This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=476 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  21.12.2007 14:43:16 Світлана
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Скажіть буль ласка скільки коштує багажний квиток на кошеня, вага якого становить 1 кг і чи можна купити його не на вокзалі? Дякую.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно "Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" для перевезення дрібних тварин виписується квитанція, як за 20 кг багажу, вартість береться в залежності від відстані. Оформлення можна здійснити в м.Києві на вокзалі станції Київ-Пасажирський або в Українському центрі по обслуговуванню пасажирів (УЦОП).

  21.12.2007 13:33:53 Юра
  Інше
  Звідки відправляється поїзд 807 Львів-Мукачево: з приміського чи з головного вокзалів?
  Відповідь: Шановний п. Юрію! На Ваше звернення повідомляємо, що електропоїзд підвищеного комфорту № 807 сполученням Львів - Мукачево курсує щоденно та відправляється з головного вокзалу станції Львів 07 год.10хв.

  21.12.2007 13:31:36 Dima
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Здравствуйте. Я уже не надеюсь на ответ на моё сообщение "18.12.2007 09:36:48 Dima Про Электрички в Ирпене" которое вы проигнорировали, но вот опять хочу сказать, что каждый день пытаюсь ездить на электричке в 7.47 с Ирпеня, но сегодня 21.12.2007 она уехала на 7 минут раньше, двери буквально закрылись перед носом, я понимаю что плюс-минус 7 минут это не много, но не для рассписания электричек, и из-за такой мелочи мне и ещё многим людям которые не успели пришлось ждать 40 минут электричку в 8.19, так-как ездить в 7.57 повышенной комфортности за 6 гривен имея проездной, это уже слишком. Скажите, что за беспредел и самоволие твориться на электричках в этом направлении и когда это всё закончиться? Я уже молчу за то, что те люди которые стоят на турникетах орут на пассажиров, хватают их за руки, угрожают сам видел как молодой парень в форме охранника не двухсмысленно намекал пассажиру который между-прочим даже не зашёл на територию перона что может воздействовать на него физически, и всё это в очень грубой форме). Когда будет порядок, за те деньги которые мы платим за билеты и проездные и не влезши в электричку идём на маршрутку?
  Відповідь: На жаль, керівництво залізниці не планує збільшення кількості електропоїздів на дільниці Ірпінь-Святошино. Що стосується вказаного Вами електропоїзду відправленням зі ст. Ірпінь о 7 год. 47 хв., то в розкладі руху є електропоїзд відправленням зі ст. Ірпінь о 7год. 40 хв., тому порушення графіку руху поїздів 21.12.07р. не було. Для розгляду дій працівників охоронної організації Вам необхідно звернутися з листом за адресою: м.Київ, вул. Лисенка, 6, в службу приміських пасажирських перевезень, вказавши дату, станцію і час відправлення електропоїзда.

  21.12.2007 13:09:16 Петро
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Здраствуйте. Протягом п’яти років я, мінімум раз в місяць користуюсь послугами електропоїздів підвищеного комфорту курсуючими між станціями Київ-Вінниця. Хочу отримати пояснення від керівництва УЗ чому протягом останніх років при збільшенні пасажиро потоку на цих маршрутах - кількість і потужності рухомого складу майже не змінилися. Я вважаю що це не нормально, що вільних квитків в продажу не має за два дня до дати відправлення. Потяги часто приходять з значним запізненням. При поїздках в ночі на поїзді №835 в вагоні іде змагання по гучності поліфоніі на мобільних телефонах, хто повинен слідкувати за порушення правопорядку? Які обов’зки провідника у даному випадку? Пропоную першочергово провести незалежне вибіркове анкетування пасажирів по питаннях якості залізничних перевезень в поїздах за №825, №827, №829, №831, №826, №828, №830, №832. Хочу запропонувати вашим ‘’експертам’’ досконало вивчити проблему квитків у касах, та збільшити кількість потягів, на мою думку на даний момент в двічі, особливо в п’ятницю та у вихідні дні, продумати графіки курсування потягів, які б відповідали вимогам більшості пасажирів, скоротити час руху потяга в дорозі. P.S. (не для загального опублікування) вже не хватає сил дивитися на те що тебе майже кожен раз принижують, а ти ще платиш за це і робиш вигляд що нічого не сталося, ніби так має бути. Відповіді надати обов’язково, хоча б на ел. адресу. Чому керівництво УЗ не бере до уваги європейські стандарти якості надання послуг у залізничному транспорті. Україна – не Пакистан.
  Відповідь: Південно-Західна залізниця на протязі 5 років забезпечує перевезення пасажирів електропоїздами підвищенного комфорту на 5 напрямків.Призначити додатковий електропоїзд підвищенного комфорту сполученням Київ-Вінниця на п"ятницю та у вихідні дні немає можливості в зв"язку з відсутністю вільного рухомого складу. За порядок у вагоні відповідає провідник. У даному випадку, щодо змагання по гучності поліфонії, провідник вагону може зробити пасажиру лише зауваження. Дотримання громадського порядку перш за все залежить від громадянської свідомості самих пасажирів. Дякуємо Вам за надану пропозицію щодо проведення анкетування пасажирів. Керівництво залізниці Вашу пропозицію прийняло до уваги.

  20.12.2007 16:29:20 kateryna
  Інше
  Добрий день, я знаходжуся в Еміратах. Хочу купити (або хоча б забронювати і мати гарантію шо квитки в мене є) квитки на поізд #111 на 29 грудня з Києва до Дубна на 2 особи, купейний вагон. Підкажіть, як це зробити, в Украіні я буду лише з 29-го.
  Відповідь: Оскільки поїзд №111 Харків-Львів по ст. Київ являється транзитним, місця на нього в Києві не бронюються

  20.12.2007 14:10:26 Кирилл
  Інше
  я задавал вопрос по поводу покупки билета другому человеку, мне сказали что я могу это сделать...меня интересует еще такой вопрос, могу ли я оплатить билет в киеве, чтоб его выдали в другом городе, другому человеку, возможно ли такое...? спасибо
  Відповідь: Згідно з Правилами перевещзень, якщо в пасажира викрадено проїзні документи на станції зворотного відправлення чи на шляху прямування (на станції пересадки), чи він їх загубив і не має коштів для придбання нових проїзних документів, то він може доручити (телефоном, факсом та ін.) будь-якій фізичній (юридичній) особі сплатити вартість проїзду цього пасажира в квиткову касу за місцем проживання (місцезнаходження) такої особи в Україні. На підтвердження сплати вартості проїзду видається квитанція за формою ГУ-57"а" або проїзний документ діючого зразка, з нанесенням або без нанесення інф ормації про номер вагона і місця. Для розрахунку вартості проїзду враховуються дата відправлення, номер поїзда, тип вагона. Начальник станції, на якій сплачено проїзд, за рахунок особи, що його сплачувала, телеграмою сповіщає начальника станції перебування пасажира про оформлення проїзду. На підставі цієї телеграми пасажирові видається безплатний проїзний документ до місця призначення. Оформлений проїзний документ чи квитанція ГУ-57"а" з копією телеграми направляється в фінансову службу, що його видала. Особі, що сплатила вартість проїзду, на підтвердження сплати видається копія телеграми - підтвердження про сплату.

  20.12.2007 13:57:22 Максим
  Інше
  Добрый день! Меня интересует вопрос, изменится ли тарифная политика УЗ в 2008 относительно грузоперевозок в экспорто - импортном направлениях. Планируется ли повышение тарифов на грузовые перевозки по ж/д в экспортном и импортном направлениях в январе 2008г. Если повышение планируется, то на сколько. Зараннееспасибо за ответ.
  Відповідь: Господин Максим! На Ваш запрос о тарифной политике на 2008 год на экспортно-импортные перевозки грузов железнодорожным транспортом сообщается. Согласно поручения Кабинета Министров Украины с целью приведения законодательства Украины в сфере тарифной политики в соответствие к требованиям Всемирной торговой организации, а также с целью обеспечения функционирования железных дорог Украины в равных экономических условиях с другими субъектами хозяйствования и уменьшения отставания от индекса цен производителей промы5шленной продукции разработан проект приказа Минтранссвязи «Про индексацию тарифов на перевозки грузов железнодорожным транспортом», который размещен на сайтах Укрзализныци и Минтранссвязи. В приложении к проекту приказа указан уровень повышения тарифов.

  20.12.2007 11:47:40 Марина
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скажіть, будь ласка, за скільки днів, можна придбати квиток на електричку підвищеної комфортності, в даному випадку Київ - Вінниця
  Відповідь: Проддаж квитків розпочинається за 45 діб до дати відправлення

  20.12.2007 11:37:30 Федор
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Как вам не совестно!!! Почему игнорируються вопросы по поводу хамского обслуживания, отсутствия сервиса и наплевательского отношения к пассажирам? P.s. Не ожидаю увидеть зто сообщение на сайте, все равно забаните. Должно быть стыдно!!!
  Відповідь: Шановний відвідувачу! На нашому сайті перед формою додання запитання (http://www.uz.gov.ua/qa/index.php?func=add_skarga) містяться умови, яким мають відповідати звернення. Усі звернення, що відповідають умовам, реєструються та надаються для розгляду у відповідальні структурні підрозділи. Радимо Вам уважніше ознайомитись з матеріалами сайту.

  20.12.2007 11:33:12 Анатолий
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Повторяю вопрос заданный мною 08.12.2007 22:03:35 Почему информация об изменении правил предварительной продажи белетов на "экспрессы" не размещена перед кассами? (в соответсвии с законом Украины "О защите прав потребителей")
  Відповідь: Повідомляємо, що по залізниці курсують швидкісні поїзди - продаж розпочинається за 45 діб до відправлення та електропоїзди підвищеного комфорту - продаж розпочинається за 10 діб до відправлення. Вищезазначена інформація знаходиться у довідковому бюро та розміщена на інформаційних стендах на вокзалах.
1... 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 ...832