This version of the page http://www.uaportal.com/new_projects.ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-23. The original page over time could change.
Український Портал
По-русски

Дерево друзiв

Цiкава людина Дерева:
Эндорфин
Нотатки
Про користувача
Друзi пишуть
Наразi обговорюють:
Дерево Друзей как программа...
47-летняя домохозяйка из Шо...
Солнечная! С Днем рождения ...
Блоги на Обозревателе

Чат

Наразi в чатi 4 чатлан.
Нiк:
Пароль:

Знайомства


Тетянка, 44
Киев

Лёпа Поляков, 21
Кировоград

Анекдоти

2020-й год, новости. ""В связи с высоким уровнем травматизма на уроках физкультуры в общеобразовательных школах Украины, согласно указу Министра образования, занятия шахматами, шашками, домино, настольным футболом (хоккеем, бильярдом) будут заменены просмотром телевизионных трансляций соревнований по аналогичным видам спорта.

Ще анекдоти: Найкращi, Новi

Дiвчина дня
Найкраща дiвчина Украiни:
Антонова Ольга

Детальнiше
Форуми
Найбiльш обговорюванi теми:
  • Зоофилия видео zoo DVD: зоофилия, зоопорно, зоосекс, зоофилки, зоо секс с животными и порно с животными - все это на DVD-видео в 52
  • Безкоштовні SMS 6
  • Девушка дня 2009-04-02 3
  • Девушка дня 2009-04-17 2
  • Девушка дня 2009-04-14 2

Адреси органiзацiй

Ключові слова

Регіон

Новi сервiси

VIDEO.OBOZ.UA - ВIДЕООБОЗ

Це надзвичайно велика – у найближчій перспективі - колекція відеосюжетів та відеороликів на різноманітнійшу тематику: новини дня, спортивне відео, рекламні ролики, розваги, приколи та ін. Сайт повністю знаходиться в зоні UA-IX, а це означає, що користувачу не потрібно платити за трафік. Відзначальною особливістю цієї послуги є зручний інтерфейс, схожий зі стилістикою відомого ресурса YouTube. Крім того, на ВІДЕООБОЗІ відвідувач зможе переглянути шуканий сюжет дуже легко, оскільки ресурс не потребує завчасної реєстрації або ж авторизації. Як і всі проекти портала oboz.ua, ВІДЕООБОЗ - це інтерактивний ресурс. Поки що користувачі мають змогу надсилати свої ролики редактору, надалі ВІДЕООБОЗ буде розвиватися як ресурс Web 2.0 з можливістю самостійного обміна відео.

AUTO.OBOZ.UA - АВТООБОЗ

На відміну від більшості автомобільних сайтів, котрі акцентують свою увагу та увагу читачів на виключно комерційних або ж технічних аспектах автомобільнї тематики, АВТООБОЗ подає всеосяжну інформацію про світ автомобілей: новини автомобільної індустрії, автоспорту, поради експертів й любителів щодо експлуатації транспортних засобів, розділ «куплю/продам», повний каталог автомобілей усіх світових виробників, можливість розрахунку кредиту на придбання авто. Насичений розділ «Фоторепортаж» робить сайт схожим на глянцеві автомобільні журнали. Серед особливостей сайта слід відзначити новинну рубрику з категоріями по типу кузова транспортного засобу, а також за маркою автомобілю. Така рубрикація дозволяє максимально швидко знайти необхідну інформацію у визначеному сегменті, а зручне й візуально приємне меню дозволить у два кліки отримати необхідну інформацію.

SPORT.OBOZ.UA - СПОРТОБОЗ

Спортивна Інтернет-газета пропонує увазі користувачів найповнішу інформацію зі світу спорта, цікаві репортажі, інтерв’ю та коментарі, ексклюзивні авторські матеріали по темам футболу, баскетболу, боксу, «Формули-1» та ін. Крім рубрик, що стосуються різних видів спорта, щоденно наповнюються й оновлюються «Подія дня», «Фоторепортаж», а також рубрика «Світське життя». Особливістю сайта є авторські материіали на різні спортивні теми, а також фоторепортажі та відеосюжети найважніших та найцікавіших спортивних моментів. Ексклюзивний проект СПОРТОБОЗа - це веб-конференції читачів з відомими спортсменами й спортивними функціонерами.

KINO.OBOZ.UA - КIНООБОЗ

Насамперед, КІНООБОЗ - це інформаційний ресурс. Але головною його особливістю є інтерактивність. Активні користувачі ресурса самостійно можуть наповнювати сайт інформацією, писати нариси та статті, створювати сайт таким, яким вони бажають його бачити. Більш того, все, що є на сайті, відвідувачі можуть рейтингувати, оцюнювати, коментувати й доповнювати. Вже працює бета-версія сайта й два основних розділи: афіша найбільших сучасних кінотеатрів й розділ новин світового й вітчизняного кінематографа. У найближчий час доступною для користувачів стане інформаційна база про фільми, а також особлива, спрощена версія форума.
Рекламодавцям· Вiдгуки· Про нас

© Oboz.ua MMVII