This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=53 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  20.01.2009 16:36:19 Анна
  Зміни графіка руху
  1. Электропоезда Киев-Конотоп еще существуют? если да, то какое у них расписание? 2. Когда ждать новой ветки и нового електропоезда повышеной комфортности по маршрту Киев-Сумы?
  Відповідь: Повідомляємо, що приміських електропоїздів сполученням Київ - Конотоп немає. Пропонуємо Вам користуватися електропоїздами підвищеного комфорту або електропоїздами приміського сполучення згідно розробленого графіка курсування приміських поїздів на дільниці Київ – Конотоп з пересадкою по станції Ніжин. Призначення електропоїзда сполученням Київ - Суми найближчим часом не планується.

  20.01.2009 15:25:26 Олег
  Зміни графіка руху
  Скажіть,будь ласка,як можна доїхати зі станції ’Київ-пасажирський’ до станції ’Крути’? На сайті Південно-Західної залізниці у розділі "розклад електропоїздів" дана станція відсутня. Заздалегідь дякую за відповідь.
  Відповідь: Повідомляємо, що від станції Київ-Пасажирський до станції Крути Ви можете дістатися електропоїздом підвищеного комфорту № 814 сполученням Фастів-Зернове та електропоїздом підвищеного комфорту № 866 сполученням Київ-Конотоп, які курсують щоденно. Пропонуємо Вам користуватися вищевказаними електропоїздами підвищеного комфорту або електропоїздами приміського сполучення згідно розробленого графіка курсування приміських поїздів на дільниці Київ – Конотоп з пересадкою по станції Ніжин, де на дільниці Ніжин-Конотоп щоденно введено в курсування 4,5 пар приміських електропоїздів сполученням Ніжин-Конотоп-Ніжин.

  20.01.2009 15:09:29 Сирота
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, скільки коштує квиток на поїзд 29К сполученням Київ-Берлін? Наперед вдячна за Вашу увагу!
  Відповідь: Вартість проїзного документа на поїзд №29 з Києва до Берліна в м"якому вагоні становить 1177 грн. 17 коп. станом на 21.01.2009р.

  20.01.2009 14:20:20 Наталія
  Інше
  Скажите пожалуйста когда наконец уже будет капитально реконструирован железнодорожный вокзал станции Изюм Южной Ж.Д. (не на одном вокзеле никогда не видела чтобы пассажирские платформы были ниже головки рельса и без твердого покрытия,ночью отвратительное освищение и др.)вобщем очень отвратительное состояние вокзала и никакие замены оконных блоков не могут изменить вокзал в целом без полной реконструкции.Как ото зделано в Чугуеве,люботине,Кременчуге,Миргороде И многих других вокзалах Южной дороги
  Відповідь: Питання капітального ремонту приміщень та споруд вокзалу станції Ізюм не перший рік стоїть на порядку денному у Харківській дирекції залізничних перевезень. З пропозицією включення до плану капітальних ремонтів необхідних коштів на ремонт вокзалу станції Ізюм дирекція неодноразово зверталася до керівництва структурного підрозділу-балансоутримувача вокзалу станції Ізюм. Частково ремонтні роботи почалися у 2008 році: були замінені віконні блоки та вхідні двері. У зв'язку з обмеженим фінансуванням на 2009 р. у проекті плану капітальних ремонтів передбачаються ремонтні роботи загальною вартістю 30,0 тис.грн.

  20.01.2009 12:41:54 Антон
  Зміни графіка руху
  Скажіть, будь-ласка, а чому ви, як раніше було, не пишите зміни, якщо поїзда слідують зміненими маршрутами по окремим дням.Це колись відображалось в "інформації про зміни руху".А тепер чому не відображається?
  Відповідь: Шановний Антоне, наразі подібна інформація вказується для кожного поїзда окремо, в стовбчику "періодичність".

  20.01.2009 11:02:47 Оксана
  Інше
  Скажите, пожалуйста, почему от билетных кассиров начальник вокзала требует 100% продажи с билетами постельных комплектов, если это по желанию пассажира?
  Відповідь: В зверненні не вказано начальник якого саме вокзалу вимагає 100% продажу проїзних документів з постільними речами, тому надати детальну відповідь не має можливості

  19.01.2009 19:32:35 Александр
  Інше
  После травмы Ж/Д поликлиникой был направлен на обследование в дорожную поликлинику ж/д транспорта, после обследования получил справку, т.к. сказали что больничный не положен и после здачи справки в бухгалтерию Криворожского локомотивного депо (ТЧ-2), справка не была оплочена. Правомерно ли это?
  Відповідь: Шановний Олександре Юрійовичу! Відповідно до вимог наказу №455 МОЗ України п.2.17 довідка про проходження мед. обстеження підлягає оплаті, якщо вона засвідчена підписом головного лікаря дорожньої лікарні. У Вашому випадку довідка була засвідчена підписом завідуючого відділенням, що суперечить вимогам наказу стосовно оплати довідок. Не зважаючи на це, в порядку виключення, комісією депо з соціального страхування прийняте рішення оплатити Вам час обстеження у дорожній лікарні в січні місяці 2009 року. Виплата буде проведена з прибутку депо.

  19.01.2009 18:57:55 Надежда
  Подяки
  Никто не сомневается, что работа проводника на железной дороге является одной из самых трудных – дальние поездки, много физического труда, уставшие пассажиры. И когда проводники слышат от пассажиров слова благодарности – сердце поневоле наполняется радостью, чувством исполненного долга. Позвольте за теплое и чуткое отношение, высокую культуру обслуживания, за комфорт и уют в вагон выразить огромную благодарность всем проводникам прицепного вагона № 28 (бывший № 26) "Москва-Трускавец". Это Димчина Иван, Яцура Игорь, Лилик Михаил, Шеремет Василий, Микитюк Владимир и др.Они внимательные и чуткие люди, добросовестные работники. В вагоне поддерживают идеальный порядок. На все просьбы пассажиров реагируют оперативно и доброжелательно, выполняют их расторопно.Соответственно и от пассажиров такие проводники слышат в свой адрес исключительно слова благодарности.Большое спасибо ребята от москвичей.
  Відповідь: Уважаемая Надежда ! За добросовестное выполнение своих служебных обязанностей проводниками прицепного вагона сообщением Москва-Трускавец Демчина И., Яцура И., Лилик М., Шеремет В., Микитюк В., и др., благадарность зачитана работникам резерва проводников пасажирського ванонного депо Львов и будет учтена при подведении итогов работы поездных бригад за январь 2009г.

  19.01.2009 18:30:40 Віктор
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  1) Хто відповідає за чистоту у вагонах та у туалетах поїзда? 2) чому у вагонах немає об`яви з телефоном, за яким можна негайно повідомити про виявлені незручності/негаразди? 05.01.09 їхав у поїзді №174 Кременчук-Київ, вагон №6. В середині вагону навіть через закриті двері із туалету смерділо так, що паморочилось у голові. На зауваження провідниця відповіла "розберемось", але потім "забула".
  Відповідь: Шановний Вікторе! Встановлено, що перед відправленням поїзда № 173/174 сполученням Кременчук-Київ в.о. начальника поїзда Гудзь Л.О. 02.01.2009 р. отримала необхідну кількість миючих засобів, які були видані провідникам вагонів даного поїзда для прибирання санвузлів та підтримки чистоти у вагонах згідно з санітарними нормами. Відповідно до акту приймання вагонів у рейс від 05.01.2009 р. зауважень до санітарного стану вагонів виявлено не було. 05.01.2009 р. вагон № 6 даного поїзда обслуговували провідники пасажирських вагонів Шулімов А.М. та Сотникова Н.В. У кожному вагоні даного поїзда є спеціальна папка "Для пасажира" з інформацією про керівництво Полтавської вагонної дільниці з телефонними номерами. Згідно з п.1.5.14. Інструкції провіднику пасажирських вагонів ЦЛ-0038 провідник повинен знати і виконувати вимоги Державних санітарних правил та норм, гігієнічних нормативів щодо утримання пасажирських вагонів. Провідники пасажирських вагонів Шулімов А.М. та Сотникова Н.В. під час поїздки підтримували чистоту у вагоні та своєчасно прибирали санвузол перед кожною санітарною зоною. Факти, викладені у Вашому зверненні, не знайшли свого підтвердження.

  19.01.2009 16:09:58 Евгений
  Пропозиції
  Предлагаю ОДЖД востановить движение пригородных поездов на Б.Днестровский те которые считаются убыточными в зимнее время. Убыточность уменьшить за счет уменьшения количества вагонов в подвижном составе электропоездов с 10 до 6 или 4. Технически это возможно, если не ошибаюсь минимальное количество вагонов это 4 или 5 в электрпоезде. Также хочу предложить УЗ ввести практику уменьшения количества вагонов в моторвагонном подвижном составе на малопасажирозагруженых линиях вместо их полной отмены. К примеру предлагаю произвести такой эксперимент на ОДЖД в Белгород-Днестровском направлении.
  Відповідь: Шановний Євгене! Ваше звернення щодо введення додаткових приміських електропоїздів за маршрутом Одеса – Б.-Дністровський - Одеса розглянуте. Технічно забезпечити курсування електропоїзда складом з 4-х, 6-и вагонів дійсно можливо. Зважаючи на те, що електропоїзд обслуговує не тільки приміське сполучення в Білгород-Дністровському напрямку, але й в Роздільнянскому й Колосівському напрямках, куди через великий пасажиропотік, особливо в ранкові й вечірні години необхідно видавати склади з 10-и вагонів, є економічно недоцільним, тому що для цього необхідно електропоїзд який прибув з Б.-Дністровського, відправити в депо, й сформувати з 4-х або 6-и вагонного складу 10-и вагонний, що у свою чергу веде до збільшення непродуктивних витрат (резервний пробіг, необхідність розформування - формування складу, необхідність перевірки роботи електропоїзда), що на даний момент для залізниці просто не припустимо. У зв'язку з населеністю приміського електропоїзда №6310 сполученням Одеса-Б.-Дністровський на рівні 10-12% (при ємності складу 950 місць) що призводить до значних збитків, з метою економії експлуатаційних витрат було ухвалене рішення щодо скасування курсування зазначеного електропоїзду з 14.11.2008р. Інформуємо Вас, що з уведенням нового графіка руху приміських поїздів на 2009/2010 роки на літній період планується призначення 6 пар поїздів у Б.-Дністровському напрямку.
1... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ...832