This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=23 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  24.02.2009 10:31:49 Джоанна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чи діє студентський квиток при покупці квитка до Москви?дякую
  Відповідь: Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.99 р. №541 „Про затвердження Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних начальних закладів у міському й приміському пасажирському транспорті територією України” на протязі року надається пільговий проїзд студентам тільки в межах України і у вагони приналежності Укрзалізниці. При прямуванні студентів та учнів ПТУ у міждержавному сполученні пільговий проїзд оформлюється на загальних підставах, тобто за повну вартість на весь шлях прямування. В зв’язку з вищевикладеним, при оформленні проїзного документа до Москви знижка 50% не діє.

  24.02.2009 09:27:54 Алексей
  Інше
  При определении среднего заработка рабочего берётся два последних полных отработанных месяца. При нынешнем положении, когда рабочие вынуждены работать по не полной рабочей неделе как будет исчисляться средний заработок? Если норма рабочего времени на февраль месяц составляет 160 часов, а рабочим отработано фактически 140 то будет ли этот месяц взят для определения среднего заработка?
  Відповідь: Відповідно до п.2 вищезазначеного Порядку обчислення середньої заробітної плати для оплати часу щорічної відпустки, додаткових відпусток у зв'язку з навчанням, творчої відпустки, додаткової відпустки працівникам, які мають дітей, або для виплати компенсації за невикористані відпустки провадиться виходячи з виплат за останні 12 календарних місяців роботи, що передують місяцю надання відпустки або виплати компенсації за невикористані відпустки. У всіх інших випадках збереження середньої заробітної плати середньомісячна заробітна плата обчислюється виходячи з виплат за останні 2 календарні місяці роботи, що передують події, з якою пов'язана відповідна виплата. Працівникам, які пропрацювали на підприємстві, в установі, організації менше двох календарних місяців, середня заробітна плата обчислюється виходячи з виплат за фактично відпрацьований час. Обчислення середньої заробітної плати для розрахунку виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням на випадок безробіття, у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням, і від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності у разі настання страхового випадку провадиться відповідно до Порядку обчислення заробітної плати (доходу) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням затвердженим постановою КМУ від 26.10.2001 №1266. Згідно з п.4 цього Положення розрахунковим періодом, за який обчислюється середня заробітна плата (дохід) для застрахованих осіб (включаючи осіб, які працюють неповний робочий день (робочий тиждень) та добровільно застрахованих осіб), є останні шість календарних місяців (з першого до першого числа), що передують місяцю, в якому настав страховий випадок. Розрахунок середньої заробітної плати у всіх випадках проводиться за фактично відпрацьовані робочі дні згідно з графіком роботи підприємства або індивідуальним графіком роботи працівника.

  23.02.2009 23:25:00 Денис
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Звертаюся до керівництва шановної "Укрзалізниці".22.02.2009 на вокзалі станції Новоолексіївка разом з дружиною чекав поїзд №012 сполученням Сімферополь-Київ,зупинка поїзда на цій станції 2 хвилини,у складі поїзда-21 вагон.До вагона №1,який зупинився за 100 метрів від закінчення перону пасажирам перших вагонів довелося бігти по неосвітленій ділянці рельсів.Майже всі пасажири,які бігли, попадали в мазут,у тому числі і моя дружина,отримали травми під час посадки в поїзд. Провідниця вагона №1 на наші скарги ніяк не відреагувала, сказала що у всьому винен машиніст. Нагадаю вартість квитка в вагоні №1(купейному) 157,18 грн.Хто відповідає за такий сервіс: провідниця, машиніст або хтось інший? Дайте відповідь та наведіть лад.
  Відповідь: Шановний Денисе Олександровичу! Ваша скарга щодо незручностей, спричинених при здійсненні посадки до поїзду №12 Сімферополь - Київ розглянуто керівництвом Кримської дирекції залізничних перевезень. Проведеним службовим розслідуванням встановлено, що 22.02.2009 черговим по станції Новоолексіївка Яворським Є.С. поїзд №12 сполученням Сімферополь-Київ був прийтий на колію № 4, на яку згідно пункту 2.12.6. Технічно–розпорядчого акту (ТРА) станції дозволений прийом довгосоставних пасажирських поїздів, до першої від будівлі вокзалу платформи. Але, через неузгоджені дії чергового по станції та машииіста пасажирського поїзду, два хвостові вагони опинилися поза платформою. За порушення регламенту переговорів з машиністом поїзду, що спричинило за собою незручності при посадці до поїзду, черговому по станції Яворському Є.С. оголошена догану. З усіма причетними працівниками станції проведені додаткові інструктажі щодо підвищення якості обслуговування пасажирів. В той же час необхідно відмітити, що згідно п.7.5 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізним транспортом України на проміжних станціях пасажири допускаються для посадки в будь-який вагон поїзда.

  23.02.2009 18:53:18 Игорь
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Дорогие наши железнодорожники! А расскажите честному народу, пожалуйста, с какого такого перепуга вы начали брать по 15 гривень за возврат одного билета? На основании какого документа? И где этот самый документ можно лицезреть (желательно с печатью и подписью кого-то из руководства Укрзалізниці, а не на отксерокопированном листике формата А4, которые прикреплены к стеклам касс)
  Відповідь: Для отримання грунтовної відповіді відповідним роз’ясненням пропонуємо звернутися письмово за вказаною адресою: Укрзалізниця. м. Київ-150, вул. Тверська, 5.

  23.02.2009 14:50:14 Vitaliy
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Dobrogo dnja, Sjogodni probuvav vyjihaty z Vidnja pojizdom do Lvova o 12:58. Nomer pojizda 2522. Ce pojizd do Bratislavy z prychipnym vagonom do Lvova. Koly pryjihav na vokzal, vyjavylos", sho prychipnogo vagona nema - vin ne pryjihav z Ukrajiny. Mene cikavyt" prychyna takoji nezaplanovanoji vidsutnosti vagona i koly vin bude.
  Відповідь: Шановний п. Віталію! Повідомляємо, що з Відня до Львова по середах і суботах слідує вагон Львів-Відень приналежності Львівської залізниці. Крім вказаного вагона, до Львова можна доїхати вагоном Київ-Відень приналежності Південно-Західної залізниці, який відправляється з Відня по понеділках, вівторках, четвергах, п"ятницях і неділях. Вагони курсують по вказаних днях, жодних затримок не було.

  23.02.2009 14:43:52 Тарас
  Зміни графіка руху
  Повідомте будь ласка про курсування приміських поїздів на ділянці Помічна - Кіровоград. ДякуЮ!
  Відповідь: Інформуємо Вас, що на дільниці Помічна-Кіровоград, можливо здійснити поїздку у напрямках «туди» та «зворотно» поїздами приміського сполучення: -№6333 «Знам’янка – Колосівка» (відправлення від ст.Кіровоград о 14:28год, прибуття до ст.Помічна о 16:09год.); -№6332 «Колосівка- Знам’янка » (відправлення від ст.Помічна о 08:25год., прибуття до ст..Кіровоград о 10:10); -№6331 «Знам’янка – Вознесенськ» (відправлення від ст. Кіровоград о 07:24год.,прибуття до ст. Помічна о 09:10); -№6334 «Вознесенськ- Знам’янка» (відправлення від ст. Помічна о 14:55год, прибуття до ст. Кіровоград 16:40год.)

  23.02.2009 14:41:31 Тарас
  Зміни графіка руху
  Доброго дня! Мені в березні доведеться проїхати маршрутом Вапнярка - Котовськ та Котовськ - Помічна приміським поїздом. Згідно розкладу поданого в інеті поїзд Вапнярка - Котовськ приїжджає в Котовськ о 15,15, а поїзд Котовськ - Помічна відправляєтся з Котовська о 15,05. Проінформуйте чи дійсно це так і що б ви порадили, шоб встигнути на цей потяг. ДякуЮ!!!
  Відповідь: Інформуємо Вас, що приміський поїзд № 6105 сполученням «Вапнярка-Котовськ» прибуває на ст. Котовськ о 15:15год., поїзд № 6604 сполученням «Котовськ - Помічна» відправляється з Котовська о 15:05год. Щоб встигнути на поїзд Котовськ-Помічна, пропонуємо Вам доїхати поїздом №6105 «Вапнярка-Котовськ» до ЗП Побережжя (прибуття о 15:01год.), і пересісти на поїзд № 6604 «Котовськ-Помічна» (на ЗП Побережжя о 15:19год.)

  23.02.2009 14:36:04 Сергій
  Інше
  Прошу Вас вказати або вислати на мою скриньку текст в електронному форматі "Положення про патентно-ліцензійну, винахідницьку та раціоналізаторську діяльність на залізничному транспорті України" затвердженний наказом міністра транспорту №73-Ц від 31 березня 2006р.
  Відповідь: Для отримання даного докуметну, Вам необхідно звернутися безпосередньо до керівництва залізниці на якій працюєте або письмово до Укрзалізниці.

  23.02.2009 14:35:20 Тарас
  Зміни графіка руху
  Доброго дня! Проінформуйте будь ласка про приміське сполучення Шепетівка - Козятин, Козятин - Фастів та Фастів - Миронівка, оскільки інформація на сайті про це відсутня...=( Дуже дякую!
  Відповідь: Повідомляємо, що інформація про розклад руху електропоїздів приміського сполучення відображено на офіційному сайті Укрзалізниці http://uz.gov.ua, сайт ПЗз: http://www.sw.uz.gov.ua/, які оновлено в лютому місяці поточного року та інформаційних стендах на вокзалах.

  23.02.2009 12:26:59 Карпенко
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Як визначається плата за користуваннями вантажними вагонами на підїзних коліях підприємств.
  Відповідь: смт Ворзель Київської обл. Карпенку О.В. На Ваш запит повідомляється. Плата за користування вантажними вагонами Укрзалізниці нараховується за ставками, затвердженими наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.07.2008 № 818, зареєстрованим Міністерством юстиції України 18.07.2008 за № 667/15358, у порядку визначеному Правилами користування вагонами, затвердженими наказом Мінтрансу України від 25.02.99 № 113, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 15.03.99 р. за № 165/3458. Заступник начальника Головного комерційног управління Ю.А. Меркулов
1... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ...832