This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=38 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  03.02.2009 13:36:44 Дмитро
  Обслуговування у приміських поїздах
  Коли закiнчаться пересадки на станцii Фастiв?Для чого це потрiбно?Зробили з людей скотiв,на скарги не вiдповiдаете.Ми будемо сiдати на рейки.
  Відповідь: В зв’язку з незначним пасажиропотоком на Козятинській та Жмеринській дирекціях від 40% до 60% , для зменшення експлуатаційних витрат та ефективного використання рухомого складу в приміському сполученні з 04.01.09року було змінено обіг складів електропоїздів на вказаних дирекціях з забезпеченням курсування електропоїздів складом з 8-ми вагонів зі збереженням існуючих розмірів руху. Графік руху приміських поїздів розроблено з умовою пересадки пасажирів по ст.Фастів. Керівництво залізниці розглядає питання про збільшення інтервалу часу між електропоїздами для здійснення більш зручної пересадки для пасажирів по станції Фастів.

  03.02.2009 12:04:10 Андрій
  Зміни графіка руху
  Доброго дня! Скажіть чи планується з нового графіка прискорення експреса Львів - Київ? А також чи планується введення ще одного експресу до Львова з Києва, хоча б на вихідних? Колишнього 155/156, якого зняли.Дякую!
  Відповідь: Повідомляємо, що розклад руху пасажирських поїздів на 2009/2010 р. в даний час знаходиться в стадії розробки та буде введено в дію в кінці травня поточного року. Курсування поїзда №155/156 Київ-Львів відмінено з 07.09.2007 р. та відновлення курсування в новому графіку не планується. Детальну інформацію про розклад руху поїздів можливо отримати в довідкових бюро вокзалів та на веб-сайтах www.uz.gov.ua, www.swrailway.gov.ua

  03.02.2009 11:09:49 Володимир
  Інше
  Ми хочемо їхати в окремому купе. Нас троє. Ми одна родина.Варіант викупити 4 квитка в одно купе очевидний і зрозумілий. А немає купе на троїх? Чи якись інші варіанти? Дякую за відповідь. Напрямок: Київ - Симферополь
  Відповідь: В напрямку Київ-Сімферополь курсують поїзда в складі з плацкартними, купейнимита СВ вагонами. На жаль, купе з 3 місцями (м"яких) у цих потягах немає.

  03.02.2009 10:07:41 Татьяна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Вчера, 02,02,09 в 19,20 ушел поезд 122 Николаев-Киев. Все пассажиры 9 вагона в момент захода в вагон столкнулись с вопиющим безобразием: начальник поезда, который едет этим же вагоном был вдребезги пьян. ДО такой степени , что не мог стоять на ногах, но качал права, оскорблял и унижал пассажиров. За 10 лет поездок в данном составе я впервые столкнулась с таким хамством. Насколько мы поняли из разговора с проводниками, старые бригады были отправлены в отпуск за свой счет, а вместо них на весь поезд кинули проводников с начальством из какого пригородного поезда. Просьба навести порядок на 122 /121 поезде.
  Відповідь: Згідно Закону України "Про звернення громадян" для проведення ретельного всебічного розгляду звернень, що містять скарги на конкретних працівників залізниці, та вжиття до причетних заходів дисциплінарного впливу, Вам необхідно звернутися з письмовою заявою до керівництва Одеської залізниці за адресою: вул. Пантелеймонівсьса, 19, м. Одеса, 65012. При цьому необхідно повідомити час, місце, докладні обставини події та свою поштову адресу. Під заявою необхідно поставити особистий підпис. За наявності, додати оригінали (копії) підтверджуючих або пояснюючих подію документів.

  03.02.2009 09:27:02 Олена
  Обслуговування у приміських поїздах
  Чи плануються найближчим часом зміни графіку руху електропоїздів напрямком Тетерів-Київ? В звязку з відміною електропоїзда 8:00 з ст.Бородянка та пуском електропоїзда в 7:38 замість десяти вагонів восьми вагонів став зовсім неможливим проїзд до м.Київ, на ст.Бородянка вже заповнено майже повністю електропоїзд. Хто приймає рішення про пуск неповного електропоїзда?
  Відповідь: Вибачте але нажаль змін в графіку руху на дільниці Тетерів-Київ не плануються .

  03.02.2009 02:32:01 Валерій
  Обслуговування у приміських поїздах
  02.02.2008 машиніст електропоїзду що о 8 годині 51 хвилині робить зупинку на станції Вишневе, на вказаній зупинці знову декілька разів зачиняв/відчиняв двері навіть ще до того, як з потягу вийшли усі пасажири, не кажучи вже про посадку. Через це один чоловік, на прохання інших людей, був змушений зірвати стоп-кран і тільки після цього усі люди змогли сісти у вагон. Я вже не перший раз повідомляю про подібні випадки, скільки ще буде продовжуватись це неподобство?
  Відповідь: Обставини випадку було розглянуто керівництвом моторвагонного депо Фастів, причетні попереджені, що при повторному порушенні будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Керівництво залізниці приносить Вам свої вибачення.

  03.02.2009 02:07:37 Наталія
  Зміни графіка руху
  Скажіть чи досі існує рейс Ріга - Сімферополь? Як він оперує? Якщо ні, то як можна дістатися з Даугавпілс, Латвія до Черкас. Дякую
  Відповідь: Прямого сполучення між станціями Даугавпілс (Латвія) та Черкаси (Одеська зал.) немає. На даний час рейс “Рига-Сімферополь” відсутній. Зручніше за все до ст.Черкаси добратися зі ст. Рига з пересадкою по ст. Москва : спочатку поїздом №2 сполученням “Рига-Москва” (курсує щодня), потім поїздом №61 сполученням “Москва-Знам’янка” (курсує по непарним).

  02.02.2009 20:06:16 Роман
  Інше
  Здравствуйте! Мы учащиеся института ДонИЖТ который находиться в Донецке. У нас была электричка Ясиноватая-Константиновка которой мы ездили домой отправление ее по станции Ясиноватая было в 16:15. Но ее отменили с 1 ноября и теперь нам нечем ездить домой и приходиться ждать на вокзале 4 часа чтобы уехать в Константиновку, хотя этой электричкой ежедневно ездило очень много народу. Ответьте, на вопрос когда нам пустят эту электричку??? А вечером электричка которая идет в 18:06 Ясиноватая-Красный Лиман переполнена всего 4 вагона! Если Вы ездили, бы этой электричкой как вы думаете стоять до Константиновки около 2 часов это нормально? А еще говорите за комфорт пассажиров! какой тут комфорт??? и цены подняли на транспорт!!! а ничего не поменяли!!! Как же так? И при этом стремимся в Европу! Добавьте нам, еще хотя бы 3 вагона!!!!! А вот на Иловайск электричка идет примерно в тоже время что и наша но там 7 вагонов и она пустая, а едет там 30 человек! P.S. Сделайте хоть что нибудь для своих будущих железнодорожников!!! вагонов добавьте или пустите поезд Ясиноватая-Константиновка!!!!
  Відповідь: Шановний Романе Сергійовичу! Ваші звернення на Веб-сайт «Укрзалізниці» розглянуті в службі приміських пасажирських перевезень Донецької залізниці. Повідомляємо, що у зв’язку з малою населеністю та високими експлуатаційними витратами приміський поїзд №6066/6065 сполученням Яснувата-Костянтинівна-Ясинувата було відмінено. Нажаль, у найближчий час відновлення курсування вищевказаного поїзду не планується. Щодо кількості вагонів у приміському поїзді №6006 «Ясинувата -Красний Лиман», то з причини того, що відчеплені електросекції знаходяться у ремонті (несправність редукторів) поїзди тимчасово курсують складом з 4-х вагонів. При надходженні фінансування та вирішенню питання з ремонту на Київському вагоноремонтному заводі, електропоїзди будуть укомплектовані згідно схеми формування у кінці другого кварталу 2009г.

  02.02.2009 18:17:34 Игорь
  Обслуговування у приміських поїздах
  Здравствуйте.Меня поражает отношение Укрзализныци к СВОИМ деньгам.Неужели вы никогда не научитесь зарабатывать,а не только тратить? Вот простой пример Из моих Пятихаток ( Днепропетровская область) в Днепропетровск курсирует 7 электричек в день.В каждой одни пенсионеры и вечно скачущие из вагона в вагон студенты.Оплачивают проезд единицы. Электричка в пути 3 часа.В тоже самое время билет на маршрутку из Пятихаток в Днепропетровск стоит почти 22 гривны.( в пути чуть больше полутора часов) Вопрос-неужели нельзя пустить одну-две электрички с остановками только по крупным станциям без льготного проезда с конкурентной по сравнению с маршрутками ценой? Уверен-при таком подходе Все имеющие возможность ездить на маршрутке ( а их очень много-бывает билет сразу на маршрутку не купишь) пересядут с маршруток на подобные электрички.Надеюсь,руководство железной дороги прислушивается к моим доводам.
  Відповідь: Шановний Ігоре Валентиновичу! Ваше звернення розглянуто за належністю в службі приміських пасажирських перевезень Придніпровської залізниці. Повідомляємо, що з 5 лютого згідно розпорядження начальника залізниці призначено курсування приміських поїздів №6535/6536 сполученням Дніпропетровськ – П'ятихатки – Дніпропетровськ відправленням зі станції Дніпропетровськ о 15-44, прибуттям на станцію П'ятихатки-Пас. о 17-42, у зворотному напрямку - відправленням зі станції П'ятихатки-Пас. о 18-16 та прибуттям на станцію Дніпропетровськ о 20-28. Поїзди курсують щоденно, загальний час у дорозі близько двох годин. Необхідно зауважити, що зі зменшенням часу у дорозі та збільшенням швидкості, вартість проїзду від станції Дніпропетровськ до станції П'ятихатки-пас. у порівнянні з іншими приміськими поїздами цього напрямку не змінилась і становить 7 грн. 50 коп.

  02.02.2009 16:23:06 Руслан
  Інше
  1.Хто відповідає за реєстр власників під"їзних колій. 2. Типових технічний паспорт на під"їзну колію, яким нормативним документом затверджено та де можливо його отримати. 3. У випадку помилкового внесення змін до реєстру під"їзних колій, щодо власника і користувача, куди і з якими документами необхідно звернутися для виправлення зазначеної помилки.
  Відповідь: Гончаренку Р.Ю. Шановний Руслане Юрійовичу! Головним комерційним управлінням розглянуте Ваше звернення від 03.02.2009 щодо оформлення технічного паспорту на під’їзну колію та повідомляється. Відповідальним за реєстр власників під’їзних колій та внесення змін до нього є залізниця або дирекція залізничних перевезень, з якою згідно з п.2.1. Правил обслуговування залізничних під’їзних колій укладено договір про експлуатацію під’їзної колії Правилами обслуговування залізничних під’їзних колій не визначено порядок виготовлення технічних паспортів під’їзних колій, але надається перелік відомостей, які повинні бути зазначені у технічному паспорті. Крім того правилами визначено, що власник під’їзної колії повинен мати масштабний план під’їзної колії, поздовжний та поперечний профілі залізничних колій і креслення штучних споруд. Якщо вищезазначені відомості наведені у технічному паспорті під’їзної колії то згідно з пунктами 44, 58 статті 9 закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» (із змінами і доповненнями) особа (підприємство), яка виготовила зазначені документи повинна мати ліцензію. На прохання колієвласників також можливо виготовлення технічних паспортів на під’їзні колії силами дистанцій колії залізниць України. З повагою Заступник начальника Головного управління Ю.А. Меркулов
1... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ...832