This version of the page http://www.strana-naroda.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-12. The original page over time could change.
СТРАНА НАРОДА - Главная страница
СТРАНА НАРОДА

СТРАНА НАРОДА СТРАНА
НАРОДА
Меню сайта
Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Календарь новостей
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Наш опрос
Считаете ли Вы страну своей?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 5
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 0
Гостей: 0
Пользователей: 0
Информ-Эхо
Новости Мира
Внимание! Теперь каждый из Вас может стать частью глобального проекта НДД «Счастье народу». Зарегистрируйтесь на сайте и разместите свою новость на главной странице всех сайтов НДД «Счастье народу». Помогите своему народу, встаньте на его защиту, напишите о тех, кому безразлично счастье народа. И, возможно, именно Вы не позволите этим людям прийти во власть, чтобы грабить и уничтожать собственный народ. Напишите о своем кандидате во власть из представителей простого трудового народа, и тогда люди смогут узнать, за кого им следует голосовать. Желаем удачи!
Комментарий: Для регистрации на сайтах и форумах используйте меню «Информ-Эхо» и «Форумы». Загружая картинку к новостям, не забывайте вставить в текст ее код, расположенный справа от загружаемого файла.
1 2 3 4 »
Сколько стоит позитивный имидж Украины?
  
Бренд под названием "Украина". Сегодня государства мира тратят миллионы долларов на создание положительного имиджа за рубежом. Хорошо известное имя - это дополнительные инвестиции, туристические потоки и влияние на международной арене. В прошлом году на создание позитивного имиджа Украины за рубежом было выделено 50 миллионов гривен. Эти деньги - капля в море по оценкам  экспертов. Впрочем, и они зарубежного пиара государству не делают. Ведь расходуются хаотично.

На программу создания позитивного имиджа Украины в мире на 2009-й год Министерству иностранных дел выделено 40 тысяч гривен, сообщает пресс-служба Всеукраинского центра содействия предпринимательской деятельности.

Читать дальше »

Просмотров: 1 | Дата: Сегодня | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Вічна слава героям Великої Вітчизняної війни….
В день свята Великої Перемоги в Дарницькому районі відбулось покладання квітів до пам’ятників та меморіалів героям Великої Вітчизняної війни Дарницькому районі. В заході взяли участь депутати фракції Блоку Юлії Тимошенко Дарницької районної в м.Києві ради Валентина Руденко та Дмитро Стрижов та активісти Дарницької районної партійної організації «ВО«Батьківщина».

Квіти були покладені до пам’ятного знаку бойовій співдружності партизанських бригад у парку Партизанської слави, до пам’ятника Героям війни ( ж\м Бортничі), до пам’ятника невідомомому солдату біля Дарницького вокзалу та до пам’ятника Радянським солдатам і офіцерам, які загинули від рук гітлерівських окупантів у 1941-1943 роках (ж/м ДВРЗ), до монументу «Невідомо полеглим, вічне безсмертя» у Дарницькому районі.

«Ті, хто поліг у роки Великої Вітчизняної війни, мають назавжди бути міцним ланцюгом, який пов’язує минуле з сучасним і майбутнім. Наш святий обов’язок— передати майбутнім поколінням всю правду про війну та її героїв, правду, на яку не вплинули ні час, ні нинішні суспільно-політичні реалії. Це потрібно живим, щоб не зачерствіли їхні серця, щоб завжди пам’ятали про незбагненний подвиг який здійснили наші співвітчизники задля Великої перемоги» - наголосила у промові Валентина Руденко.

«Під час Великої Вітчизняної війни на території Дарницького району м.Києва у 1941-1943 роках було розташовано концтабір, в якому загинуло сотні тисяч наших співвітчизників, які не витримуючи катувань та розстрілів кидались на колючу проволоку, тож цей монумент було споруджено в пам’ять про всіх хто загинув на Дарницькій землі під час окупації» - розповів всім присутнім Дмитро Стрижов.

Пам’ять про загиблих воїнів а також всіх хто постраждав в ті страшні роки було вшановано хвилиною мовчання.

Просмотров: 1 | Дата: Сегодня | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Поздоровлення ветеранів медичної службі відбулось в Дарницькому районі
На передодні Дня перемоги депутат Дарницької в місті Києві ради від БЮТ Чермак Ігор Іванович привітав з наступаючим святом ветеранів медичної служби, які свого часу працювали у Київській міській клінічній лікарні №1(Червоний хутір).

Дякуємо Вам за незбагнений внесок у перемогу, за самовідданість та героїзм, адже під час війни понад сімдесят п’ять відсотків поранених медичні працівники рятували від загибелі , Ваш внесок у досягнення омріяної перемоги важко переоцінити, тож від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я та благополуччя, привітав Шановних гостей Ігор Іванович.
Ветерани крім традиційних «фронтових сто грам» та можливості поспілкуватись та згадати героїчне минуле отримали також квіти та матеріальну допомогу. В заході також взяли участь активісти Дарницької районної партійної організації ВО» Батьківщина» та депутат Дарницької в місті Києві ради від БЮТ Валентина Руденко.

Просмотров: 12 | Дата: 08.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Привітання учасників конкурсу «Диво-писанка» відбулось у Дарницькому районі
Депутат Дарницької районної в місті Києві ради від Блоку Юлії Тимошенко Руденко Валентина Андріївна та активісти Дарницької районної партійної організації «ВО«Батьківщина» Світлана Гвоздьова та Слизько Руслан привітали учнів Дарницької школи мистецтв №9 (ж\ м Бортничі), які прийняли активну участь у конкурсі «Диво – писанка» та подарували юним митцям чудові подарунки.

Валентина Руденко побажала як учням так і вчителям натхнення та подальших творчих звершень, адже вихованці школи несуть у суспільство прекрасне, добре та вічне
Просмотров: 2 | Дата: 08.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Украинский фильм-притча "Иллюзия страха" по книге Турчинова завоевал золото престижного американского фестиваля
  
Украинский фильм «Иллюзия страха» по одноименной книге Александра Турчинова завоевал золотую награду престижного американского кинофестиваля «Рэми» и специальный приз жюри «За творческое мастерство».
 
«Я снял восемь кино- и телефильмов, но впервые получаю такую весомую награду на большом фестивале. Очень приятно, что «Иллюзия страха» получила высокую оценку именно в США - стране, которая управляет мировой киноиндустрией», - отметил режиссер фильма Александр Кириенко.
 
В свою очередь, автор сценария Турчинов отметил, что эта награда - большой шаг для всего украинского кино. По его словам, признание за рубежом показывает возросший уровень конкурентоспособности всего кинопроизводства в Украине.

«Думаю, наш небольшой успех поможет и другим украинским фильмам в дальнейшем еще более уверенно выступать на международных кинофорумах. Награда для «Иллюзии страха» - лучшее свидетельство того, что никакие кризисы и проблемы не могут остановить развитие украинского кино и продвижение украинской культуры», - подчеркнул Турчинов.

Это первый полнометражный художественный кинофильм из Украины, получивший кинематографическую награду на фестивале в США. Фильм снят по книге и сценарию известного украинского писателя и политика, Первого вице-премьер-министра А.Турчинова (романы «Иллюзия страха», «Тайная вечеря», «Свидетельство» и др.) режиссером А.Кириенко («Оранжевое небо», «Инди», «Свои дети», «Прощение»). Соавтором сценария и креативным прод... Читать дальше »
Просмотров: 11 | Дата: 05.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Сорос предрекает Украине катастрофу
Известный во всем мире финансовый спекулянт, американский миллиардер Джордж Сорос предрек Украине скорый дефолт, сообщает  Рейтер. По его словам, серьезные проблемы испытывают и страны Балтии.
 
Сорос также не ждет восстановления экономики США — даже в четвертом квартале текущего года. Он считает, что американская экономика может столкнуться с ситуацией, при которой небольшой рост будет сопровождаться заметной инфляцией. По мнению известного финансового махинатора. Перспективы доллара не слишком оптимистичны и не исключено, что его роль как мировой валюты снизится. А вот Китай, по словам Сороса, может оказаться среди тех стран, которые быстрее всего выйдут из кризиса.

Отметим, что о серьезных проблемах экономики Украины говорит не только Сорос. Еще в прошлом году аналитики Всемирного банка предполагали, что снижение украинского ВВП по итогам 2009 года составит 4%, а впоследствии высказывался и более удручающий прогноз – падение на 9%.

В подтверждение этих прогнозов в январе 2009 года объем промышленного производства упал на Украине более чем на треть в сравнении с январем 2008 года. В январе-феврале на Украине фиксировался очень высокий показатель инфляции — свыше 20%. По экспертным оценкам, ВВП страны в январе 2009 года снизился примерно на 20%.

Киев запросил финансовую помощь у МВФ и получил 4,5 млрд долларов. Это первый транш из внушительного кредита в 16,5 млрд долларов, который МВФ обещал выделить Украине. Киев также обратился за кредитом и к Москве, но пока что решение этого вопроса, что называется, «зависло». Почти наверняка это связано с тем, что Укра... Читать дальше »

Просмотров: 9 | Дата: 04.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Ринат Ахметов: "Сказанное Виктором Тихоновым - полная ложь"

Недавно в средствах массовой информации было распространено заявление депутата Верховного Совета Украины от Партии регионов Виктора Тихонова о том, что якобы реален вариант приобретения луганского футбольного клуба «Заря» президентом ФК «Шахтер» Ринатом Ахметовым. Разумеется, сообщение имело резонанс, обросло всевозможными слухами и домыслами. Чтобы снять все вопросы, официальный сайт ФК «Шахтер» предлагает вам ознакомиться с тем, что на самом деле думает по данному поводу Ринат Ахметов:

– Мой однопартиец Виктор Тихонов как минимум удивил своим необоснованным заявлением. Никогда у меня не возникало идей по поводу приобретения любого футбольного клуба, кроме «Шахтера». И, поверьте мне, не возникнет. Я неоднократно обозначал свою позицию: мое сердце давно и полностью принадлежит исключительно «Шахтеру». Нет другой команды, в жизни которой я бы намеревался принимать участие.

Абсолютно четко заявляю, что все сказанное Виктором Тихоновым — вымысел, полная ложь. Разумеется, я сочувствую той ситуации, в которой оказался клуб «Заря». Славная некогда команда, чемпион СССР, настоящий символ Луганска сегодня стоит на грани исчезновения. Но мне вмешиваться в дела этого клуба было бы не просто нелогично, но и странно, ведь я являюсь руководителем совершенно иного футбольного объединения.

Я считаю, что было бы здорово, если бы Виктор Тихонов принял непосредственное участие в судьбе «Зари». Не словами, а конкретным делом помог Луганскому региону и прославленному футбольному клубу.

Пресс-служба ФК "Шахтер"

http://www.ua-football.com/

Просмотров: 29 | Дата: 30.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)

Ющенко провалил национальный проект "Украина"


Почему Тимошенко, Ющенко и Янукович видят себя украинскими «джорджами вашингтонами»?

Почему, как бы наши политики не дрались, в конечном итоге все равно договорятся?

Возможна ли в стране российская модель демократии, и каким должен быть проект «Украина»?

Ждет ли страну Майдан-2 ?

Почему Яценюк не Обама, а Янукович совершает нелогичные поступки?

Об этом «Всей Правде» рассказал руководитель Центра социологических исследований «София» Андрей Ермолаев.


Андрей Ермолаев: «Ющенко провалил национальный проект «Украина»
Прямая речь
23.04.2009 13:11 / Дмитрий КОРНЕЙЧУК, Инна ЖОЛОБОВИЧ, «Вся Правда»

– По вашему мнению, кто в магическом треугольнике Ющенко-Тимошенко-Янукович способен остановиться в борьбе за власть ради интересов страны?

– Всех этих трех вождей и, соответственно, политические силы объединяет одно страстное желание – иметь максимально возможную власть. Когда люди познают вкус власти, то даже самые яркие инстинкты, житейские впечатления отходят на второй план. Считается, что для мужчины властвование – более сильное желание и энергетика, чем энергетика сексуальная. То же самое можно говорить о женщине. В чем особенность этой энергетики? Власть над людьми сильнее власти денег. Эти люди просто в какой-то момент смогли познать ее. Но есть одна особенность, отличающая Украину от многих других стран, где, казалось бы, тоже политики борются за власть.
В Украине до сих пор сохраняется илл... Читать дальше »
Просмотров: 13 | Дата: 29.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Книги про олімпійський рух вручили юним спортсменам Дарницького району
До міжнародного дня книги за ініціативи активістів первинки №3 Олександра Бірюка, Віктора Скуйбіди а також депутата Дарницької районної в місті Києві ради від Блоку Юлії Тимошенко Валентини Руденко в гімназії №315 з поглибленим вивченням іноземних мов відбулось вручення книг про олімпійський рух «Олімпійський у серцях вогонь».
Варто зазначити що найкращі спортсмени гімназії на сьогоднішній день вже мають вагомі спортивні досягнення на міських, всеукраїнських а також на міжнародних змаганнях. Серед них, чемпіони Києва зі спортивного бального танцю, майстри спорту з плавання, призери європейських змагань.
Побажавши великих спортивних звершень, олімпійських нагород та всього найкращого привітала юних спортсменів Валентина Руденко.
Просмотров: 29 | Дата: 29.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)

Вшанування героїв Чорнобиля відбулось у палаці культури «Дарниця»
До 23 річниці Чорнобильської катастрофи у палаці культури «Дарниця» (вул.Заслонова,18) відбувся урочистий вечір «Чорнобиль - біль мій» на якому було вшановано всіх героїв, хто ціною власного здоров’я та життя врятували сотні тисяч людських життів.
В заході взяли участь депутати Дарницької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Валентина Руденко , Юрій Міронов, Борис Гвоздьов, Георгій Большаков та Голова фракції БЮТ Дарницької районної в м.Києві ради Алентьєва Людмила Ігорівна.
26 квітня виповнилось 23роки від того дня, коли людство приголомшила звістка про трагедію в Чорнобилі. Тієї миті ще не всі усвідомлювали, скільки лиха принесе така катастрофа. Її відголоски даються взнаки й по сьогоднішній день. І чим більше часу минає з дня трагедії, тим більше він нагадує про себе зламаними долями, втраченим здоров’ям багатьох тисяч людей, адже захворюваність та смертність серед постраждалих від аварії на ЧАЕС та їх дітей дуже й дуже велика, тож для допомоги у подоланні хвороб на базі центральної районної поліклініки Дарницького району працює Територіальне відділення з обслуговування чорнобильців.
Голова фонду інвалідів Чорнобиля «За виживання» Алхімченко Віра Володимирівна висловила подяку всьому медичного персоналу, а також вручила почесну грамоту головному лікарю ЦРП Дарницького району Алентьєвій Людмилі Ігорівні.
Хвилиною мовчання було вшановано всіх хто втратив життя рятуючи своїх співвітчизників.
Депутати висловили свою вдячність присутнім на заході чорнобильцям за їх героїзм яки й важко переоцінити та побажавши здоров’я та благополуччя подарували Фонду інвалідів Чорнобиля-2 та Фонду інвалідів Чорнобиля «За виживання» цифрові фотоапарати.
Просмотров: 13 | Дата: 29.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Урок-реквієм відбувся в ліцеї №303 Дарницького району
На передодні 23 річниці Чорнобильської катастрофи за ініціативи депутата Дарницької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Перепелиці Ольги Анатоліївни в ліцеї № 303 суспільно – природничого профілю відбувся відкритий урок-реквієм за загиблими ліквідаторами. Учням було продемонстровано фільм про Чорнобиль а також вони почули історії героїв які ціною власного життя врятували життя мільйонів.

Сьогодні підростає покоління дітей, які народились вже після катастрофи, але кожен має знати та пам’ятати про мужність та відданість героїв, які незважаючи на небезпеку, ціною власного здоров’я та життя врятували багато людей. До цього всезагального болю немає і не може бути байдужих людей.

Просмотров: 18 | Дата: 28.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (2)

Покладання квітів до Меморіального кургану Героїв Чорнобиля
До річниці Чорнобильської катастрофи відбулось покладання квітів до Меморіального кургану Героїв Чорнобиля на території церкви Святого Архангела Михаїла, (проспект Миру, 16) в якому взяли участь депутати та активісти Дарницької районної партійної організації ВО»Батьківщина».
Аварія на Чорнобильській АЕС сколихнула світ не лише своєю руйнівною силою, а й мужністю тих, хто першими зіткнувся з її страхітливими наслідками. Їх називають по-різному: чорнобильці, ліквідатори, вогнеборці..., але вони залишаються героями, які ціною власного здоров`я та життя врятували мільйони людей.
Вічна пам’ять героям Чорнобиля.
Просмотров: 12 | Дата: 28.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Конкурс «Діалог держав – партнерство в освіті» було проведено в Дарницькому районі
За ініціативи в.о.голови первинки №3 Дарницької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександра Бірюка за участі депутатів Дарницької районної в м.Києві ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Валентини Руденко, Володимира Шкарпітко та Ольги Перепелиці а також Управління освіти Дарницького району в гімназії №315 з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся конкурс серед навчальних закладів Дарницького району «Діалог держав – партнерство в освіті».
Мета проведення заходу знайомство з культурою та традиціями народів світу. Дванадцять команд з гімназій, ліцеїв та шкіл Дарницького району представили на розсуд суддів театралізовані мініатюри в яких було висвітлено звичаї різних народів, особливості культури та традиції. Всі учасники та гості мали змогу поринути в атмосферу різних культур та народів.Переможцем серед гімназій стала команда гімназії №315, а переможцем серед ЗОШ Дарницького району стала команда школи №280.
Просмотров: 18 | Дата: 25.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Привітання з Великоднем отримали члени малозабезпечених сімей Дарниці
Активістка Дарницької районної партійної організації ВО«Батьківщина» Кузнєцова Діна Василівна привітала з Великоднем членів малозабезпечених сімей та вручила їм святкові подарунки , які були придбані членом партії ВО«Батьківщина» Михайленко Олександром Михайловичем.
Світле Христове Воскресіння це свято зі свят, коли кожен з нас має відчути тепло та опіку ближнього, побажавши здоров’я, добра та душевного спокою, привітала всіх Діна Кузнєцова .
Просмотров: 13 | Дата: 25.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Украина: три сценария апокалипсиса

Бывают дети, начинающие стареть с момента рождения, и умирающие, так и не успев развиться. Согласно одной из современных теорий старения причина этого отклонения в том, что организм ребенка слишком рано теряет способность удалять мутировавшие клетки, образующиеся в любом дышащем организме под воздействием активного кислорода.

Со временем число "бракованных" клеток накапливается, эффективность работы всех органов снижается, достигая критического рубежа, когда часть органов практически перестает выполнять свои функции и отравляет остальной организм продуктами распада. В конце концов, даже в отсутствие тяжелых заболеваний, какой-то внешний толчок: переохлаждение, вирус, стресс вызывает эффект "домино", приводящий к смерти.

Законы функционирования государства во многом схожи с законами жизни человеческого организма. Любая система обречена на смерть, если важная ее часть прожигает все больше и больше ресурсов, не выполняя своих функций.

Именно так ведет себя украинский государственный аппарат, чьи клетки – чиновники, депутаты, судьи – не просто поражены коррупцией, многие из них давно забыли об интересах общества и используют служебное положение исключительно для личного обогащения.

Украина – молодая страна, однако она страдает от болезней, свойственных старым, разваливающимся империям. Все это делает государство похожим на "молодого старика", унаследовавшего одновременно пороки и юности, и старости (старческое разложение, слабоумие, с одной стороны, непоследовательность и разгул внутренних противоречий, с другой); но почти лишенного их достоинств: энергии, простоты, отлаженных веками законодательства и системы госуправления.

Очевидно, что долго существовать такой урод не может, а ударивший по всему миру кризис – лучший претендент на роль его палача. Однако гражданам Украины важно знать не сам диагноз, а как будет умир... Читать дальше »

Просмотров: 112 | Дата: 21.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Зустріч з виборцями провели у Дарницькому районі
Депутати Дарницької районної партійної організації ВО “Батьківщина” Перепелиця О.А., Коромисліченко Е.О. та Кузьменко Д.О провели зустріч з виборцями у Центрі культури та мистецтва (вул. Ревуцького, 6), в якій взяли участь ветерани праці та Великої Вітчизняної війни, учні ліцею №303 та студенти педучилища №3.

Депутати відзвітували виборцям про свою діяльність, а також визначились зі шляхами майбутньої співпраці , а саме наданні допомоги з обрізкою дерев по вулиці Заслонова, сприянні у встановленні пам’ятника залізничникам біля вокзалу “Дарниця” а також допомоги у проведенні святкування 74-ї річниці утворення Дарницького району.

Після спілкування з ветеранами був проведений концерт у якому взяли участь студенти педучилища №3 а також та учні ліцею №303.

Просмотров: 22 | Дата: 20.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Луганская "Заря" может перейти во владение к Ринату Ахметову

Депутат Верховной Рады Украины от Партии Регионов Виктор Тихонов заявил, что футбольный клуб Премьер-лиги Украины луганская "Заря" может перейти к Ринату Ахметову.
Политик говорит, что уже переговорил с однопартийцем Борисом Колесниковым о покупке футбольного клуба "Заря" Ахметовым.

Футболисты потеряли своего владельца - регионала Валерия Букаева, который в начале года умер от рака. Права на собственность клуба перешли к жене Букаева Марине. Тихонов говорит, что Ахметов попросил время на размышление. Также Тихонов предложил купить этот футбольный клуб "Индустриальному союзу Донбасса". Те тоже думают, сообщает "Корреспондент" со ссылкой на "Газету по-украински".

"В 2004 году у нас забрали "Зарю" под пистолетом и команда стала коммунальной, - рассказывает Тихонов. - Эту команду Букаев выкупил у бандитов за 5 миллионов долларов".

По регламенту Премьер-лиги Украины один человек не может владеть двумя клубами, иначе их исключат из розыгрыша. Однако Ахметов может перенять опыт Игоря Коломойского, который владеет "Днепром", "Кривбассом" и по слухам имеет свою долю в киевском "Арсенале".

Ранее игроки луганской "Зари" заявили, что отказываются выходить на матч с "Карпатами" из-за невыплаты им зарплат.

КИД

Просмотров: 22 | Дата: 17.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

В Дарницькому районі відбулось вшанування переможців акції “Гордість і надія Дарниці”
З участі депутатів Дарницької районної в місті Києві ради від Блоку Юлії Тимошенко Тарана В.В., Руденко В.А., Міронова Ю.А., Перепилиці О.А. а також депутатів Дарницької райради, керівників навчальних закладів, підприємств, установ та організацій району, представників районної влади, батьківської громадськості та учнівського самоврядування 9 квітня 2009 року в Палаці культури “Дарниця” відбулось вже традиційне щорічне урочисте вшанування переможців акції “Гордість і надія Дарниці”.
Акція проводиться з метою відзначення та підтримки творчого потенціалу учнів, педагогів, кращих навчальних закладів, дитячих творчих та спортивних колективів, значних досягнень працівників освіти у педагогічній діяльності.
Підсумки акції “Гордість і надія Дарниці” за 2008 рік були підведені протягом лютого-березня 2009 року.
У ході акції визначені переможці, а це:
- учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району, які здобули перемоги в інтелектуальних та творчих конкурсах всеукраїнського (міжнародного) рівнів;
- педагоги, які підготували учнів - переможців всеукраїнських та міжнародних заходів, керівники кращих дитячих колективів, вчителі, які стали переможцями районного конкурсу “Учитель року”;
- юні спортсмени, які перемогли у спортивних змаганнях всеукраїнського (міжнародного) рівнів, а також творчі та спортивні дитячі колективи, які досягли високих результатів у всеукраїнських (міжнародних) конкурсах і змаганнях ;
Всі переможці отримали статуетки “Ніка”, як символ перемоги та призи від депутатів Дарницької районної адміністрації.
Варто зазначити що нагороди в номінації “Навчально-виховний заклад – лідер року”, в якій відзначають навчальні заклади, які досягли високих результатів в організації навчально-виховної роботи з учнями та вихованцями, отримали депутати від фракції БЮТ Георгій Беженар (Слов’янська гімназія) та Олександр Бірюк (Гімназія №315 з поглибленим вивченням іноземних мов).
Переможців, учасників та гостей свята вітали:... Читать дальше »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 35 | Дата: 14.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Зустріч з аматорами народного мистецтва пройшла на Дарниці.
Напередодні Великодня, за ініціативи активістів Дарницької районної партійної організації «ВО «Батьківщина» Олександра Бірюка та Віктора Скуйбіди в актовій залі гімназії №315 було проведено зустріч з аматорами народного мистецтва.

Народні майстри розповіли гостям про пасхальні традиції, історію писанкарства та провели майстер-клас по виготовленню писанок та пасхальних іграшок.

Майстрині повідомили, що сьогодні далеко не кожен знає що, писанка чи не головний подарунок і вже точно основний Великодній атрибут. За християнськими віруваннями, звичай походить від святої Марії Магдалини, яка повідомила римському імператору Тиберію про воскресіння Ісуса - і подала йому в подарунок яйце. «Я повірю тобі, коли це яйце почервоніє» – сказав імператор. І просто на очах воно набрало кольору крові, пролитої Ісусом на хресті. У православних існує традиція - коли родина повертається з церкви додому і після молитви сідає до столу - спочатку слід куштувати свячені яйця, а вже тоді - паску та інші страви.
Вважалося, що свячені писанки та крашанки здатні захистити хату від пожежі - їх зберігали за іконою цілий рік. За їхньою допомогою також шукали пропалу худобу. А лушпиння – кидали у річку. Вірили, що за тиждень воно допливе до померлих – і так вони дізнаються про Великдень.
Просмотров: 25 | Дата: 14.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Тривають лекції «Туберкульоз та іммунізація» для старшокласників Дарницьких шкіл.
З нагоди Всесвітнього та Всеукраїнського дня боротьби з туберкульозом, який відзначався 24 березня, Дарницькою районною партійною організацією «ВО «Батьківщина» та депутатами Дарницької районної в м.Києві ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко, було організовано проведення низки просвітницьких лекцій «Туберкульоз та іммунізація» для старшокласників шкіл та гімназій Дарницького району.
Важливість таких лекцій важко переоцінити, адже туберкульоз в Україні є серйозною загрозливою хворобою для здоров'я населення. Щороку на туберкульоз хворіють понад 40 тис. осіб, помирають-понад 10 тис. За офіційними даними, загальна кількість хворих на туберкульоз в Україні становить 1,4% численності населення, що за абсолютним показником становить майже 700 тис. осіб.
Туберкульоз став реальною загрозою національній безпеці України. Тож, проведення таких заходів має бути постійним .
Просмотров: 21 | Дата: 14.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Меню сайта
  • Главная страница
  • Информация о сайте
  • Актуальные материалы
  • Форум
  • Голос народа
  • Обратная связь
  • Каталог сайтов
Реклама
Форумы "Счастье народу"
Размести свою статью, информацию, предложение на всех информационных форумах НДД "Счастье народу", и она попадет на первые страницы поисковых систем Интернет, а это значит, что ее прочитают тысячи людей. Об этом подробнее на сайте:

Новые сайты
[27.04.2009][Культура и искусство]
Скачать аудиокнигу гарри поттер и принц полукровка (0)
[27.04.2009][Товары и услуги]
Доставка цветов Минск (0)
[24.04.2009][Домашний очаг]
Унитазы ido (0)
[23.04.2009][Компьютеры]
Системный блок (0)
[20.04.2009][Бизнес и финансы]
Открытки годовщина свадьбы (0)
[18.03.2009][Наука и образование]
Философия (0)
[16.03.2009][Недвижимость]
Недвижимость Украины (0)
[16.03.2009][Недвижимость]
Недвижимость Киева (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Счастье без границ (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Звезда Украины (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Майдан - счастье народу! (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Независимая политика Луганска (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Сайт защиты Луганска (0)
[16.03.2009][Общество и политика]
Слава народу! (0)
Каталоги сайтов
Новости
Недвижимость Киева
Недвижимость Украины



Copyright MyCorp © 2009