This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=611 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  25.07.2007 12:12:03 Ganna
  Інше
  Чому на сайті Укрзалізниці окремі блоки інформаційних повідомлень і новин з"являються російською мовою?
  Відповідь: Шановний(-на) Ganna. Розташування ынформаційних блоків на сайті здійсніюється тією мовою, якою вони надходять до Головного інформаційно-обчислювального центру. В разі нодходження інформації на двох мовах, український та російський варіанти розташовуються відповідно на україномовній та російськомовній версіях сайту.

  25.07.2007 12:10:14 Андрей
  Інше
  Моим знакомым необходимо приобрести билеты на 28 августа из Днепропетровска в Санкт-Питербург. Как мне узнать наличие билетов и какие документы я могу предоставить в кассы для их приобретения. Спасибо.
  Відповідь: Шановний Андрію! Довідку про наявність вільних місць можливо отримати в довідковому бюро вокзалу Дніпропетровськ особисто або за телефоном 8 (0562) 36-48-26, 0-09. Згідно п.2.38 "Правил перевезень пасажирів, багажу..." відображених на сайті: (http://www.uz.gov.ua/?m=services.transppl.pass_prav&f=Doc.View&p=pravpass.2&lng=uk) Оформлення проїзних документів здійснюється після пред'явлення паспорта чи іншого документа, який посвідчує особу (військового квитка, посвідчення водія, службового посвідчення), або їх ксерокопій з унесенням до проїзного документа прізвища та ініціалів особи. З повагою, старший інспектор М.Німенко.

  25.07.2007 11:44:40 марія
  Інше
  скільки буде коштувати проїзд з м.Хмельницького до м.Мелітополь? і на яких потягах туди можна доїхати? чи є прямий потяг до смт. Кирилівка?
  Відповідь: http://www.uz.gov.ua/?m=speach.questions&f=Doc.View&p=answers&lng=uk#a

  25.07.2007 11:38:39 Владимир
  Інше
  За что повышаются цены, за повышение комфорта?а где он? Мне дешевле стало ездить на автобусе. Когда был Кирпа, то исчезали деньги но ж/д считалась прибыльной (и не было намека на то что это не так ни в ценовой ни в другой политике), а теперь это убыточное предприятие, которое только и думает как содрать больше денег при минимальном усилии. С каждой поездкой меня все больше интересует вопрос: хоть ктото интересуется тем что творится на ж/д, или это так, в отчете все хорошо значит все хорошо в действительности.Можно долго расказывать мне о том, что не все сразу, но и пассажиров надо доить по ситуации, с компенсацией повышения на проезд хотябы нормальным сервисом и отношением со стороны работников ж/д. И вообще с утвержденным прожиточным минимумом, а все регулируется в соответствии с ним, цены на перевозки просто... слов нет!
  Відповідь: Шановний Володимире Олеговичу надння грунтовної віповіді не можливе, через те, що ви не вказуєте конкретних фактів.

  25.07.2007 10:34:42 Катерина
  Інше
  Скажіть будь-ласка скільки коштує квиток до м.Волгоград на потязі Київ-Баку.? і в скільки потяг прибуває до м. Волгоград? Дякую.
  Відповідь: Вартість проїзду у купейному вагоні становить 379 грн. Час відправлення поїзда з Києва по п"ятницям о 6.20 прибуття в Волгоград о 12.30 через 30год. 10хв.

  25.07.2007 09:31:51 Марина
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Здравствуйте! Я хотела бы узнать, можно ли забронировать билет По направлению Евпатория-Москва по телефону, либо на сайте Украинских железных дорог, выкупив билет на ст.Евпатория, либо оплатить банковской картой и забрать на этой же станции?
  Відповідь: Уважаемая Марина Анатолиевна! На данный момент услуга заказа билетов через интернет предусмотренная в плане Укрзализницы. Программное обеспечение разрабатывается. Забронировать проездные документы в городе Евпатория в летний период можно по телефону (806569) 5-45-38 и в течении дня их необходимо выкупить. Оформление проездных документов осуществляется после предъявления паспорта или другого документа, который удостоверяет личность (воинского билета, удостоверения водителя, служебного удостоверения), или их ксерокопий с внесением в проездной документ фамилии и инициалов личности. С уважением, старший инспектор Н.Нименко.

  25.07.2007 09:26:10 Сергій
  Зміни графіка руху
  Добрий день. Мене цікавить чи затримається поїзд 097, що 26.07 о 22:06 відправляється з Києва і 27.07 о 08:00 має прибути до Львова, у зв"язку з об"їздом місця аварії на перегоні Ожидів – Красне (фосфор).
  Відповідь: Шановний Сергій Олександрович! Поїзд № 98/97 Львів-Київ-Львів прямує своїм маршрутом за встановленим графіком руху поїздів розкладом відправленням з Києва о 22год.06хв. прибуття до Львова о 8год.00хв.

  25.07.2007 02:16:06 Сергій
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Коли місяць тому відмінили швидкий поїзд № 100/99 Хмельницький - Одеса і замість нього продовжили електропоїзд підвищеного комфорту № 804/803 Одеса - Вапнярка - Одеса до Хмельницького, була озвучена така причина: "з метою покращення обслуговування пасажирів". Мені "пощастило" відчути це покращення на собі: 21.07.2007р. ми втрьох їхали від станції Жмеринка до станції Одеса в 9-му вагоні місця 025, 026, 027. Здавалось, у Жмеринці вагон заповнився на 100%, але вже на наступних станціях ми зрозуміли, як багато людей може ще вміститьсь у наш КОМФОРТНИЙ вагон. Коли електричка прибула на ст. Вапнярка, в вагоні вже яблуку не було де впасти а весь тамбур був заставлений сумками з м"ясом, яке "зайці" везли на Одесу, але ж у Вапнярці теж було достатньо бажаючих потрапити на Одеські базари, тому деякі баби почали залазити у вагон прямо по сумках своїх "колег". Що в цей момент почало творитися у вагоні - словами не передати!!! Брудна лайка старих бабів, які не обмежились матюками, а почали кидатися одна по одній сумками, - все це відбувалось близько другої години ночі, і до самого прибуття в Одесу ще неодноразово спалахували такі конфлікти. Провідниця вагону на станціях не стояла в дверях - в електропоїзд міг зайти будь-хто, але ніхто не їхав безкоштовно - зразу після відправлення з"являлась ця сама провідниця і збирала з нових пасажирів гроші в свій карман, записуючи собі щось на папірець - по-моєму, вона просто "приписувала" їх до сидячих місць, оскільки усі сиділи організовано і не залишали своїх місць до кінцевої станції. Я, як і близько сотні пасажирів мого вагону, а також пасажири інших 9 вагонів - навіть вагонів першого класу, провели безсонну ніч, яка для багатьох виявилась справжнім жахом - в вагоні була страшенна спека, малі діти постійно плакали, оскільки баби постійно будили їх своїми сварками... І ЦЕ ВИ НАЗИВАЄТЕ КОМФОРТОМ? ЧИ МОЖЕ ЦЕ, ПО-ВАШОМУ, ОДИНОЧНИЙ ВИПАДОК? ТО ЧОМУ Ж ТОДІ БАГАТО ТАКИХ БЕЗКВИТКОВИХ ПАСАЖИРІВ, ЯКІ ЗАХОДИЛИ НА РІЗНИХ СТАНЦІЯХ, ЗНАЮТЬ ОДИН ОДНОГО ПО ІМЕНАХ? Я добре розумію, що кармани таких провідників настільки глибокі, що закінчуються десь аж на міністерському рівні... Кирпа крав мільйонами, але дбав про звичайних пасажирів, прагнув підняти рівень обслуговування пасажирів якомога вище - тепер майже кожен пасажир згадує його лише з позитивної сторони, а про що ж думає теперішнє керівництво? P.S. 23.07.2007 моя сестра їхала електропоїздом підвищеного комфорту № 826 Вінниця - Київ - в усіх трьох класах були пасажири, які сиділи в проході на своїх сумках... ТО ЩО - ЦЕ ВЖЕ НОРМА???
  Відповідь: Конфлікти, які виникали в поїзді з причини того, що тамбур вагону був заставлений сумками, мали місце у зв’язку з неналежним контролем за дотриманням Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти на залізничному траспорті України з боку провідника. За порушення вимог п. 9.2.1 інструкції провідника пасажирського вагона моторвагонного поїзда, затвердженої наказом Укрзалізниці від 27.05.2003 №140-Ц, в частині контролю за дотриманням пасажирами вимог Правил поведінки громадян на залізничному траспорті, провіднику оголошено догану. При посадці пасажира в поїзд без квитка провідник вагона забов’язаний видати пасажиру проїзний документ. Так, 21.07.2007 поїзною бригадою в поїзді № 803, сполученням Хмельницький –Одеса, було видано 56 квитків на суму 693 грн. Службою ревізій та контролю фінансово-господарської діяльності залізниці здійснюється систематичний контроль роботи поїзних бригад. У разі виявлення безквиткових пасажирів та інших порушень по кожному такому випадку проводиться службове розслідування, до винних застосовуються жорсткі дисциплінарні стягнення впритул до звільнення.

  25.07.2007 01:07:05 Трусова
  Інше
  Скажіть, будь ласка, скільки коштує квиток на потяг 69ч Москва-Бердянськ зі станції Пологи до Бердянську в загальному та плацкартному вагонах??? Дякую
  Відповідь: http://www.uz.gov.ua/?m=services.transppl.ScheduleQra&lng=uk

  24.07.2007 22:57:33 Ксения
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  каким образом не подходя к кассе (как мне сказали по телефону справки Ж\Д) узнать есть ли билеты на Санкт-Петербург 1 августа (плацкарт)? мне ответили что по телефону на такие вопросы не отвечают
  Відповідь: Продаж проїзних документів на поїзди проводиться засобами автоматизованих систем за 45 діб до відправлення поїзда. Норма місць поїздів доступна для здійснення продажу проїзних документів всіма квитковими касами, розташованими на території України, країн СНД та Балтії. Оскільки продаж проїзних документів здійснюється у безперервному режимі, то інформація про наявність вільних місць змінюється кожної хвилини, і для придбання проїзних документів є достовірною тільки на момент звернення пасажира до квиткової каси.
1... 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 ...832