This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=27 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  18.02.2009 16:24:19 Марія
  Інше
  Будь ласка, поясніть детальніше про види оплати е-квитків. На сайті www.e-kvytok.com.uа є інструкція, але вона неповна і не дуже зрозуміла Цитата: «...Вам пропонується обрати спосіб оплати: · банківською карткою НСМЕП (за замовченням); · банківською карткою міжнародних електронних платежів VISA або Master Card. Для оплати послуги резервування за допомогою банківською картки НСМЕП Вам необхідно придбати засіб для читання з картки, а також встановити і налагодити програмне забезпечення для його підключення до Вашого персонального комп"ютера. Якщо Ви згодні сплатити Ваше замовлення та обрали спосіб оплати, натисніть кнопку «Оплатити». Якщо Вас не влаштовують виділені місця, ви можете відмовитися від замовлення, натиснувши кнопку «Відміна»... » Кінець цитати. Тобто я бачу як оплатити квиток карткою НСМЕП (за допомогою засоба для читання з карти), але незрозуміло, як оплатити квиток картою Visa. Якщо оплата карткою Visa відбувається також за допомогою засоба для читання з карти, то чи є інші варіанти оплати, які не вимагають від пасажира наявності цього засоба? Наприклад забронювати квиток на сайті www.e-kvytok.com.ua , а саму оплату здійснити в квитковій касі, або здійснити банківський переказ, або скористатися електронними платіжними системами (PayPal, WebMoney тощо)? Будь ласка, дайте мені відповідь і доповніть інструкцію на сайті www.e-kvytok.com.ua
  Відповідь: На даний час немає відповіді

  18.02.2009 16:01:57 Ростислав
  Інше
  Скажите как на УЗ, а в частности на ОдЖД узнают о отм что повысился пассажиропоток на планируемый поезд, то бишь электрику из Б.Днестровска прибытием в 8-29 в Одессу которую сняли в ноябре. А как в пассажирской службе узнают о том, что ее пора вознобновлять? Просто уже нет сил с утра ловить часами маршрутки в пригороде Одессы, хотя начальник пассажирского сектора ОЖД Сергей Бемещук завлял следующее:"Пассажиры пригородных поездов не пострадают, потому что через Раздельную и Белгород-Днестровский проезжают другие одесские поезда и маршрутные такси. " - Какие другие поезда? Вы лучше спросите у жителей Большой Долины - сколько часов они тратят на ловлю маршрутки на Одессу, вместо того чтобы спокойно приехать на Электричке? Пассажиропоток был всегда большой на данную электричку, а после ввода штрафов за стоячих пассажиров маршрутчики отказываются брать стоячих пассажиров, и люди не могут ужехать... Так может пора бы уже ввести назад данную электричку с номером пассажирского поезда ( то бишь максимально платной для всех категорий пассажиров) и следить за работой контролеров которые ложат деньги в свой карман? Данная электричка очень удобна была, все люди до сих пор недоумевают почему сняли самый пассажиронаселенный электропоезд в данном направлении, ведь если бы хоть кто-то из начальства отменившего ее проехался в на ней хотябы одни раз, плюс поезд - экологически чистый вид транспорта и способствует развитию региона. Просьба не передавать данное обращение на расмотрение в Одесскую железную дорогу, а рассмотреть его на уровне управления в г. Киев.
  Відповідь: Головним управлінням приміських пасажирських перевезень Укрзалізниці розглянуто Ваше звернення щодо організації перевезення пасажирів на дільниці Білгород-Дністровський – Одеса та повідомляється. Існуючий пасажиропотік аналізується по кількості реалізованих проїзних документів. Приміський поїзд № 6310/6343 сполученням Білгород-Дністровський – Одеса (прибуття до станції Одеса-Головна о 8.29) відмінений з причини його низької населеності, яка під час курсування поїзда не перевищувала 12% (114 проїзних документів на склад поїзда де 950 сидячих місць). На сьогодні перевезення пасажирів в приміському сполученні на дільниці Білгород-Дністровський - Одеса забезпечуються 2 парами приміських поїздів, що повністю задовольняє існуючий пасажиропотік. У літній період пасажиропотік збільшується, тому передбачено збільшення до 6 пар приміських поїздів.

  18.02.2009 14:59:01 Наталья
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  12.02.2009 г. поездом №38 в купейном вагоне №3 я ехала из Киева в Донецк. Стоимость чая с лимоном и сахаром составляла 2,50 грн. 15.02.2009 г. поездом №37 в купейном вагоне №13 я ехала из Донецка в Киев. Тот же чай с лимоном и таким же количеством сахара составила 3,00 грн. Когда я поинтересовалась, что произошло за два дня, что стоимость чая изменилась, проводница мне ответила, что мне дали новый сахар в "стиках". На мое замечание, что такой же сахар был и два дня назад, она сказала, что ничего не знает и пояснить не может. Какого-либо документа, устанавливающего стоимость напитков в вагоне, показать не смогла. Вопрос: на основании чего изменилась стоимость напитка в поезде? Почему у проводника отсутствует прейскурант цен, устанавливающих стоимость напитков? П. 7.15 Правил перевозки пассажиров, багажи, грузобагажа и почты железнодорожным транспортом Украины (приказ Минтранса № 1196 от 27.12.2006 г.)предусматривает, что пассажиры всех вагонов со спальными местами обеспечиваются за установленную плату чаем и кофе. Кто устанавливает эту плату? Где возможно ознакомиться с размером этой платы? Заранее благодарна за ответ.
  Відповідь: Уважаемая Наталья! По фактам, изложенным в Вашем заявлении в вагонном депо Донецк проведен оперативный разбор. В ходе разбора установлено, что в рейсе 15.02.2009г. вагон № 13 поезда № 37 «Донецк-Киев» обслуживала проводник пассажирских вагонов Чуйкова М.Ю. под руководством начальника поезда Тельновой Л.В. В своих объяснениях причастный проводник Чуйкова М.Ю. поясняет, что она реализовывала чай «Липтон» пассажирам по цене 1 грн. 50 коп. Факты, изложенные в Вашем заявлении, она категорически отрицает. Стоимость чая ( 1грн. 50 коп.) указана в прейскуранте цен, вывешенном на видном месте в вагоне, а также в накладной, выданной в кондитерской кладовой БОП при выезде данного состава поезда в рейс. Цены на предоставление платной услуги по реализации чая и кофе в пассажирских поездах формирования вагонного депо Донецк устанавливаются согласно калькуляции, составляемой экономистом вагонного депо. Из объяснений начальника поезда Тельновой Л.В. следует, что во время графикового обхода поезда, жалоб со стороны пассажиров на конфликтную ситуацию по поводу стоимости чая, не поступало. Кроме этого, в данном рейсе 16.02.09г. работниками ГТК УЦОП производилась проверка поезда № 37 Киев-Донецк, однако каких-либо нарушений по предоставлению платных услуг в данном поезде не было выявлено. Одновременно ставим Вас в известность, что в поезде у начальника поезда имеется «Книга жалоб и предложений», которая выдается пассажиру по первому требованию. Заявления оставленные в «Книге жалоб и предложений» рассматриваются руководством вагонного депо, и принимаются соответствующие меры.

  18.02.2009 13:23:10 ТАТЬЯНА
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  ПОЛЬЗУЮТСЯ ЛИ СТУДЕНТЫ ОЧНОГО ОТДЕЛЕНИЯ РОССИЙСКИХ ВУЗОВ 50%-НОЙ СКИДКОЙ В ПОЕЗДАХ ДАЛЬНЕГО СЛЕДОВАНИЯ И МЕЖДУНАРОДНЫХ ПОЕЗДАХ УКРАИНСКОЙ ЖЕЛЕЗНОЙ ДОРОГИ?
  Відповідь: НЕТ

  17.02.2009 21:02:05 Дмитро
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  будьласка, підскажіть вартість квитка на пасажирський потяг 059К з станції Київ до ст. Бухарест
  Відповідь: Повідомляємо, що вартість проїзного документа на поїзд №59 з Києва до Бухареста станом на 18.02.2009р. складає 720 грн.

  17.02.2009 18:49:38 Ірина
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрий день. Дуже хочу почути кваліфіковану відповідь на ситуацію, яка сталася зі мною тиждень тому. 14 січня цього року у касі станції Одеса-східна я купила один квиток на потяг №696 з Одеси-східної до Києва на 11 лютого. Коли ж я прийшла у потрібний час на станцію, то почула оголошення, що сьогодні цей потяг через цю станцію йти не буде. Я з мамою побігли до чергового по станції, щоб дізнатися, що ж нам робити. Нам сказали, щоб ми їхали на головний вокзал, де на нас вже чекатиме квиток на інший потяг. Десь за годину ми з мамою дісталися вокзалу. Я підійшла до чергової по вокзалу. Віддала квиток і пояснила ситуацію. Вона на мене нагримала, що чого це я до неї взагалі звертаюся і де я була у той час, коли відправлявся потяг. Я їй ще раз пояснила, що в потрібний час я була на потрібній станції і не моя провина, що потяг не приїхав. Тоді вона вкрай незадоволено почала хвилин 10 щось телефоном з"ясовувати. Потім відіслала мене до каси №8. Я підійшла і в черговий раз пояснила ситуацію. Тут на мене накричали знову, що де це і коли я купила квиток на потяг, який не існує. Ніби я той квиток сама намалювала. Врешті решт, коли я заповнила всі потрібні документи, мені повернули повну вартість за квиток. На моє логічне зауваження, що мені не гроші потрібні, а квиток до Києва, мені байдуже відповіли, що тільки на завтра. Я почала заперечувати, що мені на сьогодні треба. Тоді мені сказали, що продадуть квиток на інший потяг, але з доплатою. Довелося погоджуватися. А тепер я хочу почути відповідь на такі питання: як так сталося, що мені продали квиток на потяг, який, як виявилося, не існує. Чому мене ще й зробили винною в цій ситуації? Чому мені віддали гроші за квиток, а не запропонували квиток на інший потяг? Я ж купувала не папірець, а подорож Одеса-Київ? І головне питання: чому жоден працівник Укрзалізниці не вибачився переді мною, а навпаки поводився зі мною як з бидлом? Це такий сучасний сервіс, за який ми платимо гроші?
  Відповідь: Ваше звернення щодо неякісного обслуговування 11.02.2009 на пасажирському вокзалі Одеса-Головна уважно розглянуто керівництвом пасажирської служби. Проведеним службовим розслідуванням встановлено наступне: на підставі розпорядження Укрзалізниці від 28.01.2009 №470/ЦЛ у зв’язку із зменшенням пасажиропотоку з метою економії експлуатаційних витрат внесено зміни до періодичності курсування пасажирського поїзду №696/695 сполученням “Одеса-Київ”. На пасажирському вокзалі Одеса-Головна візуальна інформація для пасажирів щодо вищезазначених змін в наявності. Аналогічна інформація також періодично транслюється по гучномовному зв’язку вокзалу. Згідно п.19.14, 19.16 “Правил перевезення пасажирів, багажу вантажобагажу та пошти…”, затверджених наказом МТЗУ від 27.12.2006 № 1196, у випадках повернення проїзних документів з вини залізниці (у разі відміни поїзда) пасажиру повертаються в повному обсязі кошти, сплачені ним при придбанні проїзного документу. Тобто, існуючими правилами передбачено здійснення операцій повернення та оформлення проїзних документів на іншу дату. З причетними працівниками проведено додаткові технічні заняття щодо етики та культури обслуговування пасажирів. Приносимо щирі вибачення за незручності, що сталися під час поїздки. В подальшому просимо Вас при виникненні непорозумінь або необхідності додаткових роз’яснень звертатись до керівництва вокзалу, що веде особистий прийом пасажирів.

  17.02.2009 12:55:13 Сергей
  Обслуговування у приміських поїздах
  Добрый день! Относительно проведения месячника "Чистый вагон - чистый перрон - чистый вокзал"! Хочу отметить отличное сансостояние вагонов, туалетов и температурный режим в поезде №6008/6037 Днепропетровск - Пятихатки (состав ЛВЧД-1 из вагонов ЦМО), считаю, что проводники вагонов №1 и №8 (хвостовые) в этом плане справляются очень даже неплохо. Попрошу их отметить с лучшей стороны. Планируется ли курсирование поезда из вагонов ЦМО по этому маршруту в марте??? Очень хотелось бы! ОС уважением.
  Відповідь: Шановний Сергію Олександровичу! У зв’язку з тим, що у зверненні не вказана дата проїзду, подяка оголошена в колективі поїзних бригад, які обслуговували поїзд № 6037/6008 сполученням Дніпропетровськ - П’ятихатки при його слідуванні з вагонів ЦМВ. Стосовно продовження курсування по вказаному маршруту поїзда з вагонів ЦМВ у березні місяці поточного року повідомляємо, що такий поїзд був призначений тимчасово під час проведення місячника по підвищенню доходності надходжень в приміському сполученні, продовження його курсування у березні не планується. В той же час, з 02.03.2009 по парних числах буде призначено курсування приміських поїздів з вагонів ЦМВ за маршрутами №6001 Дніпропетровськ - Верхівцеве, №6232 Верхівцеве - Синельникове-1, №6187 Синельникове - Дніпропетровськ. Також поїзда приміського сполучення з вагонів ЦМВ експлуатуються на неелектрифікованих дільницях залізниці.

  17.02.2009 12:10:44 Володимир
  Інше
  Доброго дня вам, колего я,як i ви працюю на залiзницю.Працюю помiчником машинiста у вантажному русi,також студент заочноi форми навчання,Харкiвськоi державноi академii. Я хотiв дiзнатися чому для нас працiвникiв такi обмеження з отриманням разових квиткiв? приклад: 10 березня в мене перший день екзаменацiйноi сесii,виiжати треба 8 березня щоб завчасно влаштуватись на квартирi. Як менi вчасно приiхати до Харкова якщо вимогу на квиток менi дадуть лише за 2 днi до сесii?
  Відповідь: Оформлення транспортної вимоги ф. 6 на сесію відбувається на підставі наказу, в якому вказано термін відвідування навчального закладу, а зазначена вимога являється дійсною з дати виписки.

  17.02.2009 11:44:53 Юрій
  Пропозиції
  В мене є пропозиція, щоб пасажирський поїзд сполученням Черкаси-Львів отримав статус "швидкий". Прошу висловити думки.
  Відповідь: Маршрутна швидкість поїзда № 397/398 сполученням Черкаси – Львів у графіку руху пасажирських поїздів на 2009-2010 роки складає 48,36 км/год. та зворотно – 45, 51 км/год. У зв'язку із тим , що маршрутна швидкість поїзда менше 50 км/год., пасажирський поїзд № 397/398 сполученням Черкаси – Львів не може отримати статус «швидкого».

  17.02.2009 09:54:19 Юрій
  Інше
  Чи можливо орендувати один чи групу пасажирських вагонів. Куди звернутись?
  Відповідь: Шановний Юрій Олександрович, Ваше звернення розглянуто керівництвом залізниці. Для вирішення даного питання необхідно звернутись до Фонду Державного Майна України, Одеська залізниця з дозволу Міністерства транспорту та зв’язку України розглядає питання погодження оренди. Передача в оренду пасажирських вагонів, що перебувають у державній власності передбачено Законом України «Про оренду державного та комунального майна» тобто здійснюється виключно на конкурсних умовах.
1... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ...832