This version of the page http://www.agroexpo.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-28. The original page over time could change.
АГРО-2009
 
 
11-14 червня
Київ, Україна
XXI Міжнародна
Агропромислова
виставка-ярмарка
АГРО-2009
11 по 14 червня

ХХI Міжнародна агропромислова

виставка -ярмарок “АГРО- 2009”


В і дбудеться на територіях Національного комплексу “Експоцентр України” та Виставкового комплексу “Чубинське”.


10 червня 2009 року в Українському домі відбудеться Урочисте відкриття виставки, у рамках якого готується проведення Аграрного Форуму України за участю керівництва держави, міністрів сільського господарства іноземних країн, представників ділових кіл.

Під час XXI Міжнародної агропромислової виставки-ярмарку “АГРО- 2009” заплановано проведення спеціалізованих виставкових заходів і ярмарку , у тому числі:

•  VIII Спеціалізована виставка сільськогосподарських тварин, ветеринарії та товарів для тваринництва “Animal'EX- 2009” ;

•  VI Національна виставка конярства та кінного спорту “ЕквіСвіт- 2009” із демонстрацією наукових та технічних досягнень з розведення, утримання та догляду за кіньми, показові виступи, змагання;

•  II Спеціалізована виставка “Впровадження ресурсоенергозберігаючих і конкурентоспроможних технологій, відновлювальних джерел енергії та виробництво біопалива”, спеціалізована експозиція “Біопаливо- 2009” ;

•  Спеціалізована виставка “Техніка і обладнання для запровадження ефективної системи охорони та раціонального використання земель сільськогосподарського призначення”;

•  III Cпеціалізована виставка рибного господарства та риболовства “F ISH EXPO- 2009” ;

•  Спеціалізована експозиція “Нова сільськогосподарська техніка виробництва підприємств сфери діяльності Міністерства промислової політики України”;

•  експозиції Автономної Республіки Крим та областей;

•  експозиції Української академії аграрних наук;

•  ярмаркова частина.

На території Виставкового комплексу “Чубинське” Корпорації “Украгропромбіржа” будуть проведені професійні спеціалізовані виставки та майстер-класи з демонстрацією інноваційних технологій виробництва сільськогосподарської продукції, сучасних складових агротехнологій; пропонуватиметься сучасні енергозберігаючі технології вирощування зернових культур, овочів, цукрового буряку, кукурудзи, соняшнику, сої, ріпаку; комплексні рішення в свинарстві, птахівництві та молочному скотарстві.

Ділова програма виставки передбачає проведення Днів регіонів, Днів галузей, проведення конференцій, семінарів, круглих столів, майстер-класів.

У рамках XXI Міжнародної агропромислової виставки-ярмарку “АГРО- 2009” Українським клубом аграрного бізнесу запропоновано проведення міжнародних заходів:

Третій Українсько-німецький форум з біоенергетики – перспективи виробництва біогазу в Україні за участю представників ділових кіл іноземних країн.  


Організатори: Міністерство аграрної політики України, Міністерство промислової політики України, Українська академія аграрних наук, Міністерство охорони навколишнього природного середовища України, Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики.


Розпорядник по організації проведення виставки від Мінагрополітики – Корпорація “Украгропромбіржа”.

 

Традиційність її проведення обумовлена безперечним успіхом серед фахівців сільського господарства, як в Україні, так і за її кордонами.

У 2008 році Міжнародна виставка-ярмарок “АГРО” святкувала свій двадцятий ювілей. Виставка зібрала рекордну кількість учасників та гостей, адже Україна як велика аграрна держава з високими можливостями у цій галузі все більше привертає до себе увагу світу. За задіяними площами та кількістю учасників виставка “АГРО” стала найбільшою не лише в країнах СНД, а й усієї Східної Європи.

Головна українська аграрна виставка “Агро” по праву стала презентацією унікальних можливостей українського аграрного ринку, справжнім плацдармом для просування продукції вітчизняних та іноземних товаровиробників. Важливість проведення виставки підкреслюється особливою увагою високопосадових осіб України та інших іноземних держав.

В минулому році виставку відвідало близько 500 тисяч осіб.

Як і в минулому році, очікується участь близько 2000 вітчизняних та 200 іноземних компаній з Росії, Білорусії, Молдови, ФРН, Данії, Чехії, Голландії, Франції, Польщі, Китаю, дилерів закордонних фірм, працюючих в агропромисловому комплексі України.

 

Експоцентр України

Виставковий комплекс "Чубинське"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

8/044/ 279 57 34 8/044/ 229 24 38(32) 8/044/ 568 11 31 8/044/ 581 78 50