This version of the page http://www.fortecja.com.ua/index.php?id=0&path=14 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-25. The original page over time could change.
КРЕДИТНА СПІЛКА "ФОРТЕЦЯ"
89707

8 800 505 10 10
Безкоштовний телефон
довідки

    Активи:
    100 000 000.00 грн.
    Кількість членів:
    17 000 чол.
    Кількість філій:
    35

Дані станом на 01.09.08

 


burlay.org.ua









Калькулятор Головна Пошта

4.02.08 «Фортеця» на фестивалі «КриЖталь»

8 лютого о 17.00 в Черкаському Центральному дитячому парку буде відкритий перший міський фестиваль льодових фігур «КриЖталь». На виготовлення 50 фігур, висотою 1,5 м буде використано 150 блоків льоду.

Ініціатором проведення фестивалю виступив виконавчий комітет Черкаської міської ради, а одним із головних спонсорів – кредитна спілка «Фортеця».

У Черкасах така акція проводиться вперше. Організатори вважають, що вона приваблюватиме туристів. За словами директора КП "Дирекція парків" Олександра Радуцького, на огляд відвідувачів будуть представлені 50 різноманітних льодових фігур, висотою до 1,5 метра. На їх виготовлення знадобиться понад 150 блоків криги. Штучної, звісно. Виявляється, вода заморожується 4 доби за спеціальною технологією, тому не тане так швидко, як звичайний лід. Усі клопоти взяла на себе київська компанія, що спеціалізується на виготовленні харчового льоду. Вартість проекту - 250 тисяч гривень.

Отож, 50 уже виготовлених фігур привезуть із Києва. Крім того, заплановано проведення конкурсу, у якому візьмуть участь київські та черкаські скульптори. Вони виготовлять ще сім крижаних фігур протягом трьох днів. Всі бажаючі зможуть прийти до дитячого парку і подивитися на роботу майстрів. "Родзинкою" фестивалю стануть ліхтарі, які освітлюватимуть скульптури. Також на території парку буде спеціальне місце, де діти зможуть побавитися льодом і спробувати щось із нього зробити. Таким чином, на думку пана Радуцького, потрібно "...відроджувати духовність, яка була, а зараз втрачена".

Дитячий парк обрано не випадково. Пояснень цьому є два. Перше – романтичне, а друге – практичне. Мандрівка у казку – це, звісно, чудово. Але парк також набагато простіше охороняти від вандалів. Його можна закривати вночі, врешті-решт. Проте, організатори іронічно зауважують, що "якщо фігури дуже сподобаються черкащанам, то тут вже ніяка охорона не допоможе". Наскільки виправдає себе це "мірило популярності", покаже час. А нам залишається тільки із нетерпінням чекати відкриття фестивалю. Вхід буде безкоштовним. Планується, що виставка діятиме до початку березня.


завантаження...





Результати

-Дорогий, я сподіваюся, ти пам’ятаєш, що у моєї мами завтра день народження? -Блін, ну щороку одне і теж, одне і теж!



17 грудня
День народження КС "Фортеця"


У Березні народилися:

04.03 Забожко Алла Василівна

05.03 Безугла Наталія Олександрівна

10.03 Гоцева Надія Петрівна

11.03 Бондаренко Оксана В'ячеславівна

26.03 Некрасова Наталія Олександрівна

27.03 Дубовик Олена Олександрівна

28.03 Снігір Людмила Валеріївна

30.03 Ткачук-Коваленко Олексій Валерійович


З Днем народження!

Бажаєм Вам життя прожити
Без сліз, без горя, без біди.
Нехай воно щасливим буде
Сьогодні, завтра і завжди!

дизайн

програмування