This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=549 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  28.09.2007 09:30:17 Марина
  Зміни графіка руху
  Дякую, що відреагували на прохання жителів м.Тарасівка та Боярка щодо зміни графіку руху електропотягів з 7 до 8 години зранку.
  Відповідь: Керівництво Південно-Західної залізниці та галузева служба приміських пасажирських перевезень зацікавлена в якості обслуговування пасажирів, тому звернення пасажирів щодо вдосконалення розкладу руху електропоїздів не залишаються без уваги.

  28.09.2007 08:58:58 Ірина
  Інше
  Мене ціковить де можно дізнатись інформацію, щодо міжнародних перевезень гродомадян(рух поїздів, вартість та замовлення білеть).
  Відповідь: Уся ця інформація є відповідних розділах нашого сайту. Вартість квитків у міжнародному сполученні Ви можете дізнатись у довідковій службі за нмером 503-70-05.

  28.09.2007 02:44:10 Галина
  Інше
  Доброго дня!Скажіть,будь ласка, вартість квитка зі Львова до Луганська на поїзд №134Л Львів-Луганськ.Дякую!
  Відповідь: Шановна п. Галино! Повідомляємо, що станом на 01.10.2007р. вартість проїзного документа зі Львова до Луганська в поїзді №134 сполученням Львів - Луганськ становить: - куп. вагон - 122 грн. 10 коп., - плацк. вагон - 82 грн. 97 коп., в т. ч. постіль - 10 грн.

  27.09.2007 23:06:30 Філюк
  Інше
  Хто несе відповідальність за стан з\д переїздів?
  Відповідь: Шановний Степане Володимировичу! Згідно п.5 Утримання та ремонт переїздів ЦП/0174 відповідальність за стан залізничних переїздів покладається: 5.1. На працівників дистанції колії з утриманням в справному стані настилів і огороджень, знаків, під*їздів до переїздів, у межах смуги відчуження земель залізниці; виготовлення і заміну загороджувальних брусів автоматичних шлагбаумів; за виконання робіт з утримання елементів рейкових кіл; за встановлення і заміну світловідбивних елементів на загороджувальних брусах.Роботи з ремонту, утримання автодороги, вулиці від рейок до межі розташування світлофорної сигналізації або дорожніх знаків 1.29, 1.30 чи до шлагбаумів має виконувати власник залізничного переїзду. 5.2. На працівників дистанції сигналізації та зв*язку, утримання у справному стані пристроїв переїзної сигналізації та зв*язку. 5.3. На працівників дистанції електропостачання покладаються обов*язки за безперебійне електропостачання переїздів, справність зовнішніх мереж, автоматичне включення та виключення зовнішнього освітлення, прожекторних установок.

  27.09.2007 22:14:11 Дмитрий
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Здравствуйте! Начать хотелось бы с вопроса о обслуживании пассажиров. Вопросы по-порядку: 1. Почему наша любимая ЮЖД славится хамским отношением сотрудников железной дороги к пассажирам? Хочу обратится к начальнику отдела пассажирских перевозок, иначе говоря к тому, кому подчиняются кассиры и все кто работает с людьми! Вы когда-нибудь звонили по телефону, который официально является справочным по билетам! Че они там вообще высиживают, если даже не могут справку дать. Быстро что-то ляпнет и кидает трубку, ужасное обслуживание! А теперь по-очереди: Взяли мы билеты на поезд Киев - Астана, из Харькова до Оренбурга. ПОЧЕМУ НАС НЕ ПРЕДУПРЕДИЛИ О ТОМ, ЧТО ПОЕЗД БУДЕТ СЛЕДОВАТЬ ЧЕРЕЗ КАЗАХСТАН (для транзита через Казахстан нужны загранпаспорта)? Чтобы проехаться в поезде, кроме точного графика, пути следования, мы больше ничего не должны знать? Например сколько потребляет электровоз электроэнергии, основной закон локомотивной тяги, все аэродинамические характеристики поезда...? Понимаете, пассажирам должны были сказать, что поезд следует через третью страну, и нужны дополнительные документы, как это и сделали в Оренбурге, когда мы брали билеты назад! У нас же такое ощущение, как будто мы должны были предвидеть, что поезд при следовании задевает Казахстан! Чуть не департировали, ну ладно, заплатили штраф. 2. Почему прицепной вагон прицепляют за 15 мин до отправления, и вся толпа (а это 52 кажется человек, т.е. весь плацкартный вагон) в одно мгновение должны загрузиться и поезд отправляется. 3. Почему летом в поезде нет абсолютно никакой вентиляции? Я не говорю за кондиционеры, это смешно. Просто вентиляция? Почему проводники ее не включают, и почему специальные вентиляционные отверстия не открывают на лето? Инструкцией же предусмотрено, какая температура должна быть в пасс вагоне! Почему эту инструкцию нарушают? Почему пассажиров возят как стадо баранов? 4. И вообще, почему не контроллируется коррупция на жд? Я работал проводником в ВЧ-1, с вагона начальник поезда собирал определенную (немаленькую) сумму. За счет чего проводники должны доставать эти деньги? Я не буду говорить за счет чего, потому что те, кого это касается и так прекрасно все знает. Пока что все. Пожелания ЮЖД более внимательно относиться к своим обязанностям.
  Відповідь: Шановний Дмитро! Повідомляємо, що у зв'язку з тим, що у Вашому зверненні відсутня дата звернення до довідкового бюро по телефону та дата придбання проїзного документу встановити прізвища працівників вокзалу Харків-Пас., які Вас обслуговували, не представляється можливим. Однак для поліпшення якості обслуговування пасажирів у довідковому бюро встановлені нові телефонні апарати міні АТС, які дозволяють шукати вільні канали зв'язку. На вокзалі Харків-Пас. в наявності візуальна інформація про те, що для проїзду в закордонні країни необхідно ознайомитися з правилами митного контролю. Інформування пасажирів щодо маршруту курсування поїздів до обов'язків квиткових касирів не входить, але Ваше звернення опрацьоване на планерних нарадах з квитковими касирами та черговими з видачі довідок вокзалу Харків-Пас. Щодо поїзду № 107/108 сполученням Київ-Астана інформуємо, що у його складі експлуатуються пасажирські вагони приписки Харківської вагонної дільниці № 1, у яких система кондиціювання повітря не передбачена конструкцією. Перед відправленням у рейс вагони поїзда № 107/108 Київ-Астана готуються спеціалізованими ремонтними бригадами, проводиться екіпірування пасажирських вагонів згідно з встановленими нормами. Перевірку готовності вагонів перед відправленням у рейс виконує ПДК та лікар СЕС, після чого надається висновок про готовність до подальшої експлуатації пасажирських вагонів. Всі вагони проходять планові види ремонту та технічне обслуговування, відповідно до встановлених норм експлуатації. Кожен випадок неякісної підготовки у рейс розглядається на оперативній нараді, де до відповідальних осіб вживаються заходи дисциплінарного впливу. Через відсутність конкретної дати проїзду розглянути детальніше Ваші зауваження, на жаль, немає можливості.

  27.09.2007 19:45:55 Андрій
  Інше
  Чи діють студентські (українські і міжнародні) квитки на перевезення поїздами до Польщі? Мені казали у довідці що не діють ніякі, це дуже дивує, бо міжнародні студентські ISIC навіть на авіаквитки будь-куди дають від 30 до 50% скидку. І зауваження на рахунок обслуговування, у 2 касі на Львівському головному вокзалі технічна перерва складає не визначений термін, а мінімум 30хв.
  Відповідь: Відповіді на подібні запитання надавались неодноразово. Радимо ознайомитись з ними на нашому сайті.

  27.09.2007 18:46:03 Валерій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрий день. На Львівському вокзалі відмовляються продавати квитки на поїзд Львів-Київ без постільної білизни. Начальник вокзалу також відмовляє. Хоча у Постанові Кабінету Міністрів України від 30.05.07р. №781 (п. 1) та наказу Мінтрансзв"язку від 30.08.07р вказано що, придбання постелі можливе тільки через квиткові каси, але по БАЖАННЮ пасажира! Що порадите робити у таких випадках?
  Відповідь: 31серпня 2007 року плата за користування у поїзді постільними речами здійснюється пасажирами у квиткових касах за винятком випадків,при терміновому виїзді похорони нещасні випадки. В інших випадках білизна у поїзді продаватись не буде.

  27.09.2007 17:40:04 Дмитро
  Інше
  ДОПОМОЖІТЬ!!! Будь ласка. Розшукую людину на ім"я Наталія. Їхали разом в експресі №162, Київ-Харків 23.09.07, вагон №2, місце №49 (в мене було №48, Зливко Д.І.) Остання надія - довідатись прізвище цієї людини, яке друкувалось при купівлі білету і спробувати разшукати. Дякую.
  Відповідь: Нажаль, надання такої інформації приватній особі неможливе. Інформація подбіного роду надається на запит правоохоронних органів або суду.

  27.09.2007 16:01:08 Інна
  Зміни графіка руху
  Добрий день! З чим пов"язані зміни графіка руху електропоїзда №6041 в фастівському напрямку, який стоїть під ст. Боярка близько 20 хв? Дуже хотілося, щоб даний електропоїзд рухався згідно старого графіка. Також непокоїть недостатня кількість електропоїздів зранку в напрямку Києва, а саме, те що інтервал руху понад 20 хв з 7.20 до 8.10 години ранку це багато для години пік. буду вдячна за вашу відповідь
  Відповідь: Зміни в розкладі руху е/п.№6041 пов"язані зі змінами в розкладі руху е/п.№866 Роток-Київ. З 21.09.07 року призначено курсування електропоїзда № 6016 сполученням Фастів-Київ час відправлення зі ст Фастів о 6 год. 33хв. прибуттям на ст Київ-Пасажирський о 8 год 08 хв.

  27.09.2007 15:45:36 Валентина
  Обслуговування у приміських поїздах
  Добрий день. Скажіть, будь-ласка, чи розглядається питання про повернення електропоїзда Київ-Переяслівська, або призначення іншого електропоїзда після 18-00 год. в напрямку Київ-Яготин? Дякую.
  Відповідь: На даний час розглядається питання щодо призначення електропоїзда після 18.00 год.
1... 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 ...832