This version of the page http://obk.lviv.ua/interview/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-20. The original page over time could change.
Інтерв`ю ||| ОБ’ЄКТИВНО про політику, економіку та життя міста
Понеділок, 20 квітня

Загрузка...

Новини України

Інтерв`ю

14.04.2009

Ервін Редл: «Сподіваюся, моя присутність у Львові стане початком тут цифрової культури»

Майстер світлових інсталяцій Ервін Редл, чиї роботи стали окрасою Музею сучасного мистецтва у Сан-Дієго, Музею американського мистецтва Whitney, 40-метрового готелю у Лос-Анджелесі та багатьох інших місць у світі, нещодавно побував у Львові. З висоти львівської Ратуші Редл оглянув центральну частину Львова і обрав два місця, на яких вже побачив свої роботи. Щоправда, інформацію про які саме об’єкти йде мова, мегазірка Евін Редл залишив у таємниці… Про те, з чого починалася кар’єра, скільки коштують світлові інсталяції, які хобі у світової мегазірки, Ервін Редл розповів в інтерв’ю «Об’єктивно».  

02.04.2009

Борис Тарасюк: «Народний Рух кололи за часів Кучми і продовжують колоти за часів Ющенка»

Для лідера НРУ Бориса Тарасюка Львівщина є бастіоном, втративши який він може втратити керівництво партією. Зміщення з поста голови обласного осередку  Кендзьора не вгамувало пристрастей всередині партії. Епізод зі львівською організацією є лише айсбергом, який характеризує теперішню ситуацію в НРУ напередодні очікуваних виборів. Про те, чи зможе висунути Рух свого представника на президентські вибори, про кримінальну справу щодо В. Чорновола і про свою думку щодо діючого Президента Борис Тарасюк розповів «Об’єктивно» в ексклюзивному інтерв’ю.

24.03.2009

Анатолій Гриценко: «Будемо брати участь у парламентських виборах»

Сьогодні лідер «Громадянської позиції», народний депутат України, екс-міністр оборони  Анатолій Гриценко має чимало планів, серед яких реформувати українську армію, створити нову політичну силу та змінити Конституцію. А ще, можливо, він піде на майбутні президентські вибори. Разом з тим, Анатолій Степанович наполягає, що ніколи не узалежнить себе від великого бізнесу, та попри непрості стосунки з Віктором Ющенком намагається дотримуватись нейтралітету у коментарях про нього. Про чвари у «Нашій Україні», можливих партнерів на парламентських виборах та майбутнє української армії, Анатолій Гриценко розповів «Об’єктивно» в ексклюзивному інтерв’ю.

17.03.2009

«Влада – це насамперед апарат насильства» - Ігор Савка

Попри шалений резонанс справи, підписку про нерозголошення таємниці слідства, втому від дороги Львів-Київ-Львів у кілька тисяч кілометрів, адвокат скандально відомого судді Зварича Ігор Савка погодився на інтерв’ю. Савка був дуже обережний у висловлюваннях, а інформацією ділився дозовано. Він не сприймає свого підзахисного, як суперзірку всеукраїнського масштабу, не підтримує загальної істерії довкола мільйонних засівань у Львівському адміністративному апеляційному суді. Разом з тим він розповів про те, як живеться Зваричу у СІЗО, наскільки потужною є охорона і що насправді було у таємничій записці, залишеній екс-суддею у лікарні.

11.03.2009

Яна Клочкова: «Більшість українських політиків не думає про народ, а влаштовує «бійки» за власні інтереси»

Яна Клочкова – майстер спорту міжнародного класу з плавання, чотирикратна олімпійська чемпіонка, багаторазова чемпіонка України. За колосальні досягнення у спорті 2004 році Яні Клочковій присвоєно звання “Герой України”. Тепер же чотирикратна олімпійська чемпіонка Яна Клочкова розпочинає новий етап у своїй кар’єрі, про нові починання та цілі Яна Клочкова розповіла «Об’єктивно».

06.03.2009

Андрій Павлів: «Підземна частина паркінгу зможе навіть підсилити фундамент існуючих споруд» (додано фото)

Щороку у Львові реєструють приблизно 10 тисяч нових машин. Експерти прогнозують, що кількість автотранспорту з такими ж темпами зростатиме і надалі. Велика чисельність машин та щоденні затори, які виникають через це, стали для Львова однією із ключових проблем. Основних причин щоденних заторів у місті та сильної загазованості. На думку фахівців та міських чиновників вирішити проблему можна двома шляхами: перекрити в’їзд у центр міста, або побудувати багаторівневі паркінги.

03.03.2009

Борис Березовский: «Ющенко должен совершить всё то, что долгие годы ждет от него народ»

Від редактора:  Платон Єленін живе в Лондоні з 2001 року. За цей період його декілька разів могли убити, востаннє  Скотленд-ярд запобіг замаху у 2007 році. Чималій кількості наближених до цієї особи людей загрожує якщо не смерть, то політичне та економічне переслідування.

19.02.2009

Володимир Семенина: "Візир" змусив платити за порушення правил їзди усіх, незалежно від посад"

«Гарячою» для усіх українських водіїв (і не тільки) виявилася тема про запровадження із 17 листопада 2008 року нових штрафів за порушення Правил дорожнього руху. «У руки» працівникам ДАІ держава надала нові повноваження з метою покращення ситуації на автошляхах.  Про те, як працюється «даішникам» у нових умовах розповів в інтерв’ю Інтернет-виданню «Об’єктивно» начальник управління ДАІ у Львівській області Володимир Семенина. 

07.02.2009

Іван Торський: "Першочерговим завданням для подолання кризи є змінити психологію населення"

Генеральний директор холдингу ТКС Іван Торський намагається уникати публічності. Проте минулого року про нього заговорили всі видання України – приводом стало поранення, до якого був причетний колишній партнер.


Новини партнерів
Завантаження...

Відео новини

Завантаження...
Електронний mail

Погода, Новини, завантаження...

Загрузка...

Інтерв'ю

Ервін Редл: «Сподіваюся, моя присутність у Львові стане початком тут цифрової культури»

Борис Тарасюк: «Народний Рух кололи за часів Кучми і продовжують колоти за часів Ющенка»

Анатолій Гриценко: «Будемо брати участь у парламентських виборах»

Аналітика

Олександра Коваль: «Можливо, справді цьому місту потрібні тільки розважальні заходи, де пиво рікою і попсова музичка?»

Василь Вовкун: «У цьому році сферу культури чекає багато проблем»

Сеник Всемогутній та «армія» помічників

Від редактора

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Опитування

Якщо би вибори Президента України відбулися завтра, за кого б Ви віддали свій голос?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   Результати

Новини від JOB.ukr.net

Загрузка...

Робота у Львові та Україні

Загрузка...
Тренінги, навчання

Каталог підприємств

Загрузка...
Обирай собі авто

© 2009 ОБ’ЄКТИВНО
Використання матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на www.obk.lviv.ua


створення сайту