This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=52 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  20.01.2009 14:20:20 Наталія
  Інше
  Скажите пожалуйста когда наконец уже будет капитально реконструирован железнодорожный вокзал станции Изюм Южной Ж.Д. (не на одном вокзеле никогда не видела чтобы пассажирские платформы были ниже головки рельса и без твердого покрытия,ночью отвратительное освищение и др.)вобщем очень отвратительное состояние вокзала и никакие замены оконных блоков не могут изменить вокзал в целом без полной реконструкции.Как ото зделано в Чугуеве,люботине,Кременчуге,Миргороде И многих других вокзалах Южной дороги
  Відповідь: Питання капітального ремонту приміщень та споруд вокзалу станції Ізюм не перший рік стоїть на порядку денному у Харківській дирекції залізничних перевезень. З пропозицією включення до плану капітальних ремонтів необхідних коштів на ремонт вокзалу станції Ізюм дирекція неодноразово зверталася до керівництва структурного підрозділу-балансоутримувача вокзалу станції Ізюм. Частково ремонтні роботи почалися у 2008 році: були замінені віконні блоки та вхідні двері. У зв'язку з обмеженим фінансуванням на 2009 р. у проекті плану капітальних ремонтів передбачаються ремонтні роботи загальною вартістю 30,0 тис.грн.

  20.01.2009 12:41:54 Антон
  Зміни графіка руху
  Скажіть, будь-ласка, а чому ви, як раніше було, не пишите зміни, якщо поїзда слідують зміненими маршрутами по окремим дням.Це колись відображалось в "інформації про зміни руху".А тепер чому не відображається?
  Відповідь: Шановний Антоне, наразі подібна інформація вказується для кожного поїзда окремо, в стовбчику "періодичність".

  20.01.2009 11:02:47 Оксана
  Інше
  Скажите, пожалуйста, почему от билетных кассиров начальник вокзала требует 100% продажи с билетами постельных комплектов, если это по желанию пассажира?
  Відповідь: В зверненні не вказано начальник якого саме вокзалу вимагає 100% продажу проїзних документів з постільними речами, тому надати детальну відповідь не має можливості

  19.01.2009 19:32:35 Александр
  Інше
  После травмы Ж/Д поликлиникой был направлен на обследование в дорожную поликлинику ж/д транспорта, после обследования получил справку, т.к. сказали что больничный не положен и после здачи справки в бухгалтерию Криворожского локомотивного депо (ТЧ-2), справка не была оплочена. Правомерно ли это?
  Відповідь: Шановний Олександре Юрійовичу! Відповідно до вимог наказу №455 МОЗ України п.2.17 довідка про проходження мед. обстеження підлягає оплаті, якщо вона засвідчена підписом головного лікаря дорожньої лікарні. У Вашому випадку довідка була засвідчена підписом завідуючого відділенням, що суперечить вимогам наказу стосовно оплати довідок. Не зважаючи на це, в порядку виключення, комісією депо з соціального страхування прийняте рішення оплатити Вам час обстеження у дорожній лікарні в січні місяці 2009 року. Виплата буде проведена з прибутку депо.

  19.01.2009 18:57:55 Надежда
  Подяки
  Никто не сомневается, что работа проводника на железной дороге является одной из самых трудных – дальние поездки, много физического труда, уставшие пассажиры. И когда проводники слышат от пассажиров слова благодарности – сердце поневоле наполняется радостью, чувством исполненного долга. Позвольте за теплое и чуткое отношение, высокую культуру обслуживания, за комфорт и уют в вагон выразить огромную благодарность всем проводникам прицепного вагона № 28 (бывший № 26) "Москва-Трускавец". Это Димчина Иван, Яцура Игорь, Лилик Михаил, Шеремет Василий, Микитюк Владимир и др.Они внимательные и чуткие люди, добросовестные работники. В вагоне поддерживают идеальный порядок. На все просьбы пассажиров реагируют оперативно и доброжелательно, выполняют их расторопно.Соответственно и от пассажиров такие проводники слышат в свой адрес исключительно слова благодарности.Большое спасибо ребята от москвичей.
  Відповідь: Уважаемая Надежда ! За добросовестное выполнение своих служебных обязанностей проводниками прицепного вагона сообщением Москва-Трускавец Демчина И., Яцура И., Лилик М., Шеремет В., Микитюк В., и др., благадарность зачитана работникам резерва проводников пасажирського ванонного депо Львов и будет учтена при подведении итогов работы поездных бригад за январь 2009г.

  19.01.2009 18:30:40 Віктор
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  1) Хто відповідає за чистоту у вагонах та у туалетах поїзда? 2) чому у вагонах немає об`яви з телефоном, за яким можна негайно повідомити про виявлені незручності/негаразди? 05.01.09 їхав у поїзді №174 Кременчук-Київ, вагон №6. В середині вагону навіть через закриті двері із туалету смерділо так, що паморочилось у голові. На зауваження провідниця відповіла "розберемось", але потім "забула".
  Відповідь: Шановний Вікторе! Встановлено, що перед відправленням поїзда № 173/174 сполученням Кременчук-Київ в.о. начальника поїзда Гудзь Л.О. 02.01.2009 р. отримала необхідну кількість миючих засобів, які були видані провідникам вагонів даного поїзда для прибирання санвузлів та підтримки чистоти у вагонах згідно з санітарними нормами. Відповідно до акту приймання вагонів у рейс від 05.01.2009 р. зауважень до санітарного стану вагонів виявлено не було. 05.01.2009 р. вагон № 6 даного поїзда обслуговували провідники пасажирських вагонів Шулімов А.М. та Сотникова Н.В. У кожному вагоні даного поїзда є спеціальна папка "Для пасажира" з інформацією про керівництво Полтавської вагонної дільниці з телефонними номерами. Згідно з п.1.5.14. Інструкції провіднику пасажирських вагонів ЦЛ-0038 провідник повинен знати і виконувати вимоги Державних санітарних правил та норм, гігієнічних нормативів щодо утримання пасажирських вагонів. Провідники пасажирських вагонів Шулімов А.М. та Сотникова Н.В. під час поїздки підтримували чистоту у вагоні та своєчасно прибирали санвузол перед кожною санітарною зоною. Факти, викладені у Вашому зверненні, не знайшли свого підтвердження.

  19.01.2009 16:09:58 Евгений
  Пропозиції
  Предлагаю ОДЖД востановить движение пригородных поездов на Б.Днестровский те которые считаются убыточными в зимнее время. Убыточность уменьшить за счет уменьшения количества вагонов в подвижном составе электропоездов с 10 до 6 или 4. Технически это возможно, если не ошибаюсь минимальное количество вагонов это 4 или 5 в электрпоезде. Также хочу предложить УЗ ввести практику уменьшения количества вагонов в моторвагонном подвижном составе на малопасажирозагруженых линиях вместо их полной отмены. К примеру предлагаю произвести такой эксперимент на ОДЖД в Белгород-Днестровском направлении.
  Відповідь: Шановний Євгене! Ваше звернення щодо введення додаткових приміських електропоїздів за маршрутом Одеса – Б.-Дністровський - Одеса розглянуте. Технічно забезпечити курсування електропоїзда складом з 4-х, 6-и вагонів дійсно можливо. Зважаючи на те, що електропоїзд обслуговує не тільки приміське сполучення в Білгород-Дністровському напрямку, але й в Роздільнянскому й Колосівському напрямках, куди через великий пасажиропотік, особливо в ранкові й вечірні години необхідно видавати склади з 10-и вагонів, є економічно недоцільним, тому що для цього необхідно електропоїзд який прибув з Б.-Дністровського, відправити в депо, й сформувати з 4-х або 6-и вагонного складу 10-и вагонний, що у свою чергу веде до збільшення непродуктивних витрат (резервний пробіг, необхідність розформування - формування складу, необхідність перевірки роботи електропоїзда), що на даний момент для залізниці просто не припустимо. У зв'язку з населеністю приміського електропоїзда №6310 сполученням Одеса-Б.-Дністровський на рівні 10-12% (при ємності складу 950 місць) що призводить до значних збитків, з метою економії експлуатаційних витрат було ухвалене рішення щодо скасування курсування зазначеного електропоїзду з 14.11.2008р. Інформуємо Вас, що з уведенням нового графіка руху приміських поїздів на 2009/2010 роки на літній період планується призначення 6 пар поїздів у Б.-Дністровському напрямку.

  19.01.2009 11:57:22 Олександр
  Пропозиції
  Добрий день. Не могли б Ви обновити дані Розкладу руху електропоїздів бо на сайті ще висить розклад з 25.05.08 року. Дякую.
  Відповідь: Шановний Олександре. На превеликий жаль, розклад руху приміських поїздів на сайтах залізниць України дійсно не оновлюється на протязі його дії.

  19.01.2009 11:31:46 Валентин
  Зміни графіка руху
  Доброго дня!Не перший рік користуюся послугами залізниці, віддаю перевагу над маршрутними таксі що межують між Рівне та Київом.Але досить не зучним залишається прибуття потягу у столицю України о 6-00 годині ранку.Чи є можливість змінити розклад щоб потяг прибував наприклад о 7 -00. З Повагою!!! Дужє вдячний за сайт
  Відповідь: Шановний п. Валентине! Дане питання буде розглянуто працівниками відповідних служб при розробці нового графіка руху поїздів на 2009/2010 роки.

  19.01.2009 09:41:13 Сергей и Светлана
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Уважаемое руководство Донецкой железной дороги и вагонного депо Донецк. 9 января мы отправляли мою маму на поезде №391 Херсон – Ясиноватая в вагоне №3. При посадке по станции Херсон из всей поездной бригады включая начальника поезда только проводник вагона №3 (молодой парень) имел нагрудный знак (фамилию, к сожалению, не запомнили). Однако суть даже не в этом, когда поезд уже должен был отправиться и машинист дал длинный гудок на отправление к вагону №1 подбежал мужчина с большой сумкой, и судя по всему попросил немного подождать, так как они провожали старенькую бабушку с палочкой, которая в это время с другим мужчиной спускалась с переходного моста. Первым кто на это отреагировал и развернул красный флаг, был не проводник вагона №1, не проводник штабного вагона, а именно проводник вагона №3. Учитывая, что в Херсоне в этот день был сильный мороз и гололёд, то именно грамотные и своевременные действия проводника вагона №3 спасли пожилого человека от опоздания на поезд. Задержка отправления на 1 минуту не стала бы фатальной для расписания движения, зато избавила пассажира с ограниченными физическими возможностями в трудных погодных условиях от неприятности. После звонка маме, она мне также рассказала, что в вагоне было тепло и комфортно, невзирая на температуру «за бортом» и то, что вагон был плацкартным и далеко не новым. Считаем, что проводник вагона №3 заслуживает благодарности (включая материальной) и быть поставленным в пример перед своими коллегами, в том числе и перед начальником поезда, так как это не заслуга начальника, а, учитывая вышеизложенное, личное отношение проводника к своей работе и показатель его добросовестности и профессионализма. С уважением, Сергей Лопаков и Светлана Пешкова.
  Відповідь: Уважаемые Сергей и Светлана! Спасибо за слова благодарности в адрес проводника пассажирских вагонов поезда № 391/392 сообщением Херсон -Ясиноватая. Добросовестный труд, высокий профессионализм, чуткое отношение к пассажирам проводника вагона № 3 Марковского О.О. будет учтено при подведении итогов работы за январь 2009г. Благодарность доведена до сведения всех работников поездных бригад вагонного депо Донецк на планерных совещаниях.
1... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ...831