This version of the page http://www.strana-naroda.org.ua/news/2009-03-17 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-12. The original page over time could change.
17 Марта 2009 - СТРАНА НАРОДА
СТРАНА НАРОДА

СТРАНА НАРОДА СТРАНА
НАРОДА
Меню сайта
Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Календарь новостей
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Наш опрос
Считаете ли Вы страну своей?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 5
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 0
Гостей: 0
Пользователей: 0
Информ-Эхо
Новости Мира
Главная » 2009 » Март » 17
«Птицы счастья» живут в Луганске

Луганчанин Виктор Буйко – единственный в Украине мастер по изготовлению уникальных деревянных талисманов.

Кто бы мог подумать, что в Луганске живет человек, собственноручно изготавливающий красивейших деревянных журавлей, сорок и жаворонков, которые от малейшего дуновения ветра оживают? Удивительно, что равных нет ему по всей Украине. Не один десяток птиц народного мастера Луганщины Виктора БУЙКО эмигрировал за границу: в США, Италию, Испанию, Австралию. Герой материала в настоящее время делает Северную (Архангельскую) птицу по старинным канонам. На Украине технология изготовления этой птицы давно утеряна. Но Виктор Анатольевич сейчас небезуспешно занимается ее восстановлением. Нашему земляку и уникальному человеку посвящена эта публикация.

Прилетят птицы – и я выздоровею

«Птица счастья», сделанная из ели или сосны, является долгожителем. Родилась она около 300 лет назад на Севере России. В одной таежной деревушке заболел мальчик тяжелой болезнью, против которой народные средства оказались бессильны. Родители уже смирились с тем, что их дитя обречено. Дело было в конце зимы. Ребенок лежал укрытый звериными шкурами и бредил, покрываясь липкой испариной. Рядом, утирая слезы, сидела мать, а отец, время от времени тяжело вздыхая, делал дранки для корзин. Мальчишка в полузабытьи спросил: «Папочка, а скоро лето? Может, когда прилетят птицы – я выздоровею?»

Читать дальше »

Просмотров: 38 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Депутати Дарницького БЮТу привітали комунальників зі святом.
За сприяння депутатів Дарницької районної в місті Києві ради від Блоку Юлії Тимошенко Руденко В.А., Теплицької О.М. та Стрижова Д.М. а також Дарницької районної партійної організації «ВО«Батьківщина» у будинку культури «Дарниця» відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування.

З професійним святом всіх присутніх привітали вокальні та хореографічні колективи школи художньої творчості «Дивоцвіт», а також володарка І-ї премії вокального конкурсу «Берлінська перлина» у Німеччині, фіналістка дитячого Євро бачення в Україні, представниця від України на І-й дитячій «Новій хвилі», юна співачка Марієтта.

Вітаючи працівників житлово-комунального господарства, Валентина Руденко зазначила на вагомому внеску їх роботи, адже завдяки їх праці у домівках киян є тепло, вода, газ та світло. «А це означає добрий настрій, тепло та затишок в кожній оселі, - додала В.Руденко, - Чітка й злагоджена робота, присутніх у святковій залі людей, є запорукою доброго настрою кожного з нас».

До побажань щастя, здоров’я, благополуччя та родинного затишку приєдналися заступник голови Дарницької райдержадміністрації, депутат фракції БЮТ Віктор Таран та депутат фракції БЮТ, начальник жеку №205 Олена Теплицька зазначивши, що святковий концерт - це подяка за щоденну важку працю присутніх у залі.
Просмотров: 35 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Святковий концерт до 8 березня
До свята весни та всіх чарівних жінок за підтримки депутатів Дарницької районної партійної організації ВО "Батьківщина" Руденко В.А., Шкарпітко В.А. а також в.о.Голови ППОN3 Бірюка О.О. було організоване чудове свято з концертом та подарунками для жінок гімназії N315.

Всі присутні на святі чоловіки привітали жінок зі святом, та побажали кохання, наснаги, добробуту та здійснення всі найзаповітніших мрій, також в привітаннях взяли участь дитячі творчі колективи та учні гімназії.

Просмотров: 39 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Концерт для жінок-ветеранів пройшов у будинку культури "Дарниця"
До свята 8-го березня за сприяння депутатів Дарницької районної в місті Києві ради фракції Блоку Юлії Тимошенко Валентини Руденко, Дмитра Стрижова а також за участі Дарницької районної партійної організації ВО"Батьківщина" у будинку культури "Дарниця" (вул.Заслонова,18) був влаштований концерт та поздоровлення для жінок-ветеранів.

"Прийміть наші сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня, адже все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов'язане з Жінкою – берегинею роду людського. Бажаємо Вам міцного здоров'я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм! Єдності, злагоди і благополуччя Вашим родинам, нехай серця Ваші будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. Зі святом Весни, Вас шановні наші жінки!"- привітали жінок депутати.

Всі запрошені жінки отримали чудові подарунки.

Просмотров: 32 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Свято для жінок Дарницької районної поліклініки
За ініціативи депутатів Дарницької районної ради від Блоку Юлії Тимошенко Людмили Алентьєвої та Мирослава Неїли у Центральній районній поліклініці Дарницького району був організований святковий концерт та конкурс на найкрасивішу співробітницю районної поліклініки.
 
Чарівні представниці сімнадцяти структурних підрозділів Центральної районної поліклініки виборювали звання найчарівнішої та демонстрували свої таланти. Вірші, пісні, танці Щоб підкреслити свою особистість, неповторність, красу та жіночність жінки виконували танці, співали, декламували вірші.

Від організаторів дійства учасниці конкурсу отримали пам'ятні подарунки та квіти.

Просмотров: 33 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Спортивні традиції Дарницького району
За підтримки депутатів Дарницької районної ради від Блоку Юлії Тимошенко Міронова Ю.А., Гвоздьова Б.В. та Гуменюка А.І. на базі ЗОШ N62 Дарницького району відбулась товариська зустріч між командами загально – освітніх шкіл дарницького та дніпровського районів з гандболу "Гандбол у наших серцях", (на базі цієї ж школи, нещодавно, до Дня захисника Вітчизни відбувся турнір "Футбол у наших серцях"), тож нинішня зустріч це продовження депутатами БЮТ доброї традиції підтримки розвитку дитячого спорту в районі.

Організатором та тренером турніру виступила Голова ППО N2 Дарницької районної партійної організації ВО"Батьківщина" Салоїд Тамара Миколаївна. Одне з надзвичайно важливих завдань для вчителів – примусити дітей більше рухатися, зацікавити ігровими видами спорту і привести їх у спортзали, на спортивні майданчики. Більшість відвідувачів спортивних шкіл складають діти з малозабезпечених сімей і з сімей середнього достатку. Тож дитячі спортивні школи мають працювати тільки на безкоштовній основі, окрім того відсутність, чи не достатня кількість таких закладів позбавить дітей можливості зміцнювати своє здоров'я, вони будуть фактично надані самим собі в позаурочний час, що створить передумови для росту дитячої злочинності, переконана Тамара Миколаївна. Варто зазначити що на базі ЗОШ N62 за одинадцять років виховано п'ять майстрів спорту та дванадцять кандидатів.

Привітав учасників зустрічі Володимир Васильович Нестор (Рада ветеранів військових конфліктів), та зазначив, що саме заняття спортом формують у юних спортсменів справжні вольові риси характеру, які будуть необхідні у всьому їх подальшому дорослому житті та побажав учасникам зустрічі великих спортивних звершень та олімпійських нагород.

Читать дальше »

Просмотров: 33 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)

Меню сайта
  • Главная страница
  • Информация о сайте
  • Актуальные материалы
  • Форум
  • Голос народа
  • Обратная связь
  • Каталог сайтов
Реклама
Форумы "Счастье народу"
Размести свою статью, информацию, предложение на всех информационных форумах НДД "Счастье народу", и она попадет на первые страницы поисковых систем Интернет, а это значит, что ее прочитают тысячи людей. Об этом подробнее на сайте:

Новые сайты
[27.04.2009][Культура и искусство]
Скачать аудиокнигу гарри поттер и принц полукровка (0)
[27.04.2009][Товары и услуги]
Доставка цветов Минск (0)
[24.04.2009][Домашний очаг]
Унитазы ido (0)
[23.04.2009][Компьютеры]
Системный блок (0)
[20.04.2009][Бизнес и финансы]
Открытки годовщина свадьбы (0)
[18.03.2009][Наука и образование]
Философия (0)
[16.03.2009][Недвижимость]
Недвижимость Украины (0)
[16.03.2009][Недвижимость]
Недвижимость Киева (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Счастье без границ (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Звезда Украины (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Майдан - счастье народу! (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Независимая политика Луганска (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Сайт защиты Луганска (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Слава народу! (0)
Каталоги сайтов
Новости
Недвижимость Киева
Недвижимость Украины



Copyright MyCorp © 2009