This version of the page http://www.state-gov.sumy.ua/docs/sumschina_2008.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-24. The original page over time could change.
Сумщина_2008

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!

Ми представляємо громаді детальний звіт про діяльність обласної державної адміністрації за 2008 рік. Це – неупереджена розширена інформація про кропітку працю органів влади, що була спрямована на покращання соціально-економічної ситуації на Сумщині.
За сторінками звіту – щоденна праця, чітка громадянська позиція, небайдужість кожного з нас до підвищення якості життя на місцях. Хочу запевнити, що поза увагою обласної влади не залишається жодної актуальної проблеми нашого регіону.
Область наша – багата, перспективна, інвестиційно приваблива. Пріоритетні напрямки розвитку Сумщини в промисловому виробництві, сільському господарстві, соціальній сфері визначені. Тому за будь-яких обставин, економічної чи політичної нестабільності в країні, ми, усі гілки влади спільно з громадськістю, не можемо дозволити собі вступати в конфронтацію або сидіти склавши руки. Ми маємо і надалі спільно ефективно працювати, виконувати намічені плани, спрямовані на збереження стабільності у житті та розвитку регіону.
Переконаний, що працелюбність і життєва мудрість кожного з нас, помножені на любов до рідної землі, стануть запорукою процвітання Сумщини задля досягнення головної мети – розбудови сильної заможної України.

З повагою
Голова Сумської обласної державної адміністрації        Микола Лаврик



СУМЩИНА 2008: ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

 
Україна, 40030, м. Суми,
пл. Незалежності, 2,
тел. 8(0542) 63-27-04
E-mail: media@state-gov.sumy.ua