This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=57 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  15.01.2009 12:03:57 Александр
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день! В Конотопе покупал билет, когда увидел у билетного кассира терминал VISA, спросил могу-ли я приобрести билет по VISE, мне ответили, что нет а терминал стоит просто так, потому, что поставило руководство и его не подсоединила до сих пор. Я очень часто езжу в Конотоп, т.к. там проживают мои родители и мне лично было-бы очень удобно пользоваться VISA.
  Відповідь: Повідомляємо, що на залізниці за проїзний документ можна розрахуватись платіжною карткою з логотипом НСМЕП. На даний час проводиться робота щодо розрахунку міжнародними платіжними картками. У касовому залі на вокзалі станції Конотоп навпроти квиткової каси №4 є у наявності банкомат "Експрес - банку", який приймає картки VISA.

  14.01.2009 22:40:47 Остап
  Інше
  Работаю на ст.Котовск Одесской ж.д. В январе обратился в зубной кабинет Котовской ж.д. больницы. Оказывается постановка пломбы на зубы платная услуга, за которую мне врач предложил выложить 17 гривен. На мой вопос: "Платить в кассу?", услышал ответ:"Нет, мне". Хотелось бы узнать какими благими помыслами и расценками руководствуются врачи зубного кабинета? По их логике любой работник железной дороги, помимо зар.платы может, проявив спрытность, выудить определённую мзду с клиента-пассажира(грузоотправителя...). Узаконьте действия хапуг!
  Відповідь: Надання стоматологічної допомоги працюючим залізничникам у відділової лікарні проводиться на безоплатній основі. Згідно ст. 5 Закону України "Про звернення громадян" для проведення ретельного всебічного розгляду звернень, що містять скарги на конкретних працівників залізниці, та вжиття до причетних заходів дисциплінарного впливу, Вам необхідно звернутися з письмовою заявою до керівництва Одеської залізниці за адресою: вул. Пантелеймонівська, 19, м. Одеса, 65012. У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання заявника, викладено суть порушеного питання (час, місце, докладні обставини події). Письмове звернення повинно бути підписано заявником із зазначенням дати. За наявності, додати оригінали (копії) підтверджуючих або пояснюючих подію документів.

  14.01.2009 21:31:16 Ирина
  Інше
  Имею я право взятъ неоплачиваемый отпуск не отгуляв ежегодный оплачиваемый отпуск?
  Відповідь: Уважаемая Ирина Викторовна! На Ваш запрос служба организации труда, заработной платы и структур управления разъясняет: В соответствии со ст. 10 Закона Украины «Об отпусках» ежегодные отпуска могут быть предоставлены работнику в любое время соответствующего рабочего года. Очередность предоставления отпусков определяется графиком, утверждаемым владельцем либо уполномоченным им органом по согласованию с профсоюзным органом и доводится до сведения всех работников. При составлении графика учитываются интересы производства, личные интересы работника и возможности для его отдыха. Конкретный период предоставления отпуска в пределах, установленных графиком, согласовывается между работником и владельцем либо уполномоченным им органом, который обязан уведомить работника о дате начала отпуска не позднее, чем за две недели до установленного графиком срока. В соответствии со ст. 11 Закона «Об отпусках» ежегодный отпуск по инициативе владельца или уполномоченного им органа, как исключение, может быть перенесен на другой период только с письменного согласия работника и по согласованию с профсоюзным органом в случае, если предоставление ежегодного отпуска в ранее обусловленном периоде может неблагоприятно отразиться на нормальном ходе работы предприятия, и при условии, что часть отпуска продолжительностью не менее 24 календарных дней будет использована в текущем году. Запрещается не предоставление ежегодных отпусков полной продолжительности в течение двух лет подряд. В соответствии со ст. 26 Закона «Об отпусках» по семейным обстоятельствам и по другим причинам работнику может предоставляться отпуск без сохранения заработной платы на срок, обусловленный соглашением между работником и владельцем либо уполномоченным им органом, но не больше 15 календарных дней в год.

  14.01.2009 18:39:33 Сохет
  Зміни графіка руху
  Приміські поїзди підвищеної комфортності Харків Левада -- Горлівка та Харків Левада -- Дебальцеве є дуже зручними та зазвичай подобаються пасажирам. Але цього року хтось змінив розклад руху. Раніше обидва поїзди ходили 6 днів на тиждень, а по понеділках та по середах, коли пасажиропотік зменшується, зоставався лише один з двох. Цього року розклад змінено так, що по середах не зосталося жодного (хоча у вівторок або четвер ідуть обидва). Тож як пасажирам їхати у середу і нащо таке зроблено? Якщо пасажиропотік по середах вже такий невеликий, то хіба не можна було залишити один з двох і скласти його з 5 вагонів замість 10?
  Відповідь: Курсування поїзда підвищеного комфорту № 805/806 сполученням Харків-Левада-Горлівка-Харків-Левада тимчасово вилучено з графіка руху поїздів по причині недостатнього пасажиропотоку до переходу на літні пасажирські перевезення у 2009 році. Формування рухомого складу електропоїзда з п'яти вагонів, як Ви пропонуєте, технічно неможливо та економічно недоцільно.

  14.01.2009 17:08:56 Ярослав
  Зміни графіка руху
  Скажите, пожалуйста, планируется ли исследование пассажиропотока на участке Луганск- Дебальцево, а также запуск хотя бы одного вечернего электропоезда Дебальцево-Луганск-Дебальцево с подвязкой под электропоезд Кр. Луч-Ясиноватая-Мариуполь? Такой шаг осчастливил бы огромное количество потенциальных пассажиров Луганской области!
  Відповідь: Шановний Ярославе! Ваше звернення на ВЕБ-сайт «Укрзалізниці» розглянуто у службі приміських пасажирських перевезень Донецької залізниці. Повідомляю, що дослідження пасажиропотоку пасажирських поїздів на дільниці Луганськ - Дебальцеве проводиться постійно. Приміські поїзди на дільниці Дебальцеве - Луганськ курсують з Депрерадівки до Рзд.122км через Луганськ (пасажиропоток складає 100%) та у зворотньому напрямку до Комунарська (пасажиропоток - 60%). Нажаль, у зв’язку з економічною та фінансовою кризою, з метою зменшення експлуатаційних витрат керівництвом Донецької залізниці прийнято рішення про скорочення нерентабельних приміських поїздів і введення нових найближчим часом на дільниці Дебальцеве - Луганськ не планується.

  14.01.2009 16:08:59 Мироненко
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Уважаемое руководство Приднепровской железной дороги. Просим Вас вернуть в состав поезда № 381/382 Симферополь – Минск общий вагон (в сентябре общий вагон ещё был в составе). Так как это был единственный способ социально незащищенным слоям населения перемещаться. В условиях общеэкономического кризиса эту категорию населения кроме пенсионеров, студентов и жителей сельской местности пополнила ещё значительная армия рабочих крупных предприятий и безработных. Учитывая, что это был единственный поезд с общим вагоном, который соединял Днепропетровск, Днепродзержинск, Запорожье, Мелитополь с Крымом, а также с Черкассами и Черниговом. Также следует добавить, что этот поезд следует по таким участкам, где пригородное сообщение недостаточно развито, или пересадка на смежные участки затруднена. В последнее время населённость общего вагона поезда №381/382 действительно сократилась, потому что он перестал быть в составе поезда регулярно. Однако сейчас в связи со снижением платёжеспособности населения многие согласятся ехать с меньшим комфортом, но за меньшую цену. В тесноте – не в обиде. Также очень был бы кстати общий вагон в поезде №335/336 Днепропетровск – Санкт - Петербург (хотя бы прицепной в пределах Украины). С уважением, Ваш постоянный пассажир.
  Відповідь: Шановний Олеже Костянтиновичу! Відновлення курсування загального вагона в складі поїзда № 382/381 Сімферополь - Мінск не планується у зв'язку з тим, що поїзд міжнародний, прямує на далекі відстані. Крім того квитки в цей вагон пасажири не купували в касах, в результаті перевірками виявлено постійний масовий проїзд пасажирів в загальному вагоні без квитків, що привело до такої міри - виключенню курсування загального вагона. Включення загального вагона в склад поїзда № 335/336 Дніпропетровськ - С.Петербург не планується з аналогічного приводу.

  14.01.2009 15:41:40 Оля
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Скажите, пожалуйста, какова стоимость проезда в мягком вагоне Симферополь-Киев по состоянию на ноябрь 2008 года? Спасибо.
  Відповідь: Шановна Ольго! Станом на листопад місяць 2008 року вартість проїзду у вагоні "СВ" п. №12/11сполученням Сімферополь - Київ від ст. Сімферополь до ст. Київ з урахуванням вартості комплекту постільної білизни становила 722 грн. 09 коп.

  14.01.2009 15:39:58 Марина
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Підскажіть, будь-ласка, скільки коштує білет на поїзд Київ-Варшава (купе,здається поїзд 67К). І Варшава-Київ. Дякую.
  Відповідь: Вартість проїзного документа на поїзд №67 з Києва до Варшави в купейному вагоні становить 670 грн. станом на 15.01.2009р., зворотньо така ж сама вартість.

  14.01.2009 14:41:14 Надія
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  З Різдвом Хрестовим! Підкажіть будь ласка, що таке "електропоїзд підвищеного комфорту 824"? - це тільки "сидячі місця"? Чи всі вагони цього поїзду одного класу? Чи є вагон у цьому поїзді(і його номер), де можна було би спати не в "сидячому" стані (який це клас)? Дякую. Питання повязане з плануванням постійних відряджень. Дякую.
  Відповідь: Електропоїзд підвищеного комфорту - це пасажирський поїзд, сформований з вагонів типової або спеціальної конструкції з сидячими місцями, яким присвоєна категорія підвищеного комфорту. В електропоїзді підвищеного комфорту № 823 /824 Київ-Луцьк-Київ всі 8 вагонів - 2-го класу. На жаль, конструкцією вказаних електропоїздів передбачено лише місця для сидіння.

  14.01.2009 14:00:25 саша
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  будь-ласка замініть 1.2.3 вагони у фірмачі ЗАКАРПАТТЯ. ЦЕ ГАНЬБА.ДУЄ ЯК В СТЕПУ
  Відповідь: Шановний п. Олександре! Комісійно перевірені всі вагони, які задіяні в поїзді №99/100, книги скарг та пропозицій, відібранні пояснення у провідників та начальників поїздів. Встановлено, що вагони знаходяться в технічно справному стані за період з 01.01.2009р. по 20.01.2009р. до них зі скаргою ніхто з пасажирів не звертався. В книзі скарг і пропозицій, яка знаходиться у штабному вагоні кожного складу поїзда, запис відсутній. Одночасно ставимо Вас до відома, що залізниця робить все необхідне для підтримання існуючого парку пасажирських вагонів в технічно справному стані. Збитки від пасажирських перевезеньза 2008р. складають більше 1 млрд. тис. грн. Тому залізниця не має можливості за власні кошти закупляти нові пасажирські вагони в достатній кількості, а з бюджету кошти не виділяються.
1... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ...832