This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=59 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  13.01.2009 17:03:23 ЖК
  Інше
  Доброго дня! 1. Не секрет, что в пригородных поездах подавляющее большинство пассажиров НЕ льготных категорий едут бесплатно. Типичная картина: идет по вагону кассир-девушка, ей дают по 1-2 гривны, она дает билет до следующей станции, а в итоге едут гораздо дальше. Осуждать эту девушку смысла нет - без сопроводителей в милицейской форме толку не будет; с другой стороны, услуги людей в форме также стоят немалых денег. В итоге получается замкнутый круг, и никакие решения вроде "с 22.12.2008 введена услуга на Приднепровской ж/д по продаже билетов на пригородные поезда..." не дают положительного эффекта. Предлагаю следующее: заинтересовывать пассажиров покупать билеты. Для этого "разбить" электричку условно на 2 части. В первой из них - пусть заходят все, кто пожелает; во второй - оборудовать кафе, телевизорами и т.д. Пускать во вторую часть только из двух дверей (на вход и выход), где производить контроль оплаченных билетов. Понимаю, что это значительно замедлит время движения электропоездов, однако какую-никакую выгоду УЗ все же получит. P.S. Ситуация "списана" с электричек Приднепровской ж/д на участке Днепропетровск-Синельниково. 2. Уважаемая УЗ! Оборудуйте ст.Синельниково 1 нормальным туалетом! Стыдно - крупная станция, множество поездов (в т.ч. межгосударственных), а туалета нормального нет (только на улице с "бомжами"). Ведь тоже прибыльное дело - как минимум 1 грн с каждого пассажира отнюдь будет не лишней... Удачи!
  Відповідь: Головна функція залізниці – здійснювати процес перевезення згідно з графіком руху поїздів. Невиконання графіка руху загрожує безпеці руху поїздів, тому підвищувати комфорт за рахунок невиконання графіка руху недопустимо. Послуги перегляду телевізора та користування кафе надаються у пасажирських поїздах дальнього сполучення, де вартість проїзду значно вища ніж у приміських поїздах. Пропозиція щодо переобладнання частини вагонів електропоїздів під вагони - бари не є доцільною через значну вартість її втілення в період загальної економічної кризи. Щодо контролю за безквитковим проїздом необхідно відмітити, що уповноваженими особами Придніпровської залізниці проводяться перевірки та ревізії, під час яких пасажири, що не мають проїзного документа та відмовляються сплачувати повну вартість проїзду провіднику-касиру електропоїзда, сплачують штраф, а у разі відмови – видаляються з поїзда. У подальшому такі перевірки будуть проводитись якомога частіше. На пероні вокзалу ст. Синельникове-1 у 2004 році був збудований новий туалет загального користування, який обладнаний централізованими системами водопостачання та каналізації. В зимовий період туалет опалюється, для чого встановлено електричний котел. Прибирання туалету проводиться цілодобово (згідно графіку) прибиральницями. На вокзалі чергує наряд міліції, що дає змогу позбавлятися довготривалої присутності в туалеті осіб без визначеного місця проживання. При реконструкції вокзального комплексу станції Синельникове-1, яка відбувалася в період з 1998 по 2001 роки, було встановлено, що обладнати туалет загального користування в будівлі вокзалу не має технічної можливості. Всі причетні працівники вокзалу ознайомлені з даним зверненням, проведено додаткові інструктажі.

  13.01.2009 16:42:34 Сергей
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день. У меня к Вам вопрос следующего плана. При оформлении багажной квитанции в билетной кассе станции Баглей 24.12.2008 года на провоз кота по маршруту Баглей – Кривой Рог-Главный в электропоезде Днепропетровск – Кривой Рог билетным кассиром Шаховой А.Б. стоимость данной квитанции составила 5,80 грн., это при том, что полный билет по данному маршруту стоит 5,90 грн. При возвращении обратно из Кривого Рога 11 января в кассе станции Кривой Рог-Главный данная квитанция мне обошлась в 2,90 грн. На вопрос относительно расхождения в стоимости провоза котика кассир станции Кривой Рог-Главный мне ответила, что комнатное животное оплачивается как 50% стоимости багажа, так как входит в норму ручной клади по весу и габариту и выдала соответственную багажную квитанцию БГЖ50 (вместо БАГАЖ на ст. Баглей), а сзади написала «КОТ». Да и согласитесь несправедливо, что за провоз кота в корзинке весом 4,5 кг нужно оплачивать как за велосипед или за холодильник. Год назад при оформлении аналогичной квитанции на станции Встречный на пригородный поезд Днепропетровск – Апостолово мне также выдали квитанцию за 50% стоимости билета, мотивировав это аналогично кассиру станции Кривой Рог-Главный. Тогда, правда на ст.Встречный тогда все билеты выписывались вручную и кассир сославшись на то, что бланки таких квитанций у неё закончились, и выписала мне пассажирский билет «ЛЬГОТНЫЙ» и сделала отметку на контрольном талоне «БАГАЖ, КОТ» и заверила штампом станции. Поэтому для меня стало полной неожиданностью, когда кассир станции Баглей выдала мне на провоз кота багажную квитанцию на провоз негабаритного багажа по двойному тарифу. Правомерны ли были действия кассира ст. Баглей Шаховой А.Б. в данном случае? Неужели за провоз кошки в корзинке, которая не занимает отдельного места необходимо платить как за взрослого пассажира???
  Відповідь: Шановний Сергію Олександровичу! Ваше звернення розглянуто за належністю в Дніпропетровській дирекції залізничних перевезень. По даному випадку було проведено оперативний розбір, на який Ви були запрошені. За результатам розслідування квиткового касира ст. Баглій Шахову А.Б. позбавлено 100% премії за січень 2009 р. Різницю вартості за неправильно оформлену багажну квитанцію повернено. Зі зверненням ознайомлені всі причетні працівники станції. На технічних заняттях з квитковими касирами проведені повторні інструктажі щодо дотримання регламенту переговорів "квитковий касир – пасажир" та додатково вивчено п. 34.8 Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України щодо перевезення домашніх тварин в приміському сполученні.

  13.01.2009 14:12:03 Александр
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день. Подскажите пожалуйста, какие комиссии взымаються при возврате билета? или дайте ссылку на данную информацию...
  Відповідь: http://www.uz.gov.ua/?m=speach.questions&f=Doc.View&p=answers&lng=uk#v

  13.01.2009 13:39:17 Тетяна
  Зміни графіка руху
  Чому з 18.01.09 відмінили швидкий потяг 47/48П Донецьк-Севастополь, (який зв’язує промисловий центр Східної України з Кримом). Як пасажир, який користуеться цим потягом кожну неділю, можу сказати, що вільних місць в ньому немає. Як у економіста, в мене виникає питання: навіщо економічно прибутковий та загально вигідний (у нього дуже гарний графік руху, завдяки якому, не буває вільних місць) потяг відміняти? Повідомляю, що такогож листа отримають всі телеканали а також Громадьська Рада при КМУ та приймальні Президента та Прем’єр міністра України.
  Відповідь: Шановна Тетяна Петрівна! В зимовий період поїзд № 47/48 Донецьк-Севастополь курсує середньою населеністю: туда 75%, зворотньо 68 % при довжині поїзда 10-11 вагонів. Тому зі зниженням пасажиропотоку та для економії експлуатаційних витрат на період відправленням з Донецька з 17.01 по 03.03, з Севастополя з 18.01 по 04.03 поїзд буде курсувати через день. Починаючи відправленням з Донецька з 18.01, з Севастополя з 19.01 поїзд буде курсувати щоденно.

  13.01.2009 11:51:26 Владимир
  Зміни графіка руху
  Почему нет в графике движения, с 18.01.09г поезда №607/608 Луганск - Кривой Рог? Какая альтернатива?
  Відповідь: Уважаемый Владимир Иванович! Для обеспечения бесперебойной и безопасной работы железных дорог, на дорогах СНГ и Украины проводятся плановые работы по ремонту железнодорожных путей, вагонов и других обустройств. В связи с предполагаемым изменением схемы поезда № 607/608 Луганск- Кривой Роги из-за замены вагонов и возможно незначительному изменению расписания поезда с 01.02.09 г. закрыта продажа билетов. Отмены поезда или изменения периодичности курсирования поезда не планируется. В период с 25.01.09г. по 30.01.09 г. продажа билетов на поезд будет открыта. Следите за информацией на вокзалах.

  13.01.2009 09:06:43 Дмитрий
  Зміни графіка руху
  Скажите пожалуйста, поезд Дебальцево-Хмельницкий, какой у него номер, он почему то не отображается в расписании, может произошли изменения? Или я не правильно что то делаю?
  Відповідь: УважаемыйДмитрий Вячеславович. Поезд Дебальцево-Хмельницкий отображается на сайте УЗ и имеет номер 118. Для того, что-бы его обнаружить, необходимо в поле "От станции" ввести первые буквы слова Дебальцево, а в поле "До станции" ввести первые буквы слова Хмельницкий, нажать кнопку "Поиск", выбрать из предложенных списков необходимые станции и ещё раз нажать кнопку "Поиск".

  13.01.2009 02:47:39 Антон
  Інше
  Добрый день!Обращаюсь к Вам с вопросом следующего характера: подскажите, пожалуйста, какова цена билета на поезд (и плацкарт, и купэ)сообщением "Кривой Рог - Санкт-Петербург"? И правда-ли, что время следования в пути составляет 12 часов? Заранее благодарен!
  Відповідь: Шановний Антоне Юрійовичу! Станом на 13.01.2009 вартість проїзду в купейному вагоні п.648 Кривий Ріг - С-Петербург становить 780 грн..59 коп., у плацкартному вагоні - 470 грн.83 коп. Час проїзду становить 37 годин 30 хв.

  12.01.2009 18:36:13 Юрій
  Обслуговування у приміських поїздах
  Дякую Західній Укрзалізниці, за те, що залишились ще добрі та чуйні провідники-касири електричок приміського сполучення по станції Шепетівка. Допомогли мені вирішити житєво важливе питання... Якщо, можете їх віддячити, зможу надати прізвища провідників. Дякую Вам ще раз...
  Відповідь: Для детального розгляду подяки згідно Закону України "Про звернення громадян" просимо Вас надіслати письмове звернення на адресу керівництва Південно-Західної залізниці (01034, м.Київ, вул.Лисенка, 6) з вказанням прізвищ квиткових касирів, та прикласти копії квитків.

  12.01.2009 18:13:30 Оксана
  Інше
  какие есть рейсы Украина-Италия?
  Відповідь: Шановна Оксано! Між Україною та Італією пряме залізничне сполучення відсутнє.

  12.01.2009 17:33:17 Катрін
  Обслуговування у приміських поїздах
  Добрий день!Я і багато інших пасажирів їдуть на роботу з Миронівка до ст.Трипілля-Дніпровське електропоїздом "підвищеного комфорту"(чому в лапках????)тому що це не підвищений комфорт а тільки назва.В вагонах холод страшний при температурі на вулиці -10 в вагонах не більше +3,+5,а з вікон дує вітер.На прохання ввімкнути опалення, машеніст:"опалення включено",а провідники мовчать.Де порядок? Коли підвищений комфорт буде відповідати цьому комфорту? І ще.Чому тепер електропоїзд зупиняється на зупиночній платформі Озерний,Стугна а на станції Трипілля-Дніпровське ні????????
  Відповідь: Відміна зупинки електропоїзду підвищеного комфорту №852/851 сполученням Миронівка-Північна по станції Триппілля-Дніпровське відбулася в зв'язку з незначним пасажиропотоком на даній станції та прискоренням даного електропоїзду. Щодо температурного режиму в електропоїздах повідомляємо, що згідно конструкції передбаченої заводом виробником, температурний режим в салонах вагонів електропоїздів контролюється автоматично датчиками температури. Слюсар цеху контрольно - вимірювальних приладів ремонтує та регулює температурні датчики, але на шляху прямування в холодну пору року в зв’язку з тим, що при багаторазовому відкриванні салонних дверей, в салон заходить холодне повітря, що знижує показники нормованої температури на датчику та призводить до її коливання у вагоні.Приносимо вибачення за завдані незручності та сподіваємося, що наступні поїздки залізничним транспортом будуть для Вас більш приємними.
1... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ...832