники - рідство одного сатанинського кореня. а на довід моїх слів, зустрінемось 22. навіть не сумнівайся, що на сейшн ми прийдемо.

......

ты дебил??
я тебе сколько могу один и тот же вопрос задавать!?
язык из жопы вытяни и ответь на вопрос который я тебе уже задавал!

"всілякі куни, тризуби, мнкашники, антифашники - рідство одного сатанинського кореня. а на довід моїх слів, зустрінемось 22"

"тризуб" герб украины, ты конченая малолетка, тоесть ты только что что сивол Украины обозвал сатанинким корнем? Да ты нихрена не "националист", ты щенок, псина облезлая!
и ещё, если по одному вылавливать будете, ждет вас такая же участь, я тебя предупрел. На канц придем подготовленные.

...........!

Сука, ублюдок, во-первих - ето адрисировалось не таким тугим,как ти. Сначала розберись хотя би с історией современного национализма, а потом заявляй, что тризуб - ето просто герб.
а на концерти ми все-таки увидимся. прихади, познакомимся, тока потом не плач и не проси мусаров, чтоб вас провели к вокзалу - и там достанем!

"уважаємий" Борець

дуже хочу почути твою відповідь щодо АСАВ
14 лютого був ваш патріотичний концерт, я на власні очі бачив заяву де було чітко написано про прохання надіслати ДОДАТКОВИЙ патруль міліції.

і ще одне якщо ти сука так любиш україну, то я кого дідька ти тут зігами розкидався? ти націоналіст чи фашист?

будьласка дай обгрунтовану відповідь без "піни з рота" і погроз

я - реаліст

Дружище, ти не на ту адресу звертаєшся.
по-перше, я не організатор концерту, хоча можу припустити, що такі сейшини, і тим паче в комунальному закладі, повинні проходити тільки по всіх існуючих паперах, які передбачають наявність дозволу від правоохоронців.
по-друге, відколи це ти цікавишся патріотичними концертами, чи бува ти сам не АСАВ?
наостанок, ти, апріорі, говориш мовою совка, чи то порівнюючи, чи просто протиставляючи націоналізм, нацизм і фашизм. щодо мене, особисто я вважаю своїм духовним вождем МИКОЛУ МІХНОВСЬКО, який був першим у світі ідеологом соціального націоналізму. а зіга - це римське та словянське привітання, так само, як і Сварга - знак сонця, - теж словянський символ.
ніхто вам не погрожує, а просто попереджає, як попереджав Святослав Завойовник: "Іду на ви!"

хм

То на украинском, то на русском, странный национализм.
Про герб, ну изначально это символ власти, позже герб князей Рюриковичей и Киевской державы, у каждого князя был собсвенны тризуб, его личный, знак, печать. То что мы видим нашим гербом, есть знак Владимира Великого, далее Святополка, далее Ярослава мудрого, ну и т.д. Эторо родовой знак власти, символика украинского народа в целом. Так вот, ты с начала заберись с историей возникновения и значения этого знака, а потом уже рассказывай басни про свой "сучасный" национализм, ок?
теперь всеже ответь на вопрос, иначе мнение что безнадежно тупой укоренится .
1. "кстати, хотел спросить, на каком языке твои родители разговаривают, ну или родители однодумцев твоих? уверен что большенство на русском. так может пойдете, побьете? а хули,ущимляют держ мову"
2."по поводу белой рассы.тебе, плять , пример приводил я и ещё один человек, заметь(!!), тоже к белой рассе принадлежит, про то как вы избили парня с девушкой, и про то как отпинали парнишу за то что тыпа непонравилось как он на украинском говорит, что на это ТЫ можешь ответить?"

ЗЫ: Кстати, сам смотришь фильмы "загнивающего Запада", чем не предатель Украины??Это, кстати по твоей логике)
Best regards, your Sandal.

Україна - для українців!

Востаннє відповідаю - для особливо тупих! Я сказав все, що про вас думаю, а зараз дам востаннє відповідь для типового шавки-дегенерати.
По-перше, коли я писав про тризуб, то мав на увазі організацію, а не символ, тому й просив більш адекватного дописувача розібратися зі своїми поглядами. а для таких як ти є приказка: "не знаєш броду-не лізь у воду!"
По-друге, тут хтось намагається розіграти мовне питання - і до чого взагалі підіймати такі безглузді питання? Українцям- українську, рідну, мелодійну, найкращу в світі мову. Хоча для мене та моїх побратимів, контрсистемних націоналістів, питання мови, яке завжди підіймають традиціні націоналісти (КУН, ТРИЗУБ, МНК тощо) є малоактуальним, оскільки в своїх обгрунтуваннях вони нічим не відрізняються від шавок, говорячи, що нац мени такі ж повноцінні українські громадяни, як і українці, предки яких проливали кров за цю землю. вони припускають, що якщо, скажімо, нігер вивчить мову титульної Нації, може бути українцем. ми відстоюємо позицію расового націоналізму. історія довела, що нація, не маючи мови, культури, відродила свою державу, а якщо зараз робити наголос на мові, можемо втратити Націю. Сподіваюсь, дав вичерпну відповідь.
а на рахунок хто кого отпинав, за інших відповідати не буду, особисто я б таким руки ламав би.
Всім велика ЗІГА! побачимось.

*WALL* шо вилами

*WALL* шо вилами по воде, нихера по сути не ответил, украина украинцам, и все.....
про трезуб.....ну ты как пробка, "коли я писав про тризуб, то мав на увазі організацію, а не символ", пля ппц, по твоему от фонаря это все?

"історія довела, що нація, не маючи мови, культури, відродила свою державу, а якщо зараз робити наголос на мові, можемо втратити Націю." ТЫ ЕБАНУТЫЙ??? о_0

"Хоча для мене та моїх побратимів, контрсистемних націоналістів, питання мови, яке завжди підіймають традиціні націоналісти (КУН, ТРИЗУБ, МНК тощо) є малоактуальним, оскільки в своїх обгрунтуваннях вони нічим не відрізняються від шавок, говорячи, що нац мени такі ж повноцінні українські громадяни, як і українці, предки яких проливали кров за цю землю"

точно ебанутый, ты хочешь сказать что Украина будет процветать без культурных достояний, без символики?? дерево без корня? будущее без прошлого? что для тебя не актуально?
ЗЫ звать тебе не виталик случаем?

ответ

дак сиди дома ЛОХ и не пизди когда старшие говорят.

о_0

к чему это сказано?
шо сказал, шо в лужу перднул.

ЗЫ

старшие?

Украина для украинцев

идите на..уй! всем остальным НОРМАЛЬНЫМ людям говорю будите сидеть дома и переживать по поводу идти на концерт или на улицу,будете всегда в страхе...,ХОРЭ сколько можно им диктовать свои угрозы,забейте на их и выходите на улицу отдыхайте! тем болие один из пострадавших от их руки я ЗНАЮ приходил не так давно а именно перед F.P.G в отделение милиции и продимонстрировал наш rock.cn.,ичё там пишут и их заинтерисовал так что они и сейчас его посищают,ЧИТАЮТ. так что не писюхайте на F.P.G приходили исюда подомчат!

хрррр

я вот читаю весь етот бред и меня интерисует один вопрос.. всего один.. может я незнаком с текстами групп но все таки. какого етот канц антиукаинский. я слышал про "шавок" и т.д. от засмаковского алкана, НО. всетаки) че он анти уркаинский? присоеденюсь к Sandalю. и к его двум вопросам) тока мой дорогой Sandal. не надеишся ли ты что он и вправду ответит)))) а теперь насчет сцыкла) помниться ктот расказывал как после печального епизода в ваших рядах вы сцали за смак щимиться потому что "не дай бох минты прийдут, забирут же". сам не знаю, ты уж ответь) дак вот вопрос номер читыре. ето правда было?

12следующая ›последняя »

Отправить комментарий

  • Адреса страниц и электронной почты автоматически преобразуются в ссылки.
  • Доступны HTML теги: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <br> <div> <p> <i> <u> <h1> <h2> <h3> <font>
  • Строки и параграфы переносятся автоматически.
  • You can use BBCode tags in the text. URLs will automatically be converted to links.
  • Текстовые смайлы будут заменены на графические.

Подробнее о форматировании

КАПЧА
Этот вопрос задается для того, чтобы выяснить, являетесь ли Вы человеком или представляете из себя автоматическую спам-рассылку.
8 + 2 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. То есть для 1+3, введите 4.


www.rock.kiev.ua
 

Новое на RЧ

  • Svirzh World Music Festival 2009
  • 22 травня - Акустичний концерт Оркестру Янки Козир
  • 31 мая - Horse The Band
  • 29 мая - Сover punk/grunge fest
  • 22-24.05.09 - V-й международный мото-слёт «В гости к Night Birds»