This version of the page http://pravda.if.ua/cat-3.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-12. The original page over time could change.
Правда.if.ua - Суспільство
 
Політика
Економіка
Суспільство
Культура
Спорт
Туризм
Закон
Влада
Кримінал
Здоров'я
Фоторепортаж
 
Розсилка новин:  
реклама


дошка оголошеннь
Додати оголошення
Знайомства
  • Знайомства

Нерухомість
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Винайму

Продам
  • Автотехніка і запчастини
  • Будматеріали/Для дому
  • Комп'ютерна техніка
  • Дитяче
  • Книги
  • Меблі
  • Побутова техніка
  • Апаратура, прилади
  • Музичні інструменти
  • Тварини
  • Мобільні телефони
  • Інше

Куплю
  • Автотехніка і запчастини
  • Будматеріали/Для дому
  • Комп'ютерна техніка
  • Дитяче
  • Книги
  • Меблі
  • Побутова техніка
  • Апаратура, прилади
  • Музичні інструменти
  • Тварини
  • Мобільні телефони
  • Інше

Робота
  • Шукаю
  • Пропоную

Послуги
  • Інтелектуальні
  • Ремонтні
  • Транспортні
  • Кредити
  • Інше
ПРАВДА.com.ua
Обама приїде в Україну після виборів?
У Молдові вирішили перерахувати голоси на виборах
Ющенко віддав свої гігантські яйця на виставку
Бурджанадзе звинуватила людей Саакашвілі у нападі на опозиціонерів
Мітингувальники у Кишиневі хочуть, щоб Воронін відповів за заворушення
У ЄЦ придумали, як позбутися Блоків Тимошенко і Литвина
Тимошенко наказала платити зарплати шахтарям зі стабфонду. Якого нема?
Тимошенко нарешті віддала Гриценку газові угоди
У понеділок в Україні від - 6° до +21°
Українська правда
посилання
Сьогодні: 12 Квітня 2009
НовиниСуспільство
 Наступна сторінка

МНС- ники Прикарпаття залучають до профілактики служителів церкви
11 Квітня 2009, 7:59
Щорічно в державі виникає понад п’ятидесять тисяч пожеж,  вогонь забирає життя близько чотирьох тисяч наших співвітчизників. Тому питання безпеки життя людини є питанням загальнодержавного значення, де, окрім рятувальників, питанням проведення масово-роз’яснювальної роботи серед населення щодо безпеки життєдіяльності переймаються і органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, зацікавлені відомства та установи.
Горять і мотоцикли і автомобілі...
10 Квітня 2009, 14:34

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на Івано-Франківщині зарєстровано три пожежі.
9 квітня в селі Гончарів Тлумацького району через коротке замикання електромережі виникла пожежа господарської будівлі.

ЗмінИ на краще: Дорожня ідея (фото)
10 Квітня 2009, 13:54 | Коментарів: 2
Якщо влада не може зробити дороги, то може запропонувати це робити комусь іншому? Пропонуємо франківскій мері спробувати американську ідею, де фаст-фуд Kentucky Fried Chicken ремонтуючи вибоїни на дорозі ставить свої логотипи.
Завтра Пласт святкуватиме!
10 Квітня 2009, 12:49
У суботу, 11 квітня, Івано-Франківська округа Національної скаутської організації України Пласт проведе низку заходів з нагоди 97 річниці з часу складання першої пластової присяги та 20 річниці відновлення Пласту в Україні. Впродовж цілого дня пластуни будуть проводити як і внутрішні, так і зовнішні акції. Очікується, що в святкуванні візьме участь більше трьохста пластунів з області. 
Через бездіяльність чиновників понад 300 іванофранківців уже три роки не можуть отримати обіцяну землю
10 Квітня 2009, 7:34
Черга на земельні ділянки в Івано-Франківську є чималою — 2902 особи. Вона майже не про­сувається, і люди поволі втрачають надію. Три роки тому міська влада поо­біцяла іванофранківцям надати приблизно 400 ділянок під індивідуальну забудову і таким чином значно просунути тую чергу. Але донині землі ніхто не отримав, невідомо коли отримає, та чи отримає взагалі.
Першу поїздку дарованого "Запорожця" Анушкевичусу супроводжували даішники (відео)
09 Квітня 2009, 22:32 | Коментарів: 5
Саме такий висновок можна зробити після того, як автомобілісти Прикарпаття 6 квітня 2009 року біля будинку міськвиконкому урочисто вручили міському голові Івано-Франківська Віктору Анушкевичусу легкове авто «Запорожець».
Старий Угринів облагородили
09 Квітня 2009, 14:53
9 квітня у музейно - меморіальному комплексі Степана Бандери у с. Старий Угринів проводила роботи група представників управління культури облдержадміністрації.
Внаслідок зіткнення «Тойоти» та «ГАЗ» загинуло дві особи
09 Квітня 2009, 13:11

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на Івано-Франківщині зареєстровано чотири пожежі, одна людина загинула.

Тепло закінчилось...
09 Квітня 2009, 10:48

6 квітня згідно розпорядження міського голови від цього ж числа ДМП „Івано-Франківськтеплокомуненерго” припинило опалювальний сезон для всіх споживачів міста з центральним опаленням. Опалюватись і надалі будуть лише заклади охорони здоров’я.

«ЗДОРОВенний Квест» у Івано-Франківську
09 Квітня 2009, 8:45
З 22 по 29 квітня Демократичний Альянс у співпраці зі Світовим банком в Україні в 13 областях країни проведе спортивно-інтелектуальну гру «ЗДОРОВенний Квест», що покликана прикути увагу молоді до актуальності здорового способу життя.
Торік примусово з території Івано-Франківщини було видворено 23 іноземців-нелегалів
09 Квітня 2009, 7:34
Україна перетворилася на один з основних транзитних каналів нелегальної міграції для вихідців із країн Азії та Африки до Західної Європи. Це стало серйозною проблемою для України, адже зростання кількості нелегальних мігрантів впливає на рівень злочинності, поширення небезпечних захворювань, розвиток «тіньового» ринку праці тощо.
Студентів виключають через несплату?
08 Квітня 2009, 16:01
За даними Міністерства освіти України, близько 1,5 млн. українських студентів навчаються на платному відділенні. У сім’ях багатьох із них останнім часом виникли фінансові проблеми, через які платити за навчання стало нічим. Як наслідок — з’явилася загроза, що багатьох із них виключать із вишу.
Калушанин влучив у "десятку"
08 Квітня 2009, 14:52
Учитель Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Михайло Гніздовський за результатами фінального етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2009" увійшов до десятки кращих учителів музичного мистецтва України. До цього він виборов звання найкращого в обласному турі конкурсу, за що у подарунок отримав ноутбук. Про це у своєму матеріалі повідомляє калуське видання "Вікна"
На яремчанця наїхав поїзд
08 Квітня 2009, 13:54
6 квітня, пізно ввечері, в травматологічне відділення яремчанської центральної міської лікарні з численими травмами було госпіталізовано 23-літнього жителя міста Яремчі. Як з’ясувалося, потерпілий отримав травми внаслідок наїзду потяга Рахів – Коломия. Наразі обставини нещасного випадку з’ясовуються.
Калуш має власний газ. Але треба його добути
08 Квітня 2009, 13:32
За пропозицією міського голови Ігоря Насалика, депутати передбачили у міському бюджеті півтора мільйона гривень на розробку газової свердловини - пише у своєму аналітичному матеріалі калуський тижневик "Вікна". При умові реалізації ідеї, Калуш матиме значно дешевший, і головне — якісніший газ. Міська влада також планує будувати три гідро- та одну вітрову електростанції. Загалом на виконання Програми енергоефективності Калуша передбачено більше 120 млн. гривень, причому 100 млн. очікують отримати із Державного бюджету.
Замість строкової служби - військова служба за контрактом
07 Квітня 2009, 15:57
Відтепер хлопці призовного віку після закінчення школи, мають можливість проходити не лише строкову службу у Збройних силах України, а й за контрактом. Такі зміни до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" вступили в дію від 24 березня 2009 року.
«Посади дерево-озелени місто»
07 Квітня 2009, 15:52
В суботу, 11 квітня, в 11-00 год. за ініціативи ГО «Громадський Форум Івано-Франківська» розпочнеться екологічна акція «Посади дерево-озелени місто». В рамках даного заходу планується одночасне висаджування дерев у всіх районах Івано-Франківська. Окрім того в мікрорайоні Каскад, біля ЗОШ №25(вул. 24 Серпня буд. 13) відбудеться символічне заснування «Алеї Громадського Форуму Івано-Франківська».
«ПОРА спитати мера Анушкевичуса» (фото)
07 Квітня 2009, 15:39
Сьогодні, 7 квітня 2009 року, в Прес-клубі  на прес-конференції «ПОРА спитати мера Анушкевичуса» лідер Івано-Франківської обласної організації ГП «ПОРА» Руслана Коцаби зробив спробу декількома тезами розвіяти чутки, що блукають містом, стосовно присутності чи відсутності чинного мера під час прийняття  рішень на сесії міської ради.
Пластуни Прикарпаття святкують 20-ліття відновлення Пласту в Україні (фото)
07 Квітня 2009, 13:47
В 2009 році минає 20 років з того часу, як в 1989, після 60-літньої заборони, розпочалось відновлення Пласту в Україні. За ці 20 років Пласт в Україні виріс до однієї з найчисельніших і найактивніших молодіжних організацій. Тепер прийшов час оцінити пластунам і пластункам два десятиліття своєї діяльності після відновлення та врахувати всі успіхи та невдачі для розвитку Пласту на наступні 20 років. 
Якщо красти...то багато!
07 Квітня 2009, 12:49

Нещодавно працівниками Івано-Франківського головного відділу податкової міліції було порушено кримінальну справу відносно директора одного з товариств обласного центру, який уже мав судимість за ч.2 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків у великих розмірах).

У Франківську з'явився скейт-парк....на місяць (фото)
07 Квітня 2009, 12:08
Минулих вихідних у Івано-Франківську для молоді сталася знакова подія - неподалік озера з'явився справжній скейт-парк! Щоправда пробуде він тут тільки місяць, оскільки компанія "Ред Булл" таким чином просто привертає увагу до потреб молодого покоління у місцевої влади. Але чи почує місто такі заклики, чи тільки "пропіариться" досягненнями, що місяць можна кататися по-справжньому!?
Студентська «Свобода» взяла участь у вшануванні пам’яті молодих націоналістів оунівців
07 Квітня 2009, 11:19
У неділю, 5-го квітня, в Івано-Франківську в мікрорайоні  Княгинин відбулася поминальна  панахида за участю вояків братства  ОУН-УПА , представників Студентської «Свободи», пароха церкви у Княгинині.
Делегація з Нідерландів відвідала Івано-Франківськ
07 Квітня 2009, 7:01
Відповідно до прохання аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Нідерландів в Україні відбувся візит делегації до Івано-Франківська.
За нехлюйство Анушкевичусу автомобілісти подарували "Запорожець" (фото)
06 Квітня 2009, 21:23
Івано-Франківські автомобілісти 6 квітня о 12.00 біля будинку міськвиконкому урочисто вручили міському голові Віктору Анушкевичусу легкове авто «Запорожець».
Половина підприємств області недотримують вимог нормативної документації
06 Квітня 2009, 18:02

У І кварталі 2009 році інспекторами державного метрологічного нагляду ДП “Івано-Франківськстандартметрологія” проведено перевірки на 34 підприємствах м. Івано-Франківська та області. Як свідчать результати проведених контрольних заходів, основними порушеннями з боку підприємств є недотриманням керівництвом і відповідальними особами вимог Закону України

 Наступна сторінка

 
Топ 5
За нехлюйство Анушкевичусу автомобілісти подарували "Запорожець" (фото)

Коли думають не головою, а ж... (фото)

Першу поїздку дарованого "Запорожця" Анушкевичусу супроводжували даішники (відео)

Індекс інфляції споживчого ринку України у березні 2009р. становив 101,4%

Де був мер? (фото)

календар оновлень
Квітень '09
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

опитування
Чи торкнулася Вас фінансова криза?
так
ні
я на ній нажився


Архів опитувань
погода

Розклад Погоди
курси валют


новини уніан
завантаження...

новини єпархії
"Віа Долороса" в Отинії
Засідання осередку Українського Богословського Наукового Товариства
УГКЦ збагатилася ще одним архиєреєм
У Соборі Преображення Христового відбувся вишкіл для молодих лідерів (відео)
читайте нас

npravda
PDA-версія

©2007 - 2009 «Правда.if.ua».
Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на http://pravda.if.ua
У випадку недоступності сайту спробуйте переглянути зеркало за адресою pravda.in