This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=10 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  10.03.2009 10:09:02 Виталий
  Обслуговування у приміських поїздах
  Прошу Вас, передати подяку машиністу і його помічнику ел-поїздда №6826 який прямував з Києва 06.03.2009 року за сумлінну працю і вічливе відношення (всіх пасажирів попереджав про небезпеку голольоду на пероні, чітко і розбірливо називалися зупинки, відкривав двері після того як проїзджав зустрічний потяг) до пасажирів.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно Закону України "Про звернення громадян" для оголошення подяки локомотивній бригаді електропоїзду №6826 просимо Вас звернутися письмово до керівництва Південно-Західної залізниці за адресою: 01034, м.Київ,вул.Лисенка, 6.

  10.03.2009 09:50:23 Чинченко
  Щодо роботи контролерів-ревізорів
  Чи може відмовити мені провідник у наданні місця, якщо у пільговому проїзному документі вказано прізвище та номер студентського квитка мого товариша, який брав квиток для мене? Я теж студент і при посадці мав свій студентський квиток, який підтверджує пільги на проїзд.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно "Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" п.7.3, 7.9 - пасажири без проїзних документів чи з недійсними проїзними документами у вагон не допускаються. Провідником вагону додатково перевіряється наявність посвідчень, що дають право на безплатний чи пільговий проїзд, в т.ч. відповідність прізвища та ініціалів на іменних пільгових та безплатних проїзних документах прізвищу та ініціалам в посвідченні особи про право на пільги.

  10.03.2009 08:12:57 Елена
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Около года назад я писала об ужасной работе громкоговорящей связи на станции Горловка. В ответе были признаны неудовлетворительное качество связи и написано о том , что будет решаться вопрос о ене переоснащении. 9 марта я провожала своих родственников на поезд мариуполь-Харьков и убедилась , что Ваш ответ был не более чем отпиской . приход поезда объявлял тот же мужчина с невнятной дикцией . кроме этого громкоговорители , которые стояли на стороне поездов , едущих в сторону Харькова либо совсем не работали , либо работали так , что все стоящие еле поняли куда прибывает поезд ( все переспрашивали друг у друга ), а последние его слова с дополнительной информацией разобрать вообще никто не смог . Это еще благо , что в тот момент не проходил через станцию грузовой поезд или не велись какие-то маневровые работы. Тогда бы объявления никто не услышал бы совсем. И не пишите в отсете ( как прошлый раз ) , что жалоб на станцию не поступало. О каком написании жалоб может быть разговор в 23часа 10 мин ночи. Сколько еще нужно лет нашей доблестной Укрзализници , чтоб настроить громкоговорящую связь на станции. А может просто человек , который за это отвечает не на своем месте. ? С уважением.
  Відповідь: Уважаемая Елена Владимировна! По Вашему заявлению 17 марта т.г. комиссией в составе специалистов службы сигнализации и связи в присутствии начальника вокзала обследована наружная трансляционная сеть на вокзале Горловка. В ходе проверки установлено, аппаратура, установленная на оповещение вокзала работает исправно и обеспечивает достаточную слышимость передаваемой информации. Техническое оснащение соответствует нормативам. Информация, передаваемая через громкоговорящую связь разборчива, объявлена своевременно. Согласно рекомендациям, изложенным в «Типовом Технологическом процессе по предоставлению услуг пассажирам и организации работы железнодорожных вокзалов» в ночное время громкоговорящая радиотрансляционная сеть используется со снижением громкости. Приемосдатчик груза и багажа, который по производственной необходимости исполнял обязанности диктора вокзала, отстранен от выполнения указанной работы. Со стороны руководства Краснолиманской дирекции железнодорожных перевозок и непосредственно вокзала Горловка установлен контроль за информированием пассажиров на вокзале. Еще раз приносим извинения за доставленные неудобства при пользовании услугами железнодорожного транспорта.

  10.03.2009 00:25:17 Андрей
  Зміни графіка руху
  Скажите пожалуйста какой график поезда 146 Киев-Симферополь с мая 2009. Спасибо.
  Відповідь: Введення нового графіку руху поїздів буде здійснено 31.05.09

  09.03.2009 23:40:49 Сергей
  Інше
  Здравствуйте, вот мне интересно куда дели красивый и комфортный электропоезд "ЭПЛ2" обслуживающий маршрут Красный Лиман - Ясиноватая. почему сейчас вместо него маленький четырехвагонный поезд "ЭР2т" ?
  Відповідь: Шановний Сергію! Ваше звернення на веб-сайт Укрзалізниці уважно розглянуте в службі приміських пасажирських перевезень. У зв’язку з передачею ремонтної бази зі Слов’янської дільниці до моторвагонного депо Ясинувата було змінено графік постановки у ремонт електропоїздів. На підставі цього на теперішній час Краснолиманський напрямок обслуговують поїзди серії ЕР2Т, а видача поїздів серії ЕПЛ2Т не вбачається можливою з вищенаведених причин.

  09.03.2009 22:37:22 Виктор
  Щодо роботи контролерів-ревізорів
  Здравствуйте, сегодня 09.03.2009. ехали из Краматорска в Константиновку электричкой Близнецы - Горловка (отпр. из Краматорска в 13.38) Кондуктор в электричке продала нам 1 билет на всех за 25 гривен(по 5 гривен за человека) хотя потом в кассе на вокзале мы узнали, что стоит он дешевле. Но самое интересное то, что в билете была указанна цена 0. 00 грн. P.S. Лично я считаю, что из-за таких кондукторов и отменяют электрички "у зв"язку з відсутністю достатнього пасажиропотоку"
  Відповідь: Шановний Вікторе ! Ваше звернення до Веб-сайту «Укрзалізниці» щодо неналежного виконання провідниками посадових обов’язків при обслуговуванні пасажирів 09.03.2009 р. в поїзді № 6281 сполученням Близнюки – Слов’янськ – Горлівка уважно розглянуто у службі приміських пасажирських перевезень. За виявленим фактом у моторвагонному депо Ясинувата Слов’янської дільниці було проведено оперативну нараду. Факт продажу пільгового квитка провідники Липарь В.О., Бевзюк О.А., які обслуговували приміський поїзд № 6281, заперечують. Для прийняття рішення щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності провідників недостатньо фактів. Вини провідників не встановлено. Для детального розгляду обставин Вашої поїздки пропонуємо Вам написати листа в управління Донецької залізниці за адресою: 83000, м. Донецьк, вул.. Артема, 68 та надати квиток.

  09.03.2009 21:50:21 Сергій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Підскажіть будь-ласка чому на вокзалі станції Ковель в нічний час не працюе ні один кіоск? В усіх обід по 3 години? В середині вокзалу в кіоску спить сердита тітка яка каже в неї теж обід 2 години. Це серед ночі. Я звертався в 3.30 07.03.09р. Дякую!
  Відповідь: Шановний п. Сергію! Повідомляємо, що графіки роботи та відпочинку працівників кіосків вокзалу Ковель приведені до вимог "Правил внутрішнього розпорядку" і являються додатком до колективного договору.

  09.03.2009 19:27:23
  Інше
  Шановна УЗ. Питання до Південно-Західної залізниці. Чи було курсування відміненого Жмеринка/Гайворон збитковим у п"ятницю і неділю.
  Відповідь: Повідомляємо, що проведеним аналізом населеності приміського поїзда №668/667 сполученням Вінниця-Гайворон, який курсував щоденно в графіку руху на 2007/2008р. встановлено, що населеність даного поїзда в середньому становила на дільниці Жмеринка-Гайсин 30-32%, а на дільниці Гайсин-Гайворон - 5-8%. Затвердженим графіком 2008/2009р. курсування місцевого поїзда №668/669 Вінниця-Гайворон було відмінено через збитковість і призначено курсування дизель-поїзда підвищеного комфорту №861/862 сполученням Вінниця-Христинівка по 1,5,6,7 дням тижня формування Одеської залізниці.

  09.03.2009 19:22:17 Сергей
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Каким поездом лучше ехать в Саратов и стоимость билета куппе ?
  Відповідь: http://www.e-kvytok.com.ua/wps/portal

  09.03.2009 12:40:23 Сергей
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Скажите, имеет ли пассажир право пользоваться постелью, за которую он заплатил, до остановки поезда или обязан сдавать её проводнику за пол часа до прибытия поезда? Имеет ли право проводник требовать, чтобы пассажир проснулся за час-пол-часа до прибытия поезда? Если можно дайте выписки или ссылки на соответствующие постановления. Спасибо!
  Відповідь: На даний час немає відповіді
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ...831