This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=51 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  21.01.2009 15:31:04 Куклин
  Інше
  Я работаю на Николаевском Глинозёмном заводе. Обслужиает завод ст.Жовтневая Одесской ж.д. Завод готовится принять мазут от росийского производителя. Нужно ли нам писать письмо в адрес: Зам ген директора Укр.жд Черного Зам нач управ орган перевозок Лымарчук Нач Одесск жд Левицкого О готовности к приемке группы вагонов с мазутом М-40 по одной накладной СМГС до 25 цистерн (связано с вместимостью парома. В количестве 15000 тон. в январе-феврале. Заранее благодарю за скорый ответ.
  Відповідь: Відповідно правил планування перевезень вантажів узгодження перевезень (навантаження, вивантаження) здійснюється через автоматизовану систему Месплан. Російський відправник вводить інформацію в Месплан, а Одеська залізниця в електронному вигляді підтверджує заплановані перевезення. Відповідно до Ст. 8 пар. 2 СМГС (прием груза к перевозке) “По письменному заявлению отправителя допускается перевозка вагонов ( группой) по одной накладной с однородным грузом следующим на одну станцию назначения в адрес одного получателя, если все железные дороги. участвующие в перевозке, дали на это согласие”. У даному разі відправнику необхідно звернутись до РЖД з проханням щодо перевезень по одній накладній СМГС 25 цистерн, про що РЖД має узгодити це з Головним комерційним управлінням Укрзалізниці.

  21.01.2009 13:09:21
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Здравствуйте.Хочу сообщить вам, что на вокзале станции Днепропетровск главный 9.01.09. в кассах предворительной продажи билетов организовани "минибизнес". При покупке билета на поезд у кассира нет здачи с банкноты номиналом по 100, 200грн. Она посылает людей разменять деньги на улицу. Здесь меняют только в одном месте - в киоске и за платно. Думаю, этими деньгами они потом делятся. Просьба проследить за наличием сдачи у кассира и установить почему касса занисается "бизнесом". Спасибо.
  Відповідь: На вокзалі Дніпропетровськ всі квиткові каси та інші об’єкти надання платних послуг вокзалу забезпечені щоденним розмінним фондом в необхідному розмірі. У зв'язку з тим, що у зверненні не вказаний номер каси, до якої звертався пасажир та час звернення, провести більш детальне розслідування не передбачається можливим. З метою недопущення подібних випадків в подальшому, всі квиткові касири ознайомлені зі зверненням, проведені додаткові інструктажі щодо дотримання вимог по обслуговуванню пасажирів.

  21.01.2009 12:59:49 Тетяна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  На запитання від 22.07.2008 15:53:21 Обслуговування у приміських поїздах Доброго дня. Коли приміські електрички почнуть зупинятися для висадки-посадки пасажирів на платформі "Лівий берег"? Відповідь: Повідомляємо, що в даний час проводяться роботи з реконструкції зупинкової залізничної платформи Лівий Берег згідно встновленного графіку, які планується виконати в IV-му кварталі 2008 р., після чого зупинкова платформа буде відкрита для посадки та висадки пасажирів. ЗАПИТАННЯ: КОЛИ ДІЙСНО БУДЕ ВІДКРИТА ЗУПИНКА "ЛІВИЙ БЕРЕГ"?
  Відповідь: Повідомляємо, що проектом будівництва передбачено виконання робіт по облаштуванню березняківського шляхопроводу та будівництво 3-х нових високих пасажирських платформ в 4-му кварталі 2009р.

  21.01.2009 12:46:50 Алексей
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Добрый день. хотел бы расказать какие вагоны для перевозки людей у Донецкой ж\д. Я пользовался услугами "Укрзализныци" для поездки Донецк-Львов 8.01.09 поезд№ 21 вагон 14 место 9 обслуживала этот рейс бригада №5 начальник Васютинская Наталья Ивановна. Как только сели в вагон заметили что на градуснике(который распологался возле купе проводника)показывало 5 градусов тепла и в самом вагоне было очень холодно на вопрос " Когда будет хоть немного теплее" был ответ "Вагон только подали потерпите поедим будет тепло" Прошел час теплее не стало наоборот было ужастно холодно .Со щелей в окнах валил снег и проводник периодически струшивал его на пол. После двух часов замерзания мы обратились к бригадиру с просьбой помочь на что последовал ответ:" Что вы хотите на улице зима и идет снег" После этого мы еще окола часа вели переговоры после чего пришли проводники с других вагонов и стали затыкать все щели подручными сретствами(в основном ветощью из одеял) Одеяла накладывали на окна и при помощи мебельного степлера их крепили Откуда-то взали силиконовую замазку также стали заливать силикон в щели .При этом усердно проводник топил котел на обогрев Стало немного теплее Но идилия длилась недолго Топить прекратили около трех часов утра и оставшийся путь ,а прибытие в 14:20 мы ехали в неотапливаемом вагоне .Опять же за тридцать минут до прибытия на конечную станцию проводник стал усердно топить. В вгоне ехали дети .пожилые люди .Была зделана запись в книге жалоб но я не уверен что кто-то читает эти записи( ни одной реакции на предыдущие записи я не нашел)У меня есть фото которые я не могу в данном письме прикрепить, но меня возмущает заявления высоких чинов по поводу улучшения качества обслуживания на ж\д и отсутствия достаточного финансирования. Всего самого наилучшего
  Відповідь: Уважаемый Алексей Викторович! По Вашему обращению проведено служебное расследование, было установлено, что вагон №4/26764 постройки 1984г., проходил все плановые виды ремонтов в установленные сроки КР2 – 24.03.05г., ДР 07.03.08г. ТО3 – 13.09.08г. При проведении подготовки вагона к зимним перевозкам все окна были утеплены, однако осмотрщик – ремонтник ПТО, слесарь по ремонту подвижного состава цеха внутреннего ремонта ПТО нарушили свои должностные инструкции некачественно выполнив работы при подготовке поезда в рейс. За нарушение должностных обязанностей, что выразилось в некачественном выполнении ремонтных работ при подготовке состава пассажирского поезда №21 сообщением Донецк – Львов слесарь по ремонту подвижного состава цеха внутреннего ремонта ПТО, осмотрщик ремонтник ПТО заслуживают привлечения к дисциплинарной ответственности, но учитывая, что им приказом №3/С от 19.01.09г. и №2/С от 09.01.09г. объявлено по выговору каждому согласится с ранее принятыми мерами. По прибытию данного вагона в депо приписки были произведены работы по утеплению оконных проемов. Приносим Вам извинения за доставленные неудобства при пользовании услугами железнодорожного транспорта.

  21.01.2009 00:01:49 Тарас
  Інше
  Добрий день! 3 січня у поїзді 525 Київ-Чоп забув 2 книги. Чи можливо якось дізнатися про їх подальшу долю?
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно п.17.2 "Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" - речі, забуті і виявлені на станції або у поїзді, який прибув до кінцевого пункту, або на прилеглому до станції перегоні, передають начальнику цієї станції, який записує їх до облікової книги. На речі прикріплюють ярлик із зазначенням станції та порядкового номеру, за яким предмет записаний у книзі. Виходячи з вищезазначеного, Ви можете звернуися до "Бюро знахідок" на тій станції, де Ви вийшли.

  20.01.2009 22:50:42 Артем
  Пропозиції
  У 2009 році планується відкриття нових маршрутів поїздів по ст.Херсон???можливий варіант введення маршруту Херсон-Чоп????
  Відповідь: На графік руху 2009-2010 років відкриття нових маршрутів поїздів по станції Херсон не передбачається. У зв язку з відсутністю попиту пасажирів, а також вільного рухомого складу, пропозиція про введення маршруту Херсон-Чоп при розробці нового графіка руху не розглядається.

  20.01.2009 21:14:34 Евгений
  Інше
  Уважаемые руководители! Подскажите, пожалуйста, возможна ли аренда вагонов для перевозки зерновых культур? Если да, то на каких условиях, если нет, то к кому обратиться по данному вопросу? Благодарю за внимание.
  Відповідь: Надаємо інформацію, що відповідно до діючого порядку, передача вагонів в оренду проводиться тільки з дозволу Укрзалізниці. Для отримання дозволу необхідно звернутися письмово до заступника Генерального директора Чорного В.В. У листі надати інформацію про обсяги перевезень, маршрути слідкування вагонів, можливу станцію приписки вагонів.

  20.01.2009 16:36:19 Анна
  Зміни графіка руху
  1. Электропоезда Киев-Конотоп еще существуют? если да, то какое у них расписание? 2. Когда ждать новой ветки и нового електропоезда повышеной комфортности по маршрту Киев-Сумы?
  Відповідь: Повідомляємо, що приміських електропоїздів сполученням Київ - Конотоп немає. Пропонуємо Вам користуватися електропоїздами підвищеного комфорту або електропоїздами приміського сполучення згідно розробленого графіка курсування приміських поїздів на дільниці Київ – Конотоп з пересадкою по станції Ніжин. Призначення електропоїзда сполученням Київ - Суми найближчим часом не планується.

  20.01.2009 15:25:26 Олег
  Зміни графіка руху
  Скажіть,будь ласка,як можна доїхати зі станції ’Київ-пасажирський’ до станції ’Крути’? На сайті Південно-Західної залізниці у розділі "розклад електропоїздів" дана станція відсутня. Заздалегідь дякую за відповідь.
  Відповідь: Повідомляємо, що від станції Київ-Пасажирський до станції Крути Ви можете дістатися електропоїздом підвищеного комфорту № 814 сполученням Фастів-Зернове та електропоїздом підвищеного комфорту № 866 сполученням Київ-Конотоп, які курсують щоденно. Пропонуємо Вам користуватися вищевказаними електропоїздами підвищеного комфорту або електропоїздами приміського сполучення згідно розробленого графіка курсування приміських поїздів на дільниці Київ – Конотоп з пересадкою по станції Ніжин, де на дільниці Ніжин-Конотоп щоденно введено в курсування 4,5 пар приміських електропоїздів сполученням Ніжин-Конотоп-Ніжин.

  20.01.2009 15:09:29 Сирота
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, скільки коштує квиток на поїзд 29К сполученням Київ-Берлін? Наперед вдячна за Вашу увагу!
  Відповідь: Вартість проїзного документа на поїзд №29 з Києва до Берліна в м"якому вагоні становить 1177 грн. 17 коп. станом на 21.01.2009р.
1... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ...831