This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=395 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  19.03.2008 11:03:27 Леонід
  Обслуговування у приміських поїздах
  Поясніть чому вам не потрібні гроші? Ви знову підвищіли ціни щоб бидло їхало за рахунок людей які беруть квітки. 18.03.08 електричка о 20,49 Київ-Фастів контролери-ревізори зібрали з сімох молодиків, як сказали ті форму 2, і пішли збирати далі. Пора припинити на залізниці свавілля блтних.
  Відповідь: Повідомляємо, що в приміських електропоїздах працюють провідники з правом продажу проїзних документів, які проводять перевірку наявності квитків та оформляють проїзд безквитковим пасажирам з обов’язковою видачею квитка. В разі виявлення випадків порушень своїх обов"язків працівниками залізниці для детального розгляду викладених фактів просимо Вас звернутися з письмовою заявою до керівництва залізниці за адресою: вул. Лисенка, 6, м. Київ, 01034, приклавши копію квитка.

  19.03.2008 10:50:41 Артем
  Інше
  Сколько стоит билет на поезда 92Л Львов-Киев и 660Л Львов-Киев?
  Відповідь: http://uz.gov.ua/?m=services.transppl.schedulkiev&lng=uk

  19.03.2008 10:26:47 Инна
  Інше
  Здравствуйте! Сколько стоит билет на поезд Запорожье-Берлин?
  Відповідь: Шановна Інно! Станом на 19.03.2008 року вартість проїзду в причіпному вагоні сполученням Сімферополь - Берлін від ст. Запоріжжя до ст. Берлін становить 1100 грн.

  19.03.2008 10:22:39 Сергій
  Обслуговування у приміських поїздах
  17.03.2008 в 18.05 годин на Київському вокзалі мені відмовили видати безкоштовний квиток на електропоїзд з Києва до Фастова. Я інвалід 3-ї групи по здоров"ю, маю пенсійне посвідчення нового зразка, касир Яременко Ольга Яківна в грубій формі відмовила мені без пояснень, тим самим порушила п.1.4. Правил перевезення пасажирів, порушуючи Закон України про основи соціальної захищеності інвалідів ст.38-1. Прошу мені пояснити де Я не правий, будь ласка!.
  Відповідь: Повідомляємо, що пенсійне посвідчення у вигляді пластикових карт, де вид пенсії не зазначається, підтверджує право на отримання пенсії і засвідчує особу його власника при одержанні належних до виплати сум пенсії. Тому для уникнення непорозумінь в подальшому при придбанні квитка на приміські поїзди, будь-ласка, надавайте пенсійне посвідчення, де зазначений вид пенсії, або інший документ, який підтверджує право на пільгу.

  19.03.2008 10:20:37 Виктор
  Інше
  Почему бы УЗ на этом сайте не добавить категорию-"Безопасность движения и охрана труда"?Или вы считаете её неактуальной???!!!
  Відповідь: Усі звернення, що надходять через сайт аналізуються, на основі цього аналізу й виділено найбільш поширені групи (категорії) запитань. Ця робота проводиться постійно і на її основі перелік може змінюватись.

  19.03.2008 10:15:03 ГП "Свердловантрацит"
  Інше
  Прошу Вас разъяснить какие доп.сборы и на основании каких нормативных документов должны взыскивать станция при проведении контрольных перевесок. На конкретном примере: 09.03.08 г. ст. Должанская после приема груза к перевозке произвела контрольную перевеску 5 полувагонов погрузки ГП «Свердловантрацит», следовавших по одному групповому документу. В 4 вагонах были выявлены недогрузы от 1000 до 1100 кг. Все 5 вагонов были возвращены обратно на п/путь и на дозировку, о чем был составлен акт общей формы, в котором зафиксировано время возврата вагонов. После произведенной дозировки 10.03.08 г. в 13.45 станция сделала повторную проверку веса в этих вагона. Вес не превысил предельно допустимого значения 0,2%. Убыли эти вагоны со станции 11.03.08 г. в 4.50. Станция взыскала с нас плату за пользования 5 вагонами за период с момент подачи на п/путь 09.03.08 г. в 1.00 час. по 10.03.08 г. 14.00 час. в сумме 326,90 грн. без НДС. Сбор за повторное взвешивание вагонов после дозировки – 202,41 грн. без НДС. Маневровая работа – 2 раза по 35 минут – 832 грн., причем первый раз за то, что наши вагоны подавались на контрольную перевеску в числе группы из 10 вагонов и их пришлось «выбрасывать» для возврата на п/путь, второй раз – при повторной проверке веса после дозировки. В Уставе ж.д. ст. 24 сказано, что железная дорога имеет право проверять периодически количество и массу груза, но нигде не указано как часто она должна это делать, какие платежи при этом должны взыскиваться.
  Відповідь: №ЦМКО-1/244 20.03.2008 ДП „Свердловантрацит” Транспортний відділ На Ваш запит повідомляється. Відповідно до п. 2.6 Правил оформлення перевізних документів, якщо після оформлення перевізних документів на прийнятий до перевезення вантаж на станції відправлення була виявлена невідповідність між фактичною масою вантажу і зазначеною в перевізних документах, то відправник повинен привести фактичну кількість вантажу до кількості, зазначеної в перевізних документах, або оформити нові перевізні документи, зазначивши в них виявлену фактичну масу вантажу. Згідно з п. 12 Правил користування вагонами і контейнерами час затримки вагонів, пов’язаної з неправильним зазначенням відправником маси вантажу в перевізних документах, включається до загального часу, за який вноситься плата за користування вагонами. Збір за контрольне зважування вантажів, що виконується за ініціативою залізниці, не справляється (п. 4 розд. 2 Тарифного керівництва №1). Збір за маневрову роботу, що виконується локомотивом залізниці не одночасно з подачею і збиранням вагонів (під вантажні операції і після їх виконання), справляється згідно з п. 1.8 розд. 2 Тарифного керівництва №1. Кількість перевірок правильності зазначення відправниками у перевізних документах відомостей про масу вантажу чинним законодавством не обмежується. Начальник Головного управління В.Г. Кушнірчук

  19.03.2008 08:28:37 Иванов
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Подскажите стоимость проезда Знаменка - Гомель
  Відповідь: Вартість проїзного документу на поїзд №382 сполученням “Сімферополь-Мінськ” (курсує по непарним) за маршрутом Знам’янка-Гомель станом на 20.03.2008 складає в купейному вагоні – 163,90 грн., в плацкартному вагоні – 105,24 грн.

  19.03.2008 00:54:18
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  В грудні 2007 року була надіслана телеграма про те що: в зв"язку з массовим виїздом в період Новорічних свят строк викупу місць для організованих груп -три доби.Телеграми відміни надіслано не було.Через це виникають труднощі при прийомі заявок від організованих груп,особливо від організацій ,які бажають оформити проїзд групи по безготівковому розрахунку.Три доби- це з врахуванням дати резервування місць.В більшості це групи з районів,котрі вивозять дітей чорнобильців на лікування за рахунок Чорнобильського Фонду.Відмовити групі дітей такої категорії- язик не повертається.Тому і перетворюється оформлення квитків для таких груп в "забіг на дистанцію". Адже треба врахувати що,рух перерахованих грошей за квитки з одного банку до другого через філіі мо же зайняти не один день,а ще треба щоб Управління підтвердило поступлення коштів на свій рахунок,а як же вихідні дні......Організації,які оформлюють квитки за готівку так само не в змозі за 3 дні зібрати орігінали документів для пільгових категорій ,що прямують в складі групи,або через те що ,хтось поїхав на вихідні додому або затримка з оформленням посвідчення,або взагалі організація ще не визначилась з керівником групи ,призвіще якого буде написано на всіх квитках. Таке враження що Ви не заінтересовані в отриманні доходів, а створити труднощі -будь ласка! Дуже Вас просимо ,або скасуйте це "Новорічне" рішення ,або хоча би до 5-ти днів збільшить строки резервування місць.
  Відповідь: Відповідно до пункту 4.6 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, затверджених наказом Міністерства транспорту та зв’язку і зареєстрованих Міністерством юстиції, замовник повинен викупити проїзні документи на замовлені місця в день, призначений квитковим касиром. При цьому враховуються, як правило, такі граничні терміни викупу проїзних документів: при замовленні місць за 45 - 30 діб до відправлення поїзда місця повинні бути викуплені за 20 діб до відправлення поїзда, при замовленні за 29 - 12 і 11 - 6 діб місця повинні бути викуплені відповідно за 10 і 5 діб. Якщо заява надається за 3 - 5 діб до відправлення поїзда, то проїзні документи повинні бути викуплені протягом 2 діб. Пункт продажу може встановлювати інші терміни викупу проїзних документів.

  18.03.2008 21:37:12 Дмитро
  Інше
  Скажіть,чи піднімуть заробітну плату в цьому кварталі, якщо так то на скільки?
  Відповідь: Розмір щоквартального підвищення годинних тарифних ставок і посадових окладів визначається виходячи з фонду оплати праці, передбаченого фінансовим планом на 2008 рік. Так, з 1 січня п.р. було введено в дію наказ Укрзалізниці „Про вдосконалення організації заробітної плати і введення нових тарифних ставок і посадових окладів працівників залізничного транспорту України” від 23.11.2007 №555-Ц, яким передбачено підвищення годинних тарифних ставок і схем посадових окладів на 3 відсотки. З метою покращення матеріального становища залізничників, враховуючи виконання обсягів робіт, було прийнято рішення виплатити винагороду за підсумком роботи за 2007 рік в розмірі посадового окладу (місячної тарифної ставки, розрахованої на норму 167 год.), тоді як попередні роки виплата цієї винагороди проводилась у розмірі 50 відсотків посадового окладу. Крім того, згідно з вказівкою Укрзалізниці від 13.03.2008 №Ц-2/30, з 1 квітня п.р. буде проведено чергове підвищення годинних тарифних ставок і посадових окладів на 5 відсотків.

  18.03.2008 21:35:14 Дмитро
  Пропозиції
  Скажіть, чому на сайті так мало інформації для працівників УЗ. Робітник ШЧ
  Відповідь: Шановний Дмитре, бажано було б дізнатись, яку саме інформацію Ви вважаєте цікавою для працівників УЗ.
1... 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 ...832