This version of the page http://www.asmap.org.ua/index1.php?idt=59387 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-18. The original page over time could change.
АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ
  Головна | Контакти | Корисні лінки
 АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ
Середа, 18 березня 2009 р.
НОВИНИ | ПРО АсМАП | МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ | КОНКУРСИ | ДОШКА ОГОЛОШЕНЬ | ГОСТЬОВА
Гарячі новини
18.03.2009 Щодо проекту Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про ліцензування певних видів ...    
18.03.2009 До уваги бажаючих отримати профільну освіту!...    
18.03.2009 До уваги небайдужих!...    
18.03.2009 Щодо оскарження і опротестування постанови по справі про адміністративне правопорушення ...    
18.03.2009 Важливо!
Обговорення Проекту Наказу Держмитслужби України «Про затвердження Порядку видачі...    
17.03.2009 Щодо обмеження руху автотранспортних засобів на під’їзді до пункту пропуску «Лужанка-Берегшурань...    
Авторизація
Логін
Пароль
 РеєструватисяЗабули пароль?
Пошук
Опитування
На данний момент немає опитувань
Старі опитування
Перевізники
Делегація АсМАП України прийняла участь в заходах ТПП Фландрія-Україна
 

В період з 28 по 30 березня 2007 року в Брюсселі, Бельгія, делегація АсМАП України на чолі з Віце-президентом асоціації Л.П.Докілем, за участю Голови Ради перевізників Києва, Генерального директора ЗАТ „РАПІД”, В.І.Гриненка, брала участь в заходах, що організовані Торгово-промисловою палатою Фландрія-Україна з метою покращення міжнародного автомобільного транспортного сполучення між Україною та Бельгією.

Делегація взяла участь в семінарі в Королівській федерації автомобільного транспорту Бельгії під назвою „Який внесок українських автомобільний транспорт може привнести нам?”. В семінарі брали участь представники Королівській федерації автомобільного транспорту Бельгії, бельгійських автотранспортних компаній, консалтингових компаній „Incover” та „Clicking”, української експедиційної компанії ПЛАСКЕ-Україна, Посольства України в Бельгії, Постійного представництва України при ЄС, та інші.

На семінарі Леонід Докіль виступив з доповідями на теми:

„Чому українські перевізники не створюють конкуренції для бельгійських перевізників” та

„Міжнародні автотранспортні коридори України. Україна, як ворота у Росію та Азію”

а також Володимир Гриненко виступив з доповіддю на тему:

„Перевізники Києва – важливі міжнародні та національні перевізники, що забезпечують вантажні потоки між Україною та розширеною Європою”.

За результатами семінару учасниками зроблено висновок, що українські перевізники не є конкурентами бельгійським, необхідно покращувати взаємовигідне співробітництво між транспортними компаніями обох країн, створювати нові спільні транспортні проекти.

Під час візиту до Бельгії делегація АсМАП України провела зустріч в Міністерстві закордонних справ Бельгії з керівником консульських установ Ватером БУСІКЕ, та представником Міністерства внутрішніх справ Мартою ДЕХАНДШУТТЕР. Делегація інформувала представників міністерств Бельгії про стан справ з видачею віз українським професійним водіям взагалі, та Посольством Бельгії зокрема. Учасники зустрічі домовилися про організацію експерименту по видачі річних віз окремим українським водіям.

Також делегація АсМАП України відвідала транспортно-логістичну компанію „ЕССЕРС”, ознайомилася з результатами виконаного проекту бельгійською консалтингової компанії „Clicking” на фірмі „Кока-кола” з покращення її продуктивності, а також складальний завод вантажних тягачів „Вольво” в Бельгії.

Крім того, проведено зустрічі з Постійним представником України при ЄС Романом ШПЕКОМ та Послом України в Бельгії Ярославом КОНОПКО, під час яких делегація інформувала про роботу АсМАП України і ті труднощі, що виникають при отриманні віз для українських професійних водіїв.

За підсумками візиту було підписано Ліст про наміри між ТПП Фландрія-Україна та АсМАП України.

Copyright © by AsMAP        Powered by Vis-A-Vis