This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=43 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  29.01.2009 13:23:14 Станислав
  Інше
  Когда наконец будет полностью реконструирован железнодорожный комплес (и вокзал) ст. Изюм Южной ж.д.
  Відповідь: У зв'язку з обмеженим фінансуванням на 2009 рік, проектом плану капітального ремонту передбачено виконання робіт по ремонту приміщень та споруд пасажирської будівлі станції Ізюм загальною вартістю 30,0 тис.грн. Остаточні роботи по капітальному ремонту приміщень та споруд пасажирської будівлі станції Ізюм будуть закінчені після отримання фінансування у повному обсязі.

  29.01.2009 11:45:08 ЛЮДМИЛА
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  СКАЖИТЕ МНЕ, ПОЖАЛУЙСТА, МОГУ ЛИ Я ВЕРНУТЬ ТРИ БИЛЕТА ПО ОДНОМУ ПАСПОРТУ, НО УЖЕ ПОСЛЕ ОТПРАВЛЕНИЯ ПОЕЗДА? ГДЕ МОЖНО ПОСМОТРЕТЬ СХЕМУ МЕСТ В 808 ИЛИ 838 ЕЛ.ПОЕЗДЕ
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно п. 19.9. "Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" - касир має право повернути одному пасажиру платежі за 9 невикористаних проїзних документів, незалежно від напрямків. Інформацію про схеми розташування місць в електропоїздах підвищеного комфорту можна отримати в довідкових бюро вокзалів. Більш детальну інформацію про правила повернення проїзних документів Ви можете отримати по телефону 8 (044) 503-70-05 чи особисто звернувшись в довідкове бюро вокзалу ст. Київ - Пасажирський.

  29.01.2009 09:08:18 Виктор
  Інше
  Где можно найти на вашем или других сайтах перечень и содержание ВСЕХ нормативно-правовых документов, касающихся работы ж.д. транспорта, а также все приказы, инструкции, технические указания, правила, положения и проч., изданные Укрзализныцей? К примеру, в Белоруссии имеется такая база данных, что позволяет снять многие вопросы и недорозумения, возникающие в работе и жизни.
  Відповідь: Інформація, яка Вас цікавить відсутня на сайті Укрзлізниці.

  29.01.2009 06:40:45 надя
  Інше
  Скажіть будь-ласка:яким поїздом можна скористатися,щоб виїхати з Львова в Київ,але прибути в Київ пиблизно з 2-00 до5-30(не пізніше 5-30 ранку?)Наперед вдячна
  Відповідь: Шановна Надіє Василівно! Повідомляємо, що Вам можна скористатись наступними поїздами: п. №116 Трускавець-Харків прибуває в Київ в 00 год. 10 хв.; п. №112 Львів-Харків прибуває в Київ в 02 год. 53 хв. Всі інші поїзди прибувають в Київ після 06-00.

  29.01.2009 02:00:39 ruslan
  Інше
  Здавствуйте или доброй ночи. Хочу попросить Вас,подсказать мне как лучше,добраться из Кишенёва(Молдавия) в Шепетовку. Есть ли какой поезд проходясчий или как лучше? Подскажыте пожалуста. Зарание благодарен ВАМ,Руслан.
  Відповідь: Прямого залізничного сполучення між Кишиневом та Шепетівкою немає. З Кишинева до Шепетівки Ви можете дістатися тільки з пересадкою в Києві. Більш детальну інформацію Ви можете отримати в довідковій службі за тел. (044) 503-70-05

  29.01.2009 00:26:51 Дмитро
  Пропозиції
  Шановні залізничники! Прошу допомоги й розумінння стосовно проблеми сполучення Чернігова з населеними пунктами Ніжинського, Носівського та Бобровицького районів в обідню пору. До середини грудня була зручна зв"язка приміських електропоїздів №№6346 Чернігів-Ніжин та 6921 Конотоп-Ніжин-Київ по ст. Ніжин. Відтоді електропоїзд №6921 було відмінено з заміною на ЕПК №865 Конотоп - Ніжин - Київ (але він, природньо, зупиняється лише на станціях (в райцентрах)). Разом з тим є електропоїзд №6919 Ніжин - Північна ІІІ пл. відправленням о 14.59. Тобто різниця з чернігівським поїздом складає всього 8 хвилин. Дуже прошу розглянути можливість узгодити електропоїзди №№6346 та 6919, давши можливість зручного сполучення чернігівцям та жителям регіону!
  Відповідь: Повідомляємо, що Київською дирекцією залізничних перевезень при розробці розкладу руху приміських поїздів на 2009/2010 р.р. Ваша пропозиція по можливості буде врахована.

  28.01.2009 23:42:15 Антон
  Зміни графіка руху
  Я прошу вас принять изменения в графике движения пассажирских поездов, чтобы пассажирским поездам(хотя бы некоторым) назначили минутную остановку по станции Дарница. Я очень часто езжу поездом 174/180 "Полтава-Кременчуг-Киев", этот поезд практически всё время останавливается по Дарнице на красный, да и большинство других поездов тоже там встают. Так почему же не разгрузить станцию Киев-пасс, путём высадки многих пассажиров по Дарнице?? Тем более, что посадочные платформы расчитаны на 16-18 пассажирских вагонов. Ведь не так давно в виде эксперимента была назначена остановка по Дарнице поезду Сумы-Луганск-Киев, и я видел, что оттуда высаживалось довольно много пассажиров. Зачем загружать центр приезжими???
  Відповідь: Повідомляємо, що в зв’язку з проведенням реконструкції вокзального комплексу станції Дарниця, на даний час немає технічної можливості для призначення зупинки пасажирським поїздам та забезпечення безпечної посадки-висадки пасажирів з пасажирських поїздів.

  28.01.2009 23:26:47 Валентин
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Непонятно, железная дорога клиентов завоёвывает или отгоняет. Ясно, что хорошо информированный клиент-это потенциальный клиент. Как тогда понять то, что на ст.Котовск Одесской ж.д. всеми правдами и неправдами стараются от потенциального пассажира скрыть информацию о проходящих поездах. Например: -поезд 637/638- с 25 января стал следовать через день - в расписании об этом молчок; -поезд... Одесса-Харьков был пущен на Новогодние праздники-на табло движения поездов об этом ничего не было сообщено; -поезд... Одесса-Уфа ходит по определённым числам-на табло лишь скромные категоричные слова "по дням". Ну, всё-равно что "по особому указанию" или что-то в этом роде. Отталкивающе звучит. Почему-то в том же расписании дни следования поездов Одесса-Минск и Одесса-С-Петербург указаны. Ну и т.д. Буквально ещё пару лет назад информация о поездах обновлялась оперативно и была полной. Непонятен плач руководства Укрзализницы об убыточности пассажирских перевозок. На этом примере понятно откуда растут... ноги! На этой же станции оставляет желать лучшего и такая немаловажная деталь привокзального сервиса, как туалет. В мужском туалете на входной двери нет ручки, дверь открывают кто как может; в самом туалете без галош брезгливо ходить-текут ручьи то-ли испражнений, то-ли прорвавшей канализации; запах стоит, что в глазах режет. Вот чего в избытке, вернее в недостатке, так это доступа к поездам. При посадке в пригородные поезда и электрички буквально все двери и проходы со стороны города и вокзала закрываются. На перрон доступен лишь выход через одну узкую дверь, что в кассовом зале. Не представляю, как будет происходить эвакуация пассажиров в чрезвычайной ситуации. Пора бы и органам МЧС обратить на это внимание. Прошу руководство Одесской дороги обратить внимание на культуру обслуживания пассажиров на ст. Котовск, а средства массовой информации поднять тему "убыточности" пассажирских перевозок. Всё на поверхности! Поезда снимаются чуть-ли не ежемесячно(мотивация-снижение пассажиропотока), колличество вагонов в поездах уменьшается, остановки на небольших станциях отменяются, кассы на некоторых станциях работают только в дневное время, проводники в пригородных поездах и электричках на пенсионеров махнули рукой, не обилечивая их, а деньги с "зайцев" берут себе на карман(делясь с ревизорами, или как их теперь называют), поезда переводят в разряд фирменно-скоростных(при этом опять же повышается стоимость проезда, и отменяются остановки), которые идут по неудобному графику и задорого и т.д. и т.п. И не смотря на это доходность падает и дальше. Так может собака не там порылась?
  Відповідь: Ваше звернення щодо неякісної обслуговування на вокзалі Котовськ Одеської дирекції залізничних перевезень розглянуто керівництвом пасажирської служби. Проведеним службовим розслідуванням встановлено наступне: -на вокзалі Котовськ стенд розкладу руху поїздів розміщено у касовому залі біля добових квиткових кас №1,2. Стенди для додаткової інформації в наявності, знаходяться біля розкладу руху поїздів, приміської каси №4 та довідкового бюро. Додатково інформація надається по гучномовному зв’язку черговим довідкового бюро. Інформація щодо змін руху поїздів розміщується на стендах для додаткової інформації попередньо та на стенді розкладу руху поїздів з дати зміни курсування поїзда. -Поїзд №638/637 “Одеса-Знам’янка”. Згідно телеграфної вказівки від 13.01.2009 №161 з 25.01.2009 відправлення з Знам’янки по 2,4,7 днях тижня, з 26.01.2009 відправлення з Одеси по 1,3,5 днях тижня. Інформація щодо змін руху даного поїзда розміщена на стенді для додаткової інформації 14.01.2009, на стенді розкладу руху поїздів –25.01.2009. -Поїзд №432/431 “Одеса-Харків”. Згідно телеграфної вказівки від 28.11.2008 №1587 призначався з 30.12.2008 по 13.01.2009 (на період новорічних та різдвяних свят). Інформація щодо змін руху даного поїзда було розміщено на стенді розкладу руху поїздів 30.11.2008, знято 15.01.2009. Додатково інформація надавалась по гучномовному зв’язку черговим довідкового бюро з періодичністю один раз на годину. -Поїзд №372/371 “Одеса-Уфа”. Курсує кожного місяця по різним датам. У зв’язку з відсутністю місця на стенді розкладу руху зазначено “по числах”. Довідка щодо курсування даного поїзда в довідковому бюро надається безкоштовно. -Щодо несправностей у безкоштовному чоловічому туалеті загального користування. Згідно заявки в БМЕУ-2 від 23.01.2009 №30 у туалеті з 26.01.2009 проводяться ремонтні роботи. На період ремонту працює безкоштовний туалет на другому поверсі вокзалу. -З метою недопущення безквиткового проїзду у приміському сполученні на вокзалі Котовськ працює посадкова бригада. За 30-40 хв. до прибуття або відправлення приміських поїздів вихід на перон до поїздів здійснюється через посадкову бригаду контролю, яка безквиткових пасажирів тактовно направляє до квиткових кас. До відома пасажирів на вокзалі ст. Котовськ на першому поверсі в залі очікування біля довідкового бюро та на другому поверсі в залі відпочинку підвищеного комфорту розташовано стенди “План евакуації при надзвичайних ситуаціях”, який 24.12.2007 узгоджено з керівництвом служби воєнізованої охорони та затверджено начальником станції Котовськ. З причетними працівниками вокзалу проведено відповідні технічні заняття та інструктажі щодо цілеспрямованих дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

  28.01.2009 21:09:09 ЛЮДМИЛА
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  ДОБРИЙ ДЕНЬЬ. ЯК ПОВЕРТАЮТЬСЯ КВИТКИ ПІСЛЯ ВІДПРАВЛЕННЯ ПОТЯГА? ЯКЩО В МЕНЕ БУЛО ДВА КИТКИТО ЧИ МАЮ Я ПРАВО ПОВЕРНУТИ ЇХ НА ОДИН ДОКУМЕНТ.
  Відповідь: Порядок пвернення коштів за невикористані проїзні документи описано в розділі 19 Правил перевезень пасажирів... http://uz.gov.ua/?m=services.transppl.pass_prav&lng=uk

  28.01.2009 20:59:18 Юрий
  Пропозиції
  Добрый день. Анализируя взыскания 1грн с пассажиров которые купили билет в электропоезде могу со 100% уверенностью сказать что это удачная мера но как то маловато если рассудить то помимо услуги которая оказывается по продаже билета на месте, я бы рассчитывал что пассажир без билета уже "заяц" и с него нужно брать штраф и пока мы будим лояльны не будет порядка. А что по поводу предложения: анализируя опыт международных проблем и решений могу дать аргументированную точку зрения я сам работник ст.Джанкой недавно закончил университет и еще там я задавался вопросом как поступить выход есть хотя он конечно в нашем государстве будет очень тяжелым. Так как перечислять плату за проезд льготным и пенсионером должны городские соцслужбы так почему не поступить так как поступили все европейские страны борясь с нерентабельностью пригородного сообщения они отказались от всех таких переводов и тому подобное а городские службы которые должны перечислять деньги стали просто какую то долью в пенсии и пособия для проезда в пригородном и городском сообщении, и это дало окупаемость в районе 86-93%. Сколько можно возить эти "малообеспеченные" слои населения по статистике 80% пенсионеров пенсия выще моей зарплаты, сколько будем терпеть этих горе бабущек которые бежать за электричкой и запрыгивают так что позавидовал им бы Бубка а как зайдут и видят мест мало станут на душой и трясяс делают вид что им так плохо что как будто это последнии часы их чтоб кто то из их круга заметил и поднял хай на весь вагон чтоб место дали бедной старушке. А когда между ними заходит разговор о том что она дела то 100% из них отвечаю:"я вот сидела и решила проехаться поглядеть как там со вчерашнего вечера все осталось на огороде" ведите ли им скучно дома вот и катаются а работяга который отстоял 12 часов у станка должен заплатить за проезд отдать пол зарплаты на содержание этих бабушек. когда мы уже сможем называться европейским государствам не только территориально и по прицепам и политике?
  Відповідь: Шановний Юрію! Державна адміністрація залізничного транспорту України та Міністерство транспорту та зв’язку України неодноразово звертались до вищих органів державної влади з наступною пропозицією: «Пропонуємо розглянути питання надання пільг на проїзд у транспорті загального користування в контексті переходу на адресні дотації. Це надасть змогу забезпечити адресність пільг, урахувати матеріальний стан кожного пільговика, прозоре і цільове використання бюджетних коштів, зменшити кількість пільговиків за рахунок осіб, які не потребують соціального захисту». Але на даний час, враховуючи скрутний фінансовий стан у державі, вирішення даного питання відкладено на невизначений час.
1... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ...832