This version of the page http://www.nadra.com.ua/ukr/thebaseofcollateral (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-21. The original page over time could change.
Надра — Клієнтам, які хочуть реалізувати заставне майно

Клієнтам, які хочуть реалізувати заставне майно

Фахівцями НАДРА БАНКУ створена база заставного майна, яка включає в себе інформацію про заставне майно фізичних осіб, виставлене на продаж. Ознайомитися з переліком майна, що реалізується, Ви можете у відділенні або на Інтернет-сайті НАДРА БАНКУ.

Якщо Ви є власником земельної ділянки, автомобіля, квартири або будинку, придбаного в кредит, і хотіли б його продати, пропонуємо Вам взяти участь у Спеціальній програмі Банку з реалізації заставного майна.

Інформація про Ваше майно буде внесена до бази заставного майна Банку, після чого Ви зможете продати його іншим особам, у яких в НАДРА БАНКУ відкритий депозитний/накопичувальний/поточний рахунок та/або ж просто є вільні готівкові/безготівкові (в іншому банку) кошти. Право власності на заставний автомобіль/нерухомість/землю повинно бути оформлене безпосередньо на Вас або майнового поручителя (якщо він передбачений умовами Вашого кредитного договору). Вартість застави, що бере участь у Спеціальній програмі, не повинна бути меншою від суми заборгованості за кредитом та нарахованими відсотками.

Клієнтам, які хочуть реалізувати:

  • Автомобіль/ Квартиру/ Будинок
  • Земельну ділянку

Пропозиція взяти участь у Спеціальній програмі Банку з реалізації заставного майна діє винятково на умовах добровільності, власної ініціативи й цілковитої згоди Клієнта - власника заставного майна й абсолютної згоди майнового поручителя/поручителів - за його (їх) наявності. Більш детальну інформацію Ви можете отримати у менеджера в будь-якому відділенні НАДРА БАНКУ.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати у менеджера Банку в будь-якому відділенні НАДРА БАНКУ.

Оновлено востаннє 06.05.2009