This version of the page http://www.sony.ua/hub/car-audio (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-10. The original page over time could change.
Автомобільна аудіосистема : Sony

Україна

  • Головна сторінка
    • > Автомобільна аудіосистема
      • > Домашня сторінка автомобільного аудіо
 
 

Головна сторінка автомобільних аудіосистем

Автомобільна стереосистема

Системи автомобільного дозвілля

Програвайте мелодії зі свого телефону або МР3, коли Ви подорожуєте автомобілем. Bluetooth® Stereo дозволяє під'єднуватись без використання дротів, а роз'єм USB забезпечує додаткову гнучкість під'єднання. А через вбудований мікрофон Ви можете розмовляти по телефону з вільними руками.

Ознайомтесь з нашим асортиментом автомобільних CD-програвачів.

Системи автомобільного дозвілля відкривають цілком нову еру розваг під час подорожі. А від чудового широкого екрану для DVD та ігор пасажири на задніх сидіннях будуть у захваті.

Ознайомтесь з нашим асортиментом продуктів для автомобільного дозвілля

Автомобільні динаміки та сабвуфери

Автомобільні підсилювачі

Динаміки, що йдуть в комплекті автомобіля, можуть розчарувати своїм стереозвучанням. Наші автомобільні динаміки та сабвуфери виготовлені з удосконалених матеріалів для забезпечення чудової якості звуку та глибоких насичених басів. Ми маємо широкий вибір динаміків для чудового звуку та безпроблемного встановлення.

Ознайомтесь з нашим асортиментом продуктів для автомобільного дозвілля

Наші підсилювачі розроблені для того, щоб отримати максимальну якість звучання від наших найсучасніших головних пристроїв та динаміків. Для тих, хто бажає встановити насправді виняткову автомобільну звукову систему.

Ознайомтесь з нашим асортиментом автомобільних підсилювачів.

Морські аудіопристрої та GPS

Морські аудіопристрої

Створіть по-справжньому серйозні хвилі за допомогою наших морських аудіопристроїв. Вони стійкі до погодних умов та оснащені зручним для зчитування інформації РК-дисплеєм та такими функціями, як вхід для iPod®. Все, що Ви очікуєте від музичної системи для отримання насолоди на судні.

Ознайомтесь з нашим асортиментом морських аудіовиробів.

  • Про Sony
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Карта сайту
  • Вакансії в Sony
 
© 2002 - 2009 Sony- Правила та умови користування веб-сайтом   |   Гарантія конфіденційності