This version of the page http://www.fortecja.com.ua/index.php?id=0&path=35 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-25. The original page over time could change.
КРЕДИТНА СПІЛКА "ФОРТЕЦЯ"
89707

8 800 505 10 10
Безкоштовний телефон
довідки

    Активи:
    100 000 000.00 грн.
    Кількість членів:
    17 000 чол.
    Кількість філій:
    35

Дані станом на 01.09.08

 


burlay.org.ua









Калькулятор Головна Пошта

22.10.08. "Круглий стіл": економічна криза - не виклик кредитним спілкам України

21 жовтня відбувся "круглий стіл" за участю Голови правління КС "Фортеця" та представників НАКСУ. У прямому ефірі учасники обговорювали економічну кризу та її вплив на кредитні спілки України і Черкащини зокрема.

У вівторок, 21 жовтня, відбувся "круглий стіл" за участю керівництва кредитної спілки "Фортеця" та представників НАКСУ. Зокрема, на питання журналіста та глядачів відповідав Голова правління КС "Фортеця" Олександр Шандрак, Голова Ради Національної асоціації кредитних спілок України (НАКСУ) Павло Бурлай та віце-президент НАКСУ Людмила Кравченко.

Під час прямого ефіру учасники активно висловлювались з приводу економічної ситуації в Україні та впливу коливань світового фінансового ринку на кредитні спілки країни. Спілкуючись з глядачами, учасники також розповідали про кредитні спілки Черкащини та їх діяльність в умовах кризи.

У вступному слові Людмила Кравченко підкреслила, що Україна знаходиться на надзвичайно складному етапі економічного розвитку, пов'язаному з інтеграцією в загальноєвропейські процеси. Це стає серйозним іспитом для усієї економіки держави, в тому числі і для фінансових установ. Кредитні спілки України, працюючи з громадянинами України та оперуючи української валютою, більшою мірою захищені від дестабілізацій фінансового ринку. І це, за словами віце-президента НАКСУ, дозволяє говорити про стабільність фінансових установ.

Думку Людмили Кравченко підтримав і Голова Ради НАКСУ Павло Бурлай, який з упевненістю констатував, що криза в економіці значною мірою торкнулася національних банків. Кредитні ж спілки здебільшого не відчули коливань вітчизняної економіки.

Учасники "круглого столу" мали змогу у прямому ефірі відповідати на питання глядачів. Здебільшого черкащан цікавили гаранти надійності місцевих спілок, у тому числі КС "Фортеця".

Голова правління КС "Фортеця" Олександр Шандрак, відповідаючи на питання глядача, наголосив, що КС "Фортеця", не зважаючи на перипетії в економіці країни, здійснює свою діяльність у звичайному режимі. Планується відкриття нових підрозділів (Полтава, Ужгород, Кіровоград), зростає кількість активів (сьогодні вони становлять майже 100 млн. грн.).

Такі показники - доказ того, що кредитна спілка "Фортеця" є стабільною фінансовою структурою, яка здатна упевнено зустріти хвилю економічних змін.

За словами Людмили Кравченко, у ситуації, яка зараз панує в Україні, люди намагаються ретельніше обирати установу, якій можна довірити свої кошти. НАКСУ дає можливість пересвідчитись у надійності кредитних спілок, що є членами організації. Це і моніторинг кредитних спілок, і повна інформація стосовно їх діяльності. Віце-президент також наголосила, що кожний, хто хоче ознайомитись з діяльністю тієї чи іншої спілки-члена НАКСУ, може відвідати сайт асоціації, де розміщена інформаційна довідка стосовно кожної кредитної спілки (членами НАКСУ наразі є 175 спілок України).

Таким чином, тим, хто зараз активно співпрацює з кредитними спілками, не слід турбуватися про їх ненадійність у зв'язку із економічною ситуацією. Адже, як зазначили учасники "круглого столу", спілки-члени НАКСУ мають значну кількість гарантів надійності та високий рівень поінформованості населення про діяльність, що і дозволяє членам спілок з упевненістю довіряти свої кошти.

Наприкінці прямого ефіру ведуча привітала Голову правління КС "Фортеця" з нагородою "За динамічний розвиток", яку кредитна спілка отримала 16 жовтня на святкуванні Міжнародного дня кредитних спілок. Журналістка побажала "Фортеці" подальшого процвітання, зростання рівня довіри громадян та успішної співпраці з кредитними спілками-членами НАКСУ.


завантаження...





Результати

Учора з такою класною дівчиною познайомився в театрі, взяв у неї номерок… —І що? — Забрав пальто і пішов!



17 грудня
День народження КС "Фортеця"


У Березні народилися:

04.03 Забожко Алла Василівна

05.03 Безугла Наталія Олександрівна

10.03 Гоцева Надія Петрівна

11.03 Бондаренко Оксана В'ячеславівна

26.03 Некрасова Наталія Олександрівна

27.03 Дубовик Олена Олександрівна

28.03 Снігір Людмила Валеріївна

30.03 Ткачук-Коваленко Олексій Валерійович


З Днем народження!

Бажаєм Вам життя прожити
Без сліз, без горя, без біди.
Нехай воно щасливим буде
Сьогодні, завтра і завжди!

дизайн

програмування