This version of the page http://citi.cv.ua/policy.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-07. The original page over time could change.
CITI.cv.ua / Полiтика порталу

Загальнi положення

Цi умови визначають принципи, за якими Вiдвiдувач може використовувати Сайт "Чернiвецький ╕нформацiйний портал СIТI". Використовуючи Сайт, Вiдвiдувач погоджу╓ться прийняти данi умови. Якщо данi умови не прийнятнi для Вас у повному обсязi, Ви зобов'язанi негайно припинити користування даним сайтом.
  1. Вiдвiдувач сайту зобов'язаний використовувати його тiльки в дозволених законом цiлях. Вiдвiдувач не повинен розмiщувати на сайтi чи передавати через нього будь-якi матерiали, що порушують права iнших вiдвiдувачiв або можуть бути сприйнятi як образа i такими, що порушують права i почуття iнших вiдвiдувачiв, чи провокують на порушення закону або образливу поведiнку.

  2. Сайт може мiстити матерiали, що захищаються авторським правом, торговi марки й iншу захищену законом iнформацiю. Весь змiст сайту захища╓ться чинним законодавством Укра╖ни. Розробники Сайту закрiплюють за собою авторськi права на сайт як збiрки матерiалiв, а також на будь-яку iнформацiю, опублiковану на Сайтi його вiдвiдувачами. Окремi матерiали можуть бути власнiстю (належати) вiдповiдних авторiв або власникiв прав на данi матерiали, отриманi з загальнодоступних безкоштовних джерел i опублiкованi на Cайтi в ознайомлювальних i освiтнiх цiлях.

  3. Уточнення авторства матерiалiв, розташованих на Сайтi, встановлю╓ться протягом 48 годин з моменту появи в адмiнiстрацi╖ Сайту вiдповiдно╖ iнформацi╖ вiд автора/власника прав, його представникiв або iнших ос╕б, що мають пiдтвердженi данi на цей рахунок.

  4. Вiдвiдувач може копiювати матерiали цього сайту винятково для особистого використання. Освiтнi заклади (державнi школи, iнститути, унiверситети) можуть скачувати i виготовляти декiлька копiй з матерiалiв сайту для використання в ╖хн╕х ц╕лях. Використання матерiалiв сайту в комерцiйних цiлях заборонено i буде переслiдуватися законом.

  5. У випадках некомерц╕йного використання матер╕ал╕в сайту забороня╓ться коп╕ювати, поширювати чи публ╕кувати матер╕али захищен╕ авторськими правами, якщо при цьому змiню╓ться чи знищу╓ться iнформацiя про авторство, торгову марку та вiдмiтка про авторське право.

  6. Скачування матерiалiв iз Сайту не нада╓ вiдвiдувачу прав власностi на них. Письмового дозволу на використання прес-релiзiв i безкоштовних iнформацiйних бюлетенiв не потрiбно при збереженнi iнформацi╖ про ╖хнi авторство i джерело.

  7. Вiдвiдувач прямо погоджу╓ться, що використову╓ Сайт на свiй власний ризик. Нi Розробники Сайту, нi його партнери не гарантують безперебiйно╖ i безпомилково╖ роботи сайту; також вони не гарантують, що такими будуть як результати, отриманi в процес╕ використання сайту, так i точнiсть i застосовнiсть його матерiалiв. Послуги сайту даються за принципом "як ╓" ("as is") без будь-яких гарантiй, як прямих, так i непрямих.

  8. Нi в якому разi нi Розробники Сайту, нi будь-яка людина чи органiзацiя, задiяна в його створеннi, не буде вiдповiдальна за будь-якi наслiдки, прям╕ чи непрям╕ збитки, завдан╕ при використаннi сайту.

  9. Нi Розробники Сайту, нi органiзацi╖ i приватнi особи, що надають ╖м iнформацiю, не будуть вiдповiдальнi як за неточностi, помилки чи iншi недолiки в матер╕алах та iнформацi╖, що нада╓ться, за ╖╖ неавтентичнiсть чи несво╓часнiсть, так i за втрати, викликанi ними.

  10. Нi Розробники Сайту, нi його партнери чи спiвробiтники не вiдповiдають за будь-як╕ втрати, завданi третiй сторонi i не вiдповiдають за наслiдки рiшень, прийнятих на основi надано╖ iнформацi╖.

  11. Розробники Сайту залишають за собою право як змiнити дiйснi умови, так i ввести новi. Подiбнi змiни набирають чинностi з моменту ╖х оголошення. Використання вiдвiдувачем матерiалiв Сайту пiсля змiни умов автоматично означа╓ згоду з ними.

  12. Посилання: Ви можете робити посилання на сторiнки даного сайту за умови, що Ви:
    (а) не знищу╓те чи не прихову╓те повiдомлення про авторське право або iншi повiдомлення, що знаходяться на даному сайтi;
    (b) повiдомля╓те Розробникiв Сайту про таке посилання шляхом вiдправки повiдомлення по електроннiй поштi: office@itgrp.net;
    (с) видаля╓те посилання на даний Сайт у випадку отримання вiдповiдно╖ вимоги вiд Розробникiв Сайту.
На головну сторiнку


© Мас-Мед╕а Холд╕нг <С╤Т╤>