This version of the page http://pravda.if.ua/cat-13-p1.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-12. The original page over time could change.
Правда.if.ua - Здоров'я
 
Політика
Економіка
Суспільство
Культура
Спорт
Туризм
Закон
Влада
Кримінал
Здоров'я
Фоторепортаж
 
Розсилка новин:  
реклама


дошка оголошеннь
Додати оголошення
Знайомства
  • Знайомства

Нерухомість
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Винайму

Продам
  • Автотехніка і запчастини
  • Будматеріали/Для дому
  • Комп'ютерна техніка
  • Дитяче
  • Книги
  • Меблі
  • Побутова техніка
  • Апаратура, прилади
  • Музичні інструменти
  • Тварини
  • Мобільні телефони
  • Інше

Куплю
  • Автотехніка і запчастини
  • Будматеріали/Для дому
  • Комп'ютерна техніка
  • Дитяче
  • Книги
  • Меблі
  • Побутова техніка
  • Апаратура, прилади
  • Музичні інструменти
  • Тварини
  • Мобільні телефони
  • Інше

Робота
  • Шукаю
  • Пропоную

Послуги
  • Інтелектуальні
  • Ремонтні
  • Транспортні
  • Кредити
  • Інше
ПРАВДА.com.ua
Обама приїде в Україну після виборів?
У Молдові вирішили перерахувати голоси на виборах
Ющенко віддав свої гігантські яйця на виставку
Бурджанадзе звинуватила людей Саакашвілі у нападі на опозиціонерів
Мітингувальники у Кишиневі хочуть, щоб Воронін відповів за заворушення
У ЄЦ придумали, як позбутися Блоків Тимошенко і Литвина
Тимошенко наказала платити зарплати шахтарям зі стабфонду. Якого нема?
Тимошенко нарешті віддала Гриценку газові угоди
У понеділок в Україні від - 6° до +21°
Українська правда
посилання
Сьогодні: 12 Квітня 2009
НовиниЗдоров'я
Попередня сторінка Наступна сторінка

Кожен має знати, як уникнути сонячних і теплових ударів!
20 Серпня 2008, 8:38
Хтось полюбляє спеку, отримує задоволення від кожного промінця сонця й обожнює „плавитися” на пляжі. Хтось її не терпить, все літо ховається в тіні і восени вирізняється у натовпі молочно-білим кольором шкіри. Можливо, це крайнощі, але й ті, та інші однаково наражаються на небезпеку отримати удар. Сонячний або тепловий.
Відпочинком на "динамівській" базі діти залишилися задоволеними
18 Серпня 2008, 20:00
Ці усміхнені дітлахи щойно повернулися з відпочинку в Карпатах. Дехто з них вперше самостійно проводив літні канікули, комусь вже є з чим порівнювати своє цьогорічне перебування в літньому оздоровчому таборі, що функціонував у селі Яблуниці Яремчанської міськради.
Щоденно майже 50 хворих з ентереколітом госпіталізують на Прикарпатті
15 Серпня 2008, 8:03
Державною санітарно-епідеміологічною службою області продовжується здійснення моніторингу за санітарною та епідемічною ситуацією, станом довкілля та об’єктів підвищеного епідризику, проведення оцінки і прогнозування санітарно-епідемічної ситуації.
Ліки та консультації з-за кордону. А чому ні?!
27 Липня 2008, 22:34
“Люди для людей” (ЛДЛ) – соціальний проект, що стартуватиме на Прикарпатті. Учасниками проекту є центральна клінічна лікарня міста, управління праці та соціального захисту населення, благодійні організації нашого міста. 3500 лікарень зі Швейцарії, Австрії та Німеччини матимуть можливість долучитися з допомогою до потребуючих Прикарпаття.
У Долині вже оздоровили більше 3,5 тисяч дітей
08 Липня 2008, 9:44
 3570 дітей оздоровлено у Долинському районі протягомтравня-червня у 45 пришкільних таборах.Загалом, на оздоровлення дітей з б’юджету району цьогоріч виділили 70 тисяч гривень.
Магнітно-резонансний томограф відтепер для івано-франківців
03 Липня 2008, 9:38
Обстеження на магнітно-резонансному томографі відтепер можна пройти в обласному онкологічному диспансері. 
В Івано-Франківську навчатимуть плавати в дитячих садках
19 Червня 2008, 12:49
Обов»язковий предмет плавання для учнів 4-х класів з»явився два роки тому. Його викладають тренери Спортивної школи на базі шести басейнів навчальних закладів міста.
Микола Палійчук відкрив у Долині сучасне пологове відділення (фото)
18 Червня 2008, 14:09
17 червня голова облдержадміністрації Микола Палійчук взяв участь у церемонії відкриття пологового відділення Долинської центральної районної лікарні.
Якісні і корисні молочні продукти
13 Червня 2008, 10:50

У літню спекотну пору здається, що наше харчування складається тільки з прохолоджувальних напоїв та овочів-фруктів. На заміну важким “зимовим” стравам ми намагаємось наситити наш організм чимось легким, проте корисним. У таку пору збільшується попит і на молочні продукти.

Зміна свідомості кожного, зуміє призупинити поширення ВІЛ
29 Травня 2008, 11:12
В Івано-Франківську пройшов семінар-тренінг по ДКТ (добровільне консультування та тестування на ВІЛ). 23 учасники, а це лікарі та медперсонал СНІД-центрів з усіх областей західної України, брали участь в семінарі.
У Товаристві сліпих відзначали день народження
28 Травня 2008, 16:34
Українському товариству сліпих – 75. У Івано-Франківській територіальній організації, яка в березні відсвяткувала свою 48 річницю, зібралися ветерани, які в УТОСі по 20 і більше років.
Запрошуємо дітей на відпочинок
27 Травня 2008, 11:18
Фонд нових ідей „Соціум-Еко-Арт” та традиційний літній наметовий табір „Горицвіт-2008: Україна – назавжди!” з 17 липня ц.р. відкривають сезон відпочинку, розваг та творчої діяльності у Карпатах в районі заповідника „Горгани”.
У червні розпочнеться оздоровлення школярів
20 Травня 2008, 17:40
У межах Івано-Франківської області протягом червня-серпня планують оздоровити 1140 дітей працівників агропромислового комплексу області.
За підтримки Романа ТКАЧА допомогу отримали понад 20 установ та організацій
19 Травня 2008, 23:25
В рамках відзначення 90-ї річниці утворення товариства Українського Червоного Хреста, за підтримки народного депутата України Романа ТКАЧА через Івано-Франківську обласну організацію товариства Червоного Хреста гуманітарну допомогу отримали понад 20 установ та організацій Прикарпаття.
Про проведення вакцинації
19 Травня 2008, 12:01

На Прикарпатті Національна кампанія вакцинації проти кору та краснухи молоді віком від 16 до 29 років розпочнеться 26 травня і триватиме до 9 червня.

Пришкільні табори готові прийняти дітей
14 Травня 2008, 14:27

Літнє оздоровлення дітей Коломийського району здійснюватиметься у відповідності до державної програми відпочинку та оздоровлення дітей, розпорядження голови райдержадміністрації.Оздоровча кампанія розпочнеться першого червня.

Надмірне вживання зеленої продукції може інколи навіть нашкодити організму
30 Квітня 2008, 11:04
Загальновідомо, що навесні організм людини "доопрацьовує" енергію та корисні речовини, які він отримав від споживання овочів і фруктів ще восени. Для підтримки життєвого тонусу ми використовуємо останні запаси мікроелементів і вітамінів. До того ж більшість з нас узимку перехворіла на грип та застуду (найбільш вразливі навіть по кілька разів), а процес боротьби з хворобами забирає багато сил, а отже підвищується витрата вітамінів.
Реанімаційне відділення наново відкрито в центральній міській лікарні
25 Квітня 2008, 10:21
23 квітня в центральній міській клінічній лікарні Івано-Франківська було урочисто здано в експлуатацію відремонтоване реанімаційне відділення.
Лікарня в Космачі стандартам МОЗ не відповідає
07 Квітня 2008, 11:21
Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук доручив начальнику управління охорони здоров’я ОДА Любомиру Малофію привести Космацьку лікарню та її пологове відділення до стандартів, що вимагаються МОЗ.
Протидії туберкульозу в області
27 Березня 2008, 12:47
Заслухавши і обговоривши інформацію щодо епідеміологічної ситуації з туберкульозу в області та хід виконання Програми протидії захворюванню на туберкульоз в області у 2007-2011 рр., колегія головного управління охорони здоров’я ОДА відзначає, що фтизіатричною службою та лікувально-профілактичними закладами області проведена відповідна робота щодо вдосконалення профілактичної протитуберкульозної роботи серед населення, зниження темпів росту захворюваності на туберкульоз, стабілізації рівня захворюваності на туберкульоз серед дітей і підлітків, підвищення ефективності лікування з впровадженням в діагностично-лікувальну практику системи ДОТС-стратегії.
Кількість ВІЛ-інфікованих громадян збільшується
21 Березня 2008, 14:23

Відбулася нарада з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу. Головним питанням для обговорення була характеристика епідемічної ситуації щодо ВІЛ-інфекції/СНІДу в області, оцінка проведених заходів, прогноз та очікувані наслідки. Доповідав Остяк Роман Степанович, головний лікар обласної клінічної інфекційної лікарні, головний лікар обласного центру з профілактики ВІЛ-інфекції та боротьби зі СНІДом.

Психічне здоров"я в Україні: інтеграція фахових зусиль
25 Лютого 2008, 14:48
28 лютого-01 березня 2008 року в обласній психоневрологічній лікарні №3 відбудеться науково-практична конференція "Психічне здоров"я в Україні: інтеграція фахових зусиль".Відкриття конференції 10 год. 28.02.2008 року. У програмі:
Яремче поріг епідемії грипу не переступило
25 Лютого 2008, 14:14

За даними Українського центру грипу, останніми днями кількість хворих збільшилася.Рівень захворюваності у контрольних містах зріс на 7,5%. На грип та ГРВІ захворіли 73 тисячі 288 українців. Найгірша ситуація у Києві, Чернігові Вінниці та Львові.

Відкрилась реанімація для немовлят
25 Лютого 2008, 9:40
В Івано-Франківському пологовому будинку, після капітального ремонту, знов відкрито реанімаційне відділення для немовлят.
На Буковелі травмувався громадянин Німеччини
22 Лютого 2008, 14:14

Тільки за один із тижднів лютого місяця  "швидка" Яремчанської міської лікарні, як про це повідомив завідувач відділу швидкої невідкладної медичної допомоги Володимир Вархаловський, здійснила 166 виїздів до хворих та ще мали тут 88 звернень особистих.

Попередня сторінка Наступна сторінка

 
Топ 5
За нехлюйство Анушкевичусу автомобілісти подарували "Запорожець" (фото)

Коли думають не головою, а ж... (фото)

Першу поїздку дарованого "Запорожця" Анушкевичусу супроводжували даішники (відео)

Індекс інфляції споживчого ринку України у березні 2009р. становив 101,4%

Де був мер? (фото)

календар оновлень
Квітень '09
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

опитування
Чи торкнулася Вас фінансова криза?
так
ні
я на ній нажився


Архів опитувань
погода

Розклад Погоди
курси валют


новини уніан
завантаження...

новини єпархії
"Віа Долороса" в Отинії
Засідання осередку Українського Богословського Наукового Товариства
УГКЦ збагатилася ще одним архиєреєм
У Соборі Преображення Христового відбувся вишкіл для молодих лідерів (відео)
читайте нас

npravda
PDA-версія

©2007 - 2009 «Правда.if.ua».
Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на http://pravda.if.ua
У випадку недоступності сайту спробуйте переглянути зеркало за адресою pravda.in