This version of the page http://ua.unicredit.com.ua/view.services_autocr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-28. The original page over time could change.
UniCredit Bank в Україні
 
Головна > Послуги > Фізичним особам > Кредити > Кредит на авто
Детальніше про наші
продукти

Кредит на авто

ПОДУМАЙТЕ ПРО ДОРОГУ

Подумайте про комфорт у дорозі. Про все інше подбаємо ми. UniCredit Bank протягом 100 років пропонує професійні послуги у грошових питаннях для 40 мільйонів клієнтів у 22 країнах Європи. Тепер і Ви зможете самостійно обирати шлях з кредитами на авто від UniCredit Bank.

В UniCredit Bank ми запропонуємо Вам вигідні кредитні умови з оптимальним графіком погашення, а процес отримання кредиту буде швидким, як і Ваше нове авто.

Після того, як Ви оберете автомобіль у салоні, наші консультанти порадять Вам, яку суму кредиту та на який термін краще взяти, виходячи з Ваших фінансових можливостей. Це може бути сума від 15 000 до 400 000 гривень на термін від 3 до 5 років.

Умови кредитування в UniCredit Bank абсолютно прозорі, у нас Ви не знайдете ніяких прихованих платежів та додаткових комісій. Кредит надається у гривнях, при наявності усіх необхідних документів. Перший внесок складає 15% від вартості автомобіля. Банківська комісія — 1% від суми кредиту, що сплачується одноразово при оформленні кредиту. Процентна ставка по кредиту — 25 % річних. Страхування автомобіля по програмі «Повне КАСКО» обов’язкове.

Схема погашення кредиту — ануїтетні платежі. На Ваш вибір ми відкриємо Вам картковий або поточний рахунок, для зручної сплати кредитних внесків. Вам достатньо лише поповнювати його у відділеннях банку (а картковий рахунок — ще й через банкомати, що приймають готівку у будь-який зручний для Вас час), а ми подбаємо про здійснення договірного списання щомісячних платежів по кредиту. Дострокове погашення кредиту без будь-яких штрафних санкцій також можливе.

Автосалони, з якими ми співпрацюємо.

Вартість авто
(сума має бути не меншою, ніж 15000 грн.)
Розмір щомісячного платежу у кредитній угоді може відрізнятись від наведеного розрахунку в зв’язку з різною фактичною кількістю днів в місяцях за період користування кредитом
За додатковою інформацією звертайтеся до інформаційного центру
Дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів безкоштовні, працює цілодобово.