This version of the page http://www.tours.lviv.ua/?id=77 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-20. The original page over time could change.
Плай - екскурсійна студія, екскурсії Львовом, Тури Львовом, Екскурсоводи по Львову, Подорожі Львовом
  
Львів-місто мандрів
Де зупинитись ?
ЕКСКУРСІЇ ЛЬВОВОМ
Цікаво про Львів
Львівські кнайпи
Що побачити ?
ІСТОРІЇ СТАРОГО ПІДЗЕМЕЛЛЯ
Екскурсія в підземелля єзуїтського храму, де зустрічаємо мешканців старого Львова, серед яких - брат Антоній (монах-єзуїт), Яцько (спудей єзуїтського колегіуму), циганка Урсула, кат Тадеуш, в'язень-боржник. При світлі свічок постають сцени з життя давніх львів'ян...
ЛЬВІВ СТУДЕНТСЬКИЙ
Мандрівка-екскурс в студентський світ старого та вчорашнього Львова. Історія навчальних закладів, студентські традиції та організації, забави і "війни", а також студентські приколи і курйози в історичній ретроспективі...
ТИПАЖІ ДАВНЬОГО ЛЬВОВА
Екскурсія знайомить з плеядою типів старого Львова — колоритні постаті минулого, що виринають з товщі століть. Ми мимоволі стаємо свідками сцен їхнього життя. Бургомістр, міський писар, кат, бідна єврейка, бурсак-студент та його учитель, вірменський купець – всі вони є дійовими особами екскурсії.
НІЧ У МУЗЕЇ
Захоплююче театральне дійство, що відбувається в приміщеннях колишніх монастирських келій монастиря домініканців - сьогодні музей історії релігії.
Звяжіться з нами :travel@tours.lviv.ua    office@tours.lviv.ua