This version of the page http://www.750.lviv.ua/pages/start_u.php?mn=0&page_id=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-18. The original page over time could change.
Львову 750 років » У волонтери хочуть навіть поляки
uaen

НОВИНИ СВЯТКУВАННЯ

30 Вересня 2006 р.

Юлію Тимошенко чекають на Валовій

22 Вересня 2006 р.

«Золотий лев» додасть карнавалу святкуванню Дня міста

20 Вересня 2006 р.

Пошта випустила ювілейні марки

12 Вересня 2006 р.

Споруди з емблеми підсвітять

05 Вересня 2006 р.

Внесені невеликі зміни до програми

стор.      1   2   3   4    5  

Мудр не тот, кто знает много, а тот, чьи знания полезны - Эсхил

Всякая работа требует больше времени, чем вы думаете. Законы Мэрфи


ВОЛОНТАРІАТ

Термін подачі Анкет завершився 12 вересня о 24:00.
Дякуємо усім, хто зголосився до Волонтерів. Тим, що пройшли відбір прийде повідомлення sms та е-поштою.

У волонтери хочуть навіть поляки

250 молодих людей зі Львова зголосилися стати волонтерами на святкуванні 750-річчя міста. Два тижні тому організатори свята звернулися до львів'ян із закликом допомогти в організації святкування і стати волонтером. З подібним закликом до молоді звернувся і міський голова Львова Андрій Садовий. Запрошення до лав волонтерів спричинило чималий резонанс не лише у Львові.

Як розповів керівник Служби волонтерів Юрій НАКОНЕЧНИЙ, Анкети заповнили та надіслали уже чимало людей. При чому своє бажання допомогти місту в організації свята виявляють навіть мешканці Східної України та громадяни Польщі.

Та на жаль, за словами пана Юрія, не кожен зможе стати волонтером. З-поміж безлічі охочих буде відібрано 500 найкращих кандидатів у волонтери, які й допомагатимуть місту під час святкування. Як розповів Юрій Наконечний, при відборі волонтерів перевагу звичайно надаватимуть львів'янам. Адже під час святкування волонтерам доведеться допомагати приїжджим гостям зорієнтуватися у місті. Для цього потрібно знати маршрути громадського транспорту і розташування вулиць. Але бути львів'янином для того, щоб стати волонтером - недостатньо. Для цього потрібно ще й володіти польською, англійською або німецькою мовою. Адже на свято у місто приїдуть чимало гостей з-за кордону,яким буде необхідно надати усю інформацію, яка їх зацікавить.

Волонтери під час святкування 750-річчя міста Львова виконуватимуть багато різноманітної роботи - це і зустріч та поселення гостей, супровід VIP-гостей, участь у транспортній сітці святкування, забезпечення інформацією львів'ян та гостей, допомога у проекті «Нічліг», харчування Волонтерів, кур'єрська велосипедна служба та інше. Нагадаймо, анкети волонтера можна подавати до 12 вересня. А між 12 і 15 вереснем відбудеться зустріч відібраних волонтерів з міським головою Львова Андрієм Садовим у стінах Львівської міської ради.

 
Полезнее знать несколько мудрых правил, которые всегда могли бы служить тебе, чем выучиться многим вещам, для тебя бесполезным. Сенека Младший

Ошибочно думать, что многознание есть достоинство. Важно не количество, а качество знания. Л.Н. Толстой


Нам следовало бы удивляться только нашей способности чему-нибудь еще удивляться. Ф. Ларошфуко

Будь великодушен - прости подчинённым свои ошибки.

Женский юмор:

Силиконовая долина - это ложбинка между грудей кинозвезды

Три периода в жизни женщины. В первом она действует на нервы своему отцу, во втором - мужу, а в третьем - зятю.