This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=20 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  27.02.2009 02:54:08 Олександр
  Пропозиції
  У мене є пропозиція. Вам необхідно зробити сервіс розрахунку шляху слідування. Наприклад, користувач повинен ввести дві станції, між якими не існує прямого сполучення, а програма повинна запропонувати можливий рух слідування з пересадками на проміжних станціях, причому варіантів повинно бути багато, щоб користувач вибрав оптимальний для себе маршрут.
  Відповідь: Дякуємо за пропозицію, будемо враховувати

  26.02.2009 23:06:11 Александр
  Інше
  Почему при попытке забронировать билет в системе http://www.e-kvytok.com.ua/ выдает следующее сообщение: "Запит не може бути виконаний через відсутність заданої кількості вільних місць, що задовольняють умовам запиту. Змініть або відмовтесь від частини додаткових вимог, або зменште кількість запрошуваних місць, і повторить запит." При этом, я зарегистрировался на сайте, сделал пошаговые действия, дошел на страницу "Введіть реквізити резервування", на которой указано, что в вагоне свободные места есть (цифры зеленого цвета). При дальнейшем нажатии на кнопку "Резервування" получаю сообщение, которое указано выше. Данную операцию проделал с разными вагонами и разными местами, ответ один. Из этого вытекает два вывода. Первый, все система не имеет доступа онлайн к базе билетов, второй вывод, сайт сделан только для замыливания глаз и не несет практической ценности. Если я прав отпишитесь на мыло, которое указано, что бы в следующий раз я не тратил свого и вашего времени. Заранее благодарю, за исчерпывающий ответ и комментарии
  Відповідь: Зверніться за адресою: e_kvitok@uz.gov.ua

  26.02.2009 22:16:33 Ірина
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Як від станції Шепетівка доїхати до м.Рогатин І.Франківської області?
  Відповідь: Повідомляємо, що від Шепетівки до м. Рогатин прямого залізничного сполучення немає. Вам потрібно їхати до найближчої залізничної станції Ходорів, далі - місцевим сполученням. Отримати інформацію про розклад руху поїздів Ви можете за тел. (044) 503-70-05, або звернувшись в довідкове бюро будь-якої станції.

  26.02.2009 16:45:51 Петро
  Інше
  Працюючи на одному з підприємств залізниці, зв"явилася пропозиція на переведення на інше підприємство тієї ж залізниці. Але мій начальник не відпускає мене по переведенню на інше підприємство вузла, тількі при звільненні за власним бажанням. При яких обставинах можливо перейти на інше підприємство зі збереженням стажу роботи на залізниці? Та на скількі правомірні дії мого начальника?
  Відповідь: Дії Вашого керівництва правомірні. Відповідно до п.4 Положення про порядок виплати надбавки за вислугу років працівникам підприємств і організацій залізничного транспорту стаж роботи, що дає право на отримання надбавки за вислугу років, не переривається при переведенні працівника у встановленому порядку із одного підприємства залізничного транспорту на інше, якщо працівник до і після переводу був зайнятий на роботах, які дають право на отримання надбавки. У разі, якщо Вас буде звільнено за власним бажанням, то право на отримання надбавки за вислугу років Ви втратите.

  26.02.2009 15:41:26 Сергій
  Інше
  Доброго дня Скажіть будь-ласка, чому одне з моїх запитаннь не відображається на сайті. Я вже 3 рази його викладаю, але марно. Моє запитання не містить образливих, нецензурних висловлювань. Воно не відноситься до типових запитань, та не є анонімним. cgksi@lotus.uz.gov.ua - на цю поштову скриньку я виклав текст свого запитання. Заздалегідь дякую за відповідь
  Відповідь: У зв’язку з тим, що Вами було задано два аналогічних запитання, то інші три не бралися до уваги. Відповіді на запитання були надані 26.02.09. З вказаної Вами адрес проводиться тільки розсилка відповідей, тому немає сенсу писати на даний адрес.

  26.02.2009 12:38:43 Олена
  Інше
  Прошу вказати вартість квитка зі Львова до Будапешта
  Відповідь: Шановна Олено Олегівно! Повідомляємо, що станом на 04.03.2009р. вартість проїзного документа із Львова до Будапешта становить 459,64 грн. Вартість змінюється відповідно до курсу Євро.

  26.02.2009 09:56:09 Валерия
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Подскажите, мне нада перевезти котенка(6 месяцев, ветпаспорта нет) из Киева в Никитовку, Донецкая обл.. Что нада для перевозки и сколько стоит билет
  Відповідь: Згідно п. 15.7. Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України дрібні кімнатні тварини , в т.ч. кішки, повині бути розміщені в ящики, корзинки, клітки і вільно розміщатися на місцях, відведеної для ручної поклажі .Оформлення перевезення здійснюється багажною квітанцією з оплатою за особину чи місце як за 20 кг багажу. Наявність довідки від ветеренара не вимагається.

  25.02.2009 22:41:29 Володимир
  Інше
  Доки ви будете знущатися зі своїх робітників. Під прапором "кризис" затримуєте заробітну плату, скорочуєте робочий час. У нашему регіоні ціни на продукти та комунальні послуги в два рази більше, ніж у Київі, а заробітня плата у два рази нижча. Де ж справедливість? Як нам виживати?
  Відповідь: Шановний Володимире Петровичу! У зв'язку з кризовою ситуацією у гірничо-металургійному, хімічному, вугільному комплексах відбулося значне зниження обсягів навантаження, продовжують діяти знижки на окремі види вантажів, зменшились обсяги пасажирських та вантажних перевезень, що призводить до недоотримки доходних надходжень та виручки. Враховуючи вищенаведене керівництвом Придніпровської залізниці проводиться ряд невідкладних заходів щодо оптимізації витрат, встановлено жорсткий контроль за використанням грошових коштів. Крім того, встановлено порядок чергових платежів, пріоритетом якого, в першу чергу, є виплата заробітної плати. Фінансування витрат, пов'язаних з виплатою заробітної плати здійснюється в межах платіжного балансу залізниці та відповідно з щодобовим надходженням грошової виручки за перевезення. Станом на 02.03.2009 по залізниці виплачено заробітну плату за січень місяць в повному обсязі. Враховуючи значний спад обсягів виконуваних робіт, з метою збереження кадрового потенціалу залізниці, забезпечення ефективного використання коштів та раціонального використання фонду оплати праці рекомендовано надання працівникам відпусток без збереження заробітної плати з дотриманням вимог чинного законодавства (ст.ст. 25,26 Закону України "Про відпустки"), що і реалізується на залізниці відповідно до п.2.2.5 Колективного договору.

  25.02.2009 18:59:33 Сергій
  Подяки
  Хочу висловити слова подяки касирові міжнародної каси, яка працювала вранці понеділка 23 лютого в касі №10 УЦОП на бульварі Шевченка, а також іншим працівникам цієї установи, що приклали чимало зусиль і часу, для того, щоб оформити мені той квиток, який був мені потрібний. Дуже шкода, що я на запам’ятав прізвища касира (бедж був закритий хустиною або волоссям), але я думаю, що мої слова щирої подяки знайдуть свого адресата.
  Відповідь: Щиро вдячні за увагу. Для розгляду подяки згідно з Законом України "Про звернення громадян" просимо Вас надіслати письмову заяву до керівництва залізниці на адресу: 01034, м. Київ, вул. Лисенка, 6 з проїзним документом або його копією.

  25.02.2009 18:14:46 Володимир
  Зміни графіка руху
  Добрий день! До зміни розкладу руху залишилося три місяці і мені цікаво, чи планується введення приміських поїздів від станції Попасна до станції Дебальцеве та у зворотньому напрямку у ранковий час? Бо ситуація зклалася така, що у поїзді №605 сполученням Суми-Луганськ відсутній загалньй вагон, а плацкартний вагон коштує дорожче, та і пільги у ньому не діють. А у зворотньому напрямку після відміни приміського поїзду №6432/6431 Родакове-Дебальцеве-Ниркове-Родакове між поїздами №6030 Дебальцеве-Попасна, який відходить зі станції Дебальцеве о 23:17, та №118 Дебальцеве-Хмельницький, відправлення зі станції Дебальцеве об 11:29 взагалі немає ніяких пасажирських або приміських поїздів.
  Відповідь: Шановний Володимире Миколайовичу! Ваше звернення на ВЕБ-сайт «Укрзалізниці» розглянуто у службі приміських пасажирських перевезень Донецької залізниці. Повідомляю, що введення додаткових приміських поїздів з нового графіку руху на 2009-2010 р. на дільниці Дебальцеве-Попасна-Дебальцеве у ранковий час не планується з причини малої населеності приміських поїздів на дільниці Дебальцеве - Попасна (4%). Пасажирський поїзд №605 сполученням Суми-Луганськ обслуговує Південна залізниця. У діючий графік руху пасажирських поїздів Південною залізницею не планується включення загального вагону до складу поїзду №605.
1... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ...832