This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=467 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  03.01.2008 18:59:22 алла
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Ехали поездом Харьков -Мукачево №225 вагон 7 30.12.2007года. В вагоне не было воды, в Киеве не дозаправили, минеральную воду продавали по цене 5грн. вместо 1,7грн.так и ехали в грязи. Почему подорожание билетов привело к ухудшению сервиса?
  Відповідь: Шановна Алло! У ході службового розслідування встановлено, що вагон № 7/12492 поїзда № 225 сполученням Харків-Мукачеве обслуговувала провідник вагонів Клокол Л.І., яка порушила вимоги п.2 "Інструкції провіднику пасажирських вагонів ЦЛ-0038", що виразилося у неперевірці перед відправленням у рейс заправки вагона водою та наявності води у системі водопостачання. Враховуючи зазначене, провідник вагонів Клокол Л.І. позбавлена 100% премії. За послаблення контролю за роботою поїзної бригади начальник поїзда Асєєва А.А. попереджена. Серед працівників поїзних бригад проведено додаткові інструктажі щодо неухильного виконання посадових обов'язків. Прийміть вибачення за тимчасові незручності, які виникли у вас при користуванні залізничним транспортом.

  03.01.2008 16:56:02 Марина
  Зміни графіка руху
  Здраствуйте! На сколько достоверно расписание электричек в направлении Киев-Фастов на сайте?
  Відповідь: Шановна Марино Сергіївно. Розклад руху електропоїздів на сайті УЗ в межах Київської дирекції залізничних перевезень періодично оновлюється, таким чином розклад руху електропоїздів у напрямку Київ-Фастів можна сприймати як відносно достовірний.

  03.01.2008 14:33:28 Ольга
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  2 января в 12 часов я стояла в очереди около часа в кассу №1 (предварительная подажа) на ж/д вокзале в Одессе.На мониторе для пассажиров высвечивались разные цифры и слова , в левом нижнем углу красным цветом показыалась стоимось билета.Это было типа 32,50 56,20 и т.п.Но при этом кассир ,женщина средних лет , называла пассажирам сумму округленную в большую сторону , вместо 32,50 говорила 33гр.,вместо 56,20 -57 гр. и все в том же стиле.А если брали несколько билетов ,то было еще интереснее ,включался на табло калькулятор и числа суммировлись уже в округленном виде.Я в очереди была единственная , кого заинтересовал монитор , так мне как раз и посчитали правильно и еще сдачу дали 50 копеек.А те кто не понимал , тех беззастенчиво обманывали.Вроде мелочь ,но не приятно.За это время , что я простояла в очереди купили билеты человек 20.Хорошая прибавка к з/п или новый закон математики для кассира?В соседнем зале я видела , что молодая девушка кассир давала всем сдачу и копейки тоже!!!Научите своих опытных кассиров , ведь красть грешно!
  Відповідь: Звернення щодо незадовільного обслуговування 02.01.2008 в касах попереднього продажу пасажирського вокзалу Одеса-Головна, розташованих за адресою вул. Середньофонтанська, 12-а, розглянуто керівництвом пасажирської служби. Проведено службове розслідування. Скарг від пасажирів в зазначену добу не надходило. Згідно пункту 22 постанови КМУ від 19.03.1997 №252 Про порядок обслуговування громадян залізничним транспортом, отримавши проїзний документ, пасажир повинен не відходячи від каси перевірити правильність зазначених у документі відомостей та одержану здачу. Ваші зауваження прийнято до уваги. На технічних заняттях з квитковими касирами дане питання пророблено.

  03.01.2008 11:20:12 Elena
  Інше
  Здравствуйте. Не могли бы Вы подсказать номера телефонов техподдержки (Месплан) в Одесском регионе? Спасибо.
  Відповідь: На Ваше звернення повідомляємо, що звертатися з питань планування перевезень необхідно в управління Одеської залізниці по телефону 727-46-13.

  03.01.2008 09:55:18 Анна
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  З Новорічними та Різдвяними святами ВАС, УЗ!!! Коли у наших поїздах припиниться хамство зі сторони провідників? Їхала 1-го січня поїздом №316 Запоріжжя-Київ у вагоні №14, на 3-му місці, тобто поряд з провідником та чула всі розмови з пасажирами, які звертались до неї з питаннями. Такого хамського відношення не бачила та не чула вже давно - не почула жодної адекватної відповіді на поставлені питанння (наприклад "чому так холодно", "коли буде відкритий туалет", "чи можна зарядити телефон", і т.і.). При цьому, слід зауважити, що з пасажирів їй не грубив ніхто (судячи з почутих розмов). Хто має з цим боротися та як така поведінка відслідковується та карається керівництвом? Хамство зі сторони обслуговуючого персоналу - це ВАШЕ обличчя!
  Відповідь: Шановна Анна Валеріївна ! За порушення посадових обов"язків провіднику вагона Корсіковій І.А. оголошено догану (наказ від 09.01.2008 № 4). За недостатній контроль за роботою поїзної бригади на шляху прямування начальнику поїзда Кагіровій О.В. оголошено догану (наказ від 08.01.2008 № 1). Ваше звернення пророблено серед причетних працівників. З поїзними бригадами пасажирського вагонного депо Запоріжжя-1 проведені додаткові інструктажі. З повагою, заступник начальника пасажирської служби О.І. Рязан

  02.01.2008 16:11:21 Таїса
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чи є якісь знижки студентам?
  Відповідь: Відповідно до постанови КМУ від 5.04.1999 № 541, студенти мають 50-% знижку від вартості проїзду на період з 28 серпня по 28 червня при оформленні квитків у загальні та плацкартні вагони в межах України.

  02.01.2008 14:54:35 Антон
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Здравствуйте, уважаемые сотрудники УЗ! Хотел бы Вам поведать историю о том, как я 30-го декабря ехал в Тернополь... Так вот - поезд №7 (сообщением Киев - Чоп), вагон №16. Его смело можна было назвать бомбоубежищем в тот вечер. Поезд подали на посадку. Я сразу заподозрил неладное, когда увидел, что пассажиры этого вагона (в котором ехал и я) стоят на перроне в то время, как остальные вагоны уже открыли дверь и начали впускать людей. Каково было мое удивление, когда проводник, открывший дверь и начавший проверку билетов, был немного "не в себе". Спыртным от него попахивало, причем совсем не чуть-чуть... Попав в вагон, я обнаружил тамбур, в котором по полу был рассыпан уголь. Но это еще не все... В вагоне, как оказалось, было очень холодно (отопления не было вообще) и отсутствовал свет. На самом деле,как в бункере... Спустя минут 20 после отьезда свет все таки включили. Но вот отопление... Это при том, что на улице далеко не лето... На вопрос будет ли отопление, проводник грубым тоном ответил, что будет минут через 40. Ответил он немного грубовато, как по мне. С утра я решил умыться. А получилось, что чуть не искупался... В туалете стояла вода... Сантиметра полтора, не меньше. Чуть не искупался там... А теперь внимание, вопрос: КАК ДОЛГО БУДЕТ ПРОИСХОДИТЬ ПОДОБНОЕ? Ведь почти у каждого пассажира есть несколько подобных историй! Когда наконец прекратится это безобразие? Как считаете, это должный уровень оказаных услуг? И еще одно: как Вы считаете, не попахивает ли это все нарушением прав потребителей? Заранее благодарен за ответ и надеюсь, что мое обращение хотя бы будет опубликовано!
  Відповідь: Для детального розгляду Вашого звернення просимо надіслати письмову заяву та копії проїзних документів до галузевої пасажирської служби Південно-Західної залізниці на адресу: 01034, м. Київ, вул. Лисенка, 6. Проведеним розслідуванням встановлено, що викладені факти мали місце. За порушення виконання посадових обов’язків прийнято рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників: - провідників пасажирського вагону, що обслуговували даний вагон;-начальник поїзду;- оглядача ремонтника пасажирських вагонів.Приносимо Вам вибачення за неякісно надані послуги.

  02.01.2008 13:01:23 Андрей
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Я уже не раз писал вам по поводу графика на южной дороге точнее на участке Харьков Полтава сообщение с каждым изменением графика становится все хуже, был дизель поезд №6295 Коломак Полтава которым люди ездили на работу в Полтаву его отменили, назачили п№6299 Харьков Полтава который следовал раньше от 6295 на 2.5 часа пасажиры ездили им его тоже отменили с 31.12.07 телеграмма была дана за 1 день а не за 10 дней об отмене поезда.Поезда №6293 и 6319 не подходят один идет очень рано другой очень поздно.Поезд №6295 нужно сделать с Огульцов отправлением примерно 15.30 или вернуть п№6299 но только не из Коломака или Водяной потому что станция стыкования Огульцы.Поезда отменяют потом без всякого назначения он "появляетя" на пару дней,телеграммы дают за 1 день а не более чем за 10 дней - это полый бардак. И ненадо писать отом что поезда отменяют что они ездят пустыми ето не правда 6299 был полон на всем пути следования теперь после отмены разыв между поездами 6 часов.
  Відповідь: Шановний Андрію! Факти, які викладені у Вашому листі, дійсно мали місце. Відміна приміського дизель-поїзда була викликана закінченням ремонту моста по станції Кременчук та поверненням до експлуатації дизель-поїзда за графіком руху, який був розроблений та затверджений на 2007-2008 рр.

  02.01.2008 11:09:49 Наталія
  Інше
  Доброго дня! Поясніть будь ласка чому не надається можливість пасажирам купити білет в купейний вагон на поїзд №13 Харків-Ужгород на проміжній станції? З чим це пов*язано чи чим це зумовлено? Дякую!
  Відповідь: Шановна Наталю Дмитрівно! Ваше звернення розглянуто керівництвом пасажирської служби Львівської залізниці. Для надання відповіді просимо вказати на якій саме станції Ви не мали можливості придбати квиток та дату звернення у квиткову касу.

  01.01.2008 23:00:56 Ольга
  Зміни графіка руху
  я знаю, что введены дополнительные поезда на праздничные дни. чем можно добраться из Днепропетровска до Херсона 3,4 января, кроме поезда Москва-Николаев? спасибо.
  Відповідь: Шановна Ольго! На період Новорічних свят додаткових поїздів на дільниці Дніпропетровськ - Херсон не призначалося. Крім проїзду п. №6566 Москва - Миколаїв від ст. Дніпропетровськ до ст. Херсон можливе прямування з пересадкою по ст. Апостолове. З розкладом руху поїздів від ст. Дніпропетровськ Південний до ст. Апостолове можливо ознайомитися за посиланням http://www.uz.gov.ua/elektropr/05.htm, від ст. Апостолове до ст. Херсон http://www.pz.gov.ua/askpp/exprt.php?lid=1&mid=31
1... 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 ...832