This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=485 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  11.12.2007 09:27:22 Олег
  Обслуговування у приміських поїздах
  Сегодня 11.12.2007 в 8.25 меня по прездному Киев-Пас - Тарасовка не пустили на электричку Киев-Мироновка, мотивируя тем что билет только до Киева, все попытки обьяснить что такое зона проезда(что Киев-Пас - Протасов Яр - Киев-Московский ) входят в одну зону(проездной стоит одинаково) и я имею право на проезд, разбились о упорство контролёрши на турникете(северная платформа 3-4 и влезшего, непонятного на каких основаниях в разговор охранника). В результате я сел на электричку Киев-Нежин с 2-ой платформы там "почему то пустили" без всяких вопросов, а эта электричка опоздала с отправлением и я опоздал на 10 минут на работу. Просьба разобратся с низким уровнем подготовки персонала жд и ещё раз "спасибо" за "качественно" предоставленный "сервис" и за полное отсутствие возможности как-то компенсировать моральный и материальный ущерб
  Відповідь: Згідно „Порядку оформлення розрахункових і звітних документів при здійсненні продажу проїзних і перевізних документів на залізничному транспорті” та „Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу і пошти залізничним транспортом України” абонементний квиток використовується для багаторазового проїзду пасажира між зазначеними в квитку станціями на визначений період (місяць, 2 місяці та інше, чи рік). При цьому поїздка пасажира повинна розпочинатись від станції, вказаної в квитку, або на одній з проміжних станцій на шляху прямування. Для детального розгляду описаної ситуації Ви можете звернутись на адресу служби приміських пасажирських перевезень: 01034, м.Київ, вул.Лисенка, 6, з письмовою заявою, приклавши копію абонементного квитка.

  10.12.2007 22:13:59 Євген
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Нещодавно пан президент у виступі нагадав,що центр Європи -Рахівщина.Прошу перевірити стан залізничного вокзалу,що веде до цього центру.Тут відсутнє освітлення,побиті вікна,завжди закрита почекальня,немає туалету,не дадуть ,,Книгу скарг,,,а квиток при повній пустоті вагонів дадуть лише у загальний вагон,роками аргументуючи :,,Нема звязку,,(!!!), або на вимогу дати постіль одну,якщо їдуть родичі,відмовити,запропонувати їхати у різних вагонах.Стіни біля каси брудні,стійкий запах сечі,миші,за порогом до них глибока яма з перекинутою дошкою.Привокзальна площа теж не освітлена, в дощ-глибокі калюжі.Цитата:,,Якщо людина заплатила гроші,навіть,невеликі гроші,вона має право на сервіс ,, 3.09.07.Міністр Рудьковський.Вагон N5 провідник почала топити за півгодини до відправлення ( ,,Мало вугілля,,).5.11.07р.На станції доводилось спілкуватися і з французом , і з американцем.Ганьба залізниці за такий стан. Пасажири Ірена,Євген Лукачуки,Фортуна Микола,Чірідник М.В.,Манжула І.М.,Тацей Т.О., та тисячі інших зневажених і ображених.
  Відповідь: Шановний Євгене Васильовичу! Ваше звернення розглянуто керівництвом Львівської залізниці. Повідомляємо, що станцію Рахів забезпечено додатковими лампами освітлення, проведено ремонт вікон, відкрито цілодобово зал очікування. Питання функціонування вокзального туалету буде вирішено після відновлення роботи міського каналізаційного колектора. На 2008р. заплановано виготовлення проектно- кошторисної документації на реконструкцію станції Рахів та плануються здійснюватися роботи щодо ремонту будівлі вокзального станційного комплексу, з метою приведення до Європейських стандартів. Одночасно прийнято рішення по терміновому проведенню робіт поточного утримання будівлі вокзалу.

  10.12.2007 19:34:08 Ірина
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Ск. коштує квиток сполученням Одеса-Вроцлав і Львів-Вроцлав? Дякую.
  Відповідь: Шановна Ірино Ярославівно! Повідомляємо, що станом на 17.12.2007р. вартість квитка сполученням Львів - Вроцлав становить 348,57 грн. Прямого сполучення Одеса - Вроцлав на постійно немає. В складі поїзда №108 Одеса - Ужгород курсуватиме вагон №27 купейний Одеса -Вроцлав відправленням з Одеси 27,28/12 2007р. , відправленням з 2/1 по 13/1 2008р., і влітку з 22/6 по 31/2 2008р. Вартість квитка станом на 17.12.2007р. становить 507,20 грн.

  10.12.2007 17:51:56 Володимир
  Інше
  Повідомте коли ходить поїзд Дебальцево-Ковель, або що означає "за вказівкою", та чим ще можна дістатися з Донецька до Рівного?
  Відповідь: Шановний Володимиру! Термін «за вказівкою» означає, що поїзд може бути призначений за даним розкладом, при наявності вагонів і інших технічних умов. У даний час для призначення поїзда на залізниці немає вільних вагонів. Призначення поїзда за рахунок зменшення кількості поїздів на інших напрямках недоцільно з- за недостатнього пасажиропотоку на даному напрямку. До станції Рівне з Донецька прямих поїздів немає. До зазначеної станції можна доїхати з пересадженням по Києву, або поїздом 133/134 Луганськ-Львів з посадкою по станції Микитівка, далі з пересадкою по станції Здолбунів на приміські поїзди до станції Рівне. Найбільш детальну інформацію Ви можете отримати у довідкових бюро вокзалів.

  10.12.2007 17:33:27 Игорь
  Пропозиції
  Уважаемые работники Укр.Зал. почему бы не зделать для школьников и студентов проезд на зимних каникулах безплатным!!!? если вы уже думали над этим вопросом и что то решили, напишите мне о результатах вашего решения, или выложите на сайте информацию по этому вопросу. 2007/2008 г.
  Відповідь: У 2008 році продовжується благодійна акція по безкоштовному перевезенню дітей за рахунок залізниць чотирьох категорій, а саме: - дітей-сиріт , що залишились без піклування батьків; - дітей-інвалідів всіх категорій; - дітей військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання ними службових обов’язків; - дітей загиблих шахтарів. Проведення акції по безкоштовному перевезенню дітей на новорічні канікули 2007-2008 роках Укрзалізницею не планується

  10.12.2007 15:39:56 Алла
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чи можна придбати квиток на поїзд №68 Варшава - Київ з Варшави до Києва у сервіс-касі попереднього продажу м. Полтава? Мені відмовлено в придбанні даного квитка, по причині "такі квитки взагалі не продаються в Україні, тільки у Варшаві"
  Відповідь: Згідно діючого міждержавного тарифу “Восток - Запад” проїзні квитки оформлюються при здійсненні поїздки “туди - назад” на зворотній шлях з відкритою датою, тобто квиток на зворотній шлях треба придбати на станції відправлення (ст. Варшава). У випадку оформлення квитка тільки на зворотній шлях, проїзні квитки оформлюються тільки за ручною технологією роботи. На момент замовлення квитка проїзний документ не оформлюється, для цього необхідний період часу на замовлення місця до країни відправлення. В разі відсутності вільних місць, пасажиру буде запропонована поїздка на іншу дату.

  10.12.2007 11:35:11 Володимир
  Зміни графіка руху
  Прочитал на сайте о том, что вводится новый вагон на направление Ясынувата-Прага-Донецк, уже потирал руки чтобы купить билет, но сегодня при попытке купить билет на указанный маршрут в кассе сказали, что рейс был отмененю Вопрос: Зачем давать на сайте объявление 6 декабря о запуске вагона Прага-Донецк, если состоянием на 10 декабря данный рейс отменен, как я понимаю, Укрзализныцей?
  Відповідь: Безпересадковий вагон №36/356 Ясинувата - Прага - Донецьк перший раз відправився з Ясинуватої 13/12-07 далі буде курсувати цілорічно по відправленню з Ясинуватої по четвергах прибуттю до Донецька по вівторках.

  10.12.2007 11:00:56 Катерина
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Доброго дня! Цікавлять вагони класу люкс, які можна винаймати на весь час слідування, в яких є ванна кімната, спальня, їдальня і т.д. Дякую заздалегідь!
  Відповідь: На залізницях України існують вагони - салони. В яких є окрема спальня, робочий кабінет, кухня, зал для проведення банкетів або засідань, аудіо- відеоапаратура. За бажанням пасажир має змогу замовити даний вагон. Вартість буде залежити від маршруту, кількості днів та послуг.

  10.12.2007 10:06:28 Вячеслав
  Інше
  К кому из работников железной дороги, возможно обратиться по поводу аренды площадки участка под выгрузку щебня и песка в городе Харьков?
  Відповідь: З приводу місця для вивантаження та зберігання піску та щебню Вам слід звернутися до Харківської філії державного підприємства " Український державний центр транспортного обслуговування Ліски". Телефон: заступник директора-729-12-29 відділ договорів- 760-12-26.

  10.12.2007 08:55:52
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Чи має право "провідник" плацкартного вагону, пропускати пасажирів без квитків і місць відповідно? Такі пасажири розміщуються на місцях, поряд із сплячими пасажирами, які оплатили своє окреме місце і створюють багато незручностей. Окремим пасажирам доводиться нервуватись, проганяючи таких небажаних гостей, які щей порушують спокій постійними розмовами. Чи маю я право поскаржитись на таку діяльність в потягові конкретного напрямку?
  Відповідь: Посадка пасажирів у вагон будь - якої категорії допускається виключно при нявності проїзних документів. Пасажир має право залишити письмові претензії, скарги, подяки у Книзі скарг та пропозицій, яка знаходиться у штабному вагоні, або усно звернутись до начальника паоїзда під час обходу вагонів (графік обходу розміщається в кожному вагоні)
1... 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 ...832