This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=458 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  11.01.2008 08:53:39 Ярослав
  Обслуговування у приміських поїздах
  Коли почнуть обігріватися приміські дизель-поїзди. Їхати в них - це жах!!! Холод не виносимий. За що ми ПЛАТИМО!!!
  Відповідь: Шановний Ярославе Петровичу! На Ваше звернення щодо неякісного опалення салонів вагонів дизель-поїздів повідомляю, що для підготовки тягового та моторвагонного рухомого складу до експлуатації в зимовий період проводиться осінній комісійний огляд, під час якого перевіряється робота системи опалення салонів вагонів та кабін машиніста. Однак, під час експлуатації рухомого складу бувають випадки виходи її з ладу. Виявлені зауваження терміново усуваються при технічних обслуговуваннях та поточних ремонтах в умовах локомотивних депо. Моторвагонний рухомий склад з несправною системою опалення салонів вагонів до експлуатації не допускається. Дякую Вам за небайдуже ставлення до проблем залізниці та прошу вибачення за причинені незручності. Однак при подальших зверненнях прошу надавати більш детальну інформацію, з вказанням номера поїзда, місця та дату проїзду, для можливості розслідування та виявлення причин.

  11.01.2008 03:24:46 Станіслав
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Справа в тому,що я турист,зараз активно хожу в гори-зимові радиальні виходи в межах Львівської і прилеглих областей,я сам зі Львова.За останній місяць двічі побував на станції Бескид-закарпатська обл. і обидва рази там був зачинений вокзал.Ми з друзями поцікавилися і виявилося,що вокзал після ремонту вже декілька місяців начальник вокзалу не відчиняє,а нам немає де перевдягнутися,крім нас там купа таких людей кожен раз,але найгірше коли ми чекаємо електричку на Львів ввечорі,якщо спустилися з гір раніше.Не нормально перевдітися,ні зігрітися,а прибиральниця ж отримує за це гроші...Прошу прийняти міри!!!
  Відповідь: Шановний п.Станіславе! Повідомляємо Вас що, з начальником станції проведена необхідна роз*яснювальна робота і попереджено про притягування його до дисциплінарної відповідальності в разі повторення аналогічного випадку.

  11.01.2008 03:24:01 Станіслав
  Обслуговування у приміських поїздах
  2.01.2008 сівши на станції Бескид в електричку на Львів:Мукачево-Львів,в вагон 3-го класу-тобто загальний,ми спокійно позаймали собі місця,але вже на станції Славське до нас причіпилися пасажири з квитками на третій клас,але ж це загальній вагон-це раз,ми купляємо білети в контролера по тій самій ціні-два,і на станції Бескид кас немає-три.Прийшов контролер і сказав,що ми маємо звільнити місця.Чи маю я звільняти місця,якщо я сів раніше-це ж заг вагон,потім яка тоді різниця між 3 і 2 класом,якщо і там і там по три сидіння і можуть бути стоячі місця,різниця лише в ціні???Я би хотів отримати відповідь,зазделегідь дякую...
  Відповідь: Шановний п.Станіславе! Повідомляємо Вас що, для повного вирішення питання викладеного Вами у зверненні прошу надіслати копії проїзних документів видані Вам 02.01.08. провідником електропоїзда підвищеного комфорту №808 сполученням Мукачево - Львів за адресою: служба приміських пасажирських перевезень, вул.Гоголя, 1, м.Львів 79000.

  10.01.2008 21:38:29 Татьяна
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Хотела бы узнать как при таком количестве жалоб на обслуживание чувствуют ответственные за выход на линию поездов. Имела несчастье 08.01.08. ехать на поезде 212 "Феодосия-Москва". Как можно было выпустить такой поезд в рейс? Мы купили билеты стоимостью 375 грн. в купейный вагон №16, когда вошли в поезд оказалось он совсем не отапливался, при температуре воздуха 12 градусов мороза на улице, температура воздуха в вагоне составляла 7 градусов мороза. Как я должна была ехать с ребенком в таких условиях? При обращении к начальнику поезда нам сказали: "Ищите места по вагонам". Только через 6 часов пребывания в таких условиях проводник перевел нас в купе для отыха проводников в 14 вагон, а мужу места не досталось вовсе, он был вынужден периодически бегать греться в соседние вагоны. Ответьте мне пожалуйста, кто возместит нам разницу в стоимости билетов (ехали в плацкарте) и почему на вокзале, во время ожидания поезда пассажиров не предупредили, что вагоны не отапливаются и что можно сдать билеты. От каких несчастных случаев нас застраховала украинская страховая компания ЗАО "УСД" г. Днепропетровск, и подпадает ли этот случай в список страховых? Меня возмущает ваше отношение к пассажирам. С уважением, Татьяна Школа.
  Відповідь: Шановна Тетяно Федорівно! За порушення посадових обов"язків оголошено догани майстру пункту технічного обслуговування (ПТО)Бондареву Ю.А., інструктору Кулаковій М.В., бригадиру поїзних бригад Іванюк Г.В., бригадиру екіпіювання составів Шевцовій О.В. ( наказ від 10.01.2008 № 8 ), заступнику начальника депо - начальнику ПТО Яскульському І.В. ( наказ від 15.01.2008 № ЛОК-3 ). Ваше звернення пророблено серед причетних працівників. З поїзними бригадами проведені додаткові інструктажі щодо прийняття дієвих заходів для покращення умов проїзду пасажирам. Керівництвом Керченського пасажирського вагонного депо посилено контроль за підготовкою вагонів до рейсу. Керівництво служби вибачається перед Вами. З повагою, перший заступник начальника пасажирської служби А.В. Білоус

  10.01.2008 18:16:50 Анатолій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Вартість купейного квитка з Києва до Ковеля. Дякую.
  Відповідь: http://uz.gov.ua/?m=services.transppl.schedulkiev&lng=uk

  10.01.2008 16:18:50 Лютова
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Вартість купейного квитка до Києва зі станцій Кривий Ріг-Головвний та Роковата однакова, та складає 77 грн.52 коп. Я попередньо купувала білет на ст.Роковата і не звернула уваги, що білет було виписано не з КР-Головного , а з Роковатої. При посадці в поїзд на ст. КР-Головний мене не пустили в вагон, і заставили докупити квиток вартістю 27 грн.50 коп. Мали право працівники залізниці на такий вчинок і куди треба звернутися за роз"ясненням?
  Відповідь: Шановна Валентино Миколаївно! Згідно вимог п. 7.1. „Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України” поїздка пасажира повинна розпочинатися від станції, вказаної в проїзному документі. На підставі наказу МТЗУ № 395 від 26.04.2006 р. "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні" вартість проїзду в купейному вагоні швидкого поїзда № 76/75 Кривий Ріг – Київ від ст. Кривий Ріг Головний до станції Рокувата становить 27 грн. 50 коп., яку Вам і було запропоновано сплатити враховуючи здійснення посадки на станції Кривий Ріг Головний при наявності квитка зі ст. Рокувата. Враховуючи вищезазначене порушень в діях поїзної бригади не встановлено.

  10.01.2008 16:11:48 Андрій
  Пропозиції
  Предлагаю запустить экспресс или скорый поезд Киев-Луганск через станции Полтава, Харьков, Купянск, Рубежное, Лисичанск, Попасная. Чтоб ехал со скоростью 120 км/ч. Думаю что этот рейс был бы экономически выгодным. И желающих тоже много нашлось бы, потому что поездов №310 (Киев-Дебальцево) и №20 (Киев-Луганск) не хватает для удовлетворения большого спроса на эти маршруты. Сам я часто езжу этими поездами и вижу, что недостатка в пассажирах нет, но хотелось бы ездить в экспрессах или в более менее быстром интервале движения.
  Відповідь: Длина маршрута Киев - Луганск составляет 816 км, что в настоящее время из-за существующих технических условий не дает возмозности назначить дневной усоренный поезд между Киевом и Луганском. Вместе с тем на новый график 2008/2009 года с учетом имеюшегося подвижного состава отрабатываются предложения по назначению ускоренного поезда в сообщении Харьков - Луганск, а также поезда сообщением Кременчук-Луганск и скорого поезда сообщением Донецк - Киев.

  10.01.2008 15:41:45 Сусанна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  сколько стоит билет до одессы из симферополя
  Відповідь: Шановна Сусанно Ісмаілівно! Станом на 11.01.2008 року вартість проїзду у спальному вагоні п. №650/649 Одеса - Сімферополь між кінцевими зупинками становить 300,91 грн., в купейному вагоні 80,94 грн., в плацкартному - 56,23 грн., в загальному - 26,61 грн.

  10.01.2008 15:34:44 Евгений
  Інше
  Скажите пожалуйста, каковы правила аренды кассового терминала для продажи билетов на поезда дальнего сообщения. Необходимо установить кассу в супермаркете.Где можно прочитать об этом, какая служба УЗ этим занимается.
  Відповідь: Шановний Євгене! Повідомляємо, що термінальне обладнання АСК ПП УЗ в оренду без відкриття залізничної каси у м.Харкові не надається. На цей час Південна залізниця відкрила достатню кількість власних залізничних кас у м.Харкові для покращення якості обслуговування пасажирів. Відкриття додаткових кас на території міста у теперішній час залізницею не планується.

  10.01.2008 14:42:55 марія
  Інше
  Добрий день, скажіть будь-ласка де я можу знайти інформацію про структуру ЛЬвівської залізниці? Я пишу курсову роботу, і вибрала вашу установу, допоможіть будь-ласка!!!!!!І де є інформація про звітну діяльність і хто веде контроль за їх здійсненням (які пдрозділи), а може це є на офіційному сайті, де!Дякую
  Відповідь: Шановна Маріє Орестівно! Для отримання інформації для Вашої курсової роботи Вам необхідно офіційно (письмово) звернутись до керівництва державного територіально-галузевого об"єднання "Львівська залізниця" за адресою: 79007, м.Львів, вул.Гоголя,1.
1... 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 ...832